سلام
اولا اگه جای خوبی رو واسه سئوالم انتخاب نکردم ببخشید.
دوستان من یه سایت فروش هاستینگ دارم که با WHMCS هست و هاست رو به صورت آنی به مشتری تحویل می ده ...
یه بابائی یه هاست یک گیگ یک ساله سفارش داده و حالا با احظاریه ای که از پلیس فتا اومده متوجه شدیم که با این آدرس و سایت اون کلاه برداری کرده و طبق بررسی که انجام دادم ایشان یه دامنه دیگه اد کرده و توی اون اقدام به فروش وام و کلاه برداری کرده ...
مشخصات ثبت نام اون توی WHMCS ابتدا درست بوده ولی ظاهرا بعدا تغییر داده و اون ایمیلی هم که برای من به عنوان WHMCS User Details Change میاد رو هرکاری کردم نتونستم پیدا کنم ....
راستش حالا می خواستم از دوستانی که تجربه بیشتری در این زمینه دارن بپرسم که آیا :
من مجرم محسوب می شم ؟
شماره تلفن من اونجا ثبت شده و ظاهرا فکر می کنن من طراح سایت بودم.
البته من براش تا اونجائی که یادمه یه ویبولتین نال شده نصب کرده و فارسی کرده بودم.
دوستان ممنون می شم هرکی تجربه ای در این زمینه داره منو راهنمائی کنه ....
در ضمن در صورتی که اطلاع دارید آیا این ایمیل جائی توی دیتا بیس WHMCS ثبت می شه یا نه منو راهنمائی کنید.
allbert
March 6th, 2012, 12:34
از طریق شماره حساب طرف میتونید پیگیری کنید دوست عزیز
DVBBaz
March 6th, 2012, 15:05
دوستان دیگه کسی نبود راهنمائی کنه ؟
برای اثبات بیگناهی چیکار باید کرد ؟
AlmaHost
March 6th, 2012, 15:19
باسلام
از طریق لینک زیر میتوانید تمامی ایمیلهایی که برای کاربر ارسال شده مشاهده کنید
http://yourdomian.com/admin/clientsemails.php?userid=xxx
جای مقدار xxx شماره کاربر را قرار دهید و بجای yourdomian.com هم اسم دامنه خودتون رو
پیروز باشید
DVBBaz
March 6th, 2012, 15:21
باسلام
از طریق لینک زیر میتوانید تمامی ایمیلهایی که برای کاربر ارسال شده مشاهده کنید
http://yourdomian.com/admin/clientsemails.php?userid=xxx
جای مقدار xxx شماره کاربر را قرار دهید و بجای yourdomian.com هم اسم دامنه خودتون رو
پیروز باشید
ممنون
اما اینا ایمیل هائی هست که به کاربر ارسال شده.
وقتی کاربر تغییری توی پروفایلش می ده یه ایمیل به مدیر سیستم ارسال می شه ....
من اون ایمیل رو می خوام ...
EXXXIR
March 6th, 2012, 16:07
احتمالا اگر لاگ سیستم پاک نکرده باشید و تاریخ حدودیش یادتون باشه از این قسمت میشه دید.
admin/systemactivitylog.php
Mohammad_reza
March 6th, 2012, 16:32
اصولاً دامنه به اسم هرکسی هست اون مجرم شناخته میشه شاید به شما هم گیر بدن ولی فکر نمی کنم دلیلی برای متهم کردنتون دشته باشن
DVBBaz
March 6th, 2012, 20:23
حکمی که اومده با دستور قاضی بوده و فکر می کنم درد سرم خیلی زیادتر از اینا باشه ...
دوستان راستی من مجوز فعالیتی ندارم و آیا این برام دردسر بیشتری نمی شه ؟؟
bepad
March 6th, 2012, 20:40
حکمی که اومده با دستور قاضی بوده و فکر می کنم درد سرم خیلی زیادتر از اینا باشه ...
دوستان راستی من مجوز فعالیتی ندارم و آیا این برام دردسر بیشتری نمی شه ؟؟
مدارک و اسناد رو جمع اوری کنید بفرستید همون جایی که بهتون تماس گرفتن مخصوصا اینکه مجوز ندارید بیشتر گیر هستید جدی بگیرید.
