توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل پنل وردپرس
ShahroKH
March 9th, 2012, 22:10
سلام
دوستان نمیدونم چرا کنترل پنل وردپرس به هم ریخته شده حالا فقط مشکل این نیست ! به غیر از به هم ریخته شدن کنترل پنل دیگه نمیشه آپدیت کرد یا پلاگین ها رو آپدیت کرد یا پلاگین جدید از پنل نصب کرد هیچی نمیشه چرا ؟
چیکار کنم ؟
دوستان نمیدونم چرا کنترل پنل وردپرس به هم ریخته شده حالا فقط مشکل این نیست ! به غیر از به هم ریخته شدن کنترل پنل دیگه نمیشه آپدیت کرد یا پلاگین ها رو آپدیت کرد یا پلاگین جدید از پنل نصب کرد هیچی نمیشه چرا ؟
چیکار کنم ؟
سلام
جالبه!!!
من صاحب نظر نیستم ها...ولی میگم شاید کارتون راه افتاد
کلید f5 رو بزنید (وقتی وارد داشبورد شدید ) شاید کش مرورگر باشه. همینطور با مرورگر های مختلف چک کنید.
نسخه وردپرس به گمانم قدیمی هست.یا شاید من اشتباه میکنم.اگر قدیمی بود دستی بروزرسانی کنید.
اگر جای شما بودم کمی دستکاری میکردم و اگر جواب نمیگرفتم پوشه ادمین رو جایگزین میکردم.
ایشالا مشکلتون حل بشه
sazsaz
March 9th, 2012, 22:32
سلام این سه حالت ممکن است که باعث بوجود آمدن ایسن خطا گردد
اشکال از یکی از افزونه ها (یکی از افزونه ها اجازه لود را نمی دهد و یا باعث به هم ریختگی خواهد شد)
افزونه کش در وردپرس
سوم هم اشکال از فایل ها یا سرور
بهتر است که بصورت دستی آپدیت نمایید
اول پوشه پلاگین را در هاست تغییر نام داده تا کلیه افزونه ها از کار بیفتاد
دوم همه فایل ها را به غیر از پوشه wp-content و فایل wp-config.php را حذف و فایل نسخه جدید را جایگزین نمایید
اگر مشکلتان حل نشد در انجمن راهنمای وردپرس فارسی (http://wp-help.ir/index.php) مطرح نمایید
ShahroKH
March 9th, 2012, 22:43
f5 و اینجور چیزا کار راه نمیفته با چند سیستم هم تست کردم همینجوریه در مورد آپدیت هم همین الان دستی آپدیت کردم پلاگین ها همه غیر فعال هستند ول هنوزم مشکل پا برجاست
ir2seda
March 9th, 2012, 23:02
این مشکل برا من پیش اومده
شاید چیز مسخره ای باشه ولی من وقتی اسپیدم پایین بود یا با gprs بودم این جور میشد کامل لود نمیشه
arman_2
March 9th, 2012, 23:04
نمی دونم ربطی به مشکل شما داشته باشه یا نه.
ولی من از cloadflair استفاده می کردم اینطوری می شد. آف کردم درست شد.
اگه هاستتون از قابلیت نمایش موقت پشتیبانی می کنه با اون هم تست کنید.
taksami4
March 9th, 2012, 23:09
پس جایگزینی فایل ها شاید مشکلتون رو برطرف بکنه. شاید هم ایراد از سرور هست!
طبق گفته دوستمون در بالا " دوم همه فایل ها را به غیر از پوشه wp-content و فایل wp-config.php را حذف و فایل نسخه جدید را جایگزین نمایید " عمل کنید.شید حل شد
iranian-portal
March 9th, 2012, 23:27
این مشکل معمولا با آخرین نسخه وردپرس پدیدار میشه
علت عمده هم اینه که یا فایل ها ورپردس به درستی آپلود نشدن
یا این که هاست شما لودینگ رو ناقص انجام میشه
ولی به احتمال خیلی زیاد از سرعت اینترنت شماست
با مرورگر قوی در یک وی پی اس تست کنید ببینید اونجا هم همین مشکل رو دارید؟!
ShahroKH
March 9th, 2012, 23:41
سرعت من خوبه و با یک سیستم دیگه که سرعت اینترنت 1 مگ داره هم تست شده همین مشکل هست ..
فایل ها هم برای آپدیت دقیقا جایگزین کردم و باید مشکل حل میشد که نشد
به هیچ ****** هم وصل نیستم
کلا عجیبه همه پلاگین ها هم غیر فعال هستن
taksami4
March 9th, 2012, 23:49
به هیچ ****** هم وصل نیستم
البته دوستمون گفتن وی پی اس! فکر کنم شما چیز دیگری نوشتید
اصلا میخواید یه پوشه ایجاد کنید به عنوان تست...بعد ورد پرس رو اونجا نسب کنید ببینید همین مشکل هست یا نه.اگر بود حتما سرور ایراد داره.اگر نبود نمیدونم چی مشکل داره!:57:
iranian-portal
March 10th, 2012, 00:05
بهترین پیشنهادی که می تونم بدم اینه که یک بک آپ جامع تهیه کنید
بعد فایل های وردپرس رو به نسخه های قبل (نسخه هایی که از منوهای آجاکسی یا... استفاده نشه) روی هاست جایگزین کنید
دوباره وارد منوی مدیریت بشید
اگر مشکل برطرف شده باشه 2حالت داره
یکی این که هاست شما لودینگ آجاکس نسخه جدید رو ناقص انجام میده
حالت دوم این که سرعت اینترنت شما پایینه که آجاکس و ... به خوبی لود نمیشه (که می فرمایید با اینترنت 1ام تست کردید بعید به نظر میرسه این مورد باشه)
ShahroKH
March 10th, 2012, 00:14
من دوباره هم نصب کردم مشکلی نبود در جواب به ایرانیان پرتال : مرسی کدوم ورژن وردپرس بدون منو آجاکس بود ؟
sazsaz
March 10th, 2012, 00:56
نیازی به وردپرس بدون ای جکس نیست مشخصات سرور و هاستتون را پیام خصوصی کنید تا براتون درست کنم
iranian-portal
March 10th, 2012, 15:11
کدوم ورژن وردپرس بدون منو آجاکس بود ؟
اگر اشتباه نکنم ورژن 3.2.1 از هیچ منوی آجاکسی استفاده نشده
نیازی به وردپرس بدون ای جکس نیست مشخصات سرور و هاستتون را پیام خصوصی کنید تا براتون درست کنم
قبل از تست ورژن بدون آجاکس با این دوست گرامی هماهنگ کنید احتمالا مشکلتون رو حل می کنند
اما اگر به نتیجه ای نرسیدین در مرحله آخر ورژن بدون آجاکس رو تست کنید
موفق باشید