توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لود ميشه,لود نميشه ; مشكل بعد از انتقال هاست
hamedmax73
March 8th, 2012, 12:27
سلام
من يك هاست اشتراكي دارم
چند روز پيش سايت ارائه دهنده هاست رو به سرور جديد منتقل كرد
اما الان عكس هاي كه داخل هاست هستند بعضي جاها لود نميشن و بعضي جاها لود نميشند
مثلا عكس هاي
مکث تمپ (http://maxtemp.ir/theme/maxtemp/demo.htm)
لود نميشه اما همين قالب رويه اين وبلاگ
بيسکويت دات کام (http://biskoit.com/)
كه از هاست من بازگزاري ميشند لود نميشن
نميدونم دليلش چي هست هركار كردم دست نشد
چكار كنم؟ مشكل از كجاست؟
RezaFH
March 8th, 2012, 12:30
intoDNS: maxtemp.ir - check DNS server and mail server health (http://intodns.com/maxtemp.ir)
مشکل از دی ان اس ها هست ;) (هماهنگ نیستن)
amira4
March 8th, 2012, 16:49
مشکل بنده حل شد...
iranian-portal
March 8th, 2012, 17:48
دوستان من یکبار دچار چنین مشکلی شدم بعد از انتقال
شما الان گیج شدید چون عکس ها درون هاست به درستی موجود و در سایت هم به درستی لینک شده
من هم این مشکل رو داشتم و
خیلی خیلی جستجو کردم و آخرش فهمیدم در طی عملیات انتقال به دلیل نامعلومی پسوند عکس ها تبدیل به کاراکتر بزرگ شده
به عبارت ساده تر مشکل من در لود نشدن بعضی از عکس ها این بود که
مثلا عکسی با اسم example.jpg تبدیل شده بود که example.JPG که بزرگ شدن پسوند عکس ها به صورت خودکار و به دلیل نامعلوم بعد از انتقال اجازه لود شدن نمیداد چون همه عکس ها با پسوند کوچک لینک شده بودن
شما هم اون عکس هایی که لود نمیشه رو پیدا کنید و فقط در کاف اف تی پی پرو چک کنید ببینید اون عکس پسوندش با لینک درج شده برابری می کنه یا خیر
ParsWebIT
March 8th, 2012, 18:56
اگر cms هست مطمئن بشید کانفیگ سیستم روی سرور جدید انجام شده
مثال در جوملا بعد از انتقال چون یه سری پارامترها بر اساس آدرسهای سرور قدیم ست شدند باید فایل کانفیگ رو ادیت کرد
hamedmax73
March 8th, 2012, 23:46
سلام
نه پسوند مشكل نداره چون يك باز با همون ادرس باز ميشه و بار ديگه باز نميشه
ديتالايف دارم اما قالب هاي كه رويه سايت هست ربطي به سي ام اسم نداره كلا قالب وبلاگ هستند
amira4
March 9th, 2012, 21:22
باسلام
مشکل از کانفیگ سرور می باشد !
به مدیر سرور بگویید که درست کند !
مشکل بنده حل شد
S_N
January 20th, 2013, 02:28
سلام خسته نباشید.
اول خواهش میکنم دقیق نوشته بنده رو مطالعه کنید سپس لطف کنید پاسخ بدید.
انجمن بنده بعد از انتقال به یک سرور دیگه به صورت افتضاحی لود میشه!
خیلی دوستان میگن از پلاگین های زیادی که نصب کردم هستش که اگر از پلاگین بود... روی سرور قبلی هم همین پلاگین ها بودند چرا اون زمان عالی لود میشد؟
چرا وردپرس ، آپلودسنتر و سایر سرویس ها بعد انتقال به همین صورت لود میشند...
انجمن ما به شکل لود میشه...
هرباری که انجمن رو باز میکنیم آروم آروم تالارها لود میشه ، البته بستگی به سرعت کاربر هم داره
یجوری انگار کش ها ذخیره نمیشند! یا انگار هردوفه انجمن رو باز میکنیم دفه اول هستش کاربر باز میکنه...
این میتونه از تنظیمات سرور باشه ؟ یا ورژن php که شده 5.3.19
به مدیر سرور تیکت که زدیم گفتن همه چیز درسته ... نمیدونم تابع ایی یا گزینه ایی از سرور غیرفعال هستش یا خیر
دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند ممنون میشم بگند ، کاربران سایت ما اساسی کلافه شدند!
یجوری شک ندارم که از همین php و تنظیمات سرور هستش... چه تابع هایی برای لود لازم هستش؟
ممنون میشم استادان راهنمایی کنند
compiler
January 20th, 2013, 02:42
100% مربوط به تفاوت های 2 سروره و هاستینگه
سرعت هم به خیلی عوامل میتونه بستگی داشته باشه
موقعیت جغرافیایی و شبکه و روتینگ و پینگ تایم و ...
کانفیگ سرور و سرویس های روی سیستم عامل و ...
و خیلی چیزای دیگه!
موفق باشید
S_N
January 20th, 2013, 02:45
این آدرس انجمن ما : frm.orum.ir
شما نوع لود شدن رو مشاهده کنید ، حدس میزنید از چی باشه ؟
پ.ن:
همچنین بیشتر مواقع این ارور رو میده :
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@my.parsiranic.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
habiballahafg
January 20th, 2013, 03:00
ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻧﻆﺮ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ اﻭﺭ ﺳﻞ ﺑﻴﺶ اﺯ ﺣﺪ ﻣﻴﺒﺎﺷﺪ
S_N
January 20th, 2013, 03:18
میشه واضح تر توضیح بفرمایید ؟
safinoor
January 20th, 2013, 09:54
یعنی فروشنده هاست هایی که تا کنون بودید بیش از حد روی سرور سایت نگه داشتند به همین دلیل به بیش از حد میگن اورسل .
این مورد در سرورها هم موجوده یعنی ممکنه مدیر سرور اختصاصی بیش از حد روی سرور اختصاصی سرور مجازی داده باشه و اینکار باعث افت سرعت سایر سرورهای مجازی میشه که بهش میگن اورسل .
shingo
January 20th, 2013, 10:21
دوست عزیز این می تونه به عاملهای زیادی بستگی داشته باشه ولی مهمترینش سرعت و کیفیت در حال حاضر سرور بعد هم نوع وب سرور و کانفیگش هستش