توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا توی ovh نمی شه میکروتیک ارائه داد
hpnn.wm
March 10th, 2012, 17:30
از وقتی که از دیتاسنتر ovh یه سرور اختصاصی خریدم یه سوال برام پی می اد که چرا نمی شه توی ovh سرور میکروتیک داد
ولی متاسفانه چیزی دستگیرم نشد دوستانی که جواب رو می دونند بگند نه دوستانی که یک طرفه به قاضی می رند
itjavani
March 10th, 2012, 17:44
از وقتی که از دیتاسنتر ovh یه سرور اختصاصی خریدم یه سوال برام پی می اد که چرا نمی شه توی ovh سرور میکروتیک داد
ولی متاسفانه چیزی دستگیرم نشد دوستانی که جواب رو می دونند بگند نه دوستانی که یک طرفه به قاضی می رند
توی ovh میشه میکروتیک داد.مشکلی نداره
CityKala.net
March 10th, 2012, 17:48
ما هم نتونستیم بدیم
وقتی ستاپ میشه تند تند ابیوز میاد
اینو روی یک سرور که دوستمون داشت تو پنلش بود تست کردیم
arman_gts
March 10th, 2012, 17:57
روی بعضی از سرورها مشکل داره ، قبلا که دوستان با شبکه ovh آشنا نبودند اینجور مشکلات زیاد بود ولی الان دیگه می دونند باید چجوری باش کار کنن :)
hpnn.wm
March 10th, 2012, 18:08
من تا حالا نصب نکردم ولی خیلی از دوستان می گفتند اصلا نمی شه روی ovh میکروتیک داد
حالا هم موندم چی کار کنم
در ضمن ایا وژن میکروتیک شما اصلی هست یا این که کرک شده؟
itjavani
March 10th, 2012, 18:28
ما همیشه میکروتیک کرک نصب میکنیم
نصبش هم احتمالا دوستانی که نصب کردند بدون مک نصب کردند در صورتی که با مک نصب کنند هیچ مشکلی نخواهند داشت
hpnn.wm
March 10th, 2012, 18:36
و فقط یه سوال دیگه جهت اطلاع خودم روی کیمسوفی هم میشه
itjavani
March 10th, 2012, 18:49
روی تمامی سرورهای ovh میشه، کیمسوفی همان برند ارزان ovh هست و هیچ تفاوتی در ساختار شبکه این دو نیست.
CityKala.net
March 10th, 2012, 18:56
فقط یک سوال حالا این تاپیک بازه منتها ربطی نداره
ولی چرا کیمسوفی اینقدر ارزون تر میده
okey
March 10th, 2012, 19:00
امکان نصبش وجود داره به سادگی :دی
در صورت نیاز با من تماس بگیرین تمپلت 5.11 رو بهتون بدم که قابل بر روی سرور های ovh هست .
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
فقط یک سوال حالا این تاپیک بازه منتها ربطی نداره
ولی چرا کیمسوفی اینقدر ارزون تر میده
به دلیل کیفیت میشه گفت پایین سخت افزاری .
البته ما از بین 4 سروری که داشتیم روی دو تاش پیش اومد که کاملا بدون استفاده شده بود سرور ها .
vps-baran.ir
March 10th, 2012, 19:46
من تا اونجایی که اطلاع دارم
مک ادرس رو نمیشه روی میکروتیک تنظیم کرد
به خاطر همین نمیشه میکروتیک ارائه داد
Mehdi_Enter
March 10th, 2012, 19:56
امکان نصبش وجود داره به سادگی :دی
در صورت نیاز با من تماس بگیرین تمپلت 5.11 رو بهتون بدم که قابل بر روی سرور های ovh هست .
.
ببخشید جناب :) من به شما 100 تومان میدم شما بیاید توی سرور های ovh فرانسه میکروتیک نصب کنید
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
تا اونجایی که من اطلاع دارم میشه نصب کرد و خیلی فرق نداره با دیگر سرور ها
ولی مک سرور ها به سختی تنظیم میشه که اونم یکی انجام میده براتون
ولی در قبال انجام دادن این کار هزینه زیادی میگیره شما برای اطلاعات بیشتر با یوزر زیر در تماس باشید تا راهنمایی یا .. کند
چون تنها کسی هست که چندین سال هست با این دیتاسنتر کار میکنه و روش تنظیم را پیدا کرده;)
من تا اونجایی که اطلاع دارم
مک ادرس رو نمیشه روی میکروتیک تنظیم کرد
به خاطر همین نمیشه میکروتیک ارائه داد
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
ببخشید جناب :) من به شما 100 تومان میدم شما بیاید توی سرور های ovh فرانسه میکروتیک نصب کنید
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
تا اونجایی که من اطلاع دارم میشه نصب کرد و خیلی فرق نداره با دیگر سرور ها
ولی مک سرور ها به سختی تنظیم میشه که اونم یکی انجام میده براتون
ولی در قبال انجام دادن این کار هزینه زیادی میگیره شما برای اطلاعات بیشتر با یوزر زیر در تماس باشید تا راهنمایی یا .. کند
چون تنها کسی هست که چندین سال هست با این دیتاسنتر کار میکنه و روش تنظیم را پیدا کرده;)
سخت در اشتباهید
نمونه آی پی میکروتیکی که روی سرور فرانسه خودم راه اندازی کردم :
176.31.3.165
من سال پیش به مدت 3 ماه رو این دیتا سنتر بودم بعدش دوباره امسال الان چهارمین ماهم هست که رو این دیتا سنتریم .
خوشحال می شم براتون راه اندازی کنیم ! 100 تومنم 100 تومنه !!!
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
اینم اضافه کنم کمتر 1 دقیقه به میکروتیک - لینوکس و ویندوز پینگ می دم .
