France 24 migrates to Drupal 6, codebase to be open-sourced | drupal.org (http://drupal.org/node/614014)
bbc.co.uk
whitehouse.gov
همهسایت های بالا از دروپال استفاده می کنند
امنیت عالی
b_pcmaster
March 10th, 2012, 15:01
France 24 migrates to Drupal 6, codebase to be open-sourced | drupal.org (http://drupal.org/node/614014)
bbc.co.uk
whitehouse.gov
امنیت عالی
توی زمینه ی امنیت اگر بخوای بگی سایتهای بزرگی مثل cnet و download.com و غیره هم از MovableType استفاده میکنن نظریشم همین p30download خودمون هر سیستم مدیریت محتوایی یه مزیت هایی داره و یه بدی هایی مثلا بیشتر باید بنویسی توی موبل تایپ اما توی وردپرس همه چیز از قبل آمادس اما در عوض موبل تایپ امنیت عالی و flexebility بسیار عالی داره.دروپال تا حالا کار نکردم ولی دلیل نمیشه به خاطر اینکه این 2 3 سایت استفاده میکنن بگیم بهترینن.درسته؟
shivahost
March 10th, 2012, 15:04
استفاده از سیستم های مدیریت محتوا بستگی به این داره که چقدر شما بتونید گسترش و تغییرات بدهید و با کدام راحت باشید. مثلا اگر شما بخواهیم سایتی مثل bbc.co.uk با همان امنیت و امکانات با دروپال بزنی می تونی؟ مطمئنا نه! اما اگر از توسعه دهندگان خودش بخواهی با جوملا برات مشابه آن را راه بندازند مطمئن باش می توانند.
fara_server
March 10th, 2012, 15:07
این سایتهایی که قرار دادید ، قطعا توی سورس دست بردند و به شکل دلخواه تغییر دادند،نسخه اصلی drupal که موجود هست هم بعضی وقتها باگهای عجیب و غریبی میده که میتونید اینجا (http://www.exploit-db.com) مشاهده کنید.
این هم آخرین شاهکار : Drupal CMS 7.12 (latest stable release) Multiple Vulnerabilities (http://www.exploit-db.com/exploits/18564)
در کل امنیت چیزی هست که تا حدود زیادی توسط ما به شکل مطلوب و نه 100% درمیاد.
پس کمی تسلط روی کد نویسی میتونه خیلی موثر باشه .درمورد سیستم های مدیریت محتوا هم بنده به شخصه از DLE راضی هستم و خیلی وقت هم هست که باگ خاصی ازش مشاهده نکردم ، امن کد شده...
Woshka
March 10th, 2012, 15:17
از این نظز که میشه توش ساختار برای نوشته ساخت دست رو خیلی باز می گذاره و احتیاج به اکسنشن های مختلف رو کم میکنه و همین امنیت رو می بره بالا
خواستم نظر شما رو کلا بدونم
به نظر نوشتن اکستنشن خیلی براش راحت هستش
AmirHosein
March 10th, 2012, 15:21
bbc.co.uk
whitehouse.gov
امنیت عالی
وشکا جوگیر نشو :)) خیلی از سایت های گنده از وردپرس هم استفاده میکنن :))
Woshka
March 10th, 2012, 15:24
وشکا جوگیر نشو :)) خیلی از سایت های گنده از وردپرس هم استفاده میکنن :))
چه سایت بزرگی؟ d:
1eng.ir
March 10th, 2012, 15:29
چه سایت بزرگی؟ d:
این (http://goo.gl/Nk909)
amirlord
March 10th, 2012, 15:43
چه سایت بزرگی؟ d:
Wordpress.org Site Info (http://www.alexa.com/siteinfo/wordpress.org)
رتبه 76 جهانی :)
در اینجا میتونید لیست برخی سایت ها که کاربران معرفی کردند رو ببینید : WordPress › Showcase (http://wordpress.org/showcase/)
دروپال CMS خیلی خوب و قابل تحسینی هست اما دلیل نمیشه بخوایم مثلا وردپرس رو بندازیم دور ! :d
hpnn.wm
March 10th, 2012, 15:45
این (http://goo.gl/Nk909)
این به ورد پرس چه ربطی داشت
AmirHosein
March 10th, 2012, 15:53
این به ورد پرس چه ربطی داشت
ربطش به اسپمش بود :)
@woshka
Yahoo! News Blog - Yahoo! India News (http://in.news.yahoo.com/blogs/)
http://unu.edu/
softsky
March 10th, 2012, 16:00
قدرت فقط در وردپرس و سپس جوملا است
البته جوملا یه مقداری سنگینه و سئوش جالب نیست
سایت سونی فکر کنم wp باشه
ir2seda
March 10th, 2012, 16:04
وردپرس :52:
porya_spy
March 10th, 2012, 16:10
فقط وردپرس و جوملا
TukaNet
March 10th, 2012, 16:10
الان همگی خودتون رو یک پا طراح ، برنامه نویس یا تحلیلگر وب میدونید که رو دست هم نداره ، درسته دیگه ؟!
ولی هنوز متوجه نشدید اگر یکی قدرتمندترین ، برترین ، بهترین ، امن ترین و .... بود پس بقیه چرا هنوز وجود دارند ؟
درک از نیازها و اطلاع از امکانات ، دو آیتمی هستند که همیشه نقشی تعیین کننده دارند ، برای همین نمیشه گفت بهترین ، قدرتمندترین ، برترین !
این شرایط و نیازهای شما هستند که تعیین میکنند از چی استفاده کنید ... امیدوارم دست کم یک نفر هم شده این متن رو بخونه و به ادراک صحیحی برسه !
porya_spy
March 10th, 2012, 16:13
الان همگی خودتون رو یک پا طراح ، برنامه نویس یا تحلیلگر وب میدونید که رو دست هم نداره ، درسته دیگه ؟!
ولی هنوز متوجه نشدید اگر یکی قدرتمندترین ، برترین ، بهترین ، امن ترین و .... بود پس بقیه چرا هنوز وجود دارند ؟
درک از نیازها و اطلاع از امکانات ، دو آیتمی هستند که همیشه نقشی تعیین کننده دارند ، برای همین نمیشه گفت بهترین ، قدرتمندترین ، برترین !
این شرایط و نیازهای شما هستند که از چی استفاده کنید ... امیدوارم دست کم یک نفر هم شده این متن رو بخونه و به ادراک صحیحی برسه !
صحبت های شما کاملا صحیحه دوست عزیز
ولی امار نشون میده که وردپرس و جوملا بهترین سیستم های مدیریت محتوا هستن
sazsaz
March 10th, 2012, 16:18
سلام به همگی
باید قبول کنیم که دروپال سیستم خوبی هست
وردپرس هم عالیه
جوملا هم عالیه
دیگر مدیریت ها هم خوب هستند
باید گفت بهترین زمانی بهترین هست که پشتیبانی بهترینی داشته باشه
من قبول دارم در آمریکا بیشتر سایت ها بر پایه دروپال هست ولی زبان اونها فارسی نیست انگلیسی هست
متاسفانه زبان فارسی و پشتیبانی دروپال فارسی از ضعیف ترین پشتیبانی ها بوده و در حد صفر می باشد
جوملا ها هم یهو 60 نسخه ریخت وسط و توی کارش مونده هر روز توی یه نسخش یه مشکلی هست
ولی وردپرس هر لحظه داره پشتیبان هاش داره بیشتر می شه
شما همیشه ماشینی می خرید که امکاناتش باشه و گارانتی و پشتیبانی داشته باشه
و اون ماشین وردپرسه
با تشکر
hpnn.wm
March 10th, 2012, 16:19
این شرایط و نیازهای شما هستند که تعیین میکنند از چی استفاده کنید ... امیدوارم دست کم یک نفر هم شده این متن رو بخونه و به ادراک صحیحی برسه !
کاملا درسته ولی ما در کل می گیم که کدوم یکی در مجموع بهتر هست
و در ضمن یکی از کاربرا گفته بود که کدوم سایت بزرگ با وردپرس ساختند
جواب: همون Wordpress.org بهترین و تقریبا بزرگترین سایت وبلاگ دهی جهان
TukaNet
March 10th, 2012, 16:22
نگرفتی چی شد ، خود آمار گفت بهترین هستند ؟!
شما حتی معنی آمار رو درست درک نکردید !
آمار میگه که چی بیشتر مصرف شده و چی کمتر مصرف شده ...
iraniandata
March 10th, 2012, 16:29
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان پست خوندم بنده با وردپرس و جوملا و دروپال کارکردم همه شون خوبن اما هرکدوم مزایا و معایبی دارند و بستگی به نیاز افراد استفاده می شه.
برای مثال امنیت وردپرس به صورت خالص بسیار زیاده تقریبا 99 درصد اما چندی از معایب این که فشار بسیار زیادی به سرور متحمل میکنه و طراحی قالبش دردسر داره(البته برای دوستان حرفه ای چیزی نیست)
پس دلیل نمیشه بگیم چون دروپال هست وردپرس بندازیم دور
وردپرس روز به روز پیشرفت میکنه و گروه پشتیبانی قوی داره
اما دروپال به نظرم هنوز برا پشتیبانیش و سیستمش زمان و کار نیازه
پس عجله نکنید
درپناه حق
خدانگهدار
hpnn.wm
March 10th, 2012, 16:32
سلام به همگی
باید قبول کنیم که دروپال سیستم خوبی هست
وردپرس هم عالیه
جوملا هم عالیه
دیگر مدیریت ها هم خوب هستند
باید گفت بهترین زمانی بهترین هست که پشتیبانی بهترینی داشته باشه
من قبول دارم در آمریکا بیشتر سایت ها بر پایه دروپال هست ولی زبان اونها فارسی نیست انگلیسی هست
متاسفانه زبان فارسی و پشتیبانی دروپال فارسی از ضعیف ترین پشتیبانی ها بوده و در حد صفر می باشد
جوملا ها هم یهو 60 نسخه ریخت وسط و توی کارش مونده هر روز توی یه نسخش یه مشکلی هست
ولی وردپرس هر لحظه داره پشتیبان هاش داره بیشتر می شه
شما همیشه ماشینی می خرید که امکاناتش باشه و گارانتی و پشتیبانی داشته باشه
و اون ماشین وردپرسه
با تشکر
و این هم خیلی کلام متینی بود
شما اگه به وردپرس 2 تا اشکال رو ارسال کنی حدود 10 الی 14 دقیقه بعد جوابش رو می فرستند خیلی باحاله
Woshka
March 10th, 2012, 16:37
وردپرس خیلی مصرف شده
به دلیل قالب های زیادی که داره
به دلیل سادگی در استفاده و هستش و خیلی راحت میشه دیولوپش کرد ولی اینکه اینقدر همه چی ول هستش هرجا کد از خودت در کنی هم که درست نیست بی قاعده
خوب هر کسی یه سادگی یک وردپرس نصب می کنه و جند تا دسته ایجاد می کنه و شروع می کنه به پست زدن و راهت سایت راه می افته که دلیل اصلی استفاده ی زیادش هستس
Best Open CMS: WordPress vs Joomla vs Drupal | Keep an Open Eye Eye, Sir (http://www.theopensourcery.com/keepopen/2010/best-open-cms-wordpress-vs-joomla-vs-drupal/)
Usage Statistics and Market Share of Content Management Systems for Websites, March 2012 (http://w3techs.com/technologies/overview/content_management/all)
یکی از دلایلی که دروپال کمتر استفاده میشه اینه که قالب های خیلی کمتری داره
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
وردپرس برای یک سایت بلاگ عالی هستش ردش نمی کنم
الان وبلاگ خودمو با وردپرس دارم نگرش می دارم
ولی برای ساختن یک سایت حرفه ای مثلا برای یک شرکت دروپال خیلی بهتر هستش
AmirHosein
March 10th, 2012, 16:42
بابک دوباره من رو احساساتی کردی :(( بزار دستت رو ببوسم
اگر بقیه ای نبودن رقابتی نبود این همه سایت توسعه دهنده نبود! همیشه باید بقیه ای باشن تا بشه لذت برد!
b_pcmaster
March 10th, 2012, 16:46
ورد پرس و جوملا عامه پسند تر هستند ولی اصلا قبول ندارم که هیچ کدوم از سیستم های مدیریت محتوا به movable type برسه تعداد نفراتی که کار با این سیستم رو میتونن انجام بدن به 1000 یا 2000 نفر نمیرسه توی جهان ولی چی؟؟؟چیییی داداش؟؟میهن دانلود پی سی دانلود cnet شاخ در نیارید همه ی سایتای بزرگ ایران======movable type مثل p30day و و و و و و....اگر باورتون نمیشه برید یه سرچ بکنید ولی آدمه خلشو میخواد مثل من که 1 سال بشینه یه cms یاد بگیره :62::62::62: نه وردپرس که توی 30 ثانیه نصب میشه و همین باعث میشه که بگیم بهترینه؟؟؟عمرااا..
دقیقا حرف دوستمون درسته که به شرایط شما بستگی داره و دانشتون با هر کدوم راحتید راحت باشید و زندگیتون رو کنید.
Movable Type: Powering the best and most influential blogs on the web (http://www.movabletype.com/showcase/)
hpnn.wm
March 10th, 2012, 17:18
ورد پرس و جوملا عامه پسند تر هستند ولی اصلا قبول ندارم که هیچ کدوم از سیستم های مدیریت محتوا به movable type برسه تعداد نفراتی که کار با این سیستم رو میتونن انجام بدن به 1000 یا 2000 نفر نمیرسه توی جهان ولی چی؟؟؟چیییی داداش؟؟میهن دانلود پی سی دانلود cnet شاخ در نیارید همه ی سایتای بزرگ ایران======movable type مثل p30day و و و و و و....اگر باورتون نمیشه برید یه سرچ بکنید ولی آدمه خلشو میخواد مثل من که 1 سال بشینه یه cms یاد بگیره :62::62::62: نه وردپرس که توی 30 ثانیه نصب میشه و همین باعث میشه که بگیم بهترینه؟؟؟عمرااا..
دقیقا حرف دوستمون درسته که به شرایط شما بستگی داره و دانشتون با هر کدوم راحتید راحت باشید و زندگیتون رو کنید.
من و دوستان در کل می گیم
نیازی هم نیست که مدرکی ارائه بدیم با یه جست و جوی ساده می تونید خودتون بفمید
اما وردپرس برای هر کاری مناسبه سایت دانلود , سایت گرافیک , ......
وردپرس خیلی منعطف هست و هیچ شکی درش نیست
arman_gts
March 10th, 2012, 18:29
woshka جان کل کلی راه انداختیا :دی
دروپال کار نکردم ، قالبش خیلی کم پیدا میشه ، اگر چندتا قالب خوب واسش داری واسم پ.خ کن (انگلیسی و واسه سایت دانلود فیلم) :)
HADNEZ-ICT
March 10th, 2012, 22:53
سی ام اس فقط و فقط وردپرس
sonixax
March 10th, 2012, 22:56
یک چیز جالبی که دیدم ، این بود که دوستان گفته بودند وردپرس :-& و جوملا :-&:-& بهترین هستند !
خوب باید بگم که اشتباه میکنید . دروپال رو نمیشه گفت یکی از قوی ترین ها بلکه باید گفت در دنیای متن باز و در نوع خودش قوی ترینه .
چه از نظر امنیت و چه از نظر برنامه نویسی و از خیلی لحاظ دیگه برترین سیستم متن بازی هستش که موجوده .
بد نیست به اطلاع دوستان برسونم که سایت کاخ سفید آمریکا یعنی مهم ترین ارگان حکومتی دنیا رو با دروپال نوشتند - منبع : Drupal - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Drupal)
خیلی از سایتهای دیگه ی مهم رو هم میشه نام برد که با دروپال نوشتند . البته دروپال ایرادهای زیادی هم داره از جمله دشواری بسیار زیاد در درک چگونگی عملکرد سیستم .
در کل به عنوان کسی که ۱۰ ساله برنامه نویسی وب انجام میده سیستم های متن باز رو در مقایسه با سیستم های دیگه بهتر نمیدونم .
اولین دلیل همون متن باز بودنشونه - یک سیستم متن باز رو هر کسی از محتویاتش خبر داره در نتیجه اگر یک ضعف احتمالی وجود داشته باشه همه ازش خبر دارند و این میتونه امنیت یک وبسایت رو به خطر بندازه .
دلیل دوم اینه که سیستم های متن باز ممکنه خیلی از نیازهای شما رو برآورده نکنند .
و دلیل آخر هم اینه که پروژه های متن باز چون غیر تجاری هستند وقت و هزینه و دقت کمتری از طرف تیم اصلی صرفشون میشه و همیشه چند قدم از پروژه های تجاری عقب ترند .
شما هر پروژه متن بازی رو که در نظر بگیرید - در مقایسه با انواع تجاریش ضعفهای زیادی داره - حتی با اینکه سیستم عاملهای متن باز لینوکس از قوی ترین ها در دنیا هستند - در مقابل انواع تجاری ضعف های زیادی دارند و کمبود های زیادی درشون حس میشه . البته منظور من قیاس با ویندوز نیست ها :62: هر چند که همون ویندوز هم یک جاهایی از لینوکس خیلی جلوتره .
دست آخر بهتون پیشنهاد میکنم برای پروژه های خیلی مهم و بزرگ تا جایی که میتونید از سیستمهای از پیش نوشته شده استفاده نکنید و اگر هم میکنید از متن بازها استفاده نکنید و باز اگر از متن بازها استفاده میکنید به خصوص PHP برید سراغ همین دروپال که از هر نظری از جوملا و وردپرس و E107 و بقیه سر تره .
HADNEZ-ICT
March 10th, 2012, 23:02
یک چیز جالبی که دیدم ، این بود که دوستان گفته بودند وردپرس :-& و جوملا :-&:-& بهترین هستند !
خوب باید بگم که اشتباه میکنید . دروپال رو نمیشه گفت یکی از قوی ترین ها بلکه باید گفت در دنیای متن باز و در نوع خودش قوی ترینه .
چه از نظر امنیت و چه از نظر برنامه نویسی و از خیلی لحاظ دیگه برترین سیستم متن بازی هستش که موجوده .
بد نیست به اطلاع دوستان برسونم که سایت کاخ سفید آمریکا یعنی مهم ترین ارگان حکومتی دنیا رو با دروپال نوشتند - منبع : Drupal - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Drupal)
خیلی از سایتهای دیگه ی مهم رو هم میشه نام برد که با دروپال نوشتند . البته دروپال ایرادهای زیادی هم داره از جمله دشواری بسیار زیاد در درک چگونگی عملکرد سیستم .
