ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست Config کردن سرور اختصاصی

PWTeam
March 10th, 2012, 00:30
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی انجمن

بنده دو عدد سرور اختصاصی از OVH فرانسه دارم و می خوام یکی از سرور هام رو که رم 16 گیگ داره رو یکی از دوستان اهل فن و با تجربه برای بنده Confg اولیه رو انجام بدن و هزینه هم بفرمایند تا به توافق برسیم و استارت بزنیم .

سیستم عامل سرور لینوکس بوده و بر روی آن VMware ESXI 4.1 نصب شده می باشد و از این سرور فقط برای ایجاد سرور های مجازی لینوکس استفاده خواهد شد . کانفیگ اولیه بابت امنیت و درست تعریف کردن IPTable اهمیت ویژه ای برای بنده دارد .

با تشکر .

taghikhani
March 10th, 2012, 00:42
50000 تومان

PWTeam
March 10th, 2012, 00:47
سلام جناب تقی خانی

در صورت امکان یک آی دی یاهو برای بنده ارسال نمایید تا از طریق یاهو با شما صحبت کنم .

با تشکر .

b_pcmaster
March 10th, 2012, 00:52
سلام جناب تقی خانی

در صورت امکان یک آی دی یاهو برای بنده ارسال نمایید تا از طریق یاهو با شما صحبت کنم .

با تشکر .

نمیخوام نون آقای تقی خوانی رو آجر کنم برای همین پیشنهاد نمیدم ولی اگر با ایشون به نتیجه ای نرسیدین بنده در خدمتم.

PWTeam
March 10th, 2012, 00:55
نمیخوام نون آقای تقی خوانی رو آجر کنم برای همین پیشنهاد نمیدم ولی اگر با ایشون به نتیجه ای نرسیدین بنده در خدمتم.

ممنون میشم دوست عزیز قیمت خودتون رو برای کانفیگ + آی دی یاهو رو برای ارتباط از طریق مسنجر بفرمایید .