توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تک پرداخت - tak pardakht
نه هنوز مشخص نیست .
باید نظرسنجی تمام و بررسی بشه .
اما در کل این طرح به نفع کاربران هست .
کارمزد ثابت به نفع مشتریانی هست که مبلغ تراکنش شون بالا هست
برای فروشگاه هایی که با مبالغ پایین سروکار دارن (مثل فروش شارژ) مناسب نیست، اگه مبلغ تراکنشی فرضاً 2000 تومان باشه کمترین هزینه تراکنش برای مشتری 200 تومن در میاد که میشه 10 درصد
هر چه مبلغ بالاتر باشه به صرفه تره واسه 100,000 تومان 0.2 درصد میشه، واسه 20,000 تومن میشه 1 درصد
a30redel
May 8th, 2012, 18:46
با سلام
این نظر سنجی اصلا برای فروشگاههایی که مقدار تراکنشهاشون پایین هست اصلا به صرفه نیست و عملا فروشنده رو بیخیال این سرویس میکنه
خدایی برای یه کارت شارژ 1000 تومنی باید 200 تومن پرداخت کرد ؛ اونم تو کمترین مقدار!!!!!!!!!!! این که ظلمه
یا اصلا همون 2000 تومن ؛ خب دیگه چه سودی برای فروشنده بینوا داره
به قول دوستان ، این کار فقط برای تراکنشهایی با مقدا بالا جوابگو هست
باید یه فکری هم برای تراکنشهایی پایین بکنید چون اینجوری همه قید سرویس رو میزنن
Mohammad_reza
May 8th, 2012, 19:26
من رمز عبور رو فراموش کردم اما مشکل دارم ، مشکلی که 1 هفته پیش مطرح شده اما هنوز حل نشده.
پس از کلیک روی لینکی که به ایمیل ارسال میشه ، با پیغام خطا مواجه میشم.
FARAZIRANIAN
May 8th, 2012, 20:10
با سلام
این نظر سنجی اصلا برای فروشگاههایی که مقدار تراکنشهاشون پایین هست اصلا به صرفه نیست و عملا فروشنده رو بیخیال این سرویس میکنه
خدایی برای یه کارت شارژ 1000 تومنی باید 200 تومن پرداخت کرد ؛ اونم تو کمترین مقدار!!!!!!!!!!! این که ظلمه
یا اصلا همون 2000 تومن ؛ خب دیگه چه سودی برای فروشنده بینوا داره
به قول دوستان ، این کار فقط برای تراکنشهایی با مقدا بالا جوابگو هست
باید یه فکری هم برای تراکنشهایی پایین بکنید چون اینجوری همه قید سرویس رو میزنن
کارمزدهای درگاه غیر مستقیم تغییر نمیکنه و احتمالا همان 1.6% یا کمتر میشود .
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
من رمز عبور رو فراموش کردم اما مشکل دارم ، مشکلی که 1 هفته پیش مطرح شده اما هنوز حل نشده.
پس از کلیک روی لینکی که به ایمیل ارسال میشه ، با پیغام خطا مواجه میشم.
تا آخر این هفته صبر کنید درست میشه .
وقتی بازیابی رمز فعال میشه بر روی قسمتهای دیگه سایت تاثیر میداره که در حال رفع اشکال میباشد .
a30redel
May 8th, 2012, 20:11
ممنون ،؛ ولی اخه بخاطر گمراهی که بعضی کاربرا با درگاه غیر مستقیم دارن ما مجبوریم از همون درگاه مستقیم استفاده کنیم
خدایی سرویس مستقیمتون عالیه دیگه با این تغییرات خرابش نکنید که باز میشید مثل سایر سایتها
این خدمات شما رو متمایز کرده چون هیچ سایتی درگاه مستقیم نداره جز شما
dani0111
May 8th, 2012, 20:40
دقیقا امکان اصلی که سایتتون رو با سایت های مشابه متفاوت و محبوب تر کرده هست همین درگاه مستقیمه که کاربرای زیادی میتونه داشته باشه ولی با این کارمزد ها فکر نکنم برای کسی خوشایند باشه چون اکثرا تراکنش آنچنان بالایی ندارند .
بهتر بود گزینه مخالفان این طرح هم تو نظرسنجی اضافه میکردین که مشخص شه تعدادشون .
azure
May 9th, 2012, 01:02
من به خاطر همین کارمزد بالا فعلاً ماژول تک پرداخت رو غیرفعال کردم (هر چند تراکنش زیادی ندارم)
تو پستای قبلی گفته بودم کارمزد زیاده :دی
http://www.webhostingtalk.ir/f118/43015/index21.html#post427084
http://www.webhostingtalk.ir/f118/43015/index21.html#post427929
کارمزد رو چیزی بزارید هم به نفع تک پرداخت باشه هم به نفع فروشگاه
درگاه مستقیم ویژگی خیلی خوبیه
FARAZIRANIAN
May 9th, 2012, 01:09
من به خاطر همین کارمزد بالا فعلاً ماژول تک پرداخت رو غیرفعال کردم (هر چند تراکنش زیادی ندارم)
تو پستای قبلی گفته بودم کارمزد زیاده :دی
http://www.webhostingtalk.ir/f118/43015/index21.html#post427084
http://www.webhostingtalk.ir/f118/43015/index21.html#post427929
کارمزد رو چیزی بزارید هم به نفع تک پرداخت باشه هم به نفع فروشگاه
درگاه مستقیم ویژگی خیلی خوبیه
هنوز که کارمزدها تغییری نکرده :)
mahkoom021
May 9th, 2012, 01:11
دقیقا دوستان درست میگن
الان اکثر رقیبای شما شرایط شمارو دارن تهنا فرق شما درگاه مستقیم هست و اگه از کار بیوفته امکانش هست خیلی از مشتریا رو ازدست بدین
لطفا این کارو نکنید
sony
May 9th, 2012, 02:10
هنوز که کارمزدها تغییری نکرده :)
با سلام
چرا برای مشتریان حق انتخاب تعریف نمیکنید ؟
اینجوری افرادی میتونن 2.5 درصد کارمزد را انتخاب کنن یا افرادی میتونن کارمزد ثابت رو انتخاب کنن.
مطمئنا در این صورت مشتریان بیشتری نیز خواهید داشت , که افزوده شدن مشتری نیز باعث سود بیشترتون خواهد شد.
tizparvaz
May 9th, 2012, 03:03
مشکلات سایتتون بزگترین ایرادیه که میشه به شما گرفت
1-کاربر پسند نیست
2- ایراد داره
من الان میخوام وارد سایت بشم نمیشه بازیابی رمز زدم نمیشه خلاصه آخرم نشد بیایم تو
FARAZIRANIAN
May 9th, 2012, 03:16
با سلام
چرا برای مشتریان حق انتخاب تعریف نمیکنید ؟
اینجوری افرادی میتونن 2.5 درصد کارمزد را انتخاب کنن یا افرادی میتونن کارمزد ثابت رو انتخاب کنن.
مطمئنا در این صورت مشتریان بیشتری نیز خواهید داشت , که افزوده شدن مشتری نیز باعث سود بیشترتون خواهد شد.
حق انتخاب گذاشته شده .
درگاه رابط که در حال حاضر کارمزد 1.6% است
درگاه مستقیم که در حال حاضر 2.5% است
تغییرات در درگاه مستقیم اعمال خواهد شد .
در کل درگاه مستقیم جز دردسر و گرفتاری چیزی برای ما نداره و خیلی ازش سوء استفاده میشه که جهت کنترل این موضوع نیاز به تغییراتی میباشد .
.
---------- Post added at 03:16 AM ---------- Previous post was at 03:08 AM ----------
مشکلات سایتتون بزگترین ایرادیه که میشه به شما گرفت
1-کاربر پسند نیست
2- ایراد داره
من الان میخوام وارد سایت بشم نمیشه بازیابی رمز زدم نمیشه خلاصه آخرم نشد بیایم تو
1 - منظورتون از کاربر پسند چی هست ؟
سایت فقط دارای یک پنل برای فروشگاه داران هست و قرار نیست جذابیت یک سایت تفریحی را داشته باشه .
2 - در مورد بازیابی رمز در پستهای قبلی توضیح داده شد که آخر همین هفته مشکل حل میشه .
iranian-portal
May 9th, 2012, 15:03
حق انتخاب گذاشته شده .
درگاه رابط که در حال حاضر کارمزد 1.6% است
درگاه مستقیم که در حال حاضر 2.5% است
تغییرات در درگاه مستقیم اعمال خواهد شد .
در کل درگاه مستقیم جز دردسر و گرفتاری چیزی برای ما نداره و خیلی ازش سوء استفاده میشه که جهت کنترل این موضوع نیاز به تغییراتی میباشد
دوست عزیز درسته درگاه مستقیم برای شما دردسر داره
اما تنها چیزیه که تو کل سایت شما ارزش داره
بهتره انتقاد پذیر باشید و حقیقت رو ببینید
شما در مقابل رقیب های خودتون هیچ چیزی ندارید و هیچ دلیلی نیست که از درگاه شما استفاده کنیم
تنها دلیلی که بنده رو شخصا به سمت شما جلب کرده همین درگاه مستقیم با کارمزد 2.5درصد بوده
اگر شما قرار باشه درگاه مستقیم رو این چنین اعمال کنید شک نکنید مثل روزهای اول میشین
هرکی ندونه بنده خوب یادمه چون از اولین مشتری های شما بودم
زمانی که از درگاه شما استفاده میکردم در کل حتی 10سایت هم با شما قرارداد نداشتن
حالا که به لطف خدا کارتون گرفته و از همین انجمن کلی پذیرنده جذب کردید
دستی دستی خودتون دارین همه چی رو نابود می کنید؟؟؟!!!!
طراحی و سیاست شما/پشتیبانی/تعامل/نظارت و .... شما افتضاح هست
بارها چندین تراکنش بنده به خاطر نقص سیستم شما واریز نشده
سایت هم که پری روز این چنین قطع شد!!!!!!!!!!!!
بکم واقع بین باشید و امتیازات و برتری های خودتون رو نسبت به رقبا از بین نبرید
تنها دلیل این که حرفی برای گفتن دارید درگاه مستقیم با کارمزد 2.5% هست
payam_shzbax
May 9th, 2012, 16:33
دوست عزیز درسته درگاه مستقیم برای شما دردسر داره
اما تنها چیزیه که تو کل سایت شما ارزش داره
بهتره انتقاد پذیر باشید و حقیقت رو ببینید
شما در مقابل رقیب های خودتون هیچ چیزی ندارید و هیچ دلیلی نیست که از درگاه شما استفاده کنیم
تنها دلیلی که بنده رو شخصا به سمت شما جلب کرده همین درگاه مستقیم با کارمزد 2.5درصد بوده
اگر شما قرار باشه درگاه مستقیم رو این چنین اعمال کنید شک نکنید مثل روزهای اول میشین
هرکی ندونه بنده خوب یادمه چون از اولین مشتری های شما بودم
زمانی که از درگاه شما استفاده میکردم در کل حتی 10سایت هم با شما قرارداد نداشتن
حالا که به لطف خدا کارتون گرفته و از همین انجمن کلی پذیرنده جذب کردید
دستی دستی خودتون دارین همه چی رو نابود می کنید؟؟؟!!!!
بکم واقع بین باشید و امتیازات و برتری های خودتون رو نسبت به رقبا از بین نبرید
تنها دلیل این که حرفی برای گفتن دارید درگاه مستقیم با کارمزد 2.5% هست
تایید میشه!
+ وجود دفتر رسمی شرکت یکی از دلایل بنده بود!
FARAZIRANIAN
May 9th, 2012, 18:17
والا چی بگم !!!
کلا سیستم 50 روز هست راه افتاده و در کل تمام کاربران راضی هستند .
1 - درخواستهای پشتیبانی حداکثر 15 دقیقه پاسخ داده شده .
2 - در خواستهای برداشت قبل از ساعت 12 طی 1 ساعت به حساب کاربران واریز شده .
3 - حتی مورد هم مشکل واریز نشدن تراکنش ها نداشتیم غیر از اینکه مشکل از شبکه شتاب بوده یا اینکه کاربر در بانک پاسارگاد بر روی تکمیل فرایند خرید کلیک نکرده ، پس سیستم را زیر سوال نبرید .
4 - سرور سایت قطع شد !!! درگاهای بانکی هم خیلی پیش میاد قطع بشن حتی بانکی بود که سال گذشته 4 روز درگاهش مشکل داشت . این حرفتون کمی عجیبه !!!
5 - شما میگید اوایل از سیستم ما استفاده میکردید و اوایل ما درگاه مستقیم نداشتیم پس برتری ما چه چیزی بود ؟ پس خودتان دارید منکر صحبتهاتون میشید .
کلا تمامی صحبتهای شما بی دلیل و مدرک میباشد .
اگر فکر میکنید سیستم های مشابه نسبت به ما برتری دارند از آنها استفاده کنید و دیگران را زیر سوال نبرید .
شما تنها نفع خود را در نظر میگیرید . با کارمزد ثابت که مثلا 300 باشد یک فاکتور 30000 تومانی تنها 1% کامزد پرداخت میکنه و در 100000 تومان تنها 0.3%
دیدید که نظر سنجی برگزار شد پس ما به نظر کاربران خود احترام میگذاریم و از این به بعد برای هر تغییری در سایت نظر سنجی به صورت غیر خصوصی برگزار خواهد شد .
azure
May 13th, 2012, 19:04
الان وضع کارمزدها چطور شد؟
FARAZIRANIAN
May 13th, 2012, 22:01
الان وضع کارمزدها چطور شد؟
تغییری نکرده
درگاه واسط 1.6% و درگاه مستقیم 2.5%
Ndanda
May 13th, 2012, 23:19
سلام همه چیز واقعا عالی است تشکر از شما
cutegroup
May 13th, 2012, 23:32
با سلام
اگر كارمزد تراكنش هاي سايت هاي شارژ رو نيز كاهش بدهيد .
براي اينگونه سايت ها نيز صرف دارد از درگاه شما استفاده كنند.
چون الان شرايط رقابتي است و فروشگاه شارژي كه ارزان تر بفروشد برنده خواهد شد .
البته من خودم شخصا از زرين پال استفاده مي كنم و راضي هستم .
يك مقدار ظاهر سايتتون رو نيز كاربر پسند تر كنيد بهتر خواهد بود .
در مورد درگاه مستقيمتون ؟
به بانك ملت است يا پاسارگاد ؟
و اينكه تسويه حساب ها چگونه است ؟ مثلا اگر امروز درخواست بدهيم كي واريز رو انجام ميدهيد ؟
FARAZIRANIAN
May 13th, 2012, 23:43
با سلام
اگر كارمزد تراكنش هاي سايت هاي شارژ رو نيز كاهش بدهيد .
براي اينگونه سايت ها نيز صرف دارد از درگاه شما استفاده كنند.
چون الان شرايط رقابتي است و فروشگاه شارژي كه ارزان تر بفروشد برنده خواهد شد .
البته من خودم شخصا از زرين پال استفاده مي كنم و راضي هستم .
يك مقدار ظاهر سايتتون رو نيز كاربر پسند تر كنيد بهتر خواهد بود .
در مورد درگاه مستقيمتون ؟
به بانك ملت است يا پاسارگاد ؟
و اينكه تسويه حساب ها چگونه است ؟ مثلا اگر امروز درخواست بدهيم كي واريز رو انجام ميدهيد ؟
کارمزدهای جدید درگاه واسط در حال بررسی میباشد و احتمالا از 1.6% کمتر خواخد شد .
قالب سایت 2 هفته آینده آماده میشه .
درگاه مستقیم هر دو یانک فعال میباشد .
تسویه حساب به صورت روزانه میباشد .
مثلا امروز درخواست بدید فردا ساعت 7 صبح پول به حسابتان واریز میشود .
mamal_h
May 13th, 2012, 23:56
درگاه مستقیم کمتر نمیشه؟اگر بشه دیگه توپ میشه. راستی می تونید مثل خیلی از سایت اندازه تراکنش بگذارید که برای همه به صرفه باشه.
برای تراکنش های زیر 10000 تومان مثلا 2% و برای تراکنش های بیشتر از 20000 تومان هم همون 320 تومان ثابت و بدون کارمزد برداشت که خودتون گفته بودید توی نظر سنجی.
در مجموع من به عنوان استفاده کننده از سرویس شما راضی هستم و تشکر می کنم.
برتری شما کارمزد کم برای تراکنش های کم هست. ممنون از سرویس دهی شما.
iranian-portal
May 14th, 2012, 00:42
درخواستهای پشتیبانی حداکثر 15 دقیقه پاسخ داده شده .
