توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلی عجیب با هاست و بن شدن ای پی
【★ tv_kade ★】
March 6th, 2012, 16:24
سلام دوستان من چند روزه یه مشکلی با هاستم پیش اومده که ای پی من رو بلاک میکنه و سایت برام باز نمیشه . وقتی سیستمو ریستارت میکنم یا مودمو ریسیت میکنم چون ای پیم عوض میشه سایتم در دسترس قرار میگیره ولی سریع دوباره بلوک میکنه و کلا هیچ سایتی که روی اون سرور هست رو نمیتونم باز کنم
به هاستینگ گفتم گفت که مشکلی از سمت ما نیست و ما مشکلی نداریم مشکل از طرف شماست.یه چیزیم تو قسمت ip deny توی هاست میزنه عکس زیر که هر کاری کردم پاک نمیشه به هاستینگ هم گفتم اونم میگه نمیتونم پاکش کنم :-&
http://up.vatandownload.com/images/ph00sbli5q3xowgzmi.png
کسی میدونه مشکل از کجاها میتونه باشه که فایر وال سریع ای پی مو بن میکنه؟
allbert
March 6th, 2012, 16:34
این رنج ای پی که تو عکس امده بن شده و یک رولز هن تعریف شده براش که میتونید حذفش کنید
b_pcmaster
March 6th, 2012, 16:37
سلام دوستان من چند روزه یه مشکلی با هاستم پیش اومده که ای پی من رو بلاک میکنه و سایت برام باز نمیشه . وقتی سیستمو ریستارت میکنم یا مودمو ریسیت میکنم چون ای پیم عوض میشه سایتم در دسترس قرار میگیره ولی سریع دوباره بلوک میکنه و کلا هیچ سایتی که روی اون سرور هست رو نمیتونم باز کنم
به هاستینگ گفتم گفت که مشکلی از سمت ما نیست و ما مشکلی نداریم مشکل از طرف شماست.یه چیزیم تو قسمت ip deny توی هاست میزنه عکس زیر که هر کاری کردم پاک نمیشه به هاستینگ هم گفتم اونم میگه نمیتونم پاکش کنم :-&
http://up.vatandownload.com/images/ph00sbli5q3xowgzmi.png
کسی میدونه مشکل از کجاها میتونه باشه که فایر وال سریع ای پی مو بن میکنه؟
این از وظایف پشتیبانیه که این موضوع رو حل کنه برای شما دوست من حتما پشتیبانی خوبی نداره هاستتون وقتی میگن به ما مربوط نیست
برای من چند باری این مشکل پیش اومده به پشتیبانی گفتم حل کردن در عرض چند دقیقه.
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
این رنج ای پی که تو عکس امده بن شده و یک رولز هن تعریف شده براش که میتونید حذفش کنید
اون رنج که به آی پی ایران مربوط نمیشه اصلا دوست من درسته؟؟
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
【★ tv_kade ★】
March 6th, 2012, 16:40
خب مشکل اینه که حذف نمیشه و این پیغامو میده :
The IP address all will now be able to access your site.
b_pcmaster
March 6th, 2012, 16:44
خوب یه بک آپ تهیه کنید بهشون بگید ریست کنند هاستو البته این راه حل آخره اما مطمئنا از این رنج آی پی نیست چون همونجور که توی متن میخونید و cpanel نوشته که برای این هستش که رنج آی پی رو بلاک کنید اما اصلا رنج آی پی ایران توی این رنج نیست.
【★ tv_kade ★】
March 6th, 2012, 16:49
خوب یه بک آپ تهیه کنید بهشون بگید ریست کنند هاستو البته این راه حل آخره اما مطمئنا از این رنج آی پی نیست چون همونجور که توی متن میخونید و cpanel نوشته که برای این هستش که رنج آی پی رو بلاک کنید اما اصلا رنج آی پی ایران توی این رنج نیست.
این زده all یعنی هر چی ای پی بیاد رو سایت من بلوک میکنه درسته؟ و اصلا این باید باشه یا نه؟
Mohammad_reza
March 6th, 2012, 16:57
:d
خوب این یعنی آیپی all از این به بعد می تونه سایت شما ببینه
یعنی در ظاهر مشکل باید حل شده باشه.
درهرصورت این وظیفه پشتیبان سایت شماست که این مشکل رو حل کنه ، اگر هم انجام نمیده حداقل باید یه آموزش بهتون معرفی کنه. مگر اینکه بلد نباشه...
【★ tv_kade ★】
March 6th, 2012, 17:05
:d
خوب این یعنی آیپی all از این به بعد می تونه سایت شما ببینه
یعنی در ظاهر مشکل باید حل شده باشه.
درهرصورت این وظیفه پشتیبان سایت شماست که این مشکل رو حل کنه ، اگر هم انجام نمیده حداقل باید یه آموزش بهتون معرفی کنه. مگر اینکه بلد نباشه...
مشکل اینه که حذف نمیشه اگر این پیغام درست باشه وقتی برمیگردم همون صفحه این all اونجاست و حذف نمیشه :d
b_pcmaster
March 6th, 2012, 17:13
مشکل اینه که حذف نمیشه اگر این پیغام درست باشه وقتی برمیگردم همون صفحه این all اونجاست و حذف نمیشه :d
بله من دقت نکردم به عکس مثال ها رو نگاه کردم:">.
خوب احتمالا توی تنظیمات آپاچی زده همرو بلاک کنه شاید
deny,allow
deny all
کرده توی تنظیمات آپاچی
دقیقا نمیشه فهمید مشکل از کجاست فقط مدیر سرور دسترسی کامل داره و میدونه چیکار کرده و این از دست شما هم بر نمیاد.پس بهش بگید درست کنه.
allbert
March 6th, 2012, 17:27
این از وظایف پشتیبانیه که این موضوع رو حل کنه برای شما دوست من حتما پشتیبانی خوبی نداره هاستتون وقتی میگن به ما مربوط نیست
برای من چند باری این مشکل پیش اومده به پشتیبانی گفتم حل کردن در عرض چند دقیقه.
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
بنده هم عرض نکردم به ایران مربوط میشه
عرض کردم رنج ای پی که میتونه مربوط به یک ای اس پی یا ای پی ایشون باشه
riping
March 15th, 2012, 01:12
سلام رفیق مشکلت حل شد؟
اخه منم همین مشکل رو دارم الان از 2 تا هاست سرویس میگیرم که 2 تاشون برای من قط شده
ولی با کامپیوتر های دیگه و چیز پی ن مشه بهشون دسترسی پیدا کرد
و یه چیز دیگه من دوستم از همون سرویس دهنده ای که من سرویس گرفتم گرفته و من به
سایت اونم نمیتونم سر بزنم ولی خودش میتونه
ممنون میشم دوستان کمک کنید
در ضمن 2 تا هاستمم cpanel 11 هست
【★ tv_kade ★】
March 15th, 2012, 03:45
نه عزیز مشکل حل نشد
من همه چیز رو تست کردم ست کردن dns جدید تعویض دامین رو اون هاست تعویض اسکریپت و ... مشکل سایت من با اون هاست رفع نشد و فایروال ای پی رو بن میکرد وقتی ای پی شما بن میشه یعتی دیگه نمیتونید به هیچ کدوم از سایتای روی اون سرور دسترسی داشته باشید پس اگر شما نمیتونید به سایت دوستتون که روی اون سروره دسترسی داشته باشید یه چیز طبیعیه چون ای پیتون بلوک شده
این مشکل من رو فقط خودم نداشتم همه داشتن که مشکل هم صددرصد از هاسته.البته نمیدونم چرا یدفعه اینجوری شد روی اون هاست و مدیر جوان اون هاستینگ هم نتونست درستش کنه و مجبور شدم برم روو یه هاسته دیگه
riping
March 15th, 2012, 16:06
مرسی دوست عزیز بابت جوابت
پس فکر کنم باید برم رو یه هاست دیگه
بازم ممنون بابت جوابت
sasan2012
March 24th, 2012, 17:01
سلام
اقا منم این مشکلو با هاستم دارم
ولی مال من خیلی ناجور تره
مودم رو که ریست میکنم Ip جدید میگیرم 2 دقیقه نشده دوباره بلاک میشه
هی باید آی پیم رو به هاستم ایمیل کنم تا بازم کنه
دوباره که آی پی عوض میشه همون آشو همون کاسه
به پشتیبانی هم که میگم ، میگه فقط شما هستید که مشکل دارین مال بقیه سالمه !
هاستم رو ریست کرد درست نشد
بهش میگم رنج آی پی منو آزاد کن میگه نمیکنم ، نمیدونم شایدم بلد نیست
میگه بیا پولتو بدم بورو یه هاست دیگه ، ولی من نمیخوام چون هاستش ارزونه !
چی کار کنم درست شه ؟ دق کردم.
ParsWebIT
March 24th, 2012, 17:44
بعضی سرورها به دلیل کانفیگ ناقص فایروال این مشکلات براشون پیش میاد و میبینید که فایروال سرور به همه چی گیر میده و نمونه این مشکل پیش میاد برای مشتریان
مدیر سرور میتونست به راحتی حل کنه این مشکل رو
sasan2012
March 24th, 2012, 23:55
مرسی از جوابت آخه مدیر سرور میگه فقط منم که این مشکل رو دارم ، من و برادرم از این هاست دو تا سایت خریدیم ، دوتا مونم با وردپرس کار میکنیم ، یه جا خوندم که میگفت اشکال از قالب ورد پرسه ، آخه ما از یه سایت قالبای پریمیوم دانلود میکنیم و ترجمش میکنیم سایت رو هم خیلی رفرش میکنیم ،یعنی جفتمون با یه آی پی دو تا cpanel با admin ورد پرس رو باز میکنیم، ولی بعضی وقت ها که تنهایی وارد سایتمون میشیم هم بلوکه میشیم حالا هر چی به ذهنم اومد گفتم شاید مشکل یکی از اینا باشه مدیر سایت هم میگه من با پنج سال سابقم چیزی به عقلم نمیرسه اگه میخوای بیا پولتو بگیر بورو یه هاست دیگه ! ولی میترسم رو یه هاست دیگه این مشکل بازم برام پیش بیاد .
اگه شما راهنمایی دارین بگین به مدیر سرور بگم شاید حلش کرد .
راستی حتی یه بار کل هاستم رو پاک کرد از اول ساخت .