DVBBaz
March 6th, 2012, 20:44
مدارک و اسناد رو جمع اوری کنید بفرستید همون جایی که بهتون تماس گرفتن مخصوصا اینکه مجوز ندارید بیشتر گیر هستید جدی بگیرید.
ممنون
توی حکم نوشته که حتما باید خودم برم ...
مدارک به نظرتون چی لازمه ؟؟
ممکنه دسترسی به مدیریت سایت بخوان؟
یعنی می تونن مجبورم کنن که وارد مدیریت بشن ؟
vahidmom
March 6th, 2012, 21:09
سر بی گناه تا پای دار میره اما بالای دار نمیره
دوست من اگر خودتون فکر میکنید موضوع خیلی حساسه یه وکیل خوب بگیرید نهایتش یه خورده خرجه
البته میگم اگر مطمئنی که اوضاع خیلی حساس هستش
راهنمایی لازم رو دوستان کردند و تو ذهنم راهنمایی نمیرسه
به خدا توکل کن. تا اون رو داری غمت نباشه
DVBBaz
March 7th, 2012, 11:56
دوستان همین حالا از پلیس فتا میام.
ظاهرا این بابا کلاه برداری کرده و طبق اطلاعات دامنه که پلیس از شرکت فراسو گرفته بود دامنه آی آر توسط این متحم ثبت شده بود.
اما دی ان اس ها مربوط به سرور من بود ....
من این دامنه رو روی سرورم پیدا نکردم ....
اما از روی ایمیل اون فرد که تو whois دامنه بود متوجه شدم که از مشتریهائی هست که توی سایت من ثبت نام کرده ، اما دومین اون .In بوده و ظاهرا این دامنه رو اد کرده بوده و خلاف کرده .....
دوستان پلیس ازم اطلاعات خواسته ، به نظرتون چی ارائه بدم که به مشکل نخورم و ثابت کنم که شریک جرم نبودم؟
vahidmom
March 7th, 2012, 12:14
خوب عزیز دل باهاشون باید همکاری کنی
عدم همکاری شما ممکنه اونا رو به شک بندازه پس تا جایی که میتونی همکاری کن
ایشالا که چیزی نیست
sarwhost
March 7th, 2012, 12:27
از تون چه اطلاعاتی میخوان من از شما چندتا سوال دارم که ایشاالله بتونم کمک کنم: 1- شما هم هاست رایگان به طرف دادی هم اسکریپت نصب کردی یعنی هیچ هزینه ای دریافت نکردی؟ 2- میگید طرف کلاه بردار وام بوده پس 100% تو سایتش یه شماره حسابی یه پرداخت انلاینی یه شماره تماسی باید باشه؟ تو پروفایل اون فرد توی whmcs اخرین ای پی که وارد شده هست ببینید ای پی واقعیه؟
DVBBaz
March 7th, 2012, 18:10
از تون چه اطلاعاتی میخوان من از شما چندتا سوال دارم که ایشاالله بتونم کمک کنم: 1- شما هم هاست رایگان به طرف دادی هم اسکریپت نصب کردی یعنی هیچ هزینه ای دریافت نکردی؟ 2- میگید طرف کلاه بردار وام بوده پس 100% تو سایتش یه شماره حسابی یه پرداخت انلاینی یه شماره تماسی باید باشه؟ تو پروفایل اون فرد توی whmcs اخرین ای پی که وارد شده هست ببینید ای پی واقعیه؟
این آخرین ای پی اونه :
92.42.55.182
دوتا هم شماره ایرانسل ثبت شده تو پروفایل کاربریش
هاست رو رایگان بهش ندادم ...
هاست رو آنلاین خریده ...
تراکنش هم هست که ظاهرا با کارت یکی از قربانی هاش هاست خریده ، که اون صاحب کارت هم ازش شاکیه و پرونده داره ...
sarwhost
March 7th, 2012, 18:47
این آخرین ای پی اونه :
92.42.55.182
دوتا هم شماره ایرانسل ثبت شده تو پروفایل کاربریش
هاست رو رایگان بهش ندادم ...
هاست رو آنلاین خریده ...
