PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اتصال directi به whmcs

eh3@n
March 10th, 2012, 12:29
سلام

همه ی آموزش ها رو خوندم اما متصل نشد

در بخش تنظیمات resellerclub در whms اطلاعات نمایدگی رو وارد کردم

در بخش Ipi در پنل resellerclub ای پی سرور رو وارد کردم

در قسمت قیمت دامین ها ثبت کننده رو رو resellerclub گذاشتم

اما بعد از سفارش مشتری این ایمیل برام اومد

An order has received its first payment but the automatic provisioning has failed and requires you to manually check & resolve.
Client ID: 77
Domain ID: 76
Registration Type: Register
Domain: site.in
Error: {zip=Zip is invalid., address2=Address2 is invalid., state=State is invalid., address1=Address1 is invalid., stateid=State is invalid, city=City is invalid.}

لطفا کمک کنین خیلی ضروریه

1Mizban
March 10th, 2012, 12:37
سلام
احتمالا مشخصات كاربري كه سفارش را ارسال كرده به زبان فارسي بوده است، مشخصات مشتري رو به زبان انگليسي تغيير بديد.

Mohammad_reza
March 10th, 2012, 12:51
دلایل مختفی داره ، خودتون از بخش سفارشات در whmcs سفارش رو دستی accept کنید تا ببینید چه خطایی میده.
البته رایج ترین خطا اینه که مشخصات سفارش دهنده به زبان فارسی نوشته شده باشه

eh3@n
March 10th, 2012, 13:03
بله به زبان فارسی نوشته شده

راهی نیست اگر مشتری مشخصاتش رو با فارسی هم ثبت کرد این کار انجام بشه ؟

nima17701
March 10th, 2012, 13:10
بله به زبان فارسی نوشته شده

راهی نیست اگر مشتری مشخصاتش رو با فارسی هم ثبت کرد این کار انجام بشه ؟

خیر حتما باید مشخصات به لاتین باشد

mobin90
March 10th, 2012, 14:19
من هم directi رو به whmcs متصل کردم از طریق resselerclub

همه تنظیمات هم فکر میکنم درست انجام دادم.

ولی وقتی دامینی ثبت میکنم . با پیغام زیر مواجه میشم :

Automatic Domain Registration Suppressed as Domain Is Already Active

کسی میدونه مشکل کجاست ؟؟

Mohammad_reza
March 10th, 2012, 14:22
dik.ir

کافیه متن رو ترجمه کنید.
دامنه قبلاً ثبت شده. اگه شما تونستید تو whmcs این دامنه رو ثبت کنید ، احتمالاً سیستم whois اش مشکل داره :-؟؟

mobin90
March 10th, 2012, 14:33
dik.ir

کافیه متن رو ترجمه کنید.
دامنه قبلاً ثبت شده. اگه شما تونستید تو whmcs این دامنه رو ثبت کنید ، احتمالاً سیستم whois اش مشکل داره :-؟؟

ممنونم ازتون به خاطر دیکشنری که معرفی کردید !!!!!!!!

خودمم همین فکر رو کردم. ولی تو whmcs شرکت های دیگه و تو سایت name.com هم ازاد بودن دامنه رو چک کردم. و دامنه ثبت نشده بود و ازاد بود و هیچ مشکلی نداشت.

j4b3r
March 10th, 2012, 18:50
سلام
مشکل از این هست که این دامین الان توی whmcs سما واسه یه یوزر هست
یعنی توی پنل یوزر هست چون یک بار اقدام به ثبت کرده و موفق نبوده دامین توی پنل whmcs یوزر مونده ولی ثبت نشده
از بخش ادمین وارد کلاینت مربوط بشید و بعد از رفع اشکال ثبت دامین دامین دوباره اقدام به ثبت کنید

Mohammad_reza
March 10th, 2012, 21:48
ممنونم ازتون به خاطر دیکشنری که معرفی کردید !!!!!!!!
خودمم همین فکر رو کردم. ولی تو whmcs شرکت های دیگه و تو سایت name.com هم ازاد بودن دامنه رو چک کردم. و دامنه ثبت نشده بود و ازاد بود و هیچ مشکلی نداشت.