این مورد شما رو با مدرک مستند و اسکرین شات از درخواست های پشتیبانی اولیه که دادم به راحتی میتونم رد کنم
خوب یادمه یکی از درخواست های پشتیبانی نزدیک به 6 الی 8ساعت بعد پاسخ داده شد
البته مزیت این بوده که همیشه پاسخ ها کامل هست و با یک درخواست اولیه نتیجه گیری میشه و نیازی به پیگیری مجدد نداره که از این لحاظ خوبه
.حتی مورد هم مشکل واریز نشدن تراکنش ها نداشتیم غیر از اینکه مشکل از شبکه شتاب بوده یا اینکه کاربر در بانک پاسارگاد بر روی تکمیل فرایند خرید کلیک نکرده ، پس سیستم را زیر سوال نبرید
این حرف شما رو هم با استناد به تیکت های پشتیبانی که دارم میتونم نقض کنم که بیش از 5تراکنش بنده برگشت روی مانده حساب اعمال نشده بود که فرمودید مشکل از تست درگاه مستقیم بود و بعد از جریانات درگاه مستقیم دو مورد دیگه هم اعمال نشد که قبل از پیگیری من خودتون روی مانده حساب ترتیب اثر دادین در ضمن به این نمیگن زیر سوال بردن سیستم از ابتدایی که من با شما کار کردم منطقی ترین فردی بودید که باهاش برخورد کردم اگر وقتی برای نوشتن انتقاد و ضعفهای شما گذاشته میشه چون میدونم ارزش داره و پیگیر هستید پس سوء برداشت نشه
شما میگید اوایل از سیستم ما استفاده میکردید و اوایل ما درگاه مستقیم نداشتیم پس برتری ما چه چیزی بود ؟ پس خودتان دارید منکر صحبتهاتون میشید
اگر اشتباه نکنم من ششمین یا در مجموع از 10سایت اولی بودم که با شما قرار داد بستم دلیل برتری اولیه شما هم هیچ چیزی جز پیگیر بودن و منطقی بودن شما نبود اگر یادتون باشه ابتدای امر من با شما زیاد در تماس بودم که واقعا منطقی و ارزشمند پیگیر بودید
شما تنها نفع خود را در نظر میگیرید . با کارمزد ثابت که مثلا 300 باشد یک فاکتور 30000 تومانی تنها 1% کامزد پرداخت میکنه و در 100000 تومان تنها 0.3%
هیچ ارتباطی با نفع بنده به تنهایی نداره دوست خوبم به جریان منطقی نگاه کنید.شما مثل سوزوندن خشک و تر باهمه عمده ترین کار بنده فروش اشتراک های بارگذاری هست که بیشترین مبلغ تراکنش های بنده 5هزار تومان هست و کمترین 3هزار تومان برای اشتراکی خودم دارم 4500 تومان هزینه می کنم منطقی نیست 300تومان کارمز بدم و فقط 200تا تک تومانی سود کنم هزینه تبلیغات و .... نزدیک به ماهی 350هزار تومان هست بعد بنده با سود 200 تومانی هر فروش باید از صحنه روزگار محو بشم؟!!!!
قبل از این کارت شارژ هم جزء سبد خرید ما بود حالا شما برای کارت شارژ در نظر بگیرید که نهایت سود این جریان در بهترین حالت زیر 80تا تک تومنی هست کسی که حتی 80تا تک تومن سود نمیکنه چطور میتونه 300تومان کارمزد پرداخت کنه؟!!!!
در ضمن اگر یکم از بالاتر به جریان نگاه کنید انگشت شمار هستند تراکنش هایی که یکباره مبلغ 100هزار تومان باشه!!! اگر کسی چنین مبلغی تراکنش داشته باشه پس شکی نیست که خودش توانایی دریافت درگاه از بانک های مختلف رو داره و دیگه نیازی نیست از شما درگاه بگیره
درگاه شما بیشتر برای افراد ضعیفی مثل بنده و سودهای اندک هست که واقعا توانایی پرداخت چنین کارمزدی رو نداریم!!!!
حالا این منفعت بنده هست؟؟؟؟؟؟
امیدوارم حرفام قانع کننده باشه و در این مورد یک فکر جدی بکنید
FARAZIRANIAN
May 14th, 2012, 00:51
این مورد شما رو با مدرک مستند و اسکرین شات از درخواست های پشتیبانی اولیه که دادم به راحتی میتونم رد کنم
خوب یادمه یکی از درخواست های پشتیبانی نزدیک به 6 الی 8ساعت بعد پاسخ داده شد
البته مزیت این بوده که همیشه پاسخ ها کامل هست و با یک درخواست اولیه نتیجه گیری میشه و نیازی به پیگیری مجدد نداره که از این لحاظ خوبه
این حرف شما رو هم با استناد به تیکت های پشتیبانی که دارم میتونم نقض کنم که بیش از 5تراکنش بنده برگشت روی مانده حساب اعمال نشده بود که فرمودید مشکل از تست درگاه مستقیم بود و بعد از جریانات درگاه مستقیم دو مورد دیگه هم اعمال نشد که قبل از پیگیری من خودتون روی مانده حساب ترتیب اثر دادین در ضمن به این نمیگن زیر سوال بردن سیستم از ابتدایی که من با شما کار کردم منطقی ترین فردی بودید که باهاش برخورد کردم اگر وقتی برای نوشتن انتقاد و ضعفهای شما گذاشته میشه چون میدونم ارزش داره و پیگیر هستید پس سوء برداشت نشه
اگر اشتباه نکنم من ششمین یا در مجموع از 10سایت اولی بودم که با شما قرار داد بستم دلیل برتری اولیه شما هم هیچ چیزی جز پیگیر بودن و منطقی بودن شما نبود اگر یادتون باشه ابتدای امر من با شما زیاد در تماس بودم که واقعا منطقی و ارزشمند پیگیر بودید
هیچ ارتباطی با نفع بنده به تنهایی نداره دوست خوبم به جریان منطقی نگاه کنید.شما مثل سوزوندن خشک و تر باهمه عمده ترین کار بنده فروش اشتراک های بارگذاری هست که بیشترین مبلغ تراکنش های بنده 5هزار تومان هست و کمترین 3هزار تومان برای اشتراکی خودم دارم 4500 تومان هزینه می کنم منطقی نیست 300تومان کارمز بدم و فقط 200تا تک تومانی سود کنم هزینه تبلیغات و .... نزدیک به ماهی 350هزار تومان هست بعد بنده با سود 200 تومانی هر فروش باید از صحنه روزگار محو بشم؟!!!!
قبل از این کارت شارژ هم جزء سبد خرید ما بود حالا شما برای کارت شارژ در نظر بگیرید که نهایت سود این جریان در بهترین حالت زیر 80تا تک تومنی هست کسی که حتی 80تا تک تومن سود نمیکنه چطور میتونه 300تومان کارمزد پرداخت کنه؟!!!!
در ضمن اگر یکم از بالاتر به جریان نگاه کنید انگشت شمار هستند تراکنش هایی که یکباره مبلغ 100هزار تومان باشه!!! اگر کسی چنین مبلغی تراکنش داشته باشه پس شکی نیست که خودش توانایی دریافت درگاه از بانک های مختلف رو داره و دیگه نیازی نیست از شما درگاه بگیره
درگاه شما بیشتر برای افراد ضعیفی مثل بنده و سودهای اندک هست که واقعا توانایی پرداخت چنین کارمزدی رو نداریم!!!!
حالا این منفعت بنده هست؟؟؟؟؟؟
امیدوارم حرفام قانع کننده باشه و در این مورد یک فکر جدی بکنید
در کل الان شما از سیستم راضی هستید ؟
mamal_h
May 14th, 2012, 00:55
جواب من رو ندادین ها.
iranian-portal
May 14th, 2012, 01:07
در کل الان شما از سیستم راضی هستید ؟
در کل بنده الان از سیستم رضایت دارم تنها دلیل این امر هم خود شما هستید
سیستم و کلیت کار هنوز دارای ریزه کاری ها و نواقصی هست که جای کار داره
اما شخصا هیچ سرویس مشابهی رو ندیدم که یکی از مسئولین شرکت همچون شما
با پذیرنده منطقی و پیگیر برخورد کنه
بنده هم شما رو درک می کنم با کارمزد اندکی که دارید سود این کار براتون خیلی چشمگیر نیست
اما این انقلابی که تصمیم به انجامش گرفتید امثال بنده رو زیر چرخ هاش له خواهد کرد
دست کم برای افرادی با تراکنش های کم کارمز برداشت وجه درگاه مستقیم رو افزایش بدید
بر فرض مثال در حال حاضر کارمزد تجاری 2.5درصد برای برداشت هست
خوب همین درصد رو بکنید مثلا 3درصد!!!!!!
این خیلی معقولانه تر هست
برای افرادی هم تراکنش بالا دارند کارمزد ثابت و کارمزد برداشت وجه قرار بدین
فکر نکنم شناسایی افرادی که تراکنش بالا دارند براتون کار سختی باشه
با هم از همکاری و پیگیری شما سپاسگذاریم
با احترام
FARAZIRANIAN
May 14th, 2012, 01:15
درگاه مستقیم کمتر نمیشه؟اگر بشه دیگه توپ میشه. راستی می تونید مثل خیلی از سایت اندازه تراکنش بگذارید که برای همه به صرفه باشه.
برای تراکنش های زیر 10000 تومان مثلا 2% و برای تراکنش های بیشتر از 20000 تومان هم همون 320 تومان ثابت و بدون کارمزد برداشت که خودتون گفته بودید توی نظر سنجی.
در مجموع من به عنوان استفاده کننده از سرویس شما راضی هستم و تشکر می کنم.
برتری شما کارمزد کم برای تراکنش های کم هست. ممنون از سرویس دهی شما.
ببخشید پست شما را ندیدم
کارمزد مستقیم فعلا مشخص نیست اما احتمال داره از روشی که شما میگید استفاده کنیم
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
در کل بنده الان از سیستم رضایت دارم تنها دلیل این امر هم خود شما هستید
سیستم و کلیت کار هنوز دارای ریزه کاری ها و نواقصی هست که جای کار داره
اما شخصا هیچ سرویس مشابهی رو ندیدم که یکی از مسئولین شرکت همچون شما
با پذیرنده منطقی و پیگیر برخورد کنه
بنده هم شما رو درک می کنم با کارمزد اندکی که دارید سود این کار براتون خیلی چشمگیر نیست
اما این انقلابی که تصمیم به انجامش گرفتید امثال بنده رو زیر چرخ هاش له خواهد کرد
دست کم برای افرادی با تراکنش های کم کارمز برداشت وجه درگاه مستقیم رو افزایش بدید
بر فرض مثال در حال حاضر کارمزد تجاری 2.5درصد برای برداشت هست
خوب همین درصد رو بکنید مثلا 3درصد!!!!!!
این خیلی معقولانه تر هست
برای افرادی هم تراکنش بالا دارند کارمزد ثابت و کارمزد برداشت وجه قرار بدین
فکر نکنم شناسایی افرادی که تراکنش بالا دارند براتون کار سختی باشه
با هم از همکاری و پیگیری شما سپاسگذاریم
با احترام
پیشنهاد شما خوبه .
گروه کاربری جدیدی ایجاد کنیم و افراد را به گروه های مختلف تقسیم کنیم طبق تراکنش کارمزد مختلف . البته بر روی تعداد تراکنش نه مبلغ .
Mohammad_reza
May 15th, 2012, 03:23
خدایی من نمی تونم بیشتر از 5 دقیقه تو سایتتون بمونم ! خیلی ظاهر سایت به هم ریخته هست ، امیدوارم قالب جدید به مراتت زیباتر باشه ، من حاضرم شرط ببندم این قالبی که دارید الان استفاده می کنید PSD نداره !!!
راستی ، بخش لوگو پذیرنده رو میشه خالی گذاشت ؟ :دی چون سایز لوگوی من با اونی که تو سیستم شما تعریف شده متفاوته
راستی ، فکر کنم چند تا لوگو دارید ، چون تو ایمیل ها از یک لوگو و تو سایت از یک لوگوی دیگه استفاده میشه ...
راستی ، captcha سایت اگه به حروف گوچک و بزرگ حساس نباشه بهتره ...
راستی ، اگه کمکی در هر زمینه ای از من بر میومد ، خوشحال میشم همکاری کنیم.
seecurity
May 15th, 2012, 09:18
طرح خوبیه
FARAZIRANIAN
May 15th, 2012, 11:01
خدایی من نمی تونم بیشتر از 5 دقیقه تو سایتتون بمونم ! خیلی ظاهر سایت به هم ریخته هست ، امیدوارم قالب جدید به مراتت زیباتر باشه ، من حاضرم شرط ببندم این قالبی که دارید الان استفاده می کنید PSD نداره !!!
راستی ، بخش لوگو پذیرنده رو میشه خالی گذاشت ؟ :دی چون سایز لوگوی من با اونی که تو سیستم شما تعریف شده متفاوته
راستی ، فکر کنم چند تا لوگو دارید ، چون تو ایمیل ها از یک لوگو و تو سایت از یک لوگوی دیگه استفاده میشه ...
راستی ، captcha سایت اگه به حروف گوچک و بزرگ حساس نباشه بهتره ...
راستی ، اگه کمکی در هر زمینه ای از من بر میومد ، خوشحال میشم همکاری کنیم.
سلام
بله قالب psd نداره و تنها از css استفاده میکنه .
بخش لوگو میتونه حالی باشه و اجباری نیست .
در مورد captcha انجام میشه .
در مورد همکاری هم انشا... در آینده با هم کار میکنیم .
hamidrezaberton
May 16th, 2012, 00:37
سلام
مممنون ازخدماتتون
یه پیشنهاد دارم شما که زحمت کشیدید بعد از پرداخت مشتری برای فروشنده فاکتور ارسال میکنید به ایمیلشون و
اگر در آخر تراکنش موفق برای فروشنده یه فاکتور جزی همون به شماره همراهش اس ام اس کنید عالی میشه، چرا ؟
چون وقتی به نت دسترسی نداشته باشیم حداقل با ارسال این ای ام اس گوشـــــــــــی دستمون میاد که مشتری منتظره...
ممنون میشم این پنشنهاد نه تنها بندرو بلکه خواسته اکثریت فرشندها رو عملی کنید:53:
rezaonline.net
May 16th, 2012, 03:37
چون وقتی به نت دسترسی نداشته باشیم حداقل با ارسال این ای ام اس گوشـــــــــــی دستمون میاد که مشتری منتظره...
ممنون میشم این پنشنهاد نه تنها بندرو بلکه خواسته اکثریت فرشندها رو عملی کنید:53:
این قابلیت رو به راحتی با خرید پنل های اس ام اس وتنظیم کردنش روی ساییتون خودتون میتونید ایجاد کنید .
ولی به هر حال اگر توسط تک پرداخت انجام بشه و بعنوان یک سرویس انتخابی در کنار کار اصلیشون باشه به نظرم بهتره !
البته قطعاً باید هزینه هایی به دلیل دادن این سرویس به هر شخص ازشون گرفته بشه .
من به شخصه به سرویس تک پرداخت خیلی علاقه دارم به دو دلیل !
1. با پی اچ پی پیاده شده و بدون فریم ورک (اینطوری سرعتش خیلی بیشتر از سایتهایی چون زرین پال خواهد بود)
2. ظاهر ساده وبسایتشون (که امیدوارم بهتر بشه ولی به همین سادگی بمونه)
3. شخص مدیرشون که توی همین 28 صفحه تاپیک به تکت تک پیشنهادات و شکایات گوش دادن و جوابگو بودن
همین 28 صفحه رو بخونید بالای 20 بار پرسیده شده تعرفتون چنده و ایشون جواب دادن .
انشاالله همیشه موفق باشن .
FARAZIRANIAN
May 16th, 2012, 03:49
سلام
مممنون ازخدماتتون
یه پیشنهاد دارم شما که زحمت کشیدید بعد از پرداخت مشتری برای فروشنده فاکتور ارسال میکنید به ایمیلشون و
اگر در آخر تراکنش موفق برای فروشنده یه فاکتور جزی همون به شماره همراهش اس ام اس کنید عالی میشه، چرا ؟
سلام
این امکان را روی سایت داریم اما فعلا غیر فعال هست و بعد از تغییر قالب و یکسری تغییرات در پنل کاربری فعال میشه .
سعی میکنیم آخر هفته آینده انجام بشه .
mamal_h
May 18th, 2012, 05:05
سلام درگاه پرداخت مستقیم بانک ملت مشکلی داره؟ واسه من روی فرییر میزنه خطای سیستم.
در نهایت با توجه به ابلاغیه جدید برای کاربران تجاری و درگاه مستقیم برای همه تراکنش ها 320 تومان کارمزد تراکنش گذاشتید و بین 2/5 تا 0 درصد هم کارمزد برداشت وجه؟
اگر اینجور که من متوجه شده باشم باشه شما هم تا حدی مثل سایر رقبا شدید. از نظر من بهتر بود کارمزد تراکنش به صورت ثابت در نظر نمی گرفتید. برای خود من با فروش کم و کارمزد تراکنش ثابت دیگه سودی باقی نمیمونه حالا دوستان رو خبر ندارم.
FARAZIRANIAN
May 18th, 2012, 12:00
سلام درگاه پرداخت مستقیم بانک ملت مشکلی داره؟ واسه من روی فرییر میزنه خطای سیستم.
در نهایت با توجه به ابلاغیه جدید برای کاربران تجاری و درگاه مستقیم برای همه تراکنش ها 320 تومان کارمزد تراکنش گذاشتید و بین 2/5 تا 0 درصد هم کارمزد برداشت وجه؟
اگر اینجور که من متوجه شده باشم باشه شما هم تا حدی مثل سایر رقبا شدید. از نظر من بهتر بود کارمزد تراکنش به صورت ثابت در نظر نمی گرفتید. برای خود من با فروش کم و کارمزد تراکنش ثابت دیگه سودی باقی نمیمونه حالا دوستان رو خبر ندارم.