در کل به عنوان کسی که ۱۰ ساله برنامه نویسی وب انجام میده سیستم های متن باز رو در مقایسه با سیستم های دیگه بهتر نمیدونم .
اولین دلیل همون متن باز بودنشونه - یک سیستم متن باز رو هر کسی از محتویاتش خبر داره در نتیجه اگر یک ضعف احتمالی وجود داشته باشه همه ازش خبر دارند و این میتونه امنیت یک وبسایت رو به خطر بندازه .
دلیل دوم اینه که سیستم های متن باز ممکنه خیلی از نیازهای شما رو برآورده نکنند .
و دلیل آخر هم اینه که پروژه های متن باز چون غیر تجاری هستند وقت و هزینه و دقت کمتری از طرف تیم اصلی صرفشون میشه و همیشه چند قدم از پروژه های تجاری عقب ترند .
شما هر پروژه متن بازی رو که در نظر بگیرید - در مقایسه با انواع تجاریش ضعفهای زیادی داره - حتی با اینکه سیستم عاملهای متن باز لینوکس از قوی ترین ها در دنیا هستند - در مقابل انواع تجاری ضعف های زیادی دارند و کمبود های زیادی درشون حس میشه . البته منظور من قیاس با ویندوز نیست ها :62: هر چند که همون ویندوز هم یک جاهایی از لینوکس خیلی جلوتره .
دست آخر بهتون پیشنهاد میکنم برای پروژه های خیلی مهم و بزرگ تا جایی که میتونید از سیستمهای از پیش نوشته شده استفاده نکنید و اگر هم میکنید از متن بازها استفاده نکنید و باز اگر از متن بازها استفاده میکنید به خصوص PHP برید سراغ همین دروپال که از هر نظری از جوملا و وردپرس و E107 و بقیه سر تره .
!!!!
استفاده : :-&:-& برای دروپال بهتر هست دوست عزیز
sonixax
March 10th, 2012, 23:19
!!!!
استفاده : :-&:-& برای دروپال بهتر هست دوست عزیز
هر کسی نظر خودش رو داره دوست عزیز . ولی اگر این :-& بهترین استفاده برای دروپال بود سایتهایی که پیشتر نام برده شده بود ازش استفاده نمیکردند .
یادتون نره آنچه که همه میگن صرفا حرف درستی نیست ! یعنی حالا که عمده ی مردم از وردپرس (به خاطر راحتی و آماتوری بیش از حد) و جوملا (به خاطر اکستنشنهای فراوون و راحتی در استفاده) استفاده میکنند این دلیل نمیشه که این سیستمها بهتر هستند یا حتی اصلا خوب هستند !!! سخن دوستانی که میگن همه استفاده میکنند و تعداد کاربراش زیاده و به آمار پاس میدن آدم رو با ۴ کلمه میشه تعریف کرد : مغلطه رجوع به اکثریت .
روزگاری همه میگفتند زمین مسطحه !!! حرفشون درست بود ؟ یا بزرگترین سیستم میزبانهای دنیا با بیشترین کاربر در جهان همان سرورهای مایکروسافت هست که با سیستم عامل ویندوز مشغول به کاره ! پس آیا ویندوز بهترینه ؟!
حالا شما جوملا دوست دارید به هر دلیلی نظر خودتون هست و ۱۰۰ البته محترم ولی برتر بودن جوملا و وردپرس نسبت به دروپال افسانه ای بیش نیست .
masoudgolchin
March 10th, 2012, 23:35
به تازگی یک سایت فارسی با هدف توسعه استفاده از دروپال شروع به کار کرده با آدرس : دروپالچی (http://drupalchi.com/)
آموزشها و مطالب خوبی در سایت منتشر میکنند. در ضمن دروپال چی قراره یک کارگاه آموزشی بر گزار کنه ! برای اطلاعات بیشتر میتونید به خود سایت دروپالچی (http://drupalchi.com/) مراجعه کنید.
پ.ن : خودم به تازگی با این سایت آشنا شدم ، گفتم اینجا هم آدرس سایت رو قرار بدم شاید برای افرادی که میخوان از دروپال استفاده کنند ، مفید باشه
HADNEZ-ICT
March 10th, 2012, 23:43
دلیل هاتون قانع کننده بود
اما زیادی دارید از دروپال حمایت می کنید .
موفق باشید .
aalireza439
March 10th, 2012, 23:53
همه cms های خوب هستند ، هر کدوم کارائی خودشون رو دارند.
برای مثال برای ایجاد سایت بلاگ من ار وردپرس استفاده می کنم ، اما برای سایت خبری دروپال رو انتخاب می کنم ، البته با وردپرس هم میشه ، اما با دروپال راحت تر و سریع تر می تونید کار رو انجام بدید .
دروپال یادگیری اولیه اش یکم سخته ، ولی وقتی باهاش آشنا شدید دل کندن ازش سخته!
sonixax
March 11th, 2012, 00:25
دلیل هاتون قانع کننده بود
اما زیادی دارید از دروپال حمایت می کنید .
موفق باشید .
راستش به نظر من دفاع از یک سیستم مدیریت محتوا کار درستی نیست .
بهترین کار اینه که بسته به نیاز و توانایی سیستم مورد نظر انتخاب بشه . برای همینه که توی اولین پستم اینجا نوشتم دروپال در نوع خودش بهترینه . یعنی دروپال به درد مثلا یک فروشگاه آنلاین حرفه ای نمیخوره (با اینکه این امکان رو داره) و جلوی یک سیستمی مثل مگنتو کم میاره در حد بوندسلیگا !
بنده اخیرا یک وبسایت درست کردم همش Plain HTML و اندکی آژاکس هستش که همه رو از صفر خودم نوشتم . یعنی حتی HTML خالی خیلی جاها به استفاده از سیستم مدیریت محتوا برتری داره . بستگی به استفاده داره .
alfavps
March 11th, 2012, 01:10
باید سعی بشه زیاد نظرات احساسی نشن چون با کلام دقیقا نمیشه یه چیزی رو قبول کنی.
اگر یه نفر دنبال امنیت باشه 100% دروپال قدرتمند تر از وردپرس و جوملاست توی همین سال 2012 روی وردپرس 15 باگ با درجه امنیتی بالا پیدا شد که بیشترش مربوط به پلایت هاش میشد اما دروپال واقعا امن هستش این از نظر امنیت.
اما از نشر قالب و راحت بودن و رادست بودن طراحی ، خب مشخصا .ردپرس وجوملا راحت ترن چون جای بیشتری برای مانور دارن مدیریتشون هم ساده تره اما دروپال نیاز به دانش بیشتری میخواد همین..
payam_shzbax
March 11th, 2012, 01:40
نیوک 83 :115:
اگر seo داشت با کمی تجربه و دست بردن من تونستم از توش هر چیزی بخوام در بیارم!
info_dlsong
March 11th, 2012, 03:44
CMS ها نسبت به هم برتری ها و ضعف هایی دارن و یک مدیر خوب بهتره بسنجه که چه سیستمی برای چه سایتی مناسب تر هست... همیشه رایج ترین سیستم بهترین نیست !
از نظر بنده انسان عاقل روی مسائل اینچنینی نباید تعصب داشته باشه... (خطاب به دوستانی که شکلک گذاشتن برای CMS ها)
بر روی CMS هایی مثل (Joomla - WordPress - Nuke - Dropal - DataLife و...) تلاش بسیاری انجام شده و در صورت استفاده صحیح کاملا امن هستن...
سلیقه و تخصص مشخص میکنه که استفاده از کدام CMS برروی کدام وبسایت مناسب تر هست...
b_pcmaster
March 11th, 2012, 04:29
CMS ها نسبت به هم برتری ها و ضعف هایی دارن و یک مدیر خوب بهتره بسنجه که چه سیستمی برای چه سایتی مناسب تر هست... همیشه رایج ترین سیستم بهترین نیست !
از نظر بنده انسان عاقل روی مسائل اینچنینی نباید تعصب داشته باشه... (خطاب به دوستانی که شکلک گذاشتن برای CMS ها)
بر روی CMS هایی مثل (Joomla - WordPress - Nuke - Dropal - DataLife و...) تلاش بسیاری انجام شده و در صورت استفاده صحیح کاملا امن هستن...
سلیقه و تخصص مشخص میکنه که استفاده از کدام CMS برروی کدام وبسایت مناسب تر هست...
