ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

صفحه ها : 1 [2]

m.e
August 6th, 2012, 20:16
سلام
دوستان دموی درگاه مستقیم این شرکت رو دارین؟
اسم پذیرنده در درگاه بانکی ملت و ملی چه چیزی خورده؟

ilight
August 6th, 2012, 20:18
وایرایش شد . پاک

diges
August 7th, 2012, 02:29
چه بلایی سره پی لاین اومده ؟ چرا همه درگاه ها بسته شده ؟

ilight
August 7th, 2012, 04:22
چه بلایی سره پی لاین اومده ؟ چرا همه درگاه ها بسته شده ؟

باز هست که ، من که درگاهم کار می کنه :دی

Neo2
August 7th, 2012, 08:17
درگاه بانک ملت و اقتصاد نوین هم که رفته
ملی اومده
ملی هم که خرابه

برگردیم پیش به پرداخت بهتره

با سلام،
اتفاق خاصی نیفتاده، یک سری تغییرات داره در سیستم اعمال میشه و به زودی خبری بزرگ رو به شما اعلام می کنیم.

m.e
August 7th, 2012, 18:45
دوستان من یک درگاه مستقیم گرفتم از این سایت روی whmcs که خیلی عالی کار کرد ، البته من خودم درگاه مستقیم دارم ولی این رو برای روز مبادا گرفتم ، مثلا وقتی که ملت مشکل داره شما میدونید که یه درگاه ملی فعال دارید ، سایت اصلی پی لاین هم خیلی خوب طراحی و نوشته شده ، حالا باید تو تسویه حساب تست بگیرم ببینم چطوری کار میکنن.
یک پیشنهاد هم برای مسئولین درگاه دارم ، بهتره برای ضمانت پول و اطمینان کاربر ها یک مشخصات دقیق و یا یک مجوز خاصی رو تهیه کنید تا پذیرنده ها با خیال راحت استفاده کنن

Neo2
August 7th, 2012, 21:34
با سلام

ابتدا یک خبر رو عرض می کنم :

الگوریتم سایت برای مقابله با فروشندگان و محصولات غیرمجاز و v.p.n تغییر پیدا کرده.
الان دقیقا همون آدرس و یا ساب دامینی که دارید روی اون کار می کنید رو باید وارد کنید و برای اون درخواست درگاه پرداخت بدید تا قادر باشید به درگاه پرداخت وصل بشید.
این روش برای جلوگیری از سو استفاده فروشندگانی هست که در طول این مدت به لطف گزارش ها و در اصطلاح زیر آب زنی های شرکت های مشابه، بیشترین مشکل رو برای Payline به وجود آوردن.

یک پیشنهاد هم برای مسئولین درگاه دارم ، بهتره برای ضمانت پول و اطمینان کاربر ها یک مشخصات دقیق و یا یک مجوز خاصی رو تهیه کنید تا پذیرنده ها با خیال راحت استفاده کنن

مجوزهای لازم گرفته شده و هماهنگی های لازم هم انجام شده، به زودی منتظر خبری بزرگ از جانب Payline باشید.

diges
August 7th, 2012, 21:43
این هم تاثیری نداره خوب من می تونم روی ساب دامین اول یک سایت خاصی بیارم بالا بعد درگاه گرفتم عوض کنم :-| این طرح زمانی خوبه که بک ربات یا شبیه این رو اوکی کنید سایت هایی که از شما درگاه دارن اون ها رو بررسی کنه و مورد مشکوک رو گزارش کنه .

Neo2
August 7th, 2012, 21:51
قبل از اعمال تغییرات اینچنینی، تمامی این موارد و احتمالات در نظر گرفته میشه و بعد تغییرات با تهیه بستری مناسب اعمال میشه.
شما میدونید که ربات یا چیزی شبیه به این ننوشتیم و که درگاه ها رو بررسی نمی کنه ؟
پیشنهاد می کنم این روشی که گفتید رو تست کنید و ببینید حداکثر چقدر درگاه شما باز می مونه :)

nima_63
August 11th, 2012, 12:37
با سلام،
اتفاق خاصی نیفتاده، یک سری تغییرات داره در سیستم اعمال میشه و به زودی خبری بزرگ رو به شما اعلام می کنیم.

جناب Neo2 ممنون از خدماتتون.
ميشه زودتر بگيد اين خبر بزرگ چيه؟؟؟ در مورد كارمزدهاست يا كلا سرويسهاتون عوض ميشه؟
يك سوال ديگه هم داشتم تفاوت نسخه 1.8 آسان پرداخت با نسخه 1.7 چيه؟
من الان ديدم

soveurl
August 16th, 2012, 15:09
میدونم که احتمالا اینجا جای این بحث نیست
و احتمالا از هر کسی کوچکترین گله ای بکنی پاک میشه !
اکا حقیقت رو میگم حتی اگر پاک بشه
بنده به شخصه اصلا از پی لاین راضی نیستم و همینجا اعلام میکنم
که همین الان به دلیل یک حرکت ایشون 12 هزار تومن مشتریم پرید !

بنده قصد داشتم کنار سایتم یک حمایت مالی از سایت بزارم
اما گفتم حالا که اینجوری شد هاست هم از این طریق بفروشم
اسکریپت آسان پرداخت رو نصب کردم !
رفتم سفارش api بدم که دیدم کار نمیکنه

سپس با پشتیبانی تماس گرفتم :

پنجشنبه 26 مرداد 1391 , 14:49 | سجاد چاری پور

با سلام،
طبق اخبار و اطلاعیه هایی که در سایت درج شده در حال حاضر به دلیل تغییراتی که در سیستم داده میشه، درگاه های جدید رو نمی تونیم تایید کنیم.
انشا ا.. به زودی با سسیتم جدید و امکانات جدید با شما خواهیم بود.