البته centos رو واقعا مدیون آقای مسعودی ( itjavan ) هستم .
vps-baran.ir
March 10th, 2012, 20:15
کسی اطلاعی نداره بهتره صحبتی نکنه
لطفا درست صحبت کنید
صحبت کردن یه فرد شخصیت اون فرد رو نشون می ده :68:
okey
March 10th, 2012, 20:16
راستی اضافه کنم من تمپلتش رو خواستید بهتون می دو رو سرورتون راحت اجرا میشه و کمتر 10 ثانیه می تونید بهش پینگ بدین
البته نه 100 تومن یا 500 تومن :دی
بلکه 50 تومن ناقابل :دی
البته ارزشش رو داره چون واقعا سرعت و کیفیت خوبی میکروتیک روی ovh داره
hpnn.wm
March 10th, 2012, 20:16
عذر می خوام ولی فکر کنم همه شما روی Vmware دارید صحبت می کنید کسی روی Citrix هم ازمایش کرده؟؟؟
okey
March 10th, 2012, 20:18
لطفا درست صحبت کنید
صحبت کردن یه فرد شخصیت اون فرد رو نشون می ده :68:
باران جان قسط جسارت ندارم . حرف بدی هم نزدم گفتم کسی اطلاعی نداره بهتره صحبت نکنه ( الان این صحبت بدی بوده من ازتون معذرت می خوام )
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
عذر می خوام ولی فکر کنم همه شما روی Vmware دارید صحبت می کنید کسی روی Citrix هم ازمایش کرده؟؟؟
روی هر مجازی سازی خواستید میشه راه اندازی کرد .
vps-baran.ir
March 10th, 2012, 20:20
خواهش می کنم
به نوعی تیکه بود
ولی اینجا جای خصوصی نسیت و همه می تونن شرکت کنن و هر کی یه نظری داره
itjavani
March 10th, 2012, 21:31
هیچ فرقی بین vmware و citrix برای نصب میکروتیک نیست ، اصل کار کامند مربوط به خود میکروتیک هست.
ipsat
March 11th, 2012, 00:09
تغيير اينترفيس مك ميكروتيك به سادگي توسط كامند قابل اجراست.
نمونه
مك : XX:XX:XX:XX:XX:XX (مي تونيد مك دلخواه جايگزين كنيد)
اينترفيس : ether1
توسط كامند ميكروتيك يك خروجي از تنظيمات لن بگيريد
دستور
جام کلام !! حله دوستان
تاپیک کلوسید بزنن ؟ تا از این بیشتر همدیگر رو برای نصب یه نرم افزار زیر سوال نبرده اید
4danlod
March 15th, 2012, 15:39
درود
اینکه نمیشه روی OVH سرور میکروتیک نصب کرد کاملا غلطه .
خیلی راحت هم میشه و فقط مهم تنظیماتش است من به شخصه 1 سال از OVH سرور دارم و غیر از 1 بار به خاطر یک نتظیم اشتباه اصلا برام Absus نیومده .
اگر کسی خواست در خدمتم.
info@linux-tech.ir
linux-tech.ir
در ضمن راحت مک ست می شود.
mihan_server
March 20th, 2012, 01:33
سلام منم نصب کردم عجیبه تو vps فرانسه ping داره یا با v..p... فرانسه وصلم پینگ دارم وارد winbox هم میشه ولی با نت خودم یا یه v...p دیگه ping هم نمیده مشکل کجاست دوستان ؟؟
4danlod
March 20th, 2012, 11:40
print جداول ip و route را بزارید اینجا
می تونید با من هم تماس بگیرید
linux-tech.ir
taghikhani
April 9th, 2012, 15:40
من وقتی آی پی رو با 255.255.255.240 ست میکنم فقط توی خود دیتاسنتر پینگ داره و وقتی با 255.255.255.255 ست میکنم (مثل سرورهای لینوکس و ویندوز) کلا پینگ نداره.
خروجی کارت شبکه هم دقیقا همونطوریه که دلتاگستر عزیز گفتن.
چیکار باید کرد؟
faranetwork
April 9th, 2012, 15:54
من وقتی آی پی رو با 255.255.255.240 ست میکنم فقط توی خود دیتاسنتر پینگ داره و وقتی با 255.255.255.255 ست میکنم (مثل سرورهای لینوکس و ویندوز) کلا پینگ نداره.
خروجی کارت شبکه هم دقیقا همونطوریه که دلتاگستر عزیز گفتن.
چیکار باید کرد؟
برای مجازی ساز citrix ظاهرا نیاز به router داره که در لینک زیر هست
Download Open Source Vyatta Core Releases | Vyatta.org (http://www.vyatta.org/downloads)
البته من کار نکردم citrix
taghikhani
April 9th, 2012, 16:03
برای مجازی ساز citrix ظاهرا نیاز به router داره که در لینک زیر هست
Download Open Source Vyatta Core Releases | Vyatta.org (http://www.vyatta.org/downloads)
البته من کار نکردم citrix
آخه میکروتیک خودش روتره.
راه دیگه ای نداره؟ چون این سیستم عامل رو باید وقت گذاشت یاد گرفت. رایگان هم نیست.
faranetwork
April 9th, 2012, 16:37
آخه میکروتیک خودش روتره.
راه دیگه ای نداره؟ چون این سیستم عامل رو باید وقت گذاشت یاد گرفت. رایگان هم نیست.
والا من کار نکردم...ولی اینطور که فهمدیم 2 تا کارت شبکه باید ساخته بشه!!!! حالا یک نفر گفته میتونه نصب کنه بهش سرور دادم اکی کنه...اگه اکی شد حتما آموزش میزارم