همه اومدن در مورد همه ی cms ها صحبت کردن اما یه cms که من گفتم و هیچ کس توجه نکرد چون هیچکس نمیتونه باهاش کار کنه و تا حالا فکر کنم فقط یک بار هک شده و علتش هم همینه که اکثر مردم نمیرن دنبالش و عامه پسند نیست براش توی کل وب بگردین فقط 1 قالب پیدا میکنید و قالب های خارجی هم نیست اصلا براش شاید نامش گنگ باشه اما بسیار کار آمد هستش و بسیار قدرتمند و بسیار ایمن به علت اینکه تماما با cgi نوشته شده و اصلا راه برای هک نمیده توی 3 4 ماه سایتی که با این سیستم نوشته شده بود سایت اول و در صدر نتایج گوگل(اولین نتیجه) بود و اون چیزی نیست جز موبل تایپی که هیچ کس راجع بهش حرف نمیزه بدترین قالب رو برای این سیستم میتونید از 300 تومان بگیرید.برترین سیستم وب سایت موبل تایپ.راجع بهش بیشتر تحقیق کنید و اگر پلاگین کم داره به بزرگی خودتون ببخشید وقتی شروع کردین کار با این cms رو مجبورید برنامه نویس بشید و در واقع خودتونید که سایت رو مینویسید از پایه و اساس.امیدوارم بیشتر مورد توجه قرار بگیره در آینده هر چند بهتره دست رقبا زیاد نشه.>:):">:63:
این آخریش شوخی بوداااااا
:D
---------- Post added at 04:29 AM ---------- Previous post was at 04:25 AM ----------
آمار راجع به امنیت این سیستم میخواید؟؟؟بفرمایید
Movable Type: A History of Security - Movable Type (http://www.movabletype.com/blog/2008/06/movable-type-a-history-of-secu.html)
همه اومدن در مورد همه ی cms ها صحبت کردن اما یه cms که من گفتم و هیچ کس توجه نکرد چون هیچکس نمیتونه باهاش کار کنه و تا حالا فکر کنم فقط یک بار هک شده و علتش هم همینه که اکثر مردم نمیرن دنبالش و عامه پسند نیست براش توی کل وب بگردین فقط 1 قالب پیدا میکنید و قالب های خارجی هم نیست اصلا براش شاید نامش گنگ باشه اما بسیار کار آمد هستش و بسیار قدرتمند و بسیار ایمن به علت اینکه تماما با cgi نوشته شده و اصلا راه برای هک نمیده توی 3 4 ماه سایتی که با این سیستم نوشته شده بود سایت اول و در صدر نتایج گوگل(اولین نتیجه) بود و اون چیزی نیست جز موبل تایپی که هیچ کس راجع بهش حرف نمیزه بدترین قالب رو برای این سیستم میتونید از 300 تومان بگیرید.برترین سیستم وب سایت موبل تایپ.راجع بهش بیشتر تحقیق کنید و اگر پلاگین کم داره به بزرگی خودتون ببخشید وقتی شروع کردین کار با این cms رو مجبورید برنامه نویس بشید و در واقع خودتونید که سایت رو مینویسید از پایه و اساس.امیدوارم بیشتر مورد توجه قرار بگیره در آینده هر چند بهتره دست رقبا زیاد نشه.>:):">:63:
این آخریش شوخی بوداااااا
:D
---------- Post added at 04:29 AM ---------- Previous post was at 04:25 AM ----------
آمار راجع به امنیت این سیستم میخواید؟؟؟بفرمایید
Movable Type: A History of Security - Movable Type (http://www.movabletype.com/blog/2008/06/movable-type-a-history-of-secu.html)
هدف CMS اینه که کارها رو برای ما آسون تر کنند، کارها رو سریع تر انجام بدیم، Movable Type یک سیستم بلاگ مشابه وردپرس هست ، افزونه خیلی کمی داره ، مستندات خوبی هم نداره ، امنیت اش به خاطر اینه کمتر مورد استفاده قرار می گیره.
دروپال تنها سیستمی که توانایی رقابت با سیستم های تجاری رو داره!
IranHosting
March 11th, 2012, 12:08
mt رو بلد باشی باهاش کار کنی فوق العاده هست.یک زمانی یک سایت داشتم با mt انصافا آدم لذت میبرد از کار کردن باهاش
وردپرس به خاطر ساپورت خوبش قبولش دارم.افزونه های زیاد و ...
کلا این دوتا فکر میکنم رو دست ندارن
b_pcmaster
March 11th, 2012, 13:28
هدف CMS اینه که کارها رو برای ما آسون تر کنند، کارها رو سریع تر انجام بدیم، Movable Type یک سیستم بلاگ مشابه وردپرس هست ، افزونه خیلی کمی داره ، مستندات خوبی هم نداره ، امنیت اش به خاطر اینه کمتر مورد استفاده قرار می گیره.
دروپال تنها سیستمی که توانایی رقابت با سیستم های تجاری رو داره!
بله درسته ...کلا خیلی لذت بخشه بحث راجع به cms :113:
alireza9549
March 11th, 2012, 23:49
به نظر من بهترین CMS دنیا هست .
دلیل من. متن باز بودن cms میباشد .
هر روز داره اپدیت میشه .
تمام دنیا دارن برای این CMS کار میکتند .
این cms برنامه و حمایت کامل بزرگترین سایت دنیا google را دارد .
شما با وجود متن باز بودن این CMS میتوانید برای خودتان تجارت در این CMS با نوشتن برنامه و افزونه ایجاد کنید .
شما میتوانید با داشتن 1 تیم خوب طراحی قالب های خوبی برای این cms درست و تجارت خوبی کسب کنید
پس چرا ما برای این کار را ادامه ندیم ؟
چرا ما مثل همه cms های که فارسی کردیم و تیم پشتبانی اوکی کردیم در این را هم کار نکنیم ؟
درست است کار با این cms کمی برای دوستانی که اشنای با css ندارن سخته ولی این دلیل خوبی نیست که این cms خوب نباشه .
امنیت ثابت نیست . کسی نیتواند امنیت را 100% بداند . ولی میتوانیم گفت که امنیت در این سیسنم 50 برابر بیشتر سیستم های دیگر میباشد .
از مدیر های سایت خواهش دارم بخش CMS دروپال سایت را اوکی کنند و به دوست داران این سیستم کمک کنند .
موفق و پیروز باشید .
yekmobile.com
March 12th, 2012, 00:38
سلام
من از سیستم مووبل تایپ استفاده میکنم.
سیستم خوبی بود اما این و بگم که پابلیش بنده بصورت کامل 1 هفته اون هم با وی پی اس ام طول میکشه. سرعت فوق العاده پایینی داره سئو نسبتا ضعیفی داره و هیچ پشتیبانی فارسی نداره و دلیل استفاده کردن سایت های بزرگ از مووبل تایپ اینه که اون موقع که مووبل تایپ بود وردپرس زیاد معروف نشده بود.
سیستم مووبل تایپ مزایایی داره اما معیاب هم داره که میشه ب
1- پابلیش طولانی مثل سایت من با 5 هزار مطلب 1 هفته زمان میبره. یعنی بخوام توی قالبم تغییرات ایجاد کنم سیوش اینقدر طول میکشه
2 - سیستم سرچ سایت فوق العاده به سرور فشار میاره
3- سیستم نظر دهی سایت فوق العاده فشار به سرور میاره
4-انتشار مطلب سی پی یو و بسیار مصرف میکنه
4- تگ های سایت هم سی پی یو مصرف میکنه
5 - پابلیش به سرور فشار میاره
و روی سرور هم باید پلاگین های زیادی نصب بشه تا بشه مووبل تایپ نصب کرد.
هزینه قالب هم زیاد بالا نیست بیاین من با 100 تومن قالب میزنم .
در کل وردپرس خیلی بهتره
b_pcmaster
March 12th, 2012, 02:13
سلام
من از سیستم مووبل تایپ استفاده میکنم.
سیستم خوبی بود اما این و بگم که پابلیش بنده بصورت کامل 1 هفته اون هم با وی پی اس ام طول میکشه. سرعت فوق العاده پایینی داره سئو نسبتا ضعیفی داره و هیچ پشتیبانی فارسی نداره و دلیل استفاده کردن سایت های بزرگ از مووبل تایپ اینه که اون موقع که مووبل تایپ بود وردپرس زیاد معروف نشده بود.
سیستم مووبل تایپ مزایایی داره اما معیاب هم داره که میشه ب
1- پابلیش طولانی مثل سایت من با 5 هزار مطلب 1 هفته زمان میبره. یعنی بخوام توی قالبم تغییرات ایجاد کنم سیوش اینقدر طول میکشه
2 - سیستم سرچ سایت فوق العاده به سرور فشار میاره
3- سیستم نظر دهی سایت فوق العاده فشار به سرور میاره
4-انتشار مطلب سی پی یو و بسیار مصرف میکنه
4- تگ های سایت هم سی پی یو مصرف میکنه
5 - پابلیش به سرور فشار میاره
و روی سرور هم باید پلاگین های زیادی نصب بشه تا بشه مووبل تایپ نصب کرد.
هزینه قالب هم زیاد بالا نیست بیاین من با 100 تومن قالب میزنم .
در کل وردپرس خیلی بهتره
مورد 1 -از داینامیک پابلیشینگ استفاده کنید که 1 ثانیه هم پابلیش طول نمیکشه.
2-از سرچ گوگل مخصوص سایتتون حتی بهتره در بلاگ های وردپرسی استفاده کنید چون در سئو تاثیر بسیار مثبتی داره.
3-سیستم نظر دهی رو میشه به صورت ایمیلی در آورد و در واقع یه گزارش خرابی باشه هرچند این هم فشاری که دوستمون مد نظرش هست اونقدر زیاد نیست
4-تگ های سایت به اندازه wp سی پی یو مصرف میکنه
5-داینامیک پابلیشینگ عینا همون چیزیه که wp استفاده میکنه
هزینه ی قالب حرفه ای معمولا بالاست هزینه ی همچین سیستمی رو با قالب حرفه ای شرکت wedesign هشتصد هزار تومان طراحی میکنن که این هزینه ی خیلی بالاییه ولی خوب دوستمون اگه واقعا با همه ی امکانات 100 هزار تومان طراحی میکنن حتما از ایشون قالب بگیرید و با Movabletype که بسیار flexible هستش کارتون رو آغاز کنید چون واقعا این سیستم انعطاف پذیری بالایی داره.
iranmizban
March 12th, 2012, 02:58
سلام به همه دوستان و اساتید محترم .
هر سیستمی بر اساس نوع کاربرد ، استفاده و بکار میاد .
شخصا با وردپرس ، دروپال ، جوملا و ... کار کردم و برای اکثر سیستم ها طراحی انجام میدم اما به نظرم :
در ساده بودن و راحتی کار و مخصوصا سئو : وردپرس
قابلیت و انعطاف پذیری : جوملا
امنیت : دروپال
اول باید نیاز یک کاربر از سیستم و انتظارات در نظر گرفته بشه و بعد سیستم مورد نظر را بر اساس اون زمینه فعالیت ، انتخاب بشه .
alireza9549
March 12th, 2012, 03:19
سلام به همه دوستان و اساتید محترم .
هر سیستمی بر اساس نوع کاربرد ، استفاده و بکار میاد .
شخصا با وردپرس ، دروپال ، جوملا و ... کار کردم و برای اکثر سیستم ها طراحی انجام میدم اما به نظرم :
در ساده بودن و راحتی کار و مخصوصا سئو : وردپرس
قابلیت و انعطاف پذیری : جوملا
امنیت : دروپال
اول باید نیاز یک کاربر از سیستم و انتظارات در نظر گرفته بشه و بعد سیستم مورد نظر را بر اساس اون زمینه فعالیت ، انتخاب بشه .
به نظر شما سئو وردپرس بیشتر از دروپال است ؟
دروپال در حالت Normal بدون افزونه از سئو خوبی بر خوردار میباشید نصبت به وردپرس .
به نظر من از نظر راحتی نمیشه دروپال را مقایسه کرد . دروپال 7 واقعا خیلی کار را راحت کرده .
جوملا 1 سیستم کاملا تجاری هست . برای کسی خوب است که هزینه کار تجاری را پرداخت کنه .
ولی دروپال تجارت ازاد است شما با دانش خود میتوانید از این سیستم بهترین سایت را بصورت رایگان ایجاد کنید .
m.e
March 12th, 2012, 03:39
به نظر من بهترین CMS دنیا هست .
دلیل من. متن باز بودن cms میباشد .
هر روز داره اپدیت میشه .
تمام دنیا دارن برای این CMS کار میکتند .
این cms برنامه و حمایت کامل بزرگترین سایت دنیا google را دارد .
شما با وجود متن باز بودن این CMS میتوانید برای خودتان تجارت در این CMS با نوشتن برنامه و افزونه ایجاد کنید .
شما میتوانید با داشتن 1 تیم خوب طراحی قالب های خوبی برای این cms درست و تجارت خوبی کسب کنید
پس چرا ما برای این کار را ادامه ندیم ؟
چرا ما مثل همه cms های که فارسی کردیم و تیم پشتبانی اوکی کردیم در این را هم کار نکنیم ؟
درست است کار با این cms کمی برای دوستانی که اشنای با css ندارن سخته ولی این دلیل خوبی نیست که این cms خوب نباشه .
امنیت ثابت نیست . کسی نیتواند امنیت را 100% بداند . ولی میتوانیم گفت که امنیت در این سیسنم 50 برابر بیشتر سیستم های دیگر میباشد .
از مدیر های سایت خواهش دارم بخش CMS دروپال سایت را اوکی کنند و به دوست داران این سیستم کمک کنند .
موفق و پیروز باشید .
دوست عزیز باعث تعجب بنده هست که شما با اینهمه علاقه به دروپال چرا برای سایت خودتون از جوملا استفاده میکنید.؟!
یادم هست قدیما یه بقالی دم خونمون بود وقتی ازش جنس میخریدیم میگفتیم آقا رضا این رب خوبه میگفت عالیه من برا خونه خودمم از این میبرم. :-s
alireza9549
March 12th, 2012, 03:47
دوست عزیز باعث تعجب بنده هست که شما با اینهمه علاقه به دروپال چرا برای سایت خودتون از جوملا استفاده میکنید.؟!
یادم هست قدیما یه بقالی دم خونمون بود وقتی ازش جنس میخریدیم میگفتیم آقا رضا این رب خوبه میگفت عالیه من برا خونه خودمم از این میبرم. :-s
خیلی برام من هم دوست عزیز باعث تعجب هست که شما که فرق HTML و cms را متوجه نشدید چرا نظر میدید . :71:
من برای سایت هاستینگ فقط HTML کار میکنم اگر روزی هم بخوام سایت برای طراحی اوکی کنم با دروپال .
لطفا دوست عزیز همه را به چشم بقالی حساب نکنید . نظر شخصی من دروپال هست .کارمند هم نداره دورپال که من کارمندش باشم که ازش تعریف کنم .
m.e
March 12th, 2012, 04:01
خیلی برام من هم دوست عزیز باعث تعجب هست که شما که فرق HTML و cms را متوجه نشدید چرا نظر میدید . :71:
من برای سایت هاستینگ فقط HTML کار میکنم اگر روزی هم بخوام سایت برای طراحی اوکی کنم با دروپال .
لطفا دوست عزیز همه را به چشم بقالی حساب نکنید . نظر شخصی من دروپال هست .کارمند هم نداره دورپال که من کارمندش باشم که ازش تعریف کنم .
پس بنده پیشنهاد میکنم طراحی html و css رو از صفر انجام بدید .بهتره تگ های اضافی رو هم حذف کنید مثلا !
<meta name="generator" content="Joomla! 1.5 - Open Source Content Management. Developed By Navid Iranian Co. Ltd"/>
! و یا ... :53:
iranmizban
March 12th, 2012, 04:05
با جناب انصاری موافقم .
نظر شخصی من این هست و تا اونجایی که تجربه دارم ، وردپرس از سئو فوق العاده ای برخورداره .
yekmobile.com
March 12th, 2012, 09:56
مورد 1 -از داینامیک پابلیشینگ استفاده کنید که 1 ثانیه هم پابلیش طول نمیکشه.
2-از سرچ گوگل مخصوص سایتتون حتی بهتره در بلاگ های وردپرسی استفاده کنید چون در سئو تاثیر بسیار مثبتی داره.
3-سیستم نظر دهی رو میشه به صورت ایمیلی در آورد و در واقع یه گزارش خرابی باشه هرچند این هم فشاری که دوستمون مد نظرش هست اونقدر زیاد نیست
4-تگ های سایت به اندازه wp سی پی یو مصرف میکنه
5-داینامیک پابلیشینگ عینا همون چیزیه که wp استفاده میکنه
هزینه ی قالب حرفه ای معمولا بالاست هزینه ی همچین سیستمی رو با قالب حرفه ای شرکت wedesign هشتصد هزار تومان طراحی میکنن که این هزینه ی خیلی بالاییه ولی خوب دوستمون اگه واقعا با همه ی امکانات 100 هزار تومان طراحی میکنن حتما از ایشون قالب بگیرید و با Movabletype که بسیار flexible هستش کارتون رو آغاز کنید چون واقعا این سیستم انعطاف پذیری بالایی داره.
سلام
دوست عزیز داینامیک پابلیشینگ یک مشکلی داره فکر کنم فشار فوق العاده وارد میکنه
و تگ ها هم از ویردپرس بیشتر مصرف میکنه که من مجبور شدم از کش تگ استفاده کنم
باز هم میگم نظراتی که داخل سایت هست فوق العاده به سرور فشاره میاره که اون هم با کش کردن نظرات میشه تا 15 درصد فشار و کم کرد.
البته با همه این ایراد ها مووبل تایپ می ارزه به دروپال که معلوم نیست چیه و از کجا اومده:61: اما وردپرس از مووبل تایپ و دروپال بهتره
---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:51 AM ----------
با جناب انصاری موافقم .
نظر شخصی من این هست و تا اونجایی که تجربه دارم ، وردپرس از سئو فوق العاده ای برخورداره .
سلام
بله هیچ سیستمی مثل وردپرس نمی شه فوق العاده سئو بالایی داره و فوق العاده انعطاف پذیره فقط باید بلد باشی باهاش کار کنی.
aalireza439
March 12th, 2012, 10:32
سئوی دروپال از وردپرس بهتره ، به شخصه هر دو رو امتحان کردم ، دروپال خیلی بهتر بود ،
تازه روی وردپرس افزونه های سئو رو نصب کرده بود ، روی دروپال فقط Path auto نصب بود.
دروپال افزونه های زیادی برای سئو داره ،مثلا یک افزونه هست اسمش Content Optimizer مطالب شما بخش های عنوان مطلب ، محتوا ، تگ ها ، آدرس مطلب و.. از نظر سئو انالیز می کنه.
yekmobile.com
March 12th, 2012, 10:56
سئوی دروپال از وردپرس بهتره ، به شخصه هر دو رو امتحان کردم ، دروپال خیلی بهتر بود ،
تازه روی وردپرس افزونه های سئو رو نصب کرده بود ، روی دروپال فقط Path auto نصب بود.
دروپال افزونه های زیادی برای سئو داره ،مثلا یک افزونه هست اسمش Content Optimizer مطالب شما بخش های عنوان مطلب ، محتوا ، تگ ها ، آدرس مطلب و.. از نظر سئو انالیز می کنه.