پنجشنبه 26 مرداد 1391 , 14:29 | ساسان درمنکی فراهانی

سلام من در سایتم که ساب دامین ساختم
http://hemayat.*****/
میخوام کسی که میخواد کمک مالی کنه با اون آدرس بره
حالا هر کاری میکنم میرم روی api این پیغام رو میده :
بعد از تایید درگاه های پرداخت درخواستی شما، api key شما در این قسمت قابل مشاهده و استفاده خواهد بود.
----------------------
الان چطوری برای جایی که درست کردن api بگیرم ؟

پیشتیبانی پی لاین واقعا 7*24 هست به طوری که بنده از سرعت پاسخگویی جا خوردم
بعد از 2 دقیقه جواب میدن
اما کاش در همه کارها خوب بودن نه پشتیبانی
با تشکر
س.د.ف

poriya_hashie
August 16th, 2012, 15:40
دوست عزیز من از این شرکت سرویس دارم پشتیبانی و پرداخت وجه عالی هست

الانم درگاه ندادن به دلیل این هست که دارن سایتشون رو ارتقا میدن و خدمات بیشتری اضافه میکنند
که از قبل به کاربران ایمل فرستادند و خبر رسانی کردند

mohsened
August 16th, 2012, 16:50
به دلیل اینکه پی لاین به دلایل خودش فعلا نمی تونه به شما درگاه بده ناراضی هستید ؟ اصلا از چی ناراضی هستید ؟ خیلی جالبه پستتون .

taghi.karimi
August 16th, 2012, 17:50
درود
این مورد که امکان ارتقا و ارائه درگاه در حال حاضر ممکن نیست و همچنین پاسخگویی به تیکت ها و تسفیه حساب ها با تاخیر انجام میشود در همان صفحه اول سایت درج شده و به مشترکین هم ایمیل زدند.
هرچند که تسفیه حساب ها برای ما طبق روال انجام شده شما کمی در گرفتن پاسخ عجله کردید اگر نه قبل از این مورد درگاه را برای مشترکین خیلی سریع و عالی فعال میکردند!
ما از چند درگاه استفاده میکنیم که از پی لاین بیشتر از بقیه راضی هستیم به دلیل کیفیت کارشون!
موفق باشید

soveurl
August 16th, 2012, 19:51
دوست عزیز من از این شرکت سرویس دارم پشتیبانی و پرداخت وجه عالی هست

الانم درگاه ندادن به دلیل این هست که دارن سایتشون رو ارتقا میدن و خدمات بیشتری اضافه میکنند
که از قبل به کاربران ایمل فرستادند و خبر رسانی کردند
بله الان در جربان قرار گرفتم

به دلیل اینکه پی لاین به دلایل خودش فعلا نمی تونه به شما درگاه بده ناراضی هستید ؟ اصلا از چی ناراضی هستید ؟ خیلی جالبه پستتون .
عزیز شما پست من رو خوندین که میخندین ؟
من میگم باید اطلاع رسانی دقیق تر انجام میشد
نه اینکه تازه به من 7:44 دقیقه ایمل برسه

درود
این مورد که امکان ارتقا و ارائه درگاه در حال حاضر ممکن نیست و همچنین پاسخگویی به تیکت ها و تسفیه حساب ها با تاخیر انجام میشود در همان صفحه اول سایت درج شده و به مشترکین هم ایمیل زدند.
هرچند که تسفیه حساب ها برای ما طبق روال انجام شده شما کمی در گرفتن پاسخ عجله کردید اگر نه قبل از این مورد درگاه را برای مشترکین خیلی سریع و عالی فعال میکردند!
ما از چند درگاه استفاده میکنیم که از پی لاین بیشتر از بقیه راضی هستیم به دلیل کیفیت کارشون!
موفق باشید

با سلام
بله بنده در جریان قرار گرفتم
بنده الان ایمیل به دستم رسید
من راجع به خدمات و پشتیبانی پی لاین حرفی جز تعریف نزدم و نخواهم زد
پی لاین یکیه و تو کارش بهترینه از نظر من

مشکل بنده فقط خبر رسانی بد هست
چون به دلیل یک اطلاع رسانی یک مشتری هاست رفت چون درگاه انلاین میخواست
یک مشتری دیگه هم الان پرید !
دیگه چی باید بگم
با تشکر که در کمال لطف و احترام پاسخگوی سریع مشتریان هستید
با تشکر س.د.ف

Neo2
August 16th, 2012, 20:01
با سلام،
لطفا Yahoo ID تون رو واسم PM کنید که مشکل تون رو برطرف کنیم
این موضوع دیروز اعلام شده و همون دیروز هم به تمام کاربران ایمیل فرستاده شده نه الان! شاید ISP شما Cache server داشته باشه و دیرتر مطلع شده باشید.
گزارش های دریافت تمام ایمیل ها هم دیروز که اعلام کردیم دریافت شد.
علاوه بر اون دیروزر اخبار هم درج شده و علاوه بر اخبار هم، در صفحه اصلی سایت نوشته شده همون مطالب
مطلب مهم تر اینکه تمام درگاه های قبلی فعال هستند و هیچ درگاهی حذف نشده و مشکلی نداره، اگر قبلا درگاه داشتید الان هم به همون صورت باید باشه.

