ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سفارش طراحی ماژول پیامک

SMSBAZ
March 7th, 2012, 12:07
با سلام خدمت تمامی دوستان .
من میخواستم درخواست برنامه نویسی ماژول WHMCS رو به سامانه پیامک خودم بدم . میخواستم ببینم کی میتونه امکانات زیر رو برام طراحی کنه .
هر کسی قیمت مناسب تری بده و امکانات رو کامل بنویسه ماژول رو از اون خریداری میکنم.

امکان مشاهده لاگ های اس ام اس های ارسالی از قبیل (سرویس دهنده، تاریخ شمسی ارسال، زمان، متن و...)

ارسال شناسه صورتحساب، شماره تراکنش،... به کاربر و مدیران در صورت پرداخت آنلاین صورتحساب توسط کاربر

ارسال شناسه صورتحساب، شماره تراکنش،... به کاربر و مدیران در صورت پرداخت صورتحساب توسط مدیریت به صورت دستی

ارسال شناسه صورتحساب، مبلغ،... به کاربران و مدیران در صورت ایجاد صورتحساب برای کاربران

ارسال اخطاریه در صورت عدم پرداخت صورتحساب توسط کاربر ، به کاربر و مدیران

ارسال SMS شامل شناسه صورتحساب،مبلغ،... در صورت کنسل شدن صورتحساب کاربر، به مدیران و کاربران

ارسال SMS شامل شناسه صورتحساب،مبلغ،... در صورت Refund دادن صورت حساب به کاربران مدیران

ارسال SMS شامل موضوع،بخش،اهمیت،شناسه درخواست،شناسه کاربر در صورت بازشدن درخواست (Ticket) جدید به کاربران و مدیران و امکان تنظیم ارسال SMS تنها برای بخش ها و یا اهمیت های خاص

ارسال SMS شامل موضوع،بخش،اهمیت،شناسه درخواست،شناسه کاربر در صورت پاسخ به درخواست (Ticket) توسط مدیریت، به کاربر و مدیران و امکان تنظیم ارسال SMS تنها برای بخش ها و یا اهمیت های خاص

ارسال SMS شامل موضوع،بخش،اهمیت،شناسه درخواست،شناسه کاربر در صورت پاسخ کاربر به درخواست (Ticket) به کاربران و مدیران و امکان تنظیم ارسال SMS تنها برای بخش ها و یا اهمیت های خاص

امکان ویرایش متن های SMS

امکان فعال و یا غیر فعال کردن هر یک از امکانات به دلخواه کاربر

امکان مشاهده اطلاعات کلی خط SMS شامل تعداد SMS های باقیمانده، اعتبار،تعداد SMS های دریافتی،قیمت ارسال SMS های فارسی و انگلیسی،آدرس دریافت SMS، شماره خط جهت ارسال SMS

ارسال SMS توسط SMS-Center شرکت ارتباطات سیار و API شرکت فراسو سامانه پاسارگاد

امکان هماهنگ شدن با خط اس ام اس اختصاصی شما (در صورتی که خط اس ام اس خود را از شرکت دیگری تهیه کرده باشید)

امکان مشاهده وضعیت هر اس ام اس

امکان ارسال اس ام اس به یک شماره خاص با متن دلخواه

امکان ارسال اس ام اس به تمامی کاربران WHMCS

امکان راست چین شدن متن اس ام اس های ارسال در هنگام نوشتن متن

امکان انتخاب شماره کاربر از دفترچه تلفن کاربران

امکان افزودن یک شماره به صورت دستی به گروهی از شماره ها

امکان محاسبه تعداد حروف ها و تعداد اس ام اس های ارسال در هنگام نوشتن متن

امکان حذف (Uninstall) کردن نرم افزار به صورت خودکار

استفاده از تکنولوژی آجاکس در بسیاری از قسمت های ماژول

امکان ارسال خودکار اطلاعیه به مشترک برای تمدید سرویس توسط اس ام اس x روز قبل از منقضی شدن سرویس
امکان ارسال و تنظیم پیامک های شرطی (جدید)

امکان ارسال هر فعالیت برای مدیریت و یا شماره تلفن های خاص (هر پرسنل پشتیبانی و فروش و...) (جدید)

اضافه شدن متغییر های Smarty برای متون پیامک ها جهت ارسال اطلاعات بیشتر برای مشترکین (جدید)

امکان ارسال نام کاربری و رمزعبور سرویس برای مشترک پس از ایجاد سرویس (جدید)

امکان ارسال پیامک در هنگام تعلیق، حذف و خارج کردن سرویس مشترک از حالت تعلیق (جدید)

امکان ارسال پیامک در هنگام ورود و خروج مشترک (جدید)

و امکان ارسال پیامک در هنگام رخداد تمامی فعالیت های سیستم (جدید)

دوستان لطفا به صورت پیغام خصوصی برام قیمت ها و جوابتون رو بفرستید .

mzh_sohrabz
March 7th, 2012, 23:42
با سلام،

پ.خ. کردم براتون

mzh_sohrabz
March 10th, 2012, 00:53
سلام دوباره.
لطفا یک نگاهی به پست آخر من در این تاپیک بکنید که در مورد ماژول ارسال sms هست در WHMCS.

مرسی!

http://www.webhostingtalk.ir/f176/42743/

shahed.zare
March 10th, 2012, 12:27
آقا منم ماژول اس ام اس رو میخوام

از شرکت صباپیامک دارم شماره 8 رقمی . وب سرویس و همه اطلاعاتشم هست
قیمت بالا نمیخوام . فراسو سامانه نمایندش 50 گفت . خیلی بالاست واسه من

اگه اوکی هست قیمت بدید ممنون میشم