دروپال به اندازه وردپرس پلاگین سئو نداره
شما سری به اینجا بزن و تعداد پلاگین های وردپرس و ببین
WordPress › WordPress Plugins (http://wordpress.org/extend/plugins/)
دروپال
Modules | drupal.org (http://drupal.org/project/modules?filters=bs_project_sandbox%3A0&solrsort=sis_project_release_usage%20desc)
اما گویا دروپال هم سیستم خوبی هست ولی باز فکر نکنم به پای وی پی برسه
aalireza439
March 12th, 2012, 11:51
دروپال
Modules | drupal.org (http://drupal.org/project/modules?filters=bs_project_sandbox%3A0&solrsort=sis_project_release_usage%20desc)
تعداد افزونه های وردپرس بیشتر است ، اما این دلیل بهتر بودن نیست ، افزونه های دروپال کارایی بیشتری دارند.
شما در وردپرس هیچ ماژولی حتی نزدیک به views هم ندارید. شما cck رو ندارید. شما panels رو با این قدرت ندارید. دلیل کاراییست.
سئو هم همینطور است.
iranmizban
March 12th, 2012, 12:30
چرا تعصبی برخورد میکنید ؟
هرکدوم از این سیستم ها کارایی خودشونو دارن . بحث در این موراد مثل بحث روی PHP و ASP.net هست که طرفدارای هرکدومشون ، چنان تعصبی دارن که نمیخوان قبول کنن که در فلان بخش ، فلان زبان کارایی بهتری داره !
اگه بیایم بگیم وردپرس خوبه و بقیه رو کنار بزنیم ، بی انصافیه و همینطور عکسش !
yekmobile.com
March 12th, 2012, 15:13
تعصبی نباید تو کار باشه
من خودم 4 سال روی یکی از سایت هام دارم از مووبل تایپ استفاده میکنم و الان هم میگم سیستم خوبیه اما ایرادات بزرگی داره که همه قصد انتقال اون و به وردپرس دارند مثلا امروز طی صحبتی که با یکی از برنامه نویس های بزرگ داشتم که سایت های بزرگ و طراحی و پشتیبانی میکنند و از مشکل مووبل تایپ ام بهش گفتم گفت داریم روی تبدیل مووبل تایپ به وردپرس بدون شکسته شدن لینک ها کار میکنیم.چون سایت های دانلود 1 ایران قصد تبدیل به وردپرس و دارند.
سیستم وردپرس امتحان خودش و پس داده یعنی با سایت های بزرگی تو ایران داریم که با وردپرس کار کردن و دارند ادامه هم میدن و برنامه نویسی و پلاگین نویسی و طراحی قالبش خیلی راحته دقیقا عکس مووبل تایپ
اما من سایتی و نمی شناسم که از دروپال استفاده کرده باشه توی ایران البته و برای سایت دانلود از دروپال ندیدم استفاده شده باشه.
از نظر سئو هم بیشترین مانور سئو بصورت دستی انجام میشه سئو سیستم بر میگرده به نوع لینک دهی و تگ و کیورد
به هر حال شما اگر سایت دانلود با تعداد پست های بالای 10 هزار و بازدید بالای 200 هزار سراغ دارین لینک بدین و ما مشاهده کنیم.همچنین قالب ها و منابع آموزشی که برای دروپال هست.
aalireza439
March 12th, 2012, 15:58
یکی از معروف ترین سایت دروپال ایرانی جستجوگر هوشمند خبری | خبر فارسی (http://khabarfarsi.com/) هست.
AmirHosein
March 12th, 2012, 16:07
هی لینک از این سایت اون سایت نذارید دوستان :d کوتاه بیاید یکی از سایت های مستهجن هم از دروپال استفاده میکنه :)) ربطی به استفاده نداره مهم کارایی هستش یه سری از دوستان با وردپرس راحت هستن یه سری دروپال یه سری جوملا و... این کل کل هم همیشه ادامه داره از روی علاقه میان همه نظر میدن :d
alireza9549
March 12th, 2012, 17:01
دروپال
دوست عزیز امار نشان داده که دروپال حرف اول در دنیا را داره میزنه
شما اگر در ایران می خواهید مقایسه کنید این بحث جدای هست .
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
هی لینک از این سایت اون سایت نذارید دوستان :d کوتاه بیاید یکی از سایت های مستهجن هم از دروپال استفاده میکنه :)) ربطی به استفاده نداره مهم کارایی هستش یه سری از دوستان با وردپرس راحت هستن یه سری دروپال یه سری جوملا و... این کل کل هم همیشه ادامه داره از روی علاقه میان همه نظر میدن :d
از مدیر های سایت خواش دارم بخش ذروپال هم مثل cms های دیگر اضافه کنید .
با تشکر
sonixax
March 12th, 2012, 18:13
wordpress › wordpress plugins (http://wordpress.org/extend/plugins/)
دروپال
modules | drupal.org (http://drupal.org/project/modules?filters=bs_project_sandbox%3a0&solrsort=sis_project_release_usage%20desc)
این کم بودن پلاگین دلیل بر بد بودن نیست ! در مورد دروپال برعکس نشون میده خیلی هم خوبه !
شما در دروپال یک بخشی دارید به نام استراکچر (ساختار) که در هیچ سیستم مدیریت محتوای دیگه ای ندارید و این از قابلیت های هسته هستش .
با کمک استراکچر ها شما میتونید هر نوعی از محتوا رو که میخواید بسته به نیاز خودتون تولید کنید و این شما رو از ۹۰% پلاگینها و ماژولهایی که توی سیستم های دیگه هست بینیاز میکنه .
در صورتی که اگر شما بخواید در وردپرس مثلا یک گالری عکس داشته باشید باید پاشید برید از میان تعداد بیشمار پلاگینهای گالری یکی رو انتخاب کنید و اول و آخر محدود هستید به اون چیزی که برنامه نویس اون پلاگین در نظر گرفته ! در صورتی که توی دروپال میرید توی استراکچر ها و یک ساخار جدید تعریف میکنید و اون رو طوری که دوست دارید تنظیم میکنید و بعدش مثلا یک گالری عکس دارید که تمام نیازهای شما رو برآورده میکنه چون درست همون چیزیه که میخواهید . ما توی هیچ سیستم مدیریت محتوای دیگه ای همچین چیزی نداریم .
حالا در این میان اگر شما روی دروپالتون ماژول ویوز و پنلز رو هم نصب کنید تقریبا از نصب هر نوع ماژولی و سنگین کردن الکی سایت بینیازید .
توجه داشته باشید که هسته ی دروپال که چنین قدرتی داره زیر ۱۰ مگه - در صورتی که بقیه سیستم های مدیریت محتوا مثل جوملا روی ۱۷ مگ یا بالاتر هستند .
از نظر سئو هم تا جایی که من میدونم از تمام مدیریت محتوا های غیر تجاری سئو ی قوی تری داره - قبل از اینکه وردپرس بدونه پینگ بک چیه دروپال اون رو به صورت یک ماژول هسته در خودش داشت .
البته با همه این ایراد ها مووبل تایپ می ارزه به دروپال که معلوم نیست چیه و از کجا اومده:61: اما وردپرس از مووبل تایپ و دروپال بهتره
من نمیدونم شما روی چه حسابی میگید معلوم نیست دروپال از کجا اومده ! عزیزم فراموش نکن که سایت کاخ سفید آمریکا و خبرگزاری بی بی سی رو با دروپال ساختند . در صورتی که با سایر سیستم هایی که در اینجا معرفی شد سایتهایی به این مهمی نداریم و نخواهیم داشت . همون سی نتی که دوستان فرمودند از نظر اهمیت هرگز به پای سایت کاخ سفید نمیرسه .
البته سایت پلیس الکترونیکی ایران رو یه زمانی با e107 ساخته بودند :)) روزی ۱۰ بار هک میشد !
از نظر تم دروپال خیلی هم غنیه بر خلاف گفته دوستان - فقط باید حوصله داشت و گشت و یا اندکی به حساب بانکی مبارک فشار آورد !
شما برای آپگرید دروپال مجبور نیستید مثل جوملا یا مگنتو هفت خوان رستم رو رد کنید ، فقط یک کلیک میکنید و سایتتون به آخرین نسخه از همون سری آپگرید میشه .
شما توی دروپال نیازی ندارید بیوفتید به جون هسته و ویرایشش کنید یا یک ماژول رو تکه و پاره کنید تا به چیزی که میخواید برسید چونکه ویوز و سی سی کی و پنلز رو دارید .
همون طوری که قبلا هم گفتم در دروپال شما میتونید ساختار خودتون رو داشته باشید - یک سرچ کوچولو توی گوگل بزنید ببینید مثلا در جوملا چند نفر هستند که سعی دارند یک نوشته رو به بیش از یک شاخه اختصاص بدند یا بیشتر از یک نویسنده براش تعریف کنند - تقریبا به هیچ نتیجه درست و حسابی نمیرسید و اول و آخر مجبورید هسته رو دستکاری کنید و جالبه که با وجود تقاضا های بیشمار تیم نویسنده اش به چیزشون هم حساب نکردند درخواست کاربران رو !!! باز این مورد توی ووردپرس رعایت شده و یک چیز خیلی معمول و روتینی هستش .
و خیلی مشکلات و ایرادهای دیگه سیستم های دیگه دارند و دروپال نداره ، چون توی دروپال شما ساختارها و ویوز رو دارید .
yekmobile.com
March 12th, 2012, 18:34
بله دروپال سیستم خوبی هست و بنده هم منکر این موضوع نشدم.
و مثل اینکه به عنوان بهترین سی ام اس هم انتخاب شده .
اما توی ایران زندگی میکنیم و برای ایرانی ها قرار سرویس بدیم.این و یادمون نره
اما هر سیستمی با داشتن علم برنامه نویسی و ترکوندن هسته و دیتابیس و این چیزا چیزه خوبی از آب در میاد در این هم شکی نیست حتی نیوک هم اگر کاستومایزش کنی چیزه شاخی میشه.
در ضمن سایت های بزرگی هم هستند که ازوردپرس استفاده میکنند الان دقیق یادم نیست اما سایت msn و قسمت هایی از سایت bbc و از وی پی قدرت میگیرند.
به هر حال ایجاد نظر سنجی میتونه بهتر مشخصه کنه که دروپال بهتره یا وردپرس دروپال نیاز به کاستومایز زیادی داره و سیستم سنگینی هست ;;) من خیلی وقته اسمش و شنیدم اما چون کسی و ندیدم که بهم پیشنهاد کنه از دروپال استفاده کنم اما محیط سبک و آسان وردپرس و نصب قالب آسان و قابلیت هایی که با پلاگین های وردپرس میشه نوشت این سیستم و چیز تاپ از آب در اورده
برخی از مشکلات دروپال :
سیستم مدیریت اون قوی نیست
قالب ها و افزونه هایی كه برای جوملا یا ورد پرس نوشته شده خیلی زیاده
این و هم یکی از دوستان بهم گفت که در صورتی که تعداد پست ها بره بالا فشار نزدیک به یک سوم سیستم وردپرس با همون تعداد پست ها در دروپال میره بالا یعنی از وردپرس بیشتر مصرف داره و اینکه این و یکی از دوستان گفت راست و دروغش بمونه
و نکته بعدی اینکه در نسخه های که برای دروپال ارائه میشه باگ وجود داره که بعد نسخه جدیدش میاد میگه این و نصب کنید که مشکل امنیتی براتون ایجاد نشه
که در مووبل تایپ هیچ کدوم از نسخه هاش باگ نداشته تا اینجا که اطلاع دارم و کار کردم و اگر تمام مطالب سایت و پوشه مطلب های سایت پاک بشه با یک پابلیش میشه اونا رو برگردونند که در هیچ سیستمی اینکار امکان پذیر نیست
softsky
March 12th, 2012, 18:54
به طور خلاصه میشه گفت سایت های ایرانی علاقه بیشتری نسبت به وردپرس دارند
sonixax
March 12th, 2012, 19:07
بله دروپال سیستم خوبی هست و بنده هم منکر این موضوع نشدم.
و مثل اینکه به عنوان بهترین سی ام اس هم انتخاب شده .
اما توی ایران زندگی میکنیم و برای ایرانی ها قرار سرویس بدیم.این و یادمون نره
اما هر سیستمی با داشتن علم برنامه نویسی و ترکوندن هسته و دیتابیس و این چیزا چیزه خوبی از آب در میاد در این هم شکی نیست حتی نیوک هم اگر کاستومایزش کنی چیزه شاخی میشه.
در ضمن سایت های بزرگی هم هستند که ازوردپرس استفاده میکنند الان دقیق یادم نیست اما سایت msn و قسمت هایی از سایت bbc و از وی پی قدرت میگیرند.
به هر حال ایجاد نظر سنجی میتونه بهتر مشخصه کنه که دروپال بهتره یا وردپرس دروپال نیاز به کاستومایز زیادی داره و سیستم سنگینی هست ;;) من خیلی وقته اسمش و شنیدم اما چون کسی و ندیدم که بهم پیشنهاد کنه از دروپال استفاده کنم اما محیط سبک و آسان وردپرس و نصب قالب آسان و قابلیت هایی که با پلاگین های وردپرس میشه نوشت این سیستم و چیز تاپ از آب در اورده
برخی از مشکلات دروپال :
سیستم مدیریت اون قوی نیست
قالب ها و افزونه هایی كه برای جوملا یا ورد پرس نوشته شده خیلی زیاده
این و هم یکی از دوستان بهم گفت که در صورتی که تعداد پست ها بره بالا فشار نزدیک به یک سوم سیستم وردپرس با همون تعداد پست ها در دروپال میره بالا یعنی از وردپرس بیشتر مصرف داره و اینکه این و یکی از دوستان گفت راست و دروغش بمونه
و نکته بعدی اینکه در نسخه های که برای دروپال ارائه میشه باگ وجود داره که بعد نسخه جدیدش میاد میگه این و نصب کنید که مشکل امنیتی براتون ایجاد نشه
که در مووبل تایپ هیچ کدوم از نسخه هاش باگ نداشته تا اینجا که اطلاع دارم و کار کردم و اگر تمام مطالب سایت و پوشه مطلب های سایت پاک بشه با یک پابلیش میشه اونا رو برگردونند که در هیچ سیستمی اینکار امکان پذیر نیست
خوب اگر قرار باشه به محیطی که توش زندگی میکنیم نگاه کنیم و بعدش یک چیزی رو انتخاب کنیم باید قید پیشرفت رو بزنیم !
اینکه منابع فارسی مناسبی برای دروپال وجود نداره فاجعه هستش ! فقط یک کتابی هست که اون هم دروپال ۶ رو آموزش داده و چون کار کردن با ۶ سخته همه قید دروپال رو میزنند .
به شخصه به جز خود وردپرس دات کام سایت بزرگی رو نمیشناسم که تماما از وردپرس استفاده کرده باشه ! تا جایی که من میدونم همون وردپرس دات کام هم از این نسخه ای که همه نصب میکنند استفاده نمیکنه .
سایتهایی همون بی بی سی که فرمودید هم فقط برای بخش بلاگشون از وردپرس استفاده کردند . که با توجه به اینکه بلاگه ! چیز بزرگی محسوب نمیشه .
نظر سنجی هم فقط مشخص میکنه که اکثریت به چه چیزی علاقه بیشتری دارند ! ولی نشون دهنده اینکه کدوم بهتره نیست . و اگر ما بیایم بگیم چون همه از فلان چیز خوششون میاد پس بهتره میشه مغلطه توسل به اکثریت . قبلا هم گفتم روزگاری اکثریت میگفتن زمین صافه و مرکز جهانه !!
کسی نبوده بهتون پیشنهاد کنه چون متاسفانه اکثر کاربران در ایران بر خلاف آمار و ارقام و ادعاهای پوچ دانش کافی در مورد کاری که انجام میدند ندارند و همیشه دنبال راحت ترین راه حل ممکن هستند . این رفتار ایرانی ها رو در خارج از ایران هم میشه دید . شما کافیه فروشگاه های ایرانی رو با فروشگاه های خارجی دیگه مقایسه کنید !
در مورد مشکلات :
اشتباهه ، سیستم مدیریتش فوق العاده قویه .
همون طوری که گفتم دروپال به خاطر استراکچر ها از بیشتر افزونه ها بینیازه - شما وقتی مثلا به جوملا نگاه میکنید اون سنگینی حجم افزونه هاش ، افزونه هایی هستش که کاری رو انجام میدند که هسته دروپال خودش میتونه انجام بده ! برای همین شما با هزاران افزونه ی بیخودی مواجه نمیشید که بعدش بخواید بشینید ساعتها نت رو بگردید که ببینید کدومش بهتره یا باگ کمتری داره یا با هدف شما جور در میاد .
در مورد قالب هم ، وقتی شما پنلز و ویوز رو نصب دارید ، اصلا نیازی به قالب آنچنانی ندارید ! هر طوری که دلتون بخواد سیستم رو طراحی میکنید به سادگی . هر جند که قالبهای بیشماری برای دروپال وجود داره و صد البته تبدیل یک قالب HTML به قالب دروپال بر خلاف سایر سیستم ها کار پیچیده و سختی نیست .
در مورد فشار هم دوستتون اشتباه کردند ، هسته دروپال به صورت ماژولار و در برخی جاها پروسیجولار نوشته شده و از برنامه نویسی سه لایه بر خلا جوملا استفاده نکرده (وردپرس هم سه لایه نیست) برای همین به سیستم فشاری تحمیل نمیکنه . اینکه دروپال سنگین میشه پوست سیستم رو میکنه افسانه و شعار و حرفه . قرار بود بعد از بزرگ شدن بهش فشار بیاد که خبرگزاری ها با اون حجم زیاد داده ازش استفاده نمیکردند !
در تمام نرمافزارها بلا استثنا باگ وجود داره ، از وردپرس بگیرید تا جوملا و دروپال و لینوکس و مدیاپلیر و هر نرم افزاری که فکرش رو بکنید . برای همینه که هی نسخه های جدید براشون ارایه میشه ، اگر همین وردپرس باگی نداشت الان روی نسخه 3.3.1 نبود ! منتها در دروپال در پنل مدیریتی به شما اعلام میشه که نسخه جدید اومده اینجا رو کلیک کن تا آپدیت انجام بشه - یا میتونید یک کرون براش تعریف کنید تا خود به خود آپگرید بشه (یعنی سیستم شما به صورت خود کار همیشه به روزه) ولی در وردپرس و جوملا و E107 و ... همچین چیزی وجود نداره و شخص وقتی که میفهمه باید آپگرید کنه سیستمش رو گریه اش میگیره !!! چون احتمالا کلی هسته رو دستکاری کرده یا افزونه هایی که فراوانیش رو شما نشان قدرت سیستم میدونید با نسخه جدید سازگاری ندارند . (برای همینه که بینیازی هر چه بیشتر به افزونه ها بهتره) .
موویبل تایپ هم باگ داره ، منتها چون مورد استفاده اش کمه باگهاش یا حفره های امنیتیش به سرعت خودشون رو نشون نمیدند .
اون داستان برگردوندن هم به نظر من برتری نیست ، کافیه که شما از سیستمتون بک آپ روزانه بگیرید - اینکه مطالب رو میشه برگردوند یعنی اینکه اون سیستم هر محتوایی که ایجاد میکنید رو داپلیکیت میکنه که در صورت پاک شدن از روی محتوای داپلیکیت شده اون رو بر میگردونه ، سیستم CRM متن باز Vtiger هم همین کار رو میکنه با PHP هم نوشته شده .
yekmobile.com
March 12th, 2012, 22:59
سلام
در اینکه دروپال سیستم خوبیه حرفی نیست اما نمی شه گفت از وردپرس یا مووبل تایپ بهتره چون هر کدومشون کارایی هایی دارند.
اما اگر به سرور در صورت بازدید بالا و تعداد پست بالا فشار نیاره خیلی خوبه هرچند که مووبل تایپ هم فشار نمیاره.
به هر حال خودم به شخصه دوست دارم سایت جدیدم و که برای تابستان استارت زده میشه رو با دروپال بالا بیارم اما به شرطی که گفتم(عدم فشار به سرور و بازدید بالا سرور و نبره رو هوا)
1-خوب اگر امکان داره چند تا سایت فارسی زبان که از دروپال استفاده میکنند و طراحی حرفه ای دارند و لینک بدین.
2- منبعی و هم برای این گفته ی خود که عدم فشار به سرور در صورت تعداد پست و بازدید بالا رو اعلام کنید.چون سخنانتون در این زمینه منطقی نبود.منبع لطفا.
و در مورد اینکه میگید مووبل تایپ کم استفاده شده هک نشده باید عرض کنم مووبل تایپ تحت cgi کار میکنه و هر تغییراتی و هم توی پوسته و و ایندکس حتی حذف ایندکس و ارشیو موضوعی از طریق سرور ایجاد کنید قابل رویت نمی باشه حتما باید از پنل مدیریتی تغییراتی داد تا نمایش داده بشه و سایت های بزرگی همچون سایت رییس جمهوری امریکا و سایت بریتنی و از این سیستم استفاده میکنند که لیست شون در زیر هست
Movable Type: Powering the best and most influential blogs on the web (http://www.movabletype.com/showcase/)
sonixax
March 13th, 2012, 00:16
سلام
در اینکه دروپال سیستم خوبیه حرفی نیست اما نمی شه گفت از وردپرس یا مووبل تایپ بهتره چون هر کدومشون کارایی هایی دارند.
اما اگر به سرور در صورت بازدید بالا و تعداد پست بالا فشار نیاره خیلی خوبه هرچند که مووبل تایپ هم فشار نمیاره.
به هر حال خودم به شخصه دوست دارم سایت جدیدم و که برای تابستان استارت زده میشه رو با دروپال بالا بیارم اما به شرطی که گفتم(عدم فشار به سرور و بازدید بالا سرور و نبره رو هوا)
1-خوب اگر امکان داره چند تا سایت فارسی زبان که از دروپال استفاده میکنند و طراحی حرفه ای دارند و لینک بدین.
2- منبعی و هم برای این گفته ی خود که عدم فشار به سرور در صورت تعداد پست و بازدید بالا رو اعلام کنید.چون سخنانتون در این زمینه منطقی نبود.منبع لطفا.
و در مورد اینکه میگید مووبل تایپ کم استفاده شده هک نشده باید عرض کنم مووبل تایپ تحت cgi کار میکنه و هر تغییراتی و هم توی پوسته و و ایندکس حتی حذف ایندکس و ارشیو موضوعی از طریق سرور ایجاد کنید قابل رویت نمی باشه حتما باید از پنل مدیریتی تغییراتی داد تا نمایش داده بشه و سایت های بزرگی همچون سایت رییس جمهوری امریکا و سایت بریتنی و از این سیستم استفاده میکنند که لیست شون در زیر هست
من سایت ایرانی که با دروپال بالا اومده باشه خیلی نمیشناسم ، چون خیلی ساده بگم هم میهنان ایرانی ما بارشون نیست متاسفانه !
فقط این یه دونه هست که اون اوایل توی فارومش سوال میکردم که اونها هم رهنمایی درستی نمیکنند ، در نتیجه رفتم سر وقت سایتهای انگلیسی : پشتیبانی دروپال فارسی | Persian Drupal Support (http://www.drupalcms.ir/)
من توی فهرستی که دادید سایت ریاست جمهوری آمریکا رو ندیدم !!!! و البته سایت ریاست جمهوری آمریکا که همون Whitehouse.gov باشه رو با دروپال بالا آوردند : Drupal - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Drupal)
It is used as a back-end system for at least 1.5% of all websites worldwide[5][6] ranging from personal blogs to corporate, political, and government sites including whitehouse.gov and data.gov.uk.[7] It is also used for knowledge management and business collaboration.
من توی صحبتهام در مورد سیستمهایی که ازشون استفاده نکردم نظری ندادم ، یکیش همین موویبل تایپ هستش - فقط نوشتم که چون استفاده ازش خیلی نیست باگهاش کمتر شناخته شدست و این ربطی به تجربه و استفاده نداره - یک فکت (حقیقت) هستش و در مورد هر برنامه ای صادقه . و اینکه از سی جی آی استفاده میکنه خوب یک امتیاز خیلی خیلی خیلی مثبته و گفته دوستان که بار زیادی به سرور تحمیل میکنه رو نقض میکنه و البته به خاطر سی جی آی بودنش سرعتش خیلی خیلی باید بیشتر از سایتهایی که با زبانهای دیگه نوشته شده .
در مورد تحمیل بار اضافی به سرور ، شما باید خیلی موارد رو در نظر بگیرید - من نمیدونم تجربه ی شما توی برنامه نویسی چه قدره ولی اگر برنامه نویسی بلد باشید باید بدونید که برنامه نویسی شی گرا از سرعت کمتری نسبت به انواع اسپاگتی کد یا برنامه نویسی ماژولار داره و به خاطر طولانی تر بودن پروسه پردازش خود به خود بار بیشتری به سرور وارد میشه .
اینکه وقتی سایت بزرگ میشه فشار به سرور زیاد میشه با کمال پوزش "مزخرفه" . اگر فرض کنیم که وردپرس از ۱% ظرفیت پردازنده در هر درخواست بهره میگیره و دروپال هم همین مقدار رو استفاده میکنه - در شرایطی که هر دو اسکریپت روی سخت افزاری مشابه اجرا شده باشند و باز اگر در هر دو مطالبی مشابه و برابر قرار بدیم باز هم بار پردازشی که به سیستم وارد میشه برابر خواهد بود .
اینکه بگیم دو تا سایت داریم یکی دروپال و یکی وردپرس و هر دو به یک میزان از منابع سیستم استفاده میکنند نه بیشتر و نه کمتر ! بعد وقتی یکی از این دو در صورت بزرگتر شدن بار بیشتری به سرور تحمیل میکنه حرف درستی نیست .
حالا اگر بار پردازشی دروپال در حالت برابر از وردپرس بیشتر باشه ! (که البته این طوری نیست) طبعیه که در هر صورت ، دروپال برای مثال فشار بیشتری به سخت افزار سیستم میاره .
من نمیدونم دوستتون که مدعی چنین چیزی بوده بر حسب چه تجربه و دانشی این حرف رو زده - ولی به طور قطع اگر هر دو سیستم در شرایط برابر و روی سخت افزارهای مشابه و تنظیمات نرم افزاری برابر اجرا بشند میبینید که با بزرگتر شدن سایت نسبت فشار وارده به سیستم از طرف هر کدوم از سیستم ها به نسبت همان سیستم با مطالب کم برابری میکنه .
حالا بحث اینکه ووردپرس به سیستم بیشتر فشار وارد میکنه یا دروپال یک داستان دیگه هستش و باید بنچ مارکهای مختف رو دید . که اگر به یکی از این بنچ مارکها نگاهی بندازیم ، میبینیم که ووردپرس از دروپپال از وضعیت مناسب تری برخوردار نیست :
Benchmark: Webiny vs Wordpress vs Drupal vs Joomla vs TomatoCMS | Sven Al Hamads`s Blog (http://sven.webiny.com/benchmark-webiny-vs-wordpress-vs-drupal-vs-joomla-vs-tomatocms/)
و یه سیستم هایی مثل جوملا که به گرد پای دروپال هم نمیرسند ! مثلا در همون بنچ مارک میبینید که مموری یوزیج ووردپرس از دروپال بیشتره ! و همونجا میبینید که دروپال Stress Test رو هم برده .
به طور کلی دروپپال در مقایسه های انجام شده از تمام سیستم های متن باز مشابه برده !
این هم دو تا مقایسه ی دیگه در رابطه با تست کارایی و ...
اینکه دوستان جوملا یا ووردپرس دوست دارن همون طوری که قبلا هم گفتم سلیقه ای هست ، ولی بهتر یا حتی برابر با دروپال هم نیستند .
از نظر رابط کاربری و یا یوزر فرندلی بودن و ... هم دروپال بسیار سخت و وقت گیره و به هیچ عنوان یوزر فرندلی نیست ! بر عکس ووردپرس که یوزرفرندلی هست ولی دولوپر فرندلی نیست !
اینجا یک مقایسه ی خوبی انجام داده :
Wordpress vs Joomla vs Drupal - Which CMS should you choose? (http://www.goodwebpractices.com/other/wordpress-vs-joomla-vs-drupal.html)