mohsened
August 16th, 2012, 20:12
عزیز شما پست من رو خوندین که میخندین ؟
من میگم باید اطلاع رسانی دقیق تر انجام میشد
نه اینکه تازه به من 7:44 دقیقه ایمل برسه

من خندیدم ؟ پیشنهاد می کنم پستم رو دوباره نگاه کنید :)

عزیز من دقیقا همون متنی که در اخبار سایت Payline هست برای همه ایمیل هم شده .

soveurl
August 16th, 2012, 21:54
با سلام،
لطفا Yahoo ID تون رو واسم PM کنید که مشکل تون رو برطرف کنیم
این موضوع دیروز اعلام شده و همون دیروز هم به تمام کاربران ایمیل فرستاده شده نه الان! شاید ISP شما Cache server داشته باشه و دیرتر مطلع شده باشید.
گزارش های دریافت تمام ایمیل ها هم دیروز که اعلام کردیم دریافت شد.
علاوه بر اون دیروزر اخبار هم درج شده و علاوه بر اخبار هم، در صفحه اصلی سایت نوشته شده همون مطالب
مطلب مهم تر اینکه تمام درگاه های قبلی فعال هستند و هیچ درگاهی حذف نشده و مشکلی نداره، اگر قبلا درگاه داشتید الان هم به همون صورت باید باشه.

آیدی براتون فرستاده شد

Neo2
August 17th, 2012, 01:16
مشکل تون برطرف شد

ERfan.Taleghani
August 17th, 2012, 12:35
مشکل تون برطرف شد

سلام عزیز. یک مشکل خیلی واجب پیش آمده است برای من. امکانش هست آی دیتون رو برای من پ.خ کنید ! ممنون میشم

habiballahafg
August 21st, 2012, 00:05
ba salam aya module pardakht online baraya joomla 1.5 darid

ansoft
August 25th, 2012, 09:09
پي لاين كي دوباره فعال ميشه كه درگاه بده؟

jahan654
August 31st, 2012, 16:02
پي لاين كي دوباره فعال ميشه كه درگاه بده؟

یکی از بزرگترین اشتباه شان را کردند که درگاه را برای مدتی بستند
چون هر تغییر و تحولی را که بخواهند ایجاد کنند نباید برای مدتی هر چند یک روزه خدمتی را متوقف کنند بلکه اینها چند هفته است
مثلا من برای یک سایتم نیاز مبرم داشتم که درگاه بگیریم چند روز هم صبر کردم ولی مجبور شدم بروم از تک پرداخت سرویس بگیرم
حتی تیکت هم فرستادم که به صورت دستی تایید کنند ولی این کار را نکردند
شرکت ها بایند بدانند در فضای رقابتی امروز نباید به همین سادگی کاربری را از دست داد

it87
August 31st, 2012, 16:11
چون هر تغییر و تحولی را که بخواهند ایجاد کنند نباید برای مدتی هر چند یک روزه خدمتی را متوقف کنند بلکه اینها چند هفته است
مثلا من برای یک سایتم نیاز مبرم داشتم که درگاه بگیریم چند روز هم صبر کردم ولی مجبور شدم بروم از تک پرداخت سرویس بگیرم
شرکت ها بایند بدانند در فضای رقابتی امروز نباید به همین سادگی کاربری را از دست داد

کاملا موافقم. بنده هم به درگاه نیاز داشتم هر چی صبر کردم جواب ندادن. آخر سر مجبور شدم از جای دیگه بگیرم

haftsepehr
August 31st, 2012, 16:28

من میخواستم برای مشتری هامون بگیرم
چون سیاست کاریمون روی این درگاه بود که متاسفانه...

Neo2
August 31st, 2012, 18:13

با سلام،
شاید به نظر شما که از اتفاقات و تغییر و تحولات مثبت سیستم بی خبر هستید، اینکار اشتباه به نظر بیاد، اما همونطور هم که قبلا اعلام شده، هر سایتی سیاست های مربوط به خودش رو داره.
ما هم میدونیم فضای امروز رقابتی هست، به همین خاطر اقدام به به روز کردن سیستم ها و امکانات سایت کردیم.
بخش عمده ای از کدنویسی و پلتفرم سیستم تغییر کرده که باعث امن تر شدن و لودینگ سیستم شده.
بخش های امنیتی بیشتری اضافه شده که امکان تخلف و کلاه برداری رو به حداقل رسونده و اینها در مجموع به نفع کاربران وب سایت هست.
در طی این مدت هم به صورت اخبار و هم به صورت اطلاعیه در صفحه اول وب سایت اعلام شده که بصورت موقت به افراد جدید درگاه داده نمیشه و درگاه های قبلی هم فعال هستند و بدون مشکل دارند به کارشون
ادامه میدن.
به صورت دستی هم هیچ وقت، هیچ چیز در سیستم انجام نمیشه و تمامی فرایندهای موجود در وب سایت بصورت اتوماتیک و هوشمند انجام میشه.
ظرف امروز یا فردا سیستم جدید رونمایی میشه و انشا ا.. کسانی که از سایر سیستم ها سرویس دارند، میتوننن سرویس جدید ما رو با سرویس های الان شون مقایسه کنن :)

s4ghar
August 31st, 2012, 18:22
سلام
ممنون از توضیحی که دادین
من هم نیاز مبرم به درگاه شما دارم
اما فعلا صبر میکنم
ممنون

Neo2
August 31st, 2012, 23:42
انشا ا.. تا فردا سیستم جدید رو نمایی خواهد شد.

arvin_b
September 2nd, 2012, 14:32

سلام
کی سیستم جدید فعال میشه
کاربر جدید الان می گیرید ؟

poriya_hashie
September 2nd, 2012, 14:40

ببینیم چیکار میکنید دیگه :71:
فقط کاشکی امکان برگشت هزینه هم درست میکردید

DaryaHost
September 2nd, 2012, 17:38
خب سایتتون جدید شد ولی من نمیتونم وارد اکانتم بشم :|

Neo2
September 2nd, 2012, 17:39
درحال به روز رسانی هستیم. ممکنه چند ساعت طول بکشه. لطفا صبور باشید.