سلام
درگاه مشکلی نداره .
کارمزد درگاه غیر مستقیم از 1.6% به 1% کاهش پیدا کرده !!!
azure
May 18th, 2012, 14:08
کارمزد درگاه مستقیم رو به جای اینکه کم کنید 2 برابر کردید؟ |:
کارمزد های کاربران تجاری (درگاه مستقیم)
برداشت : از 2.5% به
مبلغ 0 تا 300000 ریال 5%
اینو هم متوجه نشدم
بنا به درخواست بسیاری از کاربران استفاده از کارمزد ثابت برای هر تراکنش کنسل میشود
جالب اینجاست که اگر کاربرانی مخالف بودند چرا بیش از 300 کاربر در رای گیری شرکت کردند !!!!!
مبلغ 0 تا 300000 ریال 5%
مبلغ 300001 تا 1000000 ریال 5% + 5000 ریال
مبلغ 1000001 به بالا 5% + 10000 ریال
کارمزدها کجاش شبیه اینه؟
200 تومان برای هر تراکنش و 1% کارمزد برداشت وجه
250 تومان برای هر تراکنش و 0.5% کارمزد برداشت وجه
300 تومان برای هر تراکنش و 0.2% کارمزد برداشت وجه
320 تومان برای هر تراکنش و بدون کارمزد برداشت
اصلاً چرا رای گیری کردید؟
FARAZIRANIAN
May 18th, 2012, 14:17
اینو هم متوجه نشدم
بنا به درخواست بسیاری از کاربران استفاده از کارمزد ثابت برای هر تراکنش کنسل میشود
جالب اینجاست که اگر کاربرانی مخالف بودند چرا بیش از 300 کاربر در رای گیری شرکت کردند !!!!!
و جالبتر اینجاست کاربران تنها کارمزدی که به ضررشان هست را میبینند !!!
مثلا کسی نگفت چرا درگاه غیر مستقیم از 1.6% به 1% کاهش یافت و دوباره زیادش کنید !!!
و هیچ یک از کاربرانی که تراکنش با مبالغ بالا دارند بخاطر کارمزد ثابت که به نفع آنان بود تشکر نکردند !!!
azure
May 18th, 2012, 14:23
و جالبتر اینجاست کاربران تنها کارمزدی که به ضررشان هست را میبینند !!!
مثلا کسی نگفت چرا درگاه غیر مستقیم از 1.6% به 1% کاهش یافت و دوباره زیادش کنید !!!
و هیچ یک از کاربرانی که تراکنش با مبالغ بالا دارند بخاطر کارمزد ثابت که به نفع آنان بود تشکر نکردند !!!
حتماً از درگاه غیر مستقیم استفاده نمی کنن که تشکر نکردن
تراکنش مبلغ بالا مثلاً 100000 تومن کارمزدش زیادتر شده که، قبلاً 2.5 درصد بوده الان شده 5 درصد + 1000 تومن (1000 تومن خودش 1 درصد میشه). تشکر هم داره؟ :ی
FARAZIRANIAN
May 18th, 2012, 14:45
اینو هم متوجه نشدم
مبلغ 0 تا 300000 ریال 5%
مبلغ 300001 تا 1000000 ریال 5% + 5000 ریال
مبلغ 1000001 به بالا 5% + 10000 ریال
کارمزدها کجاش شبیه اینه؟
اصلاً چرا رای گیری کردید؟
از دیشب روی سایت اعلام شد هر تراکنش 320 بدون % که خیلی مخالف داشت .
بعد گفتیم 200 + 1% که مخالف بیشتر داشت .
و مرحله آخر این گزینه مورد بررسی قرار گرفت و روی سایت قرار رفت .
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
حتماً از درگاه غیر مستقیم استفاده نمی کنن که تشکر نکردن
تراکنش مبلغ بالا مثلاً 100000 تومن کارمزدش زیادتر شده که، قبلاً 2.5 درصد بوده الان شده 5 درصد + 1000 تومن (1000 تومن خودش 1 درصد میشه). تشکر هم داره؟ :ی
خیلی کاربران از درگاه غیر مستقیم و آسان پرداخت استفاده میکنند که فکر کنم آمار ما از شما دقیق تر باشه .
r72
May 18th, 2012, 14:45
دوستان تک پرداخت که یه بانک نیست که!!!!از اسمش مهلومه!(تک پرداخت رابط تراکنش های آنلاین) ننوشته درگاه مستقیم.
تو ایندکس اینو نوشته فقط:
تک پرداخت چیست ؟تک پرداخت سایتی است که به شما امکان انجام تراکنش های مالی از طريق اينترنت را به صورت ساده و کوتاه و ایمن ميسر مي سازد. هر کاربر به وسیله تک پرداخت امکان انجام کليه تراکنش های مالی از طريق اينترنت و يا خريد از طريق وبسايت های پذيرنده تک پرداخت از طريق درگاه پرداخت تک پرداخت را دارا مي باشد و چنانچه شما فروشنده کالا بر روی اينترنت می باشيد اين امکان را برای شما به وجود می آورد تا از طريق درخواست دروازه پرداخت و فعال سازی آنی آن اقدام به فروش کالا و يا سرويس خود از طريق اينترنت در چارچوب سياست های خود در غالب امنيت اطلاعات و قوانين حاکم بر تک پرداخت همراه با قوانین جمهوری اسلامی ايران نموده و تجارت خود را رونق دهيد.
با ساده ترین زبان و امنیت فوق العاده ای که تک پرداخت به شما می دهد می توانید برای جابجايي پول در اينترنت با خیال راحت اقدام کرده و تجارت خود را آسوده تر از گذشته از طریق ما آغاز کنيد
خوب یه سیستم برای خودش یه قوانین و اختیاراتی داره! و حق داره برای خودش تصمیم اتخاذ کنه وهرکی هم این قوانین و شرایط رو داره استفاده کنه .
الان تراکنش هایی که از درگاه غیر مستقیم انجام میشه کارمزد واقعا کمی داره 1% !!!!! قالب جدیدم که فرمودند میخواد اضاف شه.
به نظر من که کار درستی کردند.
azure
May 18th, 2012, 16:27
از دیشب روی سایت اعلام شد هر تراکنش 320 بدون % که خیلی مخالف داشت .
بعد گفتیم 200 + 1% که مخالف بیشتر داشت .
و مرحله آخر این گزینه مورد بررسی قرار گرفت و روی سایت قرار رفت .
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
فکر کردم همون نظرسنجی قبلی رو میگید. چند روز بود لاگین نکرده بودم اعلامیه دیشب رو ندیدم. امروز اومدم دیدم اینطور شده
واقعاً باید به عقل کسایی که مخالف بودن شک کرد.
آخه 320 تومن رو هر تراکنش زیاده یا 5 درصد؟ 20,000 تومن 5 درصدش میشه 1000 تومن. 100,000 تومن کارمزدش میشه 6000 تومن. الان مخالفتی ندارن؟
خیلی کاربران از درگاه غیر مستقیم و آسان پرداخت استفاده میکنند که فکر کنم آمار ما از شما دقیق تر باشه
پس حتماً از کم شدن کارمزدها ناراحت بودن که تشکر نکردن.
Ramin
May 18th, 2012, 16:37
قسمت فراموشی رمز عبور اصلاح نشده است؟ از یک ماه پیش تک پرداخت را به دلیل فرموش شدن رمز عبور از سایت خود حذف کرده ایم. لطفا نسبت به اصلاح مشکل این قسمت اقدام فرمائید
FARAZIRANIAN
May 18th, 2012, 16:39
قسمت فراموشی رمز عبور اصلاح نشده است؟ از یک ماه پیش تک پرداخت را به دلیل فرموش شدن رمز عبور از سایت خود حذف کرده ایم. لطفا نسبت به اصلاح مشکل این قسمت اقدام فرمائید
اصلاح شده است و میتوانید استفاده کنید .
Mohammad_reza
May 18th, 2012, 16:41
به نظرم خیلی مسأله رو میپیچونید. بهترین کارمزد ، کارمزد درصدی ثابت هست ، یعنی برای همه مثلاً 1.5% کارمزد باشه حالا دیگه اینقدر تبصره و ... کتارش نباشه خیلی بهتره. وبمانی و سایت های خارجی مشابه هم به همین صورت عمل می کنن
موفق باشید
FARAZIRANIAN
May 18th, 2012, 16:45
به نظرم خیلی مسأله رو میپیچونید. بهترین کارمزد ، کارمزد درصدی ثابت هست ، یعنی برای همه مثلاً 1.5% کارمزد باشه حالا دیگه اینقدر تبصره و ... کتارش نباشه خیلی بهتره. وبمانی و سایت های خارجی مشابه هم به همین صورت عمل می کنن
موفق باشید
مشکل ما این هست که خواستیم به کاربران احترام بذاریم و نظر خواستیم که فکر نکنم در ایران این راه جوابگو باشه .
برای آخرین بار بود که نظر سنجی برگزار کردیم چون هنوز معنای نطرسنجی در ایران کسی نمیدونه و هر کس دوست داره چیزی که خودش میخواد انتخاب بشه .
cutegroup
May 18th, 2012, 19:57
با سلام
سئوالي داشتم
الان براي يك سايت فروش شارژ چه ميزان كارمزد براي درگاه مستقيم مي گيريد ؟
FARAZIRANIAN
May 19th, 2012, 00:00
با سلام
سئوالي داشتم
الان براي يك سايت فروش شارژ چه ميزان كارمزد براي درگاه مستقيم مي گيريد ؟
سلام . به صورت توافقی میباشد .
lived
May 19th, 2012, 01:21
والا بچه های تک پرداخت کارشون واقعا درسته ولی من این ماجرای جدید درصدها رو دقیقا متوجه نشدم مخصوصا اون بحث 5% رو نمیدونم ماجراش چیه
و اصلا متوجه نشدم کی نظرسنجی شد
با اینکه من تقریبا هر روز توی پنل تک پرداختم هستم
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
راستش من از اول به خاطر اینکه کارمزد تک پرداخت نه دهم درصد از سایتی که باهاش دو سال بود فعالیت میکردم انداختم روی تک پرداخت و زمانی که درگاه مستقیم رو راه اندازی کرد بازهم درصدش شبیه سایتی شد که قبلا فعالیت داشتم با این تفاوت که کاربر مستقیم پرداخت رو میزد و بازهم ارجعیت داره ولی اینجوری که درصدهاشو میبره بالا زیاد جالب نیست
FARAZIRANIAN
May 19th, 2012, 01:28
والا بچه های تک پرداخت کارشون واقعا درسته ولی من این ماجرای جدید درصدها رو دقیقا متوجه نشدم مخصوصا اون بحث 5% رو نمیدونم ماجراش چیه
و اصلا متوجه نشدم کی نظرسنجی شد
با اینکه من تقریبا هر روز توی پنل تک پرداختم هستم
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
راستش من از اول به خاطر اینکه کارمزد تک پرداخت نه دهم درصد از سایتی که باهاش دو سال بود فعالیت میکردم انداختم روی تک پرداخت و زمانی که درگاه مستقیم رو راه اندازی کرد بازهم درصدش شبیه سایتی شد که قبلا فعالیت داشتم با این تفاوت که کاربر مستقیم پرداخت رو میزد و بازهم ارجعیت داره ولی اینجوری که درصدهاشو میبره بالا زیاد جالب نیست
مشکل همینجاست که درگاه مستقیم یک امکان خارج از روال معمول سیستم رابط پرداخت بود که چند هفته بعد راه اندازی شد و باید به عنوان یک امکان جانبی برای افرادی که مایل هستند به آن نگاه کرد .
کارمزد سیستم اصلی اول 1.6% بود که قراره 1% بشه و در این مورد فکر نکنم کسی ناراضی باشه .
lived
May 19th, 2012, 01:36
مشکل همینجاست که درگاه مستقیم یک امکان خارج از روال معمول سیستم رابط پرداخت بود که چند هفته بعد راه اندازی شد و باید به عنوان یک امکان جانبی برای افرادی که مایل هستند به آن نگاه کرد .
کارمزد سیستم اصلی اول 1.6% بود که قراره 1% بشه و در این مورد فکر نکنم کسی ناراضی باشه .
آره حرفتون درسته یک روال متفاوت بود که به نظر من تراکنش های مالی زیادی رو به تک پرداخت سرازیر میکنه که من فکر میکنم مدیریت تک پرداخت همون تراکنش ها مالی زیاد مد نظرشون بوده ولی الان برای اینکه دوباره افراد رو جذب به سمت سیستم غیر مستقیم کنید درصد رو کم کردید و افراد رو ترقیب به سیستم غیر مستقیم میکنید
معمولا در بازار رقابت متفاوت بودن باعث پیروزی میشه
mamal_h
May 21st, 2012, 01:41
ما نفهمیدیم الان کارمزد درگاه مستقیم کاربران تجاری چقدر شد آخرش؟
cutegroup
May 21st, 2012, 10:26
سلام
اگر سيستم ايميل ها و پيغام ها و ... رو هم به ايميل كاربرا بفرسته خيلي خوب ميشه
مثلا وقتي جواب پيغام رو ميديد يك ايميل هم بياد
seecurity
May 21st, 2012, 10:44
ثبت نام کردم
mohamad2314
June 2nd, 2012, 01:14
با سلام من مدارکم را فرستادم و تایید هم شدم الان با در گاه غیر مستقم مشکلی ندارم ولی ماژول پرداخت مستقیم را نصب کردم هنگام پرداخت میزنه خطا در سیستم لطفا راهنمایی کنید
در تنظیمات ماژول مستقیم هم کد پذیرنده را گذاشته وتست کردم هم ایمیل را در دو حالت میزنه خطا در سیستم
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟:39:
payam_shzbax
June 2nd, 2012, 02:01
session ها بخش پرداخت غیر مستقیم و صفحه نخست سایت یا هم در ارتباط نیستند. رسیدگی کنید
FARAZIRANIAN
June 2nd, 2012, 04:43
با سلام من مدارکم را فرستادم و تایید هم شدم الان با در گاه غیر مستقم مشکلی ندارم ولی ماژول پرداخت مستقیم را نصب کردم هنگام پرداخت میزنه خطا در سیستم لطفا راهنمایی کنید
در تنظیمات ماژول مستقیم هم کد پذیرنده را گذاشته وتست کردم هم ایمیل را در دو حالت میزنه خطا در سیستم
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟:39:
سطح کاربری شما جهت استفاده از درگاه مستقیم باید تجاری باشد .
payam_shzbax
June 5th, 2012, 13:01
کال بک سیستمتون بهم خورده + این ارور هم بالای قسمت بازگشت هست
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/admin/domains/takpardakht.com/public_html/classes/Mail.php on line 141
iranian-portal
June 5th, 2012, 18:51
نهایت امر تکلیف کارمزدها چیه؟
در همین انجمن عزیز دیگه ای وجود داره که داره درگاه مستقیم با کارمزد 2.4% ارائه میشه
در تاپیک شما اسم نمیبرم که تبلیغات منفی بشه
اما خواستم بگم این که مدعی تنها ارائه دهنده درگاه مستقیم بودید بدونید تنها نیستید دیگه!!!!
اگر هم قرار هست کارمزدها این چنین ناعادلانه باشه برای امثال ما که تو کار کارت شارژ و ... هستیم اعلام کنید تا قطع همکاری کنیم
FARAZIRANIAN
June 5th, 2012, 19:01
کال بک سیستمتون بهم خورده + این ارور هم بالای قسمت بازگشت هست
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/admin/domains/takpardakht.com/public_html/classes/Mail.php on line 141
callback به سایت tzkpardakht یا سایت خودتان ؟
FARAZIRANIAN
June 5th, 2012, 19:04
نهایت امر تکلیف کارمزدها چیه؟
در همین انجمن عزیز دیگه ای وجود داره که داره درگاه مستقیم با کارمزد 2.4% ارائه میشه
در تاپیک شما اسم نمیبرم که تبلیغات منفی بشه
اما خواستم بگم این که مدعی تنها ارائه دهنده درگاه مستقیم بودید بدونید تنها نیستید دیگه!!!!
اگر هم قرار هست کارمزدها این چنین ناعادلانه باشه برای امثال ما که تو کار کارت شارژ و ... هستیم اعلام کنید تا قطع همکاری کنیم
سلام
ما نگفتیم تنها ارایه دهنده درگاه مستقیم هستیم !!!!!
سیستم فرستنده بیش از یک سال هست درگاه بانک سامان و ملی مستقیم ارایه میده .
آخر این هفته سیستم تغییراتی خواهد کرد و امکان توافق کارمزد با هر کاربر به صورت جداگانه فراهم میشود .
payam_shzbax
June 5th, 2012, 19:11
سلام
ما نگفتیم تنها ارایه دهنده درگاه مستقیم هستیم !!!!!
سیستم فرستنده بیش از یک سال هست درگاه بانک سامان و ملی مستقیم ارایه میده .
آخر این هفته سیستم تغییراتی خواهد کرد و امکان توافق کارمزد با هر کاربر به صورت جداگانه فراهم میشود .
کال بک درست شد
اما این
ارور هم بالای قسمت بازگشت هست
هنوز هست
hpnn.wm
June 5th, 2012, 19:14
درگاه مستقیم رو چطور باید فعال کنیم
الان که غیر فعاله!!!!!
FARAZIRANIAN
June 5th, 2012, 19:27
درگاه مستقیم رو چطور باید فعال کنیم
الان که غیر فعاله!!!!!
فعلا به کاربر جدید درگاه مستقیم نمیدیم
hpnn.wm
June 5th, 2012, 19:39
خوب به کدوم کاربر می دید؟
vistaix
June 9th, 2012, 13:54
بانک ملت بست؟
FARAZIRANIAN
June 9th, 2012, 14:38
بانک ملت بست؟
1- به علت ستل نشدن بسیاری از تراکنش ها فعلا غیر فعال کردیم .
2 - در حال تغییرات کلی در سیستم درگاه هستیم .
به مدت محدود تنها به سایتهای میزبانی وب درگاه پرداخت مستقیم با کارمزد 2% ارایه میشود .
درگاه مستقیم بانک ملت ، پاسارگاد ، سرمایه
تسویه حساب روزانه
درگاه غیر مستقیم کارمزد 1%
دوستانی که تمایل به دریافت درگاه دارند در پیام خصوصی اعلام فرمایند .
در صورت بالا بودن میزان تراکنش ها کارمزد به صورت توافقی بسته خواهد شد .
FARAZIRANIAN
June 9th, 2012, 14:40
خوب به کدوم کاربر می دید؟
فعلا فقط به ارایه دهندگان سرویس های میزبانی وب
mamal_h
June 9th, 2012, 22:04
سلام الان کسانی که از قبل درگاه مستقیم داشتن کارمزدشون چی میشه؟
نیم درصد + 400 تومان ؟ نه به اون اول که اون همه خوب بودین نه به الان که با این شرایط افتضاح میشه اگر انجام بشه.
معلوم هست چه اتفاقاتی داره میفته؟مشتری های شما هم زیاد شد به فکر درآمد بیشتر شدید؟
FARAZIRANIAN
June 10th, 2012, 00:00
سلام الان کسانی که از قبل درگاه مستقیم داشتن کارمزدشون چی میشه؟
نیم درصد + 400 تومان ؟ نه به اون اول که اون همه خوب بودین نه به الان که با این شرایط افتضاح میشه اگر انجام بشه.
معلوم هست چه اتفاقاتی داره میفته؟مشتری های شما هم زیاد شد به فکر درآمد بیشتر شدید؟
خیر 400 + 0.5% برای کاربران جدید میباشد .
کارمزد کاربران قدیمی تغییری نکرده .
به قول شما اوایل خوب بود اما بسیاری از کاربران سیستم را دور زدند و درگاه مستقیم به نام سایت دیگری گرفتند و در سایتهای خلاف قوانین استفاده کردند . البته مشکل از نحوه نظارت بر درگاه مستقیم هم بود که امکان نظارت کاملی بر روی سایتها برای ما مقدور نبود که در حال تغییرات هستیم که درگاه مستقیم ابتدا دامنه سایت را در دیتابس چک کند و اگر در سایت ما تایید شده بود به درگاه وصل بشه .
اتفاقا قصد ما اصلا درآمد بیشتر نیست و زیاد کردن کارمزد ترفندی جهت استفاده کمتر از درگاه مستقیم است .
قصد ما کم کردن تعداد پذیرندگان درگاه مستقیم و قوت بخشیدن به درگاه غیر مستقیم هست .
اگر دقت کرده باشید اول کارمزد درگاه مستقیم 2.5% بود درحالی که الان اعلام کردیم برای سایتهای هاستینگ 2% و باز هم گفتیم اگر تراکنش بالایی داشته باشند % کمتر نیز امکان پذیر است .
iranian-portal
June 10th, 2012, 02:16
با سلام مجدد
حساب بنده 102هزار تومان وجه نقد داشت
درگاه مستقیم دارم و تقریبا مشتری شماره 6 شما بودم
الان 6100 تومان از حساب من بابت کارمزد کسر کردید چطور می فرمایید کارمزد کاربران قدیمی تغییر نکرده؟!!!
اگر امکان داره باهم فعالیت بنده رو بررسی کنیم و به کارمزد توافقی برسیم
شغل اصلی بنده فروش اشتراک بارگذاری هست که با این وضع دلار و کارمزدی که شما الان از حساب من کسر کردید 2000 تومان ضرر خالص کردم
برای اکانتی که بنده به قیمت 14910 خرید می کنم و دارم 15000 تومان می فروشم چطور بیام 400 تومان + نیم درصد کارمزد بدم؟
شما همیشه منطقی بودید و حرف های کاربر براتون ارزش داشت
من یک ماهه سر جریان این کارمزدها دارم التماس می کنم یک فکری به حال بعضی ها بکنید!!!
حالا امکان نداره کارمزد رو توافقی برای بنده اعمال بفرمایید؟
FARAZIRANIAN
June 10th, 2012, 02:25
با سلام مجدد
حساب بنده 102هزار تومان وجه نقد داشت
درگاه مستقیم دارم و تقریبا مشتری شماره 6 شما بودم
الان 6100 تومان از حساب من بابت کارمزد کسر کردید چطور می فرمایید کارمزد کاربران قدیمی تغییر نکرده؟!!!
اگر امکان داره باهم فعالیت بنده رو بررسی کنیم و به کارمزد توافقی برسیم
شغل اصلی بنده فروش اشتراک بارگذاری هست که با این وضع دلار و کارمزدی که شما الان از حساب من کسر کردید 2000 تومان ضرر خالص کردم
برای اکانتی که بنده به قیمت 14910 خرید می کنم و دارم 15000 تومان می فروشم چطور بیام 400 تومان + نیم درصد کارمزد بدم؟
شما همیشه منطقی بودید و حرف های کاربر براتون ارزش داشت
من یک ماهه سر جریان این کارمزدها دارم التماس می کنم یک فکری به حال بعضی ها بکنید!!!
حالا امکان نداره کارمزد رو توافقی برای بنده اعمال بفرمایید؟
در قسمت پیامهای سایت درخواست خود را ارسال فرمایید تا بررسی شود .
diges
June 10th, 2012, 03:17
خیلی داغون هست خدا وکیلی نه آسان پرداخت کار می کنه 48 ساعت هست تایید مشخصات دادم خبری نیست :63:
FARAZIRANIAN
June 10th, 2012, 04:48
خیلی داغون هست خدا وکیلی نه آسان پرداخت کار می کنه 48 ساعت هست تایید مشخصات دادم خبری نیست :63:
;;)
عجب !!!!!
غیر ممکن هست تایید مشخصات شخصی بیش از 6 ساعت طول بکشه و الان هم نگاه کردم کاربری که مشخصاتش تایید نشده باشه نداریم !!!
اگر در قسمت داشبور شما >> سطح تایید را مشاهده میکردید متوجه میشدید .
آسان پرداخت هم بدرستی کا رمیکنه و مشکلی نداره . بهتر بود اینطور می گفتید : از آسان پرداخت نمیتونم استفاده کنم روش خاصی داره ؟
تا بهتون پاسخ میدادم آدرس لوگو پذیرنده را صحیح وارد نکردید !!!
فکر نکنم پشتیبانی هیچ سایتی حتی میزبانی وب هم سرعت عمل ما را داشته باشه .
الان ساعت 4:47 دقیقه دارم پاسخ شما را میدم .
diges
June 10th, 2012, 05:14
الان دیدم همه اوکی شده :d
این api رو نداره سایت شما ؟
hosinaa
June 10th, 2012, 05:52
کارمزد ها تغییر کرده؟
وقتی میزنیم مالیات برای کابربر محاسبه شود هزنیه برداشت هم کاربر پرداخت میکنه؟:109:
FARAZIRANIAN
June 10th, 2012, 06:52
الان دیدم همه اوکی شده :d
این api رو نداره سایت شما ؟
api برداشت خودکار ؟
FARAZIRANIAN
June 10th, 2012, 06:55
کارمزد ها تغییر کرده؟
وقتی میزنیم مالیات برای کابربر محاسبه شود هزنیه برداشت هم کاربر پرداخت میکنه؟:109:
همانطور که گفته شد در صورتی که درگاه جهت استفاده در سایت هاستینگ میخواید کارمزد توافقی بسته میشه .
در صورتی که گزینه فعال بشه 2.5% به فاکتور خریدار افزوده میشه .
diges
June 10th, 2012, 11:58
api برداشت خودکار ؟
من الان می خوام پرداخت رو متصل کنم به vb برای این یک api زرین پال مرچنت هست برای شما کلا پیدا نکردم .
این مشکل هم از دیشب هست
پست الکترونیک یا کلمه عبور نادرست است.
FARAZIRANIAN
June 10th, 2012, 13:39
من الان می خوام پرداخت رو متصل کنم به vb برای این یک api زرین پال مرچنت هست برای شما کلا پیدا نکردم .
این مشکل هم از دیشب هست
پست الکترونیک یا کلمه عبور نادرست است.
اگر رمز عبور کار نمیکنه و از ایمیل مطمئن هستید بازیابی کلمه عبور را بزنید .
تعدادی ماژول برای سیستمهای مختلف آماده شده که داریم تست میکنیم و به زودی روی سایت میذاریم .
diges
June 10th, 2012, 13:49
والا بازیابی هم کردم اومد باز همون می زنه اشتباه هست دیشب همین که یوزرم تایید شد یک بار وارد شدم دیگه نشد همین ارور داد
mamal_h
June 10th, 2012, 16:45
الان چطور شد؟ درگاه بانک ملت وصل شد؟سیستم جدید چک کردن دامنه سایت را راه اندازی کردین؟
ir-net
June 10th, 2012, 23:06
یک درگاه از تک پرداخت گرفتم.
امیدوارم همکاری خوبی با هم داشته باشیم.
azure
June 10th, 2012, 23:12
کارمزد درگاه مستقیم بالاخره چی شد؟
در هنگام برداشت وجه هیچ کارمزدی از کاربران کسر نمیکردد و عینا میتوانید کل مبلغ موجودی خود را درخواست دهید .
کارمزد درگاه مستقیم کاربران سایت تغییری نکرد
کارمزد هر پرداخت از تراکنش کسر میگردد و در صورت استفاده از درگاه مستقیم یا غیر مستقیم و یا آسان پرداخت سیستم به صورت هوشمند کارمزد مربوطه را کسر میکند .
یعنی خریدار تراکنشی انجام بده هزینه تراکنش کم میشه مابقی به حساب تک پرداخت واریز میشه؟
-----------------------------------------
ماژول برای توماتو و اوپن کارت درست نمیشه؟
-------------------------------------------
درگاه غیر فعاله؟ موقع زدن دکمه پرداخت ارور میده
خطای سیستم
FARAZIRANIAN
June 10th, 2012, 23:39
....................................
FARAZIRANIAN
June 10th, 2012, 23:42
از هر تراکنش ابتدا کارمزد کسر میشه و کل موجودی حساب قابل برداشت میباشد .
ماژول برای تمام سیستم ها داریم آماده میکنیم .
درگاه ملت غیر فعاله که داریم درگاه ذیگری جایگزین میکنیم .
البته ملت هم برای افرادی که تراکنش های کمی دارن فعال میشه
vistaix
June 11th, 2012, 02:06
درگاه ملت غیر فعاله که داریم درگاه ذیگری جایگزین میکنیم .
البته ملت هم برای افرادی که تراکنش های کمی دارن فعال میشه
بابا ملت به پرداخت گه زده.
اصلا ملت رو فعال نکن.
در ضمن اگر ملت رو از اون صفحه خرید بردارید ممنون میشم............مشتری هی میاد میزنه میره باانک ملت.... بلد نیست...............
فقط بزارید پاسارگاد تنها باشه.
amirvazir
June 15th, 2012, 12:00
سلام خدمت تک پرداخت من مشتری جدید تک پرداختم www.tehran55.in هم درگاه ملت هم پاسارگاد سالم هستش و من روزانه بالای 150 هزار تومن کار میکنم باش ویستا دوست عزیز افت کلام داشته باش
یک انتقاد از تک پرداخت
موقع واریز مشتریا یکم گیج میشن به علت اشنا نبودن با سیستم پنل ها که باید از پنل سمت راست استفاده کنن اگر پنل سمت چپ که برای ورود ما صاحب حساب ها هستش حذف کنید و یا محدود و کوچیک ترش کنید ایا بهتر نخواهد شد ؟ نظر شما چی هست ؟
my_vazir@rogers.com
vistaix
June 15th, 2012, 14:03
سلام خدمت تک پرداخت من مشتری جدید تک پرداختم www.tehran55.in (http://www.tehran55.in) هم درگاه ملت هم پاسارگاد سالم هستش و من روزانه بالای 150 هزار تومن کار میکنم باش ویستا دوست عزیز افت کلام داشته باش
یک انتقاد از تک پرداخت
موقع واریز مشتریا یکم گیج میشن به علت اشنا نبودن با سیستم پنل ها که باید از پنل سمت راست استفاده کنن اگر پنل سمت چپ که برای ورود ما صاحب حساب ها هستش حذف کنید و یا محدود و کوچیک ترش کنید ایا بهتر نخواهد شد ؟ نظر شما چی هست ؟
my_vazir@rogers.com
افت کلام منظورش چیه دوستان؟
amirvazir
June 15th, 2012, 17:33
نوشتی ملت ... زده خودتو نزن کوچه علی ... انسان خوب و تو صحبتاش یکم کلام درست به کار ببره مگه اینکه ...:-$
amirvazir
June 15th, 2012, 17:44
افت کلام منظورش چیه دوستان؟
اینجا یک فضای عمومی محصوب میشه و بردن کلمه زشت و زننده باعث کم شدن بازدید میشه ملت گه زده یعنی چی مگه چاله میدونه واسه ما اعضا زشته تو چنین مکانی از این کلمات استفاده کنیم
اگه ناراحت شده معذرت میخوام من تهران هستم اگه دوست داشنی زنگ بزن از خجالتت در بیام حضوری :-*0912263211
iranian-portal
June 19th, 2012, 02:30
با سلام
با توجه به خبر جدید مبنی بر کارمزد 400 تومنی بر روی هر تراکنش
می خواستم بدونم آیا کارمزهای توافقی هم بدون استثنا 400 تومن میشه؟
FARAZIRANIAN
June 19th, 2012, 09:34
با سلام
با توجه به خبر جدید مبنی بر کارمزد 400 تومنی بر روی هر تراکنش
می خواستم بدونم آیا کارمزهای توافقی هم بدون استثنا 400 تومن میشه؟
نه . کارمزدهای توافقی تغییری نخواهد کرد
mehran000
June 19th, 2012, 14:05
یعنی برای فروش یك محصول 1000 تومانی 400 تومان باید به شما بدیم میخوای شماره حساب بدین من هرماه بهتون پول واریز كنم خیلی راحت تره
اینجوری كه ***ی میشه :| به چه دلیل كارمزد اینطور كردین؟ یكی 100.000 تومن هر خرید هست یكی 1000 تومن هر تراكنشش شما باید درصد میزدین اینجوری فقط دارین ***ی میكنین
bax998
June 19th, 2012, 17:26
با سلام
من مدتی هست از تک پرداخت استفاده میکنم
من جزو اولین مشتریان تک پرداخت بودم (وقتی عضو شدم کلاً 100 تا فاکتور پرداخت توی سایت وجود داشت)
و حداقل 20 تا از دوستام که همشون تراکنش بالایی داشتن را به شما معرفی کردم
کامرزد منطقی و خوبی بود 2.5% که کاملاً منطقی بود
ولی بعد از یه مدت کارمزد شد 5% که گفته بودید کارمزد به هیچ وجه افزوده نمیشه
اما بازم کارمزد افزوده شد و رسید به 400 تومن برای هر تراکنش که برای من میشه 10%
و برای خیلیا تا 40% هم شاید باشه ( اگه یه محصول 1000 تومن باشه )
که توی دوستانم خیلی ها اینجوری هستند
واقعاً براتون متاسفم که مشتریاتون زیاد شدن کارمزداتون را به این شکل تغییر دادید
و توی صفحه اصلی زدید هیچ پیامی در این مورد جواب داده نمیشه:-|
همیشه همه چی پول نیست
خیلی وقتا ارزش مشتری مداری بالاتر از این حرفاست
اون موقعی که من اومدم توی سایت شما و حدود 30-40 تومن پرداخت به خاطر مشکل ماژول ملت شما به حساب مشتریا برگشت خورد و به من ضرر خورد به پیام ها جواب میدادید اما الان یکم کلاس کارتون رفته بالا اینجوری برخورد میکنید
همون روز که ملت مشکل داشت باهاتون تماس گرفتم گفتید این مبالغ به پنل اضافه میشه و من همه محصولات را تحویل دادم
اما بعد که زنگ زدم گفتید برگشت دادیم به حساب مشتری
الانم زدید 48 ساعت درگاه قطع میشه ( بدون هیچ اطلاع قبلی )
که این کارو قبلاً هم انجام داده بودید
قبلاً دوستم گفت اینا یکم کارشون بگیره کارمزدا رو میبرن بالا ...
واقعاً که براتون متاسفم به خاطر این طرز برخورد
و مطمئن باشید به زودی مشتریانتون را از دست میدید !
rayaclub
June 19th, 2012, 23:42
خدایش فقط زرین پال
هم از همه قدیمی تره هم سیاستش درسته هم تو کارمزد راه میاد ( من الان رو 1.9% هستم ) هم پشتیبانی قوی داره هم پرداخت هاش به موقع هست .
