توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه سوال مهم
tizparvaz
March 9th, 2012, 17:12
سلام من الان چند روز دنبال یکجا برای دریافت نمایندگی ثبت دامین هستم
یه سوالم اینه که فرض کنید من از یه شرکتی که داره از ریسلر کلاب ثبت میکنه نمایندگی ثبت گرفتم فرضا اگه بعد از چند وقت دیگه اون شرکت وجود نداشت یا دیگه قصد فروش دامین نداشت تکلیف من چی میشه ؟
دامینهایی که ثبت کردم ؟
اونایی که تمدید میخوان ؟
و ...
itjavani
March 9th, 2012, 17:14
سلام من الان چند روز دنبال یکجا برای دریافت نمایندگی ثبت دامین هستم
یه سوالم اینه که فرض کنید من از یه شرکتی که داره از ریسلر کلاب ثبت میکنه نمایندگی ثبت گرفتم فرضا تگه بعد یک سال دیگه اون شرکت وجود نداشت یا دیگه قصد فروش دامین نداشت تکلیف من چی میشه ؟
دامینهایی که ثبت کردم ؟
اونایی که تمدید میخوان ؟
و ...
یک ماه قبل از تمدید دامنه ها میبایست دامنه خودتون رو به پنل شرکت دیگری انتقال بدید
tizparvaz
March 9th, 2012, 17:32
یک ماه قبل از تمدید دامنه ها میبایست دامنه خودتون رو به پنل شرکت دیگری انتقال بدید
خوب این انتقال هزینه هم داره ؟
kashaneh
March 9th, 2012, 17:35
سلام
باید دامنه ها رو انتقال بدید به اکانت دیگه که اعتبار برای تمدید داشته باشه
در غیر این صورت کاری نمیشه برای دامنه ها انجام داد ، قابل شارژ نیستند
---
خوب این انتقال هزینه هم داره ؟
در ریسلرکلاب خیر
tizparvaz
March 10th, 2012, 17:38
سلام
باید دامنه ها رو انتقال بدید به اکانت دیگه که اعتبار برای تمدید داشته باشه
در غیر این صورت کاری نمیشه برای دامنه ها انجام داد ، قابل شارژ نیستند
---
در ریسلرکلاب خیر
تا اینجا حل شئ ممنون
حالا یه سوال که تو همین جواب برام پیش اومد
آگه دومین یه مشتری از پنل یک نفر دیگه بخواد منتقل بشه چطور اونم واسه دو طرف هزینه نداره ؟
itjavani
March 10th, 2012, 17:41
تا اینجا حل شئ ممنون
حالا یه سوال که تو همین جواب برام پیش اومد
آگه دومین یه مشتری از پنل یک نفر دیگه بخواد منتقل بشه چطور اونم واسه دو طرف هزینه نداره ؟
در صورتی که هر دو پنل از ریسلرکلاب باشه هزینه نخواهید داشت فقط داشته باشید شما نباید دامنه را ترنسفر کنید باید Move Service کنید
tizparvaz
March 13th, 2012, 01:32
من نمایندگی ریسلر کلاب گرفتم الان
وصل کردنش به hmcs به چه شکله ؟
میخوام آنلاین ثبت کنن مشتریها و آنلاین تحویل بگیرن
واسه تغییر قیمت من به این شکل عمل کردم اما بازم تو لیست قیمت order box تغییر ایجاد نشده بود و اینکه قیمتی که از کردیث پنلم برای tld های مختلف کم میکنه از کدوم قسمت باید ببینم
seting->manege product and pricing->domain registration->set the price for the tld.. از اینجا تغییر دادم اما تو orderbox فرقی نکرد قیمتا هنوز همون حالت اول و دارن