ارور رو در whmcs دریافت می کنید ، یا در resellerclub ؟

پ.ن : بابت دیکشنری هم منظوری نداشتم ، سایت خوبی بود خواستم از فرصت استفاده کنم و معرفی کنمش ;)

mobin90
March 11th, 2012, 16:16
سلام
مشکل از این هست که این دامین الان توی whmcs سما واسه یه یوزر هست
یعنی توی پنل یوزر هست چون یک بار اقدام به ثبت کرده و موفق نبوده دامین توی پنل whmcs یوزر مونده ولی ثبت نشده
از بخش ادمین وارد کلاینت مربوط بشید و بعد از رفع اشکال ثبت دامین دامین دوباره اقدام به ثبت کنید

سلام. نه اینجوری هم نبود. البته این دامین با پسوند دیگه ای موجود بود. که بعد از پستتون گفتم شاید مشکل همین باشه و از داخل whmcs اون رو حذف کردم. و بعد اقدام به ثبت کردم. دیدم بازم تغییری ایجاد نشد .

ولی بعد ثبت یه نکته ای رو متوجه شدم که اینکه وقتی دامنه ثبت شد. در قسمت دامنه ها جلوی ثبت اتوماتیک اون resselerclub نوشته نیست و خالیه. در حالی که از منوی تنظیمات و دامنه ها من ثبت اتوماتیک همه ی دامنه ها رو resslerclub تعیین کردم.

و نمیدونم چرا اون قسمت خالی موند.

بعد رفتم از ناحیه پروفایل کلاینت. وارد قسمت دامنه شدم. بعد resselerclub رو انتخاب کردم. و ثبت رو زدم. و دامنه به راحتی ثبت شد. پس مشکلی در اتصال whmcs و directi نبود و مشکلی هم در اینکه این دامنه جایی باشه نبود.

انگاری مشکل اینجاست که وقتی کسی دامنه از whmcs ثبت میکنه. ثبت اتوماتیک با اینکه رو resselerclub هست ولی عمل نمیکنه و خالی میمونه. فکر کنم اون ارور هم واسه همین بود. که نمیدونم این مشکل چرا هست. و چرا ثبت اتوماتیک رو resselerclub نیست.

در http://docs.whmcs.com (http://docs.whmcs.com/Main_Page) هم قبلا سرچ کرده بودم. مطلبی در مورد این ارور و همچین مشکلی پیدا نکردم.

ارور رو در whmcs دریافت می کنید ، یا در resellerclub ؟

پ.ن : بابت دیکشنری هم منظوری نداشتم ، سایت خوبی بود خواستم از فرصت استفاده کنم و معرفی کنمش ;)

سلام
ارور رو در whmcs دریافت میکنم. بالا کامل توضیح دادم عزیز.

دیکشنری هم ممنون ! :d

Mohammad_reza
March 11th, 2012, 17:08
از بخش Domain Pricing نگاه کنید ببینید Auto Registration ریسلرکلاب انتخاب شده ؟ یا خالی هست ...

mobin90
March 11th, 2012, 22:57
از بخش Domain Pricing نگاه کنید ببینید Auto Registration ریسلرکلاب انتخاب شده ؟ یا خالی هست ...

گفتم که دوست عزیز. از اونجا ریسلر کلاب انتخاب شده.

ولی وقتی دامنه ثبت شد. تو قسمت دامنه ها. جلوی ثبتش خالی بود و انگار ریسلر کلاب انتخاب نشده بود. بعد هم دستی از whmcs درستش کردم.

شاید مشکل از whmcs باشه. به هر حال مهم نیست . من هر کار کردم نتونستم درستش کنم .

j4b3r
March 11th, 2012, 23:05
سلام
همیشه موقع ثبت اتوماتیک دامین اگر برای whmcs مشکلی پیش بیاد
ادمین رو با ایملی همراه با متن ارور با خبر میکنه
الان واسه شما هیچ اروری هم نمیاد؟