من که خیلی وقته ازش استفاده میکنم راضیم .
FARAZIRANIAN
June 20th, 2012, 10:02
خدایش فقط زرین پال
هم از همه قدیمی تره هم سیاستش درسته هم تو کارمزد راه میاد ( من الان رو 1.9% هستم ) هم پشتیبانی قوی داره هم پرداخت هاش به موقع هست .
من که خیلی وقته ازش استفاده میکنم راضیم .
دوست عزیز اشخاصی که الان ناراضی هستند از درگاه واسط همانند زرین پال استفاده نمیکردند و درگاه مستقیم داشتند .
کارمزد درگاه واسط ما 1% است و هر روز تسویه حساب میکنیم .
vistaix
June 20th, 2012, 10:05
مشکل درگاه ها حل شد؟
48 ساعت مشکل داشتند یا هنوز نه؟
کی حل میشه؟
Ndanda
June 20th, 2012, 14:31
سلام درگاه کی باز میشه ؟؟؟
FARAZIRANIAN
June 20th, 2012, 15:26
سلام درگاه کی باز میشه ؟؟؟
در حال تغییر وب سرویس هستیم .
احتمالا امشب یا فردا صبح .
در وب سرویس مثل گذشته درگاه بر روی هر دامنه ای کار نمیکند و تنها بر روی نام دامنه تایید شده کار خواهد کرد .
درگاه مستقیم تغییراتی کرده است که بانک توسط تک پرداخت انتخاب میشود و به صورت خودکار به یکی از درگاههای بانکی متصل میشود و مثل گذشته دارای انتخاب ملت یا پایارگاد و ... نمیباشد .
مثلا شما دامنه xxx.com را ثبت میکنید و پس از تایید تنها بر روی این دامنه درگاه کار میکنید و حتی اگر بخواهید بر روی ساب دامین مثل yyy.xxx.com از درگاه استفاده کنید باید ساب دامین نیز تایید گردد .
کارمزدها نیز مثل گذشته خواهد شد .
teambieber
June 20th, 2012, 16:06
آقا شما چرا انقدر تغییر سیاست میدید؟
یه روز میگید تا آخر سال کارمزد 3 درصد فرداش میگید 400 تومن درگاه مستقیم
پس فرداش میاید میگید درگاه باید تائید بشه
واقعا دیگه خسته شدیم از این همه اذیت!
اولش بیاید بگید جریان اینجوریه هرروز یه تصمیم نگیرید
ما هم مشتری داریم از دست میرن دیگه نمیخرن!
vistaix
June 20th, 2012, 17:24
آقا شما چرا انقدر تغییر سیاست میدید؟
یه روز میگید تا آخر سال کارمزد 3 درصد فرداش میگید 400 تومن درگاه مستقیم
پس فرداش میاید میگید درگاه باید تائید بشه
واقعا دیگه خسته شدیم از این همه اذیت!
اولش بیاید بگید جریان اینجوریه هرروز یه تصمیم نگیرید
ما هم مشتری داریم از دست میرن دیگه نمیخرن!
هر شرکتی بنا به مصالح خود و برای جلوگیری از هرگونه ضرر میتونه هر زمانی تغییر سیاست بده.
به نظرمن با این کار تقریبا تک پرداخت پایدارتر از قبل عمل میکنه.
teambieber
June 20th, 2012, 17:30
هر شرکتی بنا به مصالح خود و برای جلوگیری از هرگونه ضرر میتونه هر زمانی تغییر سیاست بده.
به نظرمن با این کار تقریبا تک پرداخت پایدارتر از قبل عمل میکنه.
بله ولی نه هر روز
mersad-mr
June 21st, 2012, 11:14
كماكان بعد از گذشت 3 روز هنوز درگاه ها بسته مي باشد . ضرر 100% براي ما!
CrisS
June 21st, 2012, 12:17
شما اگه کارمزد درگاه مستقیم رو از خریدار بگیرید بهتر نیست
اینجوری واسه فروشنده خیلی ضرره
mersad-mr
June 21st, 2012, 12:31
شما اگه کارمزد درگاه مستقیم رو از خریدار بگیرید بهتر نیست
اینجوری واسه فروشنده خیلی ضرره
دوست عزيز اجازه بده بعد از 3 روز درگاه راه بيفته بعد سر كارمز ميشه بحث كرد.
الان 3 روزه درگاه قطع هست اصلاٌ انگار نه انگار كه ما هم ضرري مي كنيم!
جواب تلفن كه نمي دهند !
rayaclub
June 21st, 2012, 13:06
دوستان تک پرداختی بهتر نیست بیاید شفاف بگید الان در چه حالی هست که مردم تکلیفشون رو بدونن ؟
mr-secret
June 21st, 2012, 14:28
تک پرداخت قبلا خیلی بهتر بود الان کم کم داره شورشو در میاره از یه طرف کارمزد رو بالا میکشه از یه طرف درگاه هاش قطع و وصل میشه
دلیلی هم برای اینکار ندارن! والا موندیم چی بگم من که دنبال به پرداختم فعلا
HematYar
June 21st, 2012, 15:05
FARAZIRANIAN http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-online.pngتاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت 6 دقیقه پیش
اين كه خوبه! ما ديروز تيكت زديم هنوز جواب ندادند . تلفن زديم جواب ندادند!
_ice_
June 22nd, 2012, 03:59
چقدر پاسخگو هستند واقعا !
اطلاع رسانی کنیم بقیه مثل ما گول نخورن
FARAZIRANIAN
June 22nd, 2012, 04:13
چقدر پاسخگو هستند واقعا !
اطلاع رسانی کنیم بقیه مثل ما گول نخورن
شما گول چی خوردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پولتونو خوردیم ؟
هزینه ای برای درگاه به ما دادید ؟
سرتون کلاه گداشتیم ؟
روی چه حساب این حرفو میزنید ؟
بارها به تمام دوستان در پیام خصوصی گفته شد این انجمن تنها جهت معرفی سیستم بوده نه پشتیبانی !!!!!1
اما باز هم .....
سایت ما قسمت اخبار داره و تیکت . باید از اونجا پیگیری کنید نه اینجا .
FARAZIRANIAN
June 22nd, 2012, 04:22
دوستان تک پرداختی بهتر نیست بیاید شفاف بگید الان در چه حالی هست که مردم تکلیفشون رو بدونن ؟
سایت ما قسمت اخبار داره و اونجا اطلاع رسانی شده !!!!!
چی باید شفاف بشه ؟
FARAZIRANIAN
June 22nd, 2012, 04:24
تک پرداخت قبلا خیلی بهتر بود الان کم کم داره شورشو در میاره از یه طرف کارمزد رو بالا میکشه از یه طرف درگاه هاش قطع و وصل میشه
دلیلی هم برای اینکار ندارن! والا موندیم چی بگم من که دنبال به پرداختم فعلا
هیچ کاری بی دلیل نیست .......
FARAZIRANIAN
June 22nd, 2012, 04:27
اين كه خوبه! ما ديروز تيكت زديم هنوز جواب ندادند . تلفن زديم جواب ندادند!
کلا به تیکت هایی که در مورد درگاه بود پاسخ ندادیم چونکه اطلاع رسانی شده پس چه دلیلی داره مجددا سوال بپرسید !!!!!!
vistaix
June 22nd, 2012, 08:45
کلا به تیکت هایی که در مورد درگاه بود پاسخ ندادیم چونکه اطلاع رسانی شده پس چه دلیلی داره مجددا سوال بپرسید !!!!!!
فدات شم اینجا هم یه سر بزن
http://www.webhostingtalk.ir/f118/51422/index2.html
vistaperes
June 22nd, 2012, 11:23
شما گول چی خوردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پولتونو خوردیم ؟
هزینه ای برای درگاه به ما دادید ؟
سرتون کلاه گداشتیم ؟
روی چه حساب این حرفو میزنید ؟
بارها به تمام دوستان در پیام خصوصی گفته شد این انجمن تنها جهت معرفی سیستم بوده نه پشتیبانی !!!!!1
اما باز هم .....
سایت ما قسمت اخبار داره و تیکت . باید از اونجا پیگیری کنید نه اینجا .
سلام
سوال من اینجاس درگاه ملت كه فعال شدن دیروز اول 150 تومان كارمزد كم شد و بعد از چند ساعت شد 415 تومان میگیم شما گفتین كارمزد جدید 400 تومان این 15 تومان اضافه چرا كسر كردین؟
من قبلا روی درگاه شما بودم و اولین نفر هم بودم ولی دیگه هیچوقت برنمیگردم چون به نزرم این نوعی .... هست شما خوب میدونین تراكنش های روی درگاه شما به طور میانگین 3000 تومان هست و به جای استفاده از درصد هزینه ثابت در نظر گرفتین تا خودتون بیشتر سود كنین
راه 100 ساله خواستین در 1 شب طی كنین و كارمزد طی 3 ماه از 1 درصد به 400 تومان برای هر تركنش بردید كه معلوم نیست چرا از من 415 تومان كسر كردین
بدرود
vistaperes
June 22nd, 2012, 11:26
عكس ضمیمه شد 300 ریال كارمزد برای درگاه واسطه هست
1500ریال درگاه مستقیم ولی یهو میشه 4150 ریال
mr-secret
June 22nd, 2012, 14:22
بنده هم امروز یک پرداخت داشتم 420 کم شده! یعنی باز هم افزایش؟ درست اینجا پشتبانی نیست دوست عزیز ولی شما فرض کنید بجای این گلایه ها میومدن ازتون تشکر میکردن باز هم شما میگفتید چرا اینجا تایپیک میزنید؟؟!!
vistaperes
June 22nd, 2012, 14:25
این كار نوعی ..... هست :| چرا بدون دلیل كارمزد زیاد گرفته شده و باز هم میگم چرا طی 3 ماه اینقدر افزایش داشته
در حالی كه مدیر سایت میدونن بیشرتین تراكنش های سایتشون 3000 تومان هست به جای استفاده از درصد از كارمزد ثابت استفاده كرده یعنی 14% برای هرتراكنش كارمزد میشه بگین دلیل 14% چی هست و شما چه كار خاصی به غیر از ارائه درگاه میدین؟ و چرا باز بدون دلیل و خبر زیاد كردین :|
mersad-mr
June 22nd, 2012, 15:39
با سلام
فكر مي كنم يك مشكلي پيش اومده توي سيستم چون كامرز هاي ما هم در حد 15-50-100 تومان اشتباه محاسبه شده!
mahkoom021
June 23rd, 2012, 12:28
اینکه گفتید
قالب درگاه واسط تغییر خواهد کرد و استفاده از درگاه واسط بسیار ساده میشود .
این تغییر تا کی انجام میشه ؟
vistaperes
June 23rd, 2012, 12:30
جواب سوال ما هنوز داده نشد چرا 415 420 410 یا نرخ های دیگر از كاربران كسر كردین :| واقعا كه
iranian-portal
June 23rd, 2012, 12:40
کارمزدهای بنده هم اشتباه محاسباتی درش وجود داره
متاستفانه تک پرداخت به چند دلیل دیگه قابل استفاده نیست:
1-افزایش کارمزدها به نحو غیر قابل توجیه و منطقی (به قول دوستان طی کردن ره 100 ساله در یک شب شاید دلیلش باشه)
2-کسی نمیگه تک پرداخت د_ز_د اما درصد خطای اشتباهات محاسباتی کارمزدها و بی توجهی کم کم غیر قابل توجیه هست
3-اعمال سیاست های بیش از حد خشک و غیر منعطف به نحوی که گویا فقط تک پرداخت داره درگاه میده تو کل دنیا!!!!!
4-با افزوده شدن استفاده کنندگان از تک پرداخت هم دیده شد هیچ اهمیتی به مشتری مثل سابق نمیدن
5-تصور می کنند ما در یک بازی بچه گانه هستیم و هیچ کسی اهمیت نداره! بی خیال و راحت هرکاری دوست دارند می کنند!! درگاه ها رو چندین روز قطع می کنند!!! تصمیم کسر پول به عنوان کارمزد بدون هماهنگی می گیرند!!!!! این بازی نیست این پول مردم هست
من از اولین استفاده کنندها و کسایی بودم که تو همین انجمن درگاه شما رو به بیش از 25 نفر معرفی کردم
و حالا هم شروع می کنم به خراب کردن اسم درگاه شما تا جایی که بتونم و حق شما باشه و هرکسی چه در این انجمن چه در جای دیگه از شما و ... سوال کرد بدون شک میگم این درگاه.....
چون مشتری هاتون زیاد شد دلیلی وجود نداره یک دفعه هرکاری دوست داشتید انجام بدید
همانطوری که کارتون خوب بود و مشتری جلب کردید به همون نحو هم مشتری از دست خواهید داد (و تا حالا هم دادین)
vistaperes
June 23rd, 2012, 13:42
كسی اینجا نیست كه جواب ما بده :| شماره موبایل هم كه جواب نمیدین پس چرا تو سایت زدین
FARAZIRANIAN
June 23rd, 2012, 14:28
کارمزدهای بنده هم اشتباه محاسباتی درش وجود داره
متاستفانه تک پرداخت به چند دلیل دیگه قابل استفاده نیست:
1-افزایش کارمزدها به نحو غیر قابل توجیه و منطقی (به قول دوستان طی کردن ره 100 ساله در یک شب شاید دلیلش باشه)
2-کسی نمیگه تک پرداخت د_ز_د اما درصد خطای اشتباهات محاسباتی کارمزدها و بی توجهی کم کم غیر قابل توجیه هست
3-اعمال سیاست های بیش از حد خشک و غیر منعطف به نحوی که گویا فقط تک پرداخت داره درگاه میده تو کل دنیا!!!!!
4-با افزوده شدن استفاده کنندگان از تک پرداخت هم دیده شد هیچ اهمیتی به مشتری مثل سابق نمیدن
5-تصور می کنند ما در یک بازی بچه گانه هستیم و هیچ کسی اهمیت نداره! بی خیال و راحت هرکاری دوست دارند می کنند!! درگاه ها رو چندین روز قطع می کنند!!! تصمیم کسر پول به عنوان کارمزد بدون هماهنگی می گیرند!!!!! این بازی نیست این پول مردم هست
من از اولین استفاده کنندها و کسایی بودم که تو همین انجمن درگاه شما رو به بیش از 25 نفر معرفی کردم
و حالا هم شروع می کنم به خراب کردن اسم درگاه شما تا جایی که بتونم و حق شما باشه و هرکسی چه در این انجمن چه در جای دیگه از شما و ... سوال کرد بدون شک میگم این درگاه.....
چون مشتری هاتون زیاد شد دلیلی وجود نداره یک دفعه هرکاری دوست داشتید انجام بدید
همانطوری که کارتون خوب بود و مشتری جلب کردید به همون نحو هم مشتری از دست خواهید داد (و تا حالا هم دادین)
1 - افزایش کارمزد غیر منطقی نبوده و افرادی که محصولی داشتند که سود کمی داشت ما کارمزد را برایشان کم کردیم .
2 - هیچ خطایی رخ نداده 400 تومان + 0.5% هست .
3 - چندین بار در اخبار سایت اعلام کردیم که اشخاصی که محصولات عبور از *****ینگ میفروشند با سیستم تسویه کنند و ما کاربر را مسدود نمیکنیم اما بعضی از اشخاص اصلا توجه نکردند و مجبور به سختگیری شدیم .
4 - ما به تمام کاربران اهمیت میدهیم و به هیچ شخصی بی احترامی نکردیم و مشکلاتی که در سیستم پیش آمده بخاطر بعضی کاربران بوده که داریم حلش میکنیم .
5 - چند روز قبل از تغییرات در کارمزد در سایت اعلام میشد تا کاربرانی که با کارمزد موافق نیستند اعلام کنند و هنگامی که کاربری با این وجود از تک پرداخت استفاده میکنید مشخص است با کارمزد موافق بوده .
تلاش ما استفاده کاربران از درگاه واسط میباشد که از ابتدا تا الان حتی یک روز هم قطع نبوده !!!! تنها درگاه مستقیم به دلیل مشکلاتی قطع شده .
FARAZIRANIAN
June 23rd, 2012, 14:29
كسی اینجا نیست كه جواب ما بده :| شماره موبایل هم كه جواب نمیدین پس چرا تو سایت زدین
جواب کارمزد در پست بالا
در کدام قسمت سایت شمار موبایل دیدید ؟؟؟
vistaperes
June 23rd, 2012, 14:31
1 - افزایش کارمزد غیر منطقی نبوده و افرادی که محصولی داشتند که سود کمی داشت ما کارمزد را برایشان کم کردیم .
3 - چندین بار در اخبار سایت اعلام کردیم که اشخاصی که محصولات عبور از *****ینگ میفروشند با سیستم تسویه کنند و ما کاربر را مسدود نمیکنیم اما بعضی از اشخاص اصلا توجه نکردند و مجبور به سختگیری شدیم .
4 - ما به تمام کاربران اهمیت میدهیم و به هیچ شخصی بی احترامی نکردیم و مشکلاتی که در سیستم پیش آمده بخاطر بعضی کاربران بوده که داریم حلش میکنیم .
5 - چند روز قبل از تغییرات در کارمزد در سایت اعلام میشد تا کاربرانی که با کارمزد موافق نیستند اعلام کنند و هنگامی که کاربری با این وجود از تک پرداخت استفاده میکنید مشخص است با کارمزد موافق بوده .