DaryaHost
September 2nd, 2012, 17:42
باشه عزیز مشکلی نداره ;)

taghi.karimi
September 2nd, 2012, 17:52

خسته نباشید!
جدا تغییراتی که در دیزاین سایت داشتید,چه تغییرات دیگری دی سیستم داشتید؟
البته ما مصرف کننده هستیم و داریم میبینیم کم و بیش جهت اطلاع دوستانی که میخوان بدونن عرض کردم!
با احترام

Neo2
September 2nd, 2012, 20:00
خسته نباشید!
جدا تغییراتی که در دیزاین سایت داشتید,چه تغییرات دیگری دی سیستم داشتید؟
البته ما مصرف کننده هستیم و داریم میبینیم کم و بیش جهت اطلاع دوستانی که میخوان بدونن عرض کردم!
با احترام

زنده باشید.
همینطور که قبلا عرض شد بخش عمده از از کدنویسی سیستم تغییر کرده. لودیتگ سایت و باز شدن درگاه پرداخت بهبود پیدا کرده.
سیستم هوشمند تر شده، موارد امنیتی جدیدی اضافه شده.
قواعد بخش درگاه پرداخت بهبود پیدا کرده، سیستم اطلاع رسانی با sms اضافه شده و موارد دیگه ....

jahan654
September 2nd, 2012, 20:47
زنده باشید.
همینطور که قبلا عرض شد بخش عمده از از کدنویسی سیستم تغییر کرده. لودیتگ سایت و باز شدن درگاه پرداخت بهبود پیدا کرده.
سیستم هوشمند تر شده، موارد امنیتی جدیدی اضافه شده.
قواعد بخش درگاه پرداخت بهبود پیدا کرده، سیستم اطلاع رسانی با sms اضافه شده و موارد دیگه ....

یک مشکل دیگه که داره که بهتره برطرف بشود
وقتی درخواست ثبت درگاهی برای سایتی رد می شود
دلیلش را در همانجا بنویسید یا به اطلاع کاربر برسانید
من سایتم را ثبت کردم نه جز سایت های غیر مجاز بود نه ناقص و در دست ساخت تازه لوگو تایید را هم زده بودم
ولی رد شد
هنوز هم دلیلش را نفهمیدم

poriya_hashie
September 2nd, 2012, 21:18
پی لاین خیلی خوب هست اما خوب من منتظر تغییرات بیشتری بودم!
مثلا نسخه موبایل یا برگشت هزینه یا خیلی امکانات دیگه درسته بعضی کد نویسی ها درست شد ولی خوب همچین امکاناتی جز اس ام اس اضافه نشد!
که البته فکر کنم Sms هم با هزینه باشه

mem2in
September 2nd, 2012, 21:27
واقعا پی لاین عالی هست

DaryaHost
September 2nd, 2012, 21:36
و هنوز نمیشه لوگین شد...

ilight
September 2nd, 2012, 21:45
و هنوز نمیشه لوگین شد...

میشه ، باید بزارید صفحه کامل لود بشه فقط

DaryaHost
September 2nd, 2012, 21:47
میشه ، باید بزارید صفحه کامل لود بشه فقط
عزیز میذارم کامل لود میشه، ولی بازم نمیشه! اون جایی که ایمیلو پسورد زده میزنم ولی همش در حال لود شدن میمونه

a30redel
September 2nd, 2012, 21:49
با موزیلا لوگین نمیشه ولی با کروم مشکلی نداره
فعلا با کروم لوگین کنید

DaryaHost
September 2nd, 2012, 21:50
فعلا با کروم لوگین کنید
من اصلا موزیلا رو قبول ندارم :))
با کروم، اپرا، سافاری، اینترنت اکسپلورر امتحان کردم بازم نمیشه:-s

Neo2
September 2nd, 2012, 21:57
من سایتم را ثبت کردم نه جز سایت های غیر مجاز بود نه ناقص و در دست ساخت تازه لوگو تایید را هم زده بودم
ولی رد شد
هنوز هم دلیلش را نفهمیدم

سایت هایی که با قوانین موجود مغایرت دارند تایید نمیشن. این مورد رو هم اضافه می کنیم که دلیل رد شدن رو ارسال کنیم.

مثلا نسخه موبایل یا برگشت هزینه یا خیلی امکانات دیگه درسته بعضی کد نویسی ها درست شد ولی خوب همچین امکاناتی جز اس ام اس اضافه نشد!

تعییرات بسیار زیادی در کدها داده شده که البته شما متوجه اونها نمی شید.
امکانات بیشتری هم طی روزهای آتی به سیستم اضافه میشه. امکانات موجود باید بصورت کامل بررسی بشن و مشکلات احتمالی برطرف بشه که امکانات بعدی رو روی سیستم قرار بدیم
همیشه گفتن آهسته و پیوسته ;)

و هنوز نمیشه لوگین شد...

به خاطر وجود کد Google+ هست که مستقیما به ISP شما بستگی داره. به صورت موقت این مورد رو برطرف می کنیم.

DaryaHost
September 2nd, 2012, 22:00
به خاطر وجود کد google+ هست که مستقیما به isp شما بستگی داره. به صورت موقت این مورد رو برطرف می کنیم.
isp من داغون ترینه یعنی مخابرات. تا کی برطرف میشه؟

Neo2
September 2nd, 2012, 22:00
ولی رد شد
هنوز هم دلیلش را نفهمیدم

و هنوز نمیشه لوگین شد...

یکبار کش مرورگرتون رو خالی کنید و رفرش کنید.
اگر مشکلی بود بفرمایید برطرف کنیم.

empratoor
September 2nd, 2012, 22:04

فعلا با کروم لوگین کنید

عزیز میذارم کامل لود میشه، ولی بازم نمیشه! اون جایی که ایمیلو پسورد زده میزنم ولی همش در حال لود شدن میمونه
دوستان عزیز منم در لحظه اول فکر کردم سایت مشکل داره اما ایراد از کوکی هست و کافیه کوکی های مرورگرتون (فایرفاکس) رو پاک کنید و مجدد سایت رو لود کنید و براحتی وارد پنل بشید.
خدمت تیم پی لاین هم خسته نباشید عرض می کنم و امیدوارم امکانات بعدی تونم مثل استارت تغییرات در پی لاین جالب و مفید باشه.

DaryaHost
September 2nd, 2012, 22:06
عزیز الان درست شد مشکل همون google+ بود

arashkhan
September 6th, 2012, 07:57
دوستان به سر افزایش موجودی تو payline چی اومده؟
حالا من میخوام موجودیمو افزایش بدم دوساعت گشتم تو payline نتونستم پیداش کنم
لطفا راهنمایی کنید

diges
September 20th, 2012, 21:16
واقعا نبودن بانکی به غیر بانک ملت خیلی اذیت می کنه لطفا یک فکری بکنید :67:

Neo2
September 20th, 2012, 23:13
چشم حتما به زودی درگاه های بیشتری رو اضافه می کنیم.

yvf.ir
September 20th, 2012, 23:27
با سلام و تشکر خدمت Neo2
لطفا من رو کمی راهنمایی کنید!
من مدیر انجمن یاوران ولایت : yvf.ir هستم
راهنمایی میخوام
اگه میشه منو تو یاهو اد کنید : mr.aliasghar@yahoo.com
همین حالا آنلاینم
منتظر شما

Neo2
September 20th, 2012, 23:43
با سلام،
سوال تون رو در تیکت مطرح کنید همکاران پاسخگو خواهند بود.

yvf.ir
September 20th, 2012, 23:53
خب خودم تا یه جایی جلو رفتم
حالا پلاگین رو تو ویبلوتین نصب کردم
api رو هم وارد کردم
حالا برای ایجاد یه درگاه باید چیکار کنم ؟؟؟

abod_black
September 21st, 2012, 00:03
امکان داره در این مورد توضیح بدید:
ب ) وب سایت های فروش شارژ و وب سایت های راه اندازی شده با اسکریپت virtual free
کلا کارت شارژ ممنوع هست یا فقط با این اسکریپت؟ چون اگه اشتباه نکنم ماژول پرداختش رو خودتون نوشته بودید.

با تشکر

Neo2
September 21st, 2012, 00:49
خب خودم تا یه جایی جلو رفتم
حالا پلاگین رو تو ویبلوتین نصب کردم
api رو هم وارد کردم
حالا برای ایجاد یه درگاه باید چیکار کنم ؟؟؟

عرض شد که در تیکت مطرح کنید بخش فنی پاسخگو خواهند بود

امکان داره در این مورد توضیح بدید:
ب ) وب سایت های فروش شارژ و وب سایت های راه اندازی شده با اسکریپت virtual free
کلا کارت شارژ ممنوع هست یا فقط با این اسکریپت؟ چون اگه اشتباه نکنم ماژول پرداختش رو خودتون نوشته بودید.

با تشکر

همونطور که مستحضر هستید 99% سایت هایی که با این اسکریپت راه اندازی شدن در قالب فروش شارژ، اکانت بازی، اکانت دانلود و ... v.p.n ارائه می کنند که طبیعتا نمی تونیم به این دسته
از افراد سرویس بدیم.
برای فروشندگان واقعی که شارژ اراده می کنند راه حلی پیدا کردیم و داریم اون رو پیاده سازی می کنیم.
پلاگین پرداخت این اسکریپت رو هم خودمون تهیه کرده بودیم که به 2 دلیل دیگه پشتیبانی نمی کنیم.
اول اینکه این اسکریپت مدام درحال تغییر هست و نسخه های متفاوتی از اون بیرون اومده و
دوم هم اینکه بیشتر به ابزاری تبدیل شده که هرکسی میتونه در عرض چند دقیقه یک وب سایت فروش v.p.n راه اندازی کنه و صدها مورد داشتیم که موارد زیادی مشکل به وجود آوردن.

abod_black
September 21st, 2012, 00:59
پس با این حساب با اسکریپتهای دیگر مثل «میکر (http://edelivery.maker.ir/)» شما درگاه برای کارت شارژ ارائه میکنید؟

DaryaHost
September 21st, 2012, 01:13
پس با این حساب با اسکریپتهای دیگر مثل «میکر (http://edelivery.maker.ir/)» شما درگاه برای کارت شارژ ارائه میکنید؟

به نظرم maker.ir پول الکی میگیره :) البته اونایی که بلد نیستن به دام اینا میوفتن...
البته منظورم قسمت اسکریپت فروش شارژش هست که mpc sharj هست و کاملا مجانیه! ولی 90 تومن میگیرن!

Neo2
September 21st, 2012, 09:47

خیر، ماهیت کار همه یکی هست و به راحتی میشه محصولات مخالف قانون ارائه کرد.
قبلا هم عرض کردم که برای فروشندگان کارت شارژ راه حل مناسبی پیدا کردیم که به زودی اعلام می کنیم.

irantk
September 21st, 2012, 13:32
دوست عزیز فقط پرداخت ها از طریق درگاه ملت انجام میشود و اگر با بانک های دیگر قرارداد داشته باشید خیلی بهتره تا در مواقعی که درگاه بانک ملت خرابه از طریق بانک هایی دیگر اقدام کنند

Neo2
September 21st, 2012, 14:06
دوست عزیز فقط پرداخت ها از طریق درگاه ملت انجام میشود و اگر با بانک های دیگر قرارداد داشته باشید خیلی بهتره تا در مواقعی که درگاه بانک ملت خرابه از طریق بانک هایی دیگر اقدام کنند

http://www.webhostingtalk.ir/f172/43025/index30.html#post547141

http://www.webhostingtalk.ir/f172/43025/index31.html#post547247

diges
October 12th, 2012, 00:53
پی لاین هم مثل هم مثل بقیه فقط اول یک تکونی به خودش داد بعد چندین ماه هنوز دارن با یک درگاه کار می کنن اون هم یکی از بدترین درگاه ها .

خدمات خوبه همه چی عالی وضعیت درگاه ها خراب .

shahabhost
October 12th, 2012, 03:26
سلام

درگاه پرداخت مستقیم هنوز هم ارائه میدید؟

این که بعد از خرید برمیگرده به پی لاین تا کاربر تکمیل کنه همون درگاه معمولی غیر مستقیم میشه که!!؟

Tumrusx
October 12th, 2012, 04:04
کسی میتونه برای بازی انلاین تراوین اینم بنویسه زرین پال و پارس پال هست کدا شو دارم
زرین پال رو بی خیال به درد نمیخوره اما پارس پال خوبه اینم به نظرم خوبه
کسی هست من کدا رو بدم تغییر بده هزینه هم داد می شود برای کارش

Neo2
October 12th, 2012, 15:40
سلام

درگاه پرداخت مستقیم هنوز هم ارائه میدید؟

این که بعد از خرید برمیگرده به پی لاین تا کاربر تکمیل کنه همون درگاه معمولی غیر مستقیم میشه که!!؟

این طرح به صورت آزمایشی بود و راجب اون هم اطلاع رسانی شد. در پنل تون اخبار مربوط به این موضوع براتون فرستاده شده.
ایمیل هم برای تمام اعضا ارسال شد.
درگاه پرداخت مستقیم به همون شکل قدیم هست و هیچ صفحه ای از Payline نمایش داده نمیشه.

پی لاین هم مثل هم مثل بقیه فقط اول یک تکونی به خودش داد بعد چندین ماه هنوز دارن با یک درگاه کار می کنن اون هم یکی از بدترین درگاه ها .

خدمات خوبه همه چی عالی وضعیت درگاه ها خراب .

3 تا از درگاه ها به دلیل کلاهبردای بضعی از اعضا مشکل پیدا کرده بود که با دستگیری متهمان و بسته شدن پرونده کلاهبرداری ها، دستور رفع انسداد از قاضی پرونده گرفته شده که
این هفته درگاه ها باز شده و به سایت اضافه میشن.

shahabhost
October 12th, 2012, 16:06
این طرح به صورت آزمایشی بود و راجب اون هم اطلاع رسانی شد. در پنل تون اخبار مربوط به این موضوع براتون فرستاده شده.
ایمیل هم برای تمام اعضا ارسال شد.
درگاه پرداخت مستقیم به همون شکل قدیم هست و هیچ صفحه ای از Payline نمایش داده نمیشه.

برای بنده این اطلاع رسانیتون نه ایمیل شده نه پیغام خصوصی! البته یه پیغام خصوصی در رابطه با اضافه شدن این موضوع برای درگاه معمولی ارسال کردید و توی همون پیغام هم فرمودید به علت این که درگاه مستقیم مستقیما به صفحه بانک هدایت میشه این امکان نیست و فقط برای درگاه معمولی است!

اما از خدمات و پشتیبانی خوبتون تشکر میکنم

موفق باشید.

Neo2
October 12th, 2012, 16:13
خواهش می کنم. اطلاعیه ها از طریق پیغام خصوصی، ایمیل و بعضضا اخبار برای همه ارسال میشه و بعد از ورود به پنل تون میتونید اون رو ببینید.

Neo2
October 27th, 2012, 01:46
پلاگین مربوط به پرداخت آنلاین Payline برای RSmembership جوملا آماده و بر روی وب سایت قرار گرفته که به صورت مجانی میتونید دانلود و استفاده کنید.

Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی (http://payline.ir/plugins)

shahabhost
November 4th, 2012, 01:37
برگزیده شدن پی لاین به عنوان برترین سرویس پرداخت الکترونیک کشور در سال 91 رو به مجموعه پی لاین و کاربرانش تبریک عرض میکنم!
امیداوارم شاهد موفقیت روز افزون این مجموعه باشیم

برترین سرویس های پرداخت الکترونیک سال 1391 مشخص شدند (http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=23690)
رنکینگ تجارت الکترونیک ایران (http://ranking.shopkeeper.ir/)

amireza21
November 6th, 2012, 00:39
الان یه مشکلی هست ما برای عضویت و دریافت درگاه از پی لاین باید حتما مدارک ارسال کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

arvin_b
November 13th, 2012, 13:59
سلام
ریست پسورد در سایت چه طور هست ؟
چه قدر زمان نیاز داره ؟
الان بنده بیشتر از 1 ساعت هست درخواست ریست پسورد دادم ولی هیچ ایمیلی نیومده !!!

کسی اطلاع داره راه حل چیه ؟؟؟؟

Neo2
November 13th, 2012, 14:38
سلام
ریست پسورد در سایت چه طور هست ؟
چه قدر زمان نیاز داره ؟
الان بنده بیشتر از 1 ساعت هست درخواست ریست پسورد دادم ولی هیچ ایمیلی نیومده !!!

کسی اطلاع داره راه حل چیه ؟؟؟؟

Spam ایمیل تون رو چک کردید ؟
اگر ایمیل تون تحت دامین ir. هست و از سرور داخلی استفاده می کنید، احتمالا برای دریافت ایمیل مشکل داشته باشید.
چون ایمیل های ارسالی از سمت سایت بدون مشکل هست.

arvin_b
November 13th, 2012, 15:49
Spam ایمیل تون رو چک کردید ؟
اگر ایمیل تون تحت دامین ir. هست و از سرور داخلی استفاده می کنید، احتمالا برای دریافت ایمیل مشکل داشته باشید.
چون ایمیل های ارسالی از سمت سایت بدون مشکل هست.

با تشکر از شما مشکل حل شد

kazempor
November 14th, 2012, 11:04
سلام

دوستان افزونه پرداخت برای سما اماده نکرده اید؟

diges
November 28th, 2012, 09:44
چرا به این روز افتاده ؟ :((

Neo2
November 28th, 2012, 09:51
با سلام،
همونطور که در اخبار اعلام شد و اطلاع رسانی هم انجام شد، در حال تغییر سرور هستیم. انشا ا.. به محض اتمام انتقال، تا ساعاتی دیگه می تونید وارد حساب تون بشید.

bepad
November 28th, 2012, 17:29
با سلام،
همونطور که در اخبار اعلام شد و اطلاع رسانی هم انجام شد، در حال تغییر سرور هستیم. انشا ا.. به محض اتمام انتقال، تا ساعاتی دیگه می تونید وارد حساب تون بشید.

سلام

دوستان اگر ممکن است برای اسکریپت سما هم درگاه بزارید تعداد زیادی از هاستینگ ها سما دارند

ممنون

centralhop
November 28th, 2012, 17:55
درگاه پرداخت صفحه سفید باز میشه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Neo2
November 28th, 2012, 18:10
درگاه پرداخت صفحه سفید باز میشه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

cache مرورگرتون رو یکبار خالی کنید و دوباره بخش پرداخت رو ببینید.

jahan654
November 28th, 2012, 18:30
سلام
اگه ممکن است
دلیل انتقال را بفرمایید دلیل خاصی وجود داشته؟
از کجا به کدام کشور منتقل کردید؟
با تشکر

lived
November 28th, 2012, 18:42
سلام
اگه ممکن است
دلیل انتقال را بفرمایید دلیل خاصی وجود داشته؟
از کجا به کدام کشور منتقل کردید؟
با تشکر

بعضی اوقات خدمات یک دیتا سنتر ضعیف است،بعضی اوقات اجباری میشود(مثلا مشکل سخت افزاری)،مشکل پورت، نیاز به ارتقاء سخت افزاری
و یا هزار تا دلیل دیگه
شاید این بندگان خدا نخواهند راجعب دلیل جابجایی صحبت کنند

sunyniazi
December 2nd, 2012, 19:09
مشکل چیه ؟؟؟

http://urpic.ir/images/2222mdm.jpg

soheil.zare2006
December 2nd, 2012, 19:47
مشکل چیه ؟؟؟

http://urpic.ir/images/2222mdm.jpg

فکر میکنم سرورهاشون زیر اتک و تکذیب هست!

sunyniazi
December 2nd, 2012, 19:55
نه بابا مشکل تو ماژول ارتباطی دیتابیسه فک کنم !!!
بد جوری معطلم ایشا... زود حل شه :63:

soheil.zare2006
December 2nd, 2012, 20:09
نه بابا مشکل تو ماژول ارتباطی دیتابیسه فک کنم !!!
بد جوری معطلم ایشا... زود حل شه :63:
توی سرورهای لینوکس معمولا وقتی پورت MySQL زیر اتک باشه چنین مشکلاتی پیش میاد.
متاسفاده روی سرور پای لاین پورت 3306 بصورت ریموت باز هست و قالب دسترسی هست

Neo2
December 2nd, 2012, 20:51
با سلام، یک تاپیک دیگه هم در این زمینه باز شده بود که اونجا هم پاسخ دادیم.
خیر مشکل از سمت دیتاسنتر هست.Double IP از طرف خود دیتاسنتر پیش اومده، IP سرور Payline به صورت اشتباه توسط دیتاسنتر
assign شده به IP این سایت vrooke.net و چون IP ها هم در یک رنج و مخصوص یک دیتاسنتر هستند مشکلات زیادی پیش آورده.
درحال پیگیری هستیم و انشا ا.. به زودی برطرف میشه.

arvin_b
December 2nd, 2012, 23:50
سلام
چرا سایت کلا قطع شده کی درست میشه ؟

Neo2
December 3rd, 2012, 03:26
مشکل مربوطه برطرف شده.
از همراهی شما متشکریم.

moe!n
December 6th, 2012, 16:44
با سلام یه سوال ازتون داشتم
آیا میشه کد api که ازتون میگیریم رو در یکی دیگه از سایت هامون هم استفاده کنیم
آدرس سایتی که هدایت کننده به سمت درگاه هستند حتما باید برای هر api منحصر به فرد باشه ؟؟؟

sunyniazi
December 6th, 2012, 20:47
سلام
برای هر آدرس , یک api
برای کنترل لازمه
من الان چندین api دارم و هر موقع درخواست جدیدی دادم تا 2-3 ساعت بهم داده شده

Neo2
December 7th, 2012, 13:59
با سلام،
بخش جدیدی در سیستم Payline راه اندازی شده تا بدون نیاز به ثبت نام و داشتن حساب تجاری در سیستم بتونید اسکریپت ها، وب سایت ها برنامه های خودتون رو با درگاه Payline.ir هماهنگ کنید.
در این قسمت یک API آزمایشی در اختیار برنامه نویسان و توسعه دهندگان قرار میگیره که قادر به تست و ارسال مقادیر مختلف به سیستم و به صورت نامحدود باشید.
پروسه تست در این بخش، هیچ وجی از حساب شما کسر نخواهد کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فایل های راهنما به لینک زیر یا صفحه اول وب سایت مراجعه نمایید.

Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی (http://payline.ir/api-test)

همواره منتظر نظرات، انتقادات و پیشنهادات سازنده شما هستیم.

shahabhost
December 7th, 2012, 14:35
سلام

فایل قابل دانلود نیست.

mohsensoltani
December 7th, 2012, 14:54
سلام

فایل قابل دانلود نیست.

http://payline.ir/codes/api-test.pdf
تست شد مشکلی نداره!

shahabhost
December 7th, 2012, 15:10
بله الان حل شده مشکل

admin121
December 7th, 2012, 18:54
خيلي سامانه خوبيه و من الان در سايتم ازش استفاده ميكنم تالار آگهی (http://www.talareagahi.ir)

abbasss
December 7th, 2012, 22:43
با سلام
در درگاه مستقیم، پول مستقیم به حساب ما واریز میشه یا باید درخواست بدیم؟
با تشکر

admin121
December 7th, 2012, 23:00
سلام
من كه از درگاه غير مستقيم استفاده ميكنم ولي فكر كنم مستقيم هم اول بحساب payline ميره و بعدا با درخواست شما ظرف حداكثر سه چهار ساعت بحساب شما واريز ميشه.دوستاني دارم كه چند وقته با اين سامانه كار ميكنند و اونها هم راضي هستند و خيلي هم تعريف ميكنن همين باعث شد تا منم از اين سامانه استفاده كنم

admin121
December 22nd, 2012, 00:54
كاش دوستان در payline.ir در قسمت پرداخت آنلاين صورتحساب كه مبلغ و ايميل و توضيحات داره در بالاي اون صفحه اين مطلب رو قيد ميكردن كه واريز كنندگان حتما ايميل و توضيحات رو پر كنن!!ديروز يكي مبلغ واريز كرده بود هيچ كادري رو هم پر نكرده بود و تو سايت هم درج فيش نزده بود اگه آي پي هم نبود نميدونستم كدوم كاربر واريز كرده!!منظورم اين صفحاته: پرداخت آنلاین با Payline.ir (http://pay.talareagahi.ir/)

Neo2
December 22nd, 2012, 01:02
كاش دوستان در payline.ir در قسمت پرداخت آنلاين صورتحساب كه مبلغ و ايميل و توضيحات داره در بالاي اون صفحه اين مطلب رو قيد ميكردن كه واريز كنندگان حتما ايميل و توضيحات رو پر كنن!!ديروز يكي مبلغ واريز كرده بود هيچ كادري رو هم پر نكرده بود و تو سايت هم درج فيش نزده بود اگه آي پي هم نبود نميدونستم كدوم كاربر واريز كرده!!منظورم اين صفحاته: پرداخت آنلاین با payline.ir (http://pay.talareagahi.ir/)

با سلام،
این مطلب در درگاه و قبل از پرداخت نوشته شده، متاسفانه خیلی ها توجه نمی کنند. اما ip حتما ثبت میشه.
در این موارد که شما هیچ اطلاعاتی از کاربر ندارید میتونید زمان و ساعت پرداخت + مبلغ پرداختی رو از کاربر بپرسید و از طریق قسمت جستجوی تراکنش ها،
تراکنش مورد نظرتون رو خیلی راحت پیدا کنید.

vahid33
December 22nd, 2012, 11:31
سلام

پلاگین پرداخت برای ویبولتین 3.8 ندارد ؟!

dark_7qe
February 4th, 2013, 13:46
ایا مجددا ماهیت سایت بررسی میشه که تغییر کرده؟

Neo2
February 4th, 2013, 16:44
ایا مجددا ماهیت سایت بررسی میشه که تغییر کرده؟

بله. 100% در صورت مشاهده موجودی حساب + حساب مسدود میشه.

manotohost
February 7th, 2013, 22:46
سلام
آقا پلاگین برای سما سی آر ام طراحی نکردید؟