تراکنش هم هست که ظاهرا با کارت یکی از قربانی هاش هاست خریده ، که اون صاحب کارت هم ازش شاکیه و پرونده داره ...
این ای پی که نشون میده از اصفحانه هر چند نمیشه زیاد اعتماد کرد-اطراف عزیز اباد -بلواره شهید دکتر بهشتی-بلوار امام رضا-دوتا هم پمپ بنزین اون اطاف هست -دوستان اصفحانی میشناسن؟؟؟؟
شماره ایرانسل هم شاید الکی باشه اما اگه فقط یه بار ازش استفاده کنه راحت میشه پیداش کرد -
اونموقع هم موقه پرداخت باید یه ای پی ذخیره شده باشه اگه این دو نشون دهنده اینجا باشن حله
اون صاحب کارت چطور اطلاعاتشو داده
ببینید بیشتر فعالیتهای سایت خودش برسی کنید اگه پاک شده باید بکاب داشته باشی یرو یه هاست دیگه پیاده کن ببین چی میتونی گیر بیاری(خیلی تاکید میکنم)
نگفتید نظر پلیس فتا چیه دقیقا چی میگن و چی میخوان
DVBBaz
March 7th, 2012, 20:08
این ای پی که نشون میده از اصفحانه هر چند نمیشه زیاد اعتماد کرد-اطراف عزیز اباد -بلواره شهید دکتر بهشتی-بلوار امام رضا-دوتا هم پمپ بنزین اون اطاف هست -دوستان اصفحانی میشناسن؟؟؟؟
شماره ایرانسل هم شاید الکی باشه اما اگه فقط یه بار ازش استفاده کنه راحت میشه پیداش کرد -
اونموقع هم موقه پرداخت باید یه ای پی ذخیره شده باشه اگه این دو نشون دهنده اینجا باشن حله
ببینید بیشتر فعالیتهای سایت خودش برسی کنید اگه پاک شده باید بکاب داشته باشی یرو یه هاست دیگه پیاده کن ببین چی میتونی گیر بیاری(خیلی تاکید میکنم)
ممنون از راهنمائی عالی شما ....
پلیس فتا می گه دو نفر دستگیر شدن.
مجرم هنوز به طور کامل اعتراف نکرده و ظاهرا ادعا کرده که خیلی از کامپیوتر سر در نمی آره و پلیس فتا دنبال دلیل بیشتر برای متحم کردن اونه ...
منم گفتم دلیل از این بیشتر که دامنه مال این بابا بوده و شماره کارتهائی هم که توی سایت ثبت شده و حتی سوتی هائی که توی برداشت با رمز دوم کارتهای قربانی ها کرده ؟؟؟
گفتن که مدرک بیار که هاست رو کی از تو خریده ....
من بک آپ سایتشو گرفتم ...
ظاهرا cms اون ویبولتین بوده و با یه سری تغییرات تونسته راحت از این ملت بی عقل کلاه برداری کنه ...
نظرتون چیه ؟؟
لاگ وی بولتین می تونه کمکم کنه ، یا اصلا مدرک می تونه باشه ؟؟؟
taghi.karimi
March 8th, 2012, 10:39
ایپی از whois هایی که شما میگیرید به هیچ عنوان معتبر نیست!
ما در تهران با ایپی خوزستان متصل میشویم!
whois دقیق را ISP اصلی امکان گرفتن دارد!
amirizadi
March 8th, 2012, 11:16
شما اگر به دنبال ای پی طرف هستید لاگ ورود به سی پنل و کنترل پنل اون سایت را بررسی کنید
تمامی ای پی هایی که باهاش به کنترل پنل لاگین کرده مشخص هست
هوایز ای پی هم برای کرج هست
Iran, Islamic Republic Of Karaj Iran Cell Service And Communication Company
92.42.55.182
_omid_
March 8th, 2012, 16:43
با درود
شاید با ایپی vps وصل شده باشه بعضی مواقع و یا شاید ایپی static نباشه. ایپی share باشه که 1 کم کار شما واسه پیدا کردن این شخص سخت میشه.
اگه کلاه بردار وام بوده پول ها به حساب چه شخصی واریز میشده !! یا حساب خودