توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در دی ان اس ها
motherlikher
March 7th, 2012, 09:50
با سلام
دوستان عزیز من یک وی پی اس رو به تازگی دادم کانفیک کردن برام
دامنه ای هم که گزاشتم برای دی ان اس سایت از طریق پنلش چیلد نیم ها رو ساختم و چیلد نیم ها هم پینگ میده
اما درون پنل سی پنل نمیدونم چه چیزی رو برام اشتباه کانفیگ کردن که اصلا وصل نمیشه به هیچ وجه دامنه به سایت
اگر امکان داره راهنمایی کنید
یک مسئله رو خودم پیدا کردم داخل پنل که عکسش رو میزارم و حدس میزنم مشکل از همین باشه که آی پی نداره
4986
اگر راهنمایی کنید بتونم مشکل رو حل کنم ممنون میشم
با تشکر
Ashkankamangar.ir
March 7th, 2012, 10:32
۶- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
motherlikher
March 7th, 2012, 10:39
۶- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
با سلام
دوست عزیز لطف میکنید توضیح بدید پست بالای بنده کجاش مربوط به این مباحث هست ؟
یا فقط میخواید تعداد تایپیک هاتون زیاد بشه ؟
overv
March 7th, 2012, 10:45
شما برای اینکه یه ip رو به دامین وصل کنید نیاز به DNS عوض کردن ندارید باید و به هاست هم نیاز نیست فقط باید یک رکورد از نوع A تعریف کنید
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
این دوست ما در مورد vps سئال کردن لطفا دقت کنیییییییییییید
Ashkankamangar.ir
March 7th, 2012, 10:55
دوستان عزیز من یک وی پی ان رو به تازگی دادم کانفیک کردن برام
ویرایش توسط motherlikher : 12 دقیقه پیش در ساعت 10:41 AM
لطفا وقتی پست رو ویرایش میکنی به دیگران وصله نزن
خودتون نوشته بودین وی پی ان حالا اگرم اشتباه نوشته بودین به هر حال وی پی ان بود
اگه از اول مینوشتید وی پی اس من مشکلتونو حل میکردم
motherlikher
March 7th, 2012, 13:49
لطفا وقتی پست رو ویرایش میکنی به دیگران وصله نزن
خودتون نوشته بودین وی پی ان حالا اگرم اشتباه نوشته بودین به هر حال وی پی ان بود
اگه از اول مینوشتید وی پی اس من مشکلتونو حل میکردم
با سلام
خوب دوست عزیز این واضح بوده که یک اشتباه تایپی هست وگر نه اون مباحثی که شما فرمودید کجا و سی پنل کجا اصلا به هم ربطی ندارن و واضح هست موضوع مربوط به اون نمیشده
با تشکر
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
شما برای اینکه یه ip رو به دامین وصل کنید نیاز به DNS عوض کردن ندارید باید و به هاست هم نیاز نیست فقط باید یک رکورد از نوع A تعریف کنید
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
این دوست ما در مورد vps سئال کردن لطفا دقت کنیییییییییییید
با سلام
با تشکر از توجهتان اما دوست عزیز بنده این رکورد را هم تعریف کردم اما این مشکل را دارم
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
دوستان اگر کسی با هزینه هم میتونه انجام بده مشکلی نیست پیام بده
overv
March 7th, 2012, 21:37
به من pm بده از یاهو تا انجام بدم
OnlineServer
March 7th, 2012, 22:22
سلام.
دی ان اس سرور ، وب سرور و فایروال تونو چک کنید.
بعد از این موارد اگر مشکلی وجود نداشت باید فایل های zone هر دامنه رو دستی چک کنید.
TARIMEHR
May 26th, 2012, 22:54
سلام
من child name server و a recorde و بخش Networking Setup رو هم چک کردم
اما همچنان مشکلم پابرجاست
هرکس دی ان اس رو به هنترز ست میکنه هویز وقتی میگیریم دی ان اس ها ns..... میشن اما وب سرور میزنه غیر فعال
اینم لینک هویز
http://whois.irdomain.com/aehapnu.ir
توی یه پست دیگه هم درخواست دادم اما اصلا ج نمیدن