تلاش ما استفاده کاربران از درگاه واسط میباشد که از ابتدا تا الان حتی یک روز هم قطع نبوده !!!! تنها درگاه مستقیم به دلیل مشکلاتی قطع شده .
چرا دارین بهانه میارین گفتین هر تراكنش 400 تومان بدون هیچ كارمزدی دیگه ای الان %0.5 دقیقا كجا نوشته؟ ما تراكنش 3000 تومان هست هرچی به شما گفتیم سود نیست شما گفتین نمیشه 400 تون بعد اومدیم 415 كم كردین :| این حرفها بهانه هست لینك اخبارتون هست زدین 400 تومان بدون هیچ كارمزدی
اون كاربری هم كه داره 400 تومان هزینه تراكنش میده حتما تراكنشش بالای 30.000 تومان هست كه 400 تومان براش چیزی نیست شما اصلا منطقی نه برخورد كردین نه عمل كردین همین
فكر نكنم دیگه كسی روی درگاه شما باشه بیشتر افراد به Shetab.biz رفتن كه بدون هیچ مدرك و با هزینه برداشت 200 تومان كلا كار میكنن هیچ درصد هم در كار نیست :|
FARAZIRANIAN
June 23rd, 2012, 14:32
اینکه گفتید
قالب درگاه واسط تغییر خواهد کرد و استفاده از درگاه واسط بسیار ساده میشود .
این تغییر تا کی انجام میشه ؟
تقریبا تمام میباشد .
اسکرین شات را میتونید ببینید
6823
vistaperes
June 23rd, 2012, 14:33
جواب کارمزد در پست بالا
در کدام قسمت سایت شمار موبایل دیدید ؟؟؟
در قالب قبلی بود شماره یادم نیست ولی میتونم از كش گوگل در بیارم واسه اینكه ثابت بشه :| نكنه میخواین بگین شماره قرار ندادین؟
FARAZIRANIAN
June 23rd, 2012, 14:35
در قالب قبلی بود شماره یادم نیست ولی میتونم از كش گوگل در بیارم واسه اینكه ثابت بشه :| نكنه میخواین بگین شماره قرار ندادین؟
خودتون که دارید میگین در قالب قبلی بود و الان برداشتیم .
اگر کاری دارید الان تماس بگیرید .
vistaperes
June 23rd, 2012, 14:35
حالا جالب اینجاس دارین درگاه سامان با كارمزد 2 درصد میدین میشه بگین چرا برای كاربرای سایتتون 400 تومان برای هر تراكنش حساب كردین؟
متن خبر كارمزد
از تاریخ 1391/3/30 کارمزد درگاه مستقیم برای تمام کاربران یکسان خواهد شد و به ازای هر تراکنش 400 تومان محاسبه خواهد شد .قابل ذکر است کارمزد درگاه غیر مستقیم تنها 1% میباشد و این تغییرات تنها به علت مشکلاتی میباشد که برای درگاه مستقیم و شرکت پیش آمده است و هیچگونه پیامی در این مورد پاسخ داده نخواهد شد .ضمنا تا اطلاع ثانوی درگاه مستقیم به کاربران جدید داده نخواهد شد و لطفا درخواست نفرمایید .با تشکر
salar74_a
June 23rd, 2012, 14:42
دوستانی که نمیتونن بدن خوب مگه مجبورا از درگاه مستقیم استفاده کنند؟ ما استفاده میکردیم نصرفید عادی کردیمش تراکنش هم خوبه راضیم هستیم تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتیم
دستشونم درد نکنه
یا علی
vistaperes
June 23rd, 2012, 14:45
دوستانی که نمیتونن بدن خوب مگه مجبورا از درگاه مستقیم استفاده کنند؟ ما استفاده میکردیم نصرفید عادی کردیمش تراکنش هم خوبه راضیم هستیم تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتیم
دستشونم درد نکنه
یا علی
عزیز من ایشون وقتی درگاه مستقیم دارن ارائه میدن دستشون درد نكنه ولی چرا تراكنش ها درصدی كردن ثابت؟ چرا به هر تراكنش 400 الان گفتم 400+%0.5 درحالی كه هیچ جا نگفتن
10 با پیام قرار دادن كه این دیگه كارمزدش تغییر نمیكنه نمونه همون 5% كه قرار شد تغییر ندن باز تغییر دادن
iranian-portal
June 23rd, 2012, 15:20
1-کارمزد برای خود بنده کم شد و دست شما درد نکنه اما این نکته رو هم توجه داشته باشید با برداشت کارمزد بالای ناگهانی از مانده حساب و چند روزی که تا توافق ما با شما تکمیل بشه نزدیک به 10هزار تومان کارمزد کسر شد که با احتساب سود اندک ما تقریبا 3هزارتومان ضرر کردیم. درسته کارمزد رو کم کردید دستتون درد نکنه اما کسر نگهانی کارمزدها خشک و تر رو با هم سوزوند و مارو دچار ضرر کرد
2-عکسی که در تاپیک ضمیمه شده رو نگاه کنید دوست عزیزم کارمزد ها 5درصد بود و در بعضی تراکنش ها حتی تا سقف 265 تومان در این عکس اشتباه محاسباتی وجود داشته یکی از تراکنش های 3هزار تومانی یکجا 150 تومان و درجای دیگه 415 تومان!!!!در پنل خود بنده هم میتونم بهتون اسکرین شات بدم که تا سقف 15 الی 100 تومان خطای محاسباتی در کسر کارمزد بیشتر وجود داشته!!!!!!!!
3-بله این امر متاستفانه شایع شده بود که هرکسی فروشنده ***** بود از درگاه شما استفاده می کرد اما خوب شرایط رو برای افراد دیگه هم سخت کردید به عبارتی خشک و تر رو با هم سوزوندید که ما هر روز دغدغه داشته باشیم امروز تک پرداخت چه تصمیم تازه ای گرفت!!!!
4-من جسارت نکردم و نگفتم شما بی احترامی کردید عرض کردم توجه شما به مشتری ها کمتر شده توجهی که روزهای اول به مشترکین و راه انداختن کارهاشون داشتید امروز ندارید منظور نشستن پای صحبت تک تک افراد نیست اما طی این یک دو ماه اخیر اگر اشتباه نکنم سیاست هاتون خیلی جدا از مشتری بوده و توجهی به آه و ناله مشتری نداشتید که با تغییرات شما چه اتفاقاتی داره می افته
5-این مورد تقصیر شما نیست اما هیچ وقت هیچ اطلاع رسانی کامل انجام نمیشه و تقریبا طرف دوم مقصر هست که باید مطلع بشه!!
در مورد تلاش به استفاده از درگاه غیر مستقیم هم ما مشکلی نداریم یا عقده نداریم بگیم درگاه مستقیم داریم و کارمزد کلان بدیم
اما در کاری استفاده کننده خاص خودش رو داره
شخصا مشتری هایی دارم که حتی نمیدونن پرداخت اینترنتی چیه و باید کلی توجیه کنم چطور پرداخت کنند
در مقابل اگر بخوام از درگاه غیر مستقیم استفاده کنم دردسر خودم بیشتر هست که باید مشتری رو بیشتر توجیه و قانع کنم که چیکار کنه
کاری با سایر عزیزان و مشتری هاشون که همه استاد هستند ندارم
اما مشتری های بنده اکثرا آشنا و معرفی شده هستند که واقعا اطلاعات و دقت کافی در حد درگاه غیر مستقیم و دنگ و فنگ هاش رو ندارند
پس فکر کنم هرکسی بنا بر نیازش از امکانات حق استفاده داره و تشویق کردن جریان متفاوتی داره
با این همه مشخصاتی که به مشتری میده دیگه پس فردا صاف میاد در خونمون.
بابا چیه اینا.
اصلا اینو نیاری بالا.
که اولش خودت ضرر میکنی.
mahkoom021
June 23rd, 2012, 17:01
اقا میشه اینقدر صفحه پرداخت رو شلوغ نکنید
این اطلاعات پذیرنده اصلا به درد مشتری نیمخوره یا این امتیاز فروشنده
فقط الکی صفحه خرید پر شده و گیج کننده تره
همون قبلی از این بهتره خواهشا با این عوض نکنید
mr-secret
June 23rd, 2012, 20:27
منم موافقم اصلا کل مشکل رو همین صفحه پرداخت که شلوغش کردید نمیشع چند تا گزینه باشه که فقط با کدون بانک پرداخت بشه؟
Ndanda
June 24th, 2012, 14:37
بازم هر دو درگاه قطع شد کی فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
a30redel
June 24th, 2012, 19:42
با سلام
بنده الان 4 روزه داخل سایتتون تیکت زدم ولی هنوز جواب ندادید
چرا جواب نمیدید
در صورتی که اینجا جواب میدید
mersad-mr
June 24th, 2012, 22:15
بازم هر دو درگاه قطع شد کی فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درگاه مستقيم بانك ملت هيچ مشكلي نداره و باز هست!
Download
June 25th, 2012, 19:28
اقا من فروشگاه کارت شارژ دارم 415 تومن کم کردین---کارمزد چند برای من حساب میکنید؟ بعد میخواستم بدونم میتونم دامنه سایتم را تغییر بدم ؟
FARAZIRANIAN
June 25th, 2012, 22:14
اقا من فروشگاه کارت شارژ دارم 415 تومن کم کردین---کارمزد چند برای من حساب میکنید؟ بعد میخواستم بدونم میتونم دامنه سایتم را تغییر بدم ؟
آدرس سایت خود را درسایت وارد کنید و از بخش پیامهای سایت اعلام کنید تا کارمزد تغییر کند
a30redel
June 25th, 2012, 23:12
با سلام
بنده الان 4 روزه داخل سایتتون تیکت زدم ولی هنوز جواب ندادید
چرا جواب نمیدید
در صورتی که اینجا جواب میدید
من هنوز منتظر پاسخ هستم ؛ امروز میشه 5 روز ؛ وضع ساپورت و پشتیبانی سایت داره یه خورده مشکل ساز میشه
بعد از 5 روز تیکت تو سایتتون هنوز که هنوزه جواب بنده رو ندادید ؛ دوستان این که نشد ساپورت!!!!
نمیخوایید جواب بنده رو بدید ؟؟؟؟؟
a30redel
June 27th, 2012, 11:42
آقا احیانا این سایت دیگه جمع شده که هیچکسی پاسخ نمیده !!!!!!!!!!!
خیلی داره جالب میشه قضیه
mahkoom021
June 27th, 2012, 13:48
آقا احیانا این سایت دیگه جمع شده که هیچکسی پاسخ نمیده !!!!!!!!!!!
خیلی داره جالب میشه قضیه
والا نماینده این شرکت تو این فروم هر روز میاد سر میزنه اما کلا جواب نمیدن دیگه معلوم نیست دلیلش چیه !!!!
salar74_a
June 27th, 2012, 13:53
فکر نمیکنم مشکلی باشه تا 5 تیر که فعال بودن امروز فعالیتی نبوده که باید صبر کرد انجام میشه
اگرم نشه که شرکت هستند مشکلی نداره
a30redel
June 27th, 2012, 13:59
اخه من الان دیگه 6 روز شده تو سایتشون تیکت زدم ولی هیچ رقمه جواب نمیدن , این جواب ندادن ادمو نگران میکنه
واقعا جای تعجب داره چون تا قبل از این خیلی خوب پاسخگو بودن ولی نمیدونم چرا یهو اینقد داره طول میکشه
6 روز برای یه تیکت ؟؟؟؟؟
چون اونجا جواب ندادن گفتم اینجا بگم ولی اینجا هم کسی جواب نمیده
alele_73
June 27th, 2012, 14:01
....
teambieber
June 27th, 2012, 14:02
----------
FARAZIRANIAN
June 28th, 2012, 17:12
.....................................
vistaix
June 28th, 2012, 18:17
....................
scary-x2
June 28th, 2012, 18:27
جریان این نقطه چینا چیه !!!!!!
ما هم بزنیم شاید جایزه داره :d
.................................................. .....................................
a30redel
June 28th, 2012, 19:23
.....................................
این نقطه بازیها یعنی چی !!!!!!!!!!!!!!
این چه وضع ساپورته آخه
چرا تک پرداخت اینجوری شده ؛ اگه میخوایید به این وضع ساپورت ادامه بدید تا درگاه رو جمع کنیم کلا
من الان 7 روزه منتظر یه جواب تو سایتتون هستم
FARAZIRANIAN
June 29th, 2012, 00:37
این نقطه بازیها یعنی چی !!!!!!!!!!!!!!
این چه وضع ساپورته آخه
چرا تک پرداخت اینجوری شده ؛ اگه میخوایید به این وضع ساپورت ادامه بدید تا درگاه رو جمع کنیم کلا
من الان 7 روزه منتظر یه جواب تو سایتتون هستم
مشکلتونو دوباره در سایت ارسال کنید
bax998
June 30th, 2012, 22:17
واقعاً
همه چی آروم بود
ما خوشحال بودیم ..
چرا اینجوری شد یهو؟8-|
CrisS
July 1st, 2012, 01:51
داداش امضاتو عوض کن بزار ارائه ندهنده درگاه پرداخت
iranian-portal
July 1st, 2012, 15:08
دوستان این همه انحراف و تخریب برای چیه؟!
تک پرداخت هیچ مشکلی نداره
از لحاظ درخواست برداشت وجه پول درخواستی ما رو در کمتر از 48 ساعت واریز کردند
در مورد پاسخ گویی به درخواست های پشتیبانی سایت مشکل ما رو در کمتر از 2ساعت پاسخ دادن
درگاه بانک ملت (مستقیم) و درگاه غیر مستقیم هم بدون هیچ مشکلی فعال هست
babelirani
July 1st, 2012, 15:29
در مورد پاسخ گویی به درخواست های پشتیبانی سایت مشکل ما رو در کمتر از 2ساعت پاسخ دادن
با سلام
اولا" یه سوالی از شما دارم شما چرا همش مخ مخ مخالف هستید ؟
بنده حاضرم همین الان یوزر و پسورد اکانتم رو به شما بدم برید ببنید که بیش از 8 روزه که حساب بنده رو تایید نکردن
خواهشا" کم مخالف همه حرف بزنید
iranian-portal
July 1st, 2012, 15:40
با سلام
بنده حاضرم همین الان یوزر و پسورد اکانتم رو به شما بدم برید ببنید که بیش از 8 روزه که حساب بنده رو تایید نکردن
چشم هرچی شما بفرمایید! من حرفی نمیزنم نگید من همش ساز مخالف میزنم
اگر چیزی گفتم فقط حقیقت امر هست که با نوشته های این تاپیک برام در تناقض بود
در ارتباط با تایید یا عدم تایید حساب کاربری شما نظر/ساز مخالف/مسئولیت ندارم باز بنده رو متهم نکنید اما فکر می کنم چندی پیش اعلام کرده بودند که تا رونمایی کامل از سیستم جدید سایت و ... درگاه جدید ارائه نمیدن!
بازهم اگر حرفی زدم شما ناراحت شدین پوزش
bax998
July 1st, 2012, 15:46
کی میگه درگاه مستقیم سالمه؟
درگاه ملت قطعه
دیگه اون زمان گذشت که ساعت 3 شب جواب تیکت میدادن و همه مشتریا راضی بودن
الان هیج پاسخی به تیکت ها داده نمیشه
درگاه ملت و پاسارگاد هردوتاش خرابه
درگاه های جدیدی که اضافه شدن معلوم نیست کجان و برای کی اضافه شدن
پاسخگوی تلفنی هم دیگه وچود نداره
babelirani
July 1st, 2012, 15:53
چشم هرچی شما بفرمایید! من حرفی نمیزنم نگید من همش ساز مخالف میزنم
اگر چیزی گفتم فقط حقیقت امر هست که با نوشته های این تاپیک برام در تناقض بود
در ارتباط با تایید یا عدم تایید حساب کاربری شما نظر/ساز مخالف/مسئولیت ندارم باز بنده رو متهم نکنید اما فکر می کنم چندی پیش اعلام کرده بودند که تا رونمایی کامل از سیستم جدید سایت و ... درگاه جدید ارائه نمیدن!
بازهم اگر حرفی زدم شما ناراحت شدین پوزش
ببنید دوست عزیز بنده جسارتی به شما نکردم قصدی هم نداشتم ولی در مورد سیستم جدیدشون که شما میگید واقعا" میخوان چند سال دیگه رونمایی کنن ؟
بنده و خیلی از دوستان در اوایل خیلی باهاشون راحت بودیم واقعا" عالی بود کارشون ولی الان نه بنده در مورد حسابم من این درگاه قبلا" تایید شده بود استفادم کردم و خیلیم راضی بودم ولی شماره حساب خواستم عوض کنم حالا جالبه اصلا" جواب نمیدن بازم میگم اوایل بسیار عالی بود ولی متاسفانه الان افتضاحه در یک کلام افتضاح
vistaperes
July 1st, 2012, 23:06
شما بهتره بری یه جای دیگه از پست ترین انسان هم پست دری آدم دو رو
متن پیام خصوصی ایشون به من :
سلام دوست عزیز
تک پرداخت به نظرم خیلی جوگیر شده
راه حل تنبیه و بیدار کردن این عزیزان هم اینه که مشتری هاش رو از دست بده
همزمان به تک پرداخت یک درگاه دیگه بود که حتی قبل از تک پرداخت درگاه مستقیم میداد
ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات (http://www.webhostingtalk.ir/f42/42882/)
درگاه مستقیم با نرخ 2.4 درصد
البته مشکل سیستمش اینه که یکی سایتش خیلی افتضاحه(مثل روزهای اول تک پرداخت)
یکی این که فقط بانک ملت داره که من تو صفحه آخر تاپیکش گفتم پارسیان و پاسارگاد بزنه
فکر می کنم اگر اکثریت استفاده کنندگان تک پرداخت برن سمت این درگاه خیلی زود تک پرداخت به زانو درمیاد و مجبوره با مشتری کنار بیاد
FARAZIRANIAN
July 2nd, 2012, 04:51
کی میگه درگاه مستقیم سالمه؟
درگاه ملت قطعه
دیگه اون زمان گذشت که ساعت 3 شب جواب تیکت میدادن و همه مشتریا راضی بودن
الان هیج پاسخی به تیکت ها داده نمیشه
درگاه ملت و پاسارگاد هردوتاش خرابه
درگاه های جدیدی که اضافه شدن معلوم نیست کجان و برای کی اضافه شدن
پاسخگوی تلفنی هم دیگه وچود نداره
درگاه بانک ملت هیچ مشکلی نداره . شما از کجا چک کردید !!!!!
FARAZIRANIAN
July 2nd, 2012, 04:54
با سلام
هیچ حسابی در صورتی که مدارک کامل ارسال کرده باشد بیش از 24 ساعت جهت تایید زمان نمیبرد !!!
FARAZIRANIAN
July 2nd, 2012, 05:01
ببنید دوست عزیز بنده جسارتی به شما نکردم قصدی هم نداشتم ولی در مورد سیستم جدیدشون که شما میگید واقعا" میخوان چند سال دیگه رونمایی کنن ؟
بنده و خیلی از دوستان در اوایل خیلی باهاشون راحت بودیم واقعا" عالی بود کارشون ولی الان نه بنده در مورد حسابم من این درگاه قبلا" تایید شده بود استفادم کردم و خیلیم راضی بودم ولی شماره حساب خواستم عوض کنم حالا جالبه اصلا" جواب نمیدن بازم میگم اوایل بسیار عالی بود ولی متاسفانه الان افتضاحه در یک کلام افتضاح
راه اندازی سیستم جدید قرار بود دو هفته پیش انجام بشه که به مشکل نرم افزاری برخوردیم و هنوز حل نشده .
کلا به تیکتهایی که در مورد زمان راه اندازی سیستم جدید میباشد جواب نمیدیم چون در قسمت اخبار سایت اعلام کردیم تا اطلاع ثانوی .
اما تیکتهای پشتیبانی پاسخ داده میشود .
CrisS
July 2nd, 2012, 15:48
ملت سالمه
آقا خواهشا قطعش نکن بزار باشه
bax998
July 3rd, 2012, 04:29
ملت سالمه؟
پس حتماً مال ما را قطع کردین :->
بی مزه ها
vistaperes
July 14th, 2012, 17:47
شرایط جدید تك پرداخت برای این سایت ها مقل اینكه تاثیری نداره
http://joojeh5.in/sale (http://joojeh5.in/sale/)
خیلی جالبه :) شایدم مال خودشون باشه
iranian-portal
July 17th, 2012, 00:41
شرایط جدید تك پرداخت برای این سایت ها مقل اینكه تاثیری نداره
http://joojeh5.in/sale (http://joojeh5.in/sale/)
خیلی جالبه :) شایدم مال خودشون باشه
شاید بعد از پست شما ترسیدن و تک پرداخت رو غیر فعال کردن :d
اما در کل سیستمی که الان من روی سایتشون دیدم مال سایت شتاب - درگاه ارزهای اینترنتی (http://www.shetab.biz/) هست ;)
گذشته از این مسائل دیگه قرار نیست درگاه بانک پاسارگاد فعال بشه؟!!!!!!!
iranian-portal
July 18th, 2012, 15:11
درگاه مستقیم/غیر مستقیم
ملت/پاسارکاد کلا هیچی کار نمیکنه فقط سایت تک پرداخت میاد بالا!
mersad-mr
July 18th, 2012, 15:25
درگاه 4 روز قطع هستش
48 ساعت هست واریزی انجام نشده!
تیکت پاسخگو نیستن
تلفن جواب نمی دهند.
اصلاٌ هم به این فکر نیستن خیلی ها مثل ما حتی اگر 1 ساعت هم قطع باشد برامون کلی ضرر هست .
iranian-portal
July 19th, 2012, 13:36
درگاه 4 روز قطع هستش
48 ساعت هست واریزی انجام نشده!
تیکت پاسخگو نیستن
تلفن جواب نمی دهند.
اصلاٌ هم به این فکر نیستن خیلی ها مثل ما حتی اگر 1 ساعت هم قطع باشد برامون کلی ضرر هست .
دیگه جدا هیچ طرفداری از این آدم نمی کنم
یک فرد تنبل بی مسئولیت رفته یک سایت زده کلی هم ادعا می کنه
به طور جواب تیکت دادن که درکاه ها کلا قطع هست
شاهکار کردی من فکر کردم توهم زدم و فقط مال من قطع هست
به جای این که جواب بدن شر میگن
Download
July 19th, 2012, 13:42
قعطههههههه
mahkoom021
July 19th, 2012, 15:57
اقا جدی اگه نمیخواین ادامه بدین چرا مردم رو سرکار میزارین !!!!!
tehranhost
July 19th, 2012, 16:24
takpardakht به فروشگاه های غیر مجاز هم سرویس می دن :)
iranian-portal
July 19th, 2012, 18:02
takpardakht به فروشگاه های غیر مجاز هم سرویس می دن :)
فعلا که چه قانونی چه غیر قانونی تنها چیزی که نمیدن سرویسه!!!!
واقعا فکر می کنند مردم بازیچه دستشون هستن
AmirHosein
July 19th, 2012, 18:11
فعلا که چه قانونی چه غیر قانونی تنها چیزی که نمیدن سرویسه!!!!
واقعا فکر می کنند مردم بازیچه دستشون هستن
:)
vistaperes
July 19th, 2012, 19:03
Am!r پیام خصوصی پس ندیدی :ی
نمونه آدم دو رو
اینم متن پ.خ 1 ماه پیش قبل از نقل قول دوومی كه گذاشتی:
تحریم تک پرداخت
سلام دوست عزیز
تک پرداخت به نظرم خیلی جوگیر شده
راه حل تنبیه و بیدار کردن این عزیزان هم اینه که مشتری هاش رو از دست بده
همزمان به تک پرداخت یک درگاه دیگه بود که حتی قبل از تک پرداخت درگاه مستقیم میداد
ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات (http://www.webhostingtalk.ir/f42/42882/)
درگاه مستقیم با نرخ 2.4 درصد
البته مشکل سیستمش اینه که یکی سایتش خیلی افتضاحه(مثل روزهای اول تک پرداخت)
یکی این که فقط بانک ملت داره که من تو صفحه آخر تاپیکش گفتم پارسیان و پاسارگاد بزنه
فکر می کنم اگر اکثریت استفاده کنندگان تک پرداخت برن سمت این درگاه خیلی زود تک پرداخت به زانو درمیاد و مجبوره با مشتری کنار بیاد
dertgtr
July 19th, 2012, 19:11
من خواستم در تک پرداخت عضو بشم هرچند تلاش کردم تایید ثبت نام به ایمیلم نیومد و تو همون صفحه عضویت هم موند ! و تصویر کیچا عوض میشد و ... انگار عضویت رو کلا بستن !
Download
July 19th, 2012, 20:05
ای بابا کی درست میشه؟
چرا حسابهای بانکی متصل را تایید نمیکنید؟
iranian-portal
July 20th, 2012, 01:49
:)
امیر عزیز تجربه کار با کسی که خوب بیاد جلو بعد یوهو بره تو سربالایی شاید برات وجود نداشته اما شک ندارم تو همین انجمن شاهد بودی خیلی ها خوب کار کردن و بعد... بوم......!!!!!!!!!
من مشتری دهم این آقا بودم زمانی که کسی نمیدونست تک پرداخت یعنی چی
همون زمان هم به جرات می تونم بگم تک پرداخت رو در همین انجمن به 3 نفر پیشنهاد کردم و مشتری ایشون شدن
اولین درگیری بنده با ایشون سر کارمزدها بود که اگر چند صفحه به عقب برگردی کل پست های بنده و مدیریت تک پرداخت رو مطالعه بفرمایید متوجه میشید
دومین درگیری ما سر قطعی درگاه ها و افزایش کارمزد تا 5درصد بود که گفتم با این سیاست همون طوری که مشتری معرفی کردم تبلیغات منفی می کنم
دوست عزیز جناب
vistaperes (http://www.webhostingtalk.ir/member/28581/) اولین فردی بود که در مورد تبلیغات منفی مورد پ.خ قرار گرفت
منتهی امر به علت سن کم این عزیز اندکی صفحات اخیر رو مطالعه کنید متوجه نتیجه خواهید شد
بعد از این جریانات و صحبت های ما با مدیریت تک پرداخت کارمزد ما به 3درصد کاهش یافت و با پیگیری های خوبی که ازشون دیدم از رفتارم پشیمون شدم و افسوس خوردم چرا دیگران رو تخریب کردم با قضاوت عجولانه!
اما امروز مجدد بی توجهی و بی تعهدی شدید این عزیزان باعث ضرر به عده زیادی شده
شما که یک مدیر ارشد هستید و خیلی چیزها رو تو این انجمن دیدین انتظاری ازتون نمیره که از تعریف و اعتراض بعدش متعجب باشید
این آقا کارشون از ابتدا عالی بوده چندین بار هم با شما سر این جریان در تاپیک زرین پال و سیاست ها بحث کرده بودم اگر یادتون باشه که تک پرداخت با کار قوی که داره ارائه میده پیشتاز سرسخت زرین پال خواهد بود
به نظرتون تعجبی داره که یک دفعه روی سکه برگرده؟!!!!!
رفتار هر کدوم از ما تو این انجمن روی اعتبار و شخصیت خودمون و اطرافیانمون تاثیر گذاره
این که شما به عنوان یک مدیر ارشد این چنین نقل قول بفرمایید دیگران جای خود دارند!
Am!r پیام خصوصی پس ندیدی :ی
نمونه آدم دو رو
اینم متن پ.خ 1 ماه پیش قبل از نقل قول دوومی كه گذاشتی:
رفتارتون به نظرم به خاطر سن بلوغ این چنین هست :)
vistaperes
July 20th, 2012, 01:55
iranian-portal (http://www.webhostingtalk.ir/member/10318/) لطف در حق تك پرداخت انجام بده بیخیالش بشو برو از japal و جاهای دیگه بگیر اینقدر هم تخریب نكن یه روزی واسه خودتم همین اتفاق میافته و.... فكر كن ما تازه به رویاهای تو رسیدم
iranian-portal
July 20th, 2012, 02:00
iranian-portal (http://www.webhostingtalk.ir/member/10318/) لطف در حق تك پرداخت انجام بده بیخیالش بشو برو از japal و جاهای دیگه بگیر اینقدر هم تخریب نكن یه روزی واسه خودتم همین اتفاق میافته و.... فكر كن ما تازه به رویاهای تو رسیدم
اول از همه شما لطف بفرمایید تو کار بزرگترها دخالت نفرمایید
دوم این موارد به مدیریت تک پرداخت مربوط میشه نه شما
خودشون انسان بالغ و عقیل هستند
mr-secret
July 20th, 2012, 04:27
چند روز بود حواسم نبود که در گاه قطعه اصلا چک نکرده بودم تو تک پرداخت هم که خبری ندادن ! واسه همینه چند روزیه مشتری نیست!
mersad-mr
July 21st, 2012, 19:58
از مدیر محترم تک پرداخت دعوت میشه بیان اینجا اعلام کنند چه زمانی درگاه ها فعال خواهند شد؟
mr-secret
July 23rd, 2012, 00:09
دوستان تیکت شمارو جواب میدن ؟ اصلا برداشت انجام دادید واریز کردن ؟
mersad-mr
July 23rd, 2012, 00:29
بهتر هست بیخیال تک پرداخت بشین!
iranian-portal
July 23rd, 2012, 01:11
دوستان تیکت شمارو جواب میدن ؟ اصلا برداشت انجام دادید واریز کردن ؟
من جمعه درخواست کردم شنبه صبح به حساب بود
تیکت هم یکبار فقط پاسخ دادن قطع هست و دیگر هیچ
Download
July 23rd, 2012, 02:07
من جمعه درخواست کردم شنبه صبح به حساب بود
تیکت هم یکبار فقط پاسخ دادن قطع هست و دیگر هیچ
من پنجشنبه شماره حساب دادم برای تایید تایید نکردن هنوز!
AmirHosein
July 23rd, 2012, 02:19
این سایت یه تلفن تماس نداره باهاش تماس بگیرید؟ :)
mahkoom021
July 23rd, 2012, 05:16
من پنجشنبه شماره حساب دادم برای تایید تایید نکردن هنوز!
اقا همه دارن میرن شما تازه داری میای !!!!
تک پرداخت واقعا خوب بود اما این جرکاتی که تو این ۱ ماه اخیر میبینیم گویاست دیگه تمایلی به کار کردن ندارن
وقتی ۵ روز قطع باشه و کسی رسیدگی نکنه یعنی موندن یا رفتن مشتریا اهمیتی نداره واسشون
۱. تو این چند روز هم جواب تیکت میدادن اما به زور و خیلی دیر
۲. واریز رو هم بله انجام دادن تصفیه حساب کردیم و رفتیم
۳.تلفن هم تو سایتشون بود اما بعدا برداشتن دیگه نیست
Download
July 23rd, 2012, 06:21
اقا همه دارن میرن شما تازه داری میای !!!!
تک پرداخت واقعا خوب بود اما این جرکاتی که تو این ۱ ماه اخیر میبینیم گویاست دیگه تمایلی به کار کردن ندارن
وقتی ۵ روز قطع باشه و کسی رسیدگی نکنه یعنی موندن یا رفتن مشتریا اهمیتی نداره واسشون
۱. تو این چند روز هم جواب تیکت میدادن اما به زور و خیلی دیر
۲. واریز رو هم بله انجام دادن تصفیه حساب کردیم و رفتیم
۳.تلفن هم تو سایتشون بود اما بعدا برداشتن دیگه نیست
اقا پولمونو میدن یا نه؟
ادرس این شرکت توی شیراز را دارید برم ببینم چه خبره تکلیفمون چیه؟!
حداقل تایید کنید حسابمو تا پولمو بکشم بیرون!
mersad-mr
July 23rd, 2012, 11:48
عزیز تک پرداخت دیکه تموم شد!
وقتی جواب تلفن نمی دهند!
وقتی جواب تیکت نمی دهند!
وقتی توی یاهو جواب نمی دهند!
وقتی 5 روز قطع هست!
دیگه معلومه دیگه.....
Download
July 23rd, 2012, 13:27
عزیز تک پرداخت دیکه تموم شد!
وقتی جواب تلفن نمی دهند!
وقتی جواب تیکت نمی دهند!
وقتی توی یاهو جواب نمی دهند!
وقتی 5 روز قطع هست!
دیگه معلومه دیگه.....
تیکت زدم تایید کردن
برداشت وجه با موفقیت انجام شد. واریز وجه به حساب بانکی شما طی 2 روز آینده انجام خواهد شد.
rsl
July 23rd, 2012, 18:50
این متن توی اخبارشون بود :
شرایط جدید ارایه درگاه
با سلامتغییرات سایت تقریبا تمام شده و به زودی بر روی سایت اعمال میشود .با فعال شدن سیستم جدید کلیه درگاه های گذشته غیر فعال خواهد شد و برای دریافت درگاه جدید باید آدرس سایت خود را ثبت کنید و پس از تایید شدن آدرس سایت درگاه تنها بر روی دامنه تایید شده فعال خواهد شد .درگاه مستقیم نیز تغییراتی کرده است و به وب سرویس جدید منتقل خواهد شد و مثل گذشته انتخاب بانک با پدیرنده نخواهد بود و به صورت خودکار به درگاه یکی از بانک های طرف قرارداد بانک منتقل خواهد شد .با پذیرندگانی که بر خلاف قوانین تک پرداخت عمل کنند و محصولات غیر مجاز را در سایت خود به فروش بگذارند به شدت برخورد خواهد شد و در صورت درخواست مراجع قضایی کلیه اطلاعات شخص متخلف بدون هیچ اخطاری ارسال خواهد شد .کارمزد درگاه واسط 1% برای فروشگاه ها و 0.5% برای فروشگاه های کارت شارژ خواهد بود .کارمزد درگاه مستقیم به صورت توافقی بین پذیرنده و تک پرداخت محاسبه خواهد شد .درگاه بانک سرمایه به سیستم اضافه شده است .قالب درگاه واسط تغییر خواهد کرد و استفاده از درگاه واسط بسیار ساده میشود .موفق و پیروز باشید
iranian-portal
July 23rd, 2012, 19:34
دوست گرامی این اخبار حدودی یک ماهی هست روی سایتشون هست
درگاه ها نزدیک یک هفته است به کلی قطع شده
دست کم بد نبود یک توضیحی اخباری اطلاعیه ای چیزی!!!!
Download
July 23rd, 2012, 20:18
بانک سرمایه که اضافه نشده!
mr-secret
July 24th, 2012, 03:41
تسویه انجام شد ، خداحافظی اعمال شد ، برای ما خاطره شد ، سرویس خوبی بود دارمد مناسبی هم براشون داشت علت معلوم نیست !
mersad-mr
July 24th, 2012, 04:19
دوستان ما یه تماس با تک پرداخت داشتیم و طبق صحبت هایی که شد
سیستم روز شنبه دوباره فعال خواهد شد.
کارمزد ها تغییر خواهد کرد ( کمتر میشه )
سیستم جدید و خیلی بهتر و با امکاناتی بیشتر خواهد شد.
شنبه باید ببینیم چی میشه....
iranian-portal
July 24th, 2012, 04:21
دوستان ما یه تماس با تک پرداخت داشتیم و طبق صحبت هایی که شد
سیستم روز شنبه دوباره فعال خواهد شد.
کارمزد ها تغییر خواهد کرد ( کمتر میشه )
سیستم جدید و خیلی بهتر و با امکاناتی بیشتر خواهد شد.
شنبه باید ببینیم چی میشه....
اگر واقعا هم چنین باشه واقعا تا این حد براشون سخت بود که برای مشتری ارزش قائل باشند و اطلاع رسانی کنند؟
ViruS-DezonD
July 24th, 2012, 21:47
واقعا ؟!!!سرویس خوبیه! امید وارم دوباره راه بیفته!:-s
payam_shzbax
July 25th, 2012, 00:20
واقعا ؟!!!سرویس خوبیه! امید وارم دوباره راه بیفته!:-s
کجاش خوبه آرمان! نظراتو بخون!
mersad-mr
July 25th, 2012, 00:30
باید ببینیم سرویس چدید به چه صورت و چه کیفیتی هست
ViruS-DezonD
July 25th, 2012, 16:47
مدت کمی که من استفاده کردم خوب بود ولی دیگه الانو خبر ندارم پیام ! (( خیلی مدت کمی بود حدود 7 روز )) اتفاقا این پست هارو خوندم متعجب شدم !
iranian-portal
July 26th, 2012, 02:50
مدت کمی که من استفاده کردم خوب بود ولی دیگه الانو خبر ندارم پیام ! (( خیلی مدت کمی بود حدود 7 روز )) اتفاقا این پست هارو خوندم متعجب شدم !
حال این که مشکلی خورده کارشون و ... هیچ!
اما واقعا موندم نباید یک خبری اطلاعیه ای چیزی!!!!!!!
FARAZIRANIAN
July 26th, 2012, 19:10
با سلام
بعد از مدت نسبتا طولانی درگاه تک پرداخت مجددا فعال شده است و آماده استفاده پدیرندگان گرامی میباشد .
دقت فرمایید که در سیستم جدید سایت تغییراتی اعمال شده است که باید آدرس اینترنتی سایت خود را ثبت کرده و پس از تایید درگاه تنها بر روی سایت تایید شده فعال میشود .
وب سرویس درگاه مستقیم نیز تغییراتی کرده است و از درگاه بانک سرمایه استفاده میکنیم .
کارمزدهای سیستم به میزان قابل توجهی کم شده است که از کاربرانی که قبلا در سایت ثبت نام کرده اند خواهشمند است جهت تغییر کارمزد خود به کارمزد جدید از بخش پیامها درخواست خود را ارسال فرماییند .
علت قطع بودن درگاه در این مدت لطف بیش از اندازه برخی از همکاران بود !!!
موفق باشید
vistaperes
July 26th, 2012, 19:22
موفق باشید کارمزد جدید اعلام کنین
mersad-mr
July 26th, 2012, 19:46
ایشاالله لطف همکاراتون دیگه شامل حالتون نشه!
قزوین هاست
July 26th, 2012, 22:48
عزیز من الان پول نیاز دارم.هنوز واریز نکردید یک هفته هست.ایمیل جواب نمیدید!!!شاید ایمیلام نمیرسه.لطفا پیگیری نمایید
FARAZIRANIAN
July 27th, 2012, 01:40
کارمزهای سیستم جدید
https://takpardakht.com/page.php?id=4
AmirHosein
July 27th, 2012, 01:55
من درخواست رمز عبور جدید دادم 2 تا رمز فرستاد جریانش چیه؟ :d
iranian-portal
July 27th, 2012, 13:00
علت قطع بودن درگاه در این مدت لطف بیش از اندازه برخی از همکاران بود !!!
چقدر جالبه که به خیلی ها در این انجمن نمیشه گفت انسان چه برسه به همکار!!!!!
از این حرف شما تا انتهای ماجرا مشخص هست چرا درگاه ها احتمالا از سوی بانک مسدود شده
امیدوارم این عزیزانی که این چنین چوب لای چرخ همه می کنند کاراشون بی جواب نمونه!
-------------------------------------------
پ.ن:کاری به علت قطع و ... نداریم/
شما دست کم بیش از 500 مشتری داشتین
از این بین دست کم 100 نفر گردش روزانه بالایی دارند که خودتون اولین کسی هستید که می دونید
اما واقعا برام سوال شده شما تا این حد نسبت به مشتری احساس مسئولیت و تعهد نداشتید که پیش تر از این اعلام بفرمایید مشکلات رو؟
payam_shzbax
July 27th, 2012, 13:50
من درخواست رمز عبور جدید دادم 2 تا رمز فرستاد جریانش چیه؟ :d
دوست داشتن 2 تا 2 تا برات فرستادن :d از اون 2 تا یکیس کار می کنه یکیش واسه رد گم کنی هست. باگ ها به این بسنده نمی شود
payam_shzbax
July 27th, 2012, 13:59
پشتیبانیشون بهتر شده :d دوست داشتم یک دومین ثبت کردم 10 دقیقه ای تایید شد. حالا ساعت 1 شبم یکی دیگه می تستم :d
فقط یک چیزی!
https://takpardakht.com/template//images/pay/rightbox/gozaresh.png
عذر می خوام! این مسخره بازیا چیه؟ اینجوری تایید می کنید که هر فرد چقدر اطمینان داره؟ یوزر های خودتون رو زیر سوال می برید!
iranian-portal
July 27th, 2012, 15:33
درگاه ها جریانش چیه؟
من تست کردم به صفحه پرداخت میره اما دیگه هیچ واکنشی نشون نمیده!
payam_shzbax
July 27th, 2012, 16:08
درگاه ها جریانش چیه؟
من تست کردم به صفحه پرداخت میره اما دیگه هیچ واکنشی نشون نمیده!
مستقیم هم که ول شده! ماژولشم نیست
Download
July 29th, 2012, 17:44
استارتر اگر درگاه راه افتاده ماژول در گاه پرداخت مستقیم سرمایه را بزار برای دانلود دیگه:102:
iranian-portal
July 29th, 2012, 19:16
استارتر اگر درگاه راه افتاده ماژول در گاه پرداخت مستقیم سرمایه را بزار برای دانلود دیگه:102:
طبق گفته های خودشون تغییراتی دارن میدن که هنوز کامل آماده نشده
ما هم از جمله منتظریم
دم افطار دعا کنیم زودتر منتشر بشه این ماژول :77:
:-|:-|
Download
July 30th, 2012, 19:58
طبق گفته های خودشون تغییراتی دارن میدن که هنوز کامل آماده نشده
ما هم از جمله منتظریم
دم افطار دعا کنیم زودتر منتشر بشه این ماژول :77:
:-|:-|
ما که رفتیم جی پال راه انداختیم:65:
mersad-mr
July 30th, 2012, 21:24
ماهم داريم ميريم جي پال اگر تا شب راه نيفته
alireza.076
August 1st, 2012, 10:41
حساب بانک ملی رو هم نمیشه متصل کرد. کی رفع میشه؟
mersad-mr
August 4th, 2012, 18:37
دوستان تك پرداختتون كار مي كنه ؟
فكر كنم باز قطع شده
من خودم الان 4 روز هركاري مي كنم با هر ماژول نمي تونم به درگاهشون وصل بشم و همه خطا ميده !
تيكت ميدم جواب نميدن / تلفن جواب نمي دن
احساس مسوليت اصلا نمي كنند.
بايد بدونن كه وقتي دارن كارمز ميگيرن يعني بايد درگاه سالم / پشتيباني خوب داشته باشند وقتي كارمز ميديم ما انتظار درگاه خوب داريم نه اين كه 10 روز وصل باشه بعد قطع بشه
salar74_a
August 5th, 2012, 20:21
برا ما وصله خیلی هم راحت با بانک سرمایه هم دارن کار میکنن
فقط مشکلی بود که مثلا دوستانی که فاکتورهاشون از ساب دامین ارسال میشه باید برای ساب دامین هم درگاه بگیرن تا متصل بشه
Download
August 7th, 2012, 13:51
برا ما وصله خیلی هم راحت با بانک سرمایه هم دارن کار میکنن
فقط مشکلی بود که مثلا دوستانی که فاکتورهاشون از ساب دامین ارسال میشه باید برای ساب دامین هم درگاه بگیرن تا متصل بشه
وصله الان؟
ماژول در گاه پرداخت مستقیم سرمایه را از کجا بگیریم؟
Ndanda
August 7th, 2012, 14:14
سایت و درگاه پرداخت هیچ مشکلی نداره فقط ماژول تغیر کرده شما هم باید ماژول جدید رو از سایت دریافت کنید که ماژول که نصب کردید از طریق همون میتونید درگاه خود را مستقیم کنید
Ndanda
August 7th, 2012, 14:16
وصله الان؟
ماژول در گاه پرداخت مستقیم سرمایه را از کجا بگیریم؟
http://takpardakht.com/modules/freer.zip
http://takpardakht.com/modules/whmcs.zip
Ndanda
August 7th, 2012, 14:18
با سلامامکانات جدیدی به سایت افزوده شده است که به شرح زیر میباشد :1 - ماژول های سیستم آپدیت شده است و درگاه مستقیم و غیر مستقیم هر دو بوسیله یک ماژول قابل استفاده میباشند2 - امکان انتخاب کسر کامزد از فروشنده یا خریدار به ماژول افزوده شده است .3 - در پنل کاربری امکان برداشت خودکار افزوده شده است که با انتخاب زمان مورد نطر دیگر نیازی به درخواست برداشت دستی نیست و موجودی حساب به صورت خودکار به حساب بانکی پذبرنده واریز میگردد .خواهشمند است ماژول های جدید را از مرکز دانلود دریافت و جایگزین ماژول های قدیمی کنید .
FARAZIRANIAN
August 13th, 2012, 02:12
با سلام
کارمزد درگاه غیر مستقیم به طور قابل توجهی کاهش یافت که به شرح زیر میباشد :
0 تا 50000 ریال >>> 50 ریال
50001 تا 1000000 ریال >>> 500 ریال
1000001 تا 2000000 ریال >>> 800 ریال
2000001 تا 5000000 ریال >>> 1000 ریال
5000001 تا 20000000 ریال >>> 1200 ریال
nekooee
August 22nd, 2012, 00:45
سلام
دوستان من الآن عضو شدم. ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم. چون فقط 3 تا ماژول برای دانلود هست که خوب من سایتم از این سایتهای آماده نیست که ماژول روش نصب کنم. یعنی یک صفحه اماده برای درگاه پرداخت آنلاین خودشون ندارن؟
یک جا هم دیدم نوشته "آسان پرداخت" که متاسفانه هیچ جایی تو سایت خودش در مورد این قسمت راهنمایی گذاشته نشده.
کلا راهنماها خیلی کم هست و کسی که تازه بخواد استفاده کنه همون ب بسم الله نمیدونه چه کار کنه. و هیچ راهنمایی هم نیست. یک دستور php آموزشی هم گذاشته شده که برای برنامه نویسها هست حالا ما که برنامه نویس نیستیم باید چکار کنیم؟
بهشون تیکت هم زدم اصلا تیکت کلا جواب نمیدن در حالی کارهای پولی و مالی باید به تیکتها سریع پاسخ داده بشه....
mersad-mr
August 22nd, 2012, 03:06
سلام
دوستان من الآن عضو شدم. ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم. چون فقط 3 تا ماژول برای دانلود هست که خوب من سایتم از این سایتهای آماده نیست که ماژول روش نصب کنم. یعنی یک صفحه اماده برای درگاه پرداخت آنلاین خودشون ندارن؟
یک جا هم دیدم نوشته "آسان پرداخت" که متاسفانه هیچ جایی تو سایت خودش در مورد این قسمت راهنمایی گذاشته نشده.
کلا راهنماها خیلی کم هست و کسی که تازه بخواد استفاده کنه همون ب بسم الله نمیدونه چه کار کنه. و هیچ راهنمایی هم نیست. یک دستور php آموزشی هم گذاشته شده که برای برنامه نویسها هست حالا ما که برنامه نویس نیستیم باید چکار کنیم؟
بهشون تیکت هم زدم اصلا تیکت کلا جواب نمیدن در حالی کارهای پولی و مالی باید به تیکتها سریع پاسخ داده بشه....
دوست عزيز
اصلاٌ زير 24 ساعت جواب تيكت نمي دن!
لازم به ذكز است در بعضي امور اصلاً جواب نمي دن!
nekooee
August 29th, 2012, 21:03
سلام
تیکت جواب دادنشون چند روزه خوب شده و زود جواب میدن. از این بابت از مدیرشون ممنون هستم.
فقط یک مشکلی دارم پول پرداخت میشه به حساب من هم میره ولی در Freer متأسفانه میزنه "کامل نشده" و به خودشون تیکت زدم میگم تو انجمنها بپرسید. البته جای دیگه پرسیدم به جوابی نرسیدم شما جواب رو میدونید کمک کنید؟
jahan654
August 29th, 2012, 23:34
سلام
تیکت جواب دادنشون چند روزه خوب شده و زود جواب میدن. از این بابت از مدیرشون ممنون هستم.
فقط یک مشکلی دارم پول پرداخت میشه به حساب من هم میره ولی در Freer متأسفانه میزنه "کامل نشده" و به خودشون تیکت زدم میگم تو انجمنها بپرسید. البته جای دیگه پرسیدم به جوابی نرسیدم شما جواب رو میدونید کمک کنید؟
شما احتمالا از کد آمارگیری استفاده نمی کنید
اگه استفاده می کنید کد را حذف کنید مشکلتان حل می شود
nekooee
August 30th, 2012, 01:35
ببخشید من متوجه نشدم اول گفتید از این کد استفاده نمیکنم و بعد گفتید اگه استفاده میکینم پاک کنم. فکر کنم منظورتون بوده در هر حال استفاده نکنم درسته؟
اگر اینطوره میشه بگید این کد کجاست که برم پاکش کنم؟
اگر منظورتون آمارگیری مثل سایتهای webgozar و .. هست که من از هیچ کدوم استفاده نمیکنم.
ممنون از شما
nekooee
August 30th, 2012, 04:35
دوستان من خیلی برای این قضیه مشکل دارم لطفا اگر امکان داره راهنمایی کنید. هر کی پرداخت میکنه همه رو میزنه کامل نشده و همه چیز میریزه به هم.
mersad-mr
August 30th, 2012, 18:24
سلام
جالبه خودشون جواب نمي دن ميگن از بقيه پرسين !!!
دوست عزيز يك بار اسكريپت رو دوباره نصب كنيد مشكلتون بايد حل بشه.
ببين ديگر دوستان كه اين اسكريپت رو دارن و درگاه تك پرداخت اين مشكل رو دارند يا خير . اگر ندارن با نصب مجدد مشكل حل خواهد شد
jahan654
August 31st, 2012, 17:05
دوستان اطلاع ندارید که آیا اسکریپت آسان پرداخت ندارند که مشتری هر مبلغی را خواست به صورت دستی وارد کند و سپس به درگاه بانک برود
bax998
September 9th, 2012, 20:09
دوستان اطلاع ندارید که آیا اسکریپت آسان پرداخت ندارند که مشتری هر مبلغی را خواست به صورت دستی وارد کند و سپس به درگاه بانک برود
نداره
Dr.Goebbels
November 14th, 2012, 04:31
درگاه بانک سرمایه تک پرداخت دیروزو پریروز قطع بود؟؟
منظورم 22 آبان و 23 آبانه
FARAZIRANIAN
December 2nd, 2012, 21:32
امکان برداشت خودکار اضافه شده و با استفاده از این امکان احتیاجی به درخواست برداشت وجه به صورت دستی نیست و هر شب ساعت 12 به صورت خودکا درخواست برداشت کل موجودی شما ارسال میگردد و ساعت 6 تا 8 صبح روز کاری بعد پول به حساب پذیرندگان واریز میگردد .
Dr.Goebbels
December 2nd, 2012, 21:52
الان درگاه کدوم بانکا رو پشتیبانی میکنید؟
fanix
December 2nd, 2012, 22:06
سلام
پلاگین boxbillinig رو ندارید؟
موفق باشید
FARAZIRANIAN
December 2nd, 2012, 22:24
الان درگاه کدوم بانکا رو پشتیبانی میکنید؟
ملت ، پارسیان ، سرمایه
FARAZIRANIAN
December 2nd, 2012, 22:26
سلام
پلاگین boxbillinig رو ندارید؟
موفق باشید
به علت در خواست زیاد این پلاگین سعی میکنیم تا آخر این هفته قرار بدیم .