توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک کنین سرورم ترکید!!
rezachess
March 7th, 2012, 15:10
سلام دوستان از دیشب یک اتفاق های مشکوکی تو سرورم که 32 گیگ رم و سی پی یو Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz اتفاق افتاد فعلا روی این سرور فقط 4 تا وی پی اس هست که دوتاشون تقریبا بی استفاده هستند!
روی یکی از اینها سی پنل نصب کردم!
از دیشب مدام Load Avrege میره بالا تا 13 -14 هم می رسه !!! و موقعی که Process Manager می رم کلی از این ها زده تقریبا شاید 100 تا بیشتر از این
حالا از دوستان محترم کی می دونه این ماله چی هست ؟؟ باید برای رفع آن چی نصب کنم ؟؟؟بسیار مممنون هستم
موفق باشید
faranetwork
March 7th, 2012, 15:17
کانفیگ وب سرور رو بررسی کنین
rezachess
March 7th, 2012, 16:07
راهنمایی کنین لطفا
amirizadi
March 7th, 2012, 16:10
درخواست های آپاچی زیاد هست اگر این پروسس را زیاد مشاهده میکنید
rezachess
March 7th, 2012, 16:12
اگه لایت اسپید نصب بشه مشکل حل می شه؟؟
در ضمن این load avrege به چی بستگی داره به سی پی یو بستگی داره به رم بستگی داره ؟؟؟ آخه من همه سخت افزارم مثل سی پی یو و رم خالی هست ولی لود همین طوری می ره بالا!!!
HugeServer
March 7th, 2012, 16:55
مشکل از تنظیمات آپاچی هست.کانفیگ رو اینجا قرار بدید تا بررسی کنم
rezachess
March 7th, 2012, 16:56
راستش کانفیگ سرور من را php.source انجام داده ولی الان نیستش که کانفیگ را ازش بگیرم !!
بعد یک سوال الان این ها ماله DDOS نیست؟؟
AvalinHost
March 7th, 2012, 19:45
سرور زیر ddos هست!
لاگ رو چک کنید.
allbert
March 7th, 2012, 19:53
چند احتمال وجود داره اما بیشترش مشکل تنظیمات اپاچی هست
اگر از تنظیمات آپاچی باشه لود بالا نمیره و از طرفی ایشون چون لایت اسپید نصب کردن و ساختار لایت اسپید تا حدودی آنتی دی داس هست بنابر این میشه نتیجه گرفت روی وبسرور ایشون حمله وجود داره.
HugeServer
March 7th, 2012, 21:50
اگر از تنظیمات آپاچی باشه لود بالا نمیره و از طرفی ایشون چون لایت اسپید نصب کردن و ساختار لایت اسپید تا حدودی آنتی دی داس هست بنابر این میشه نتیجه گرفت روی وبسرور ایشون حمله وجود داره.
بدون بررسی کردن سرور هیچ قضاوتی نماتوان داشت - بنده در خیلی از سرور ها دیدم که این مشکلات از تنظیمات غلط آپاچی بوده.
و موقعی که Process Manager می رم کلی از این ها زده تقریبا شاید 100 تا بیشتر از این
اگر تمایل داشتید مشخصات سرور رو ارسال کنید تا براتون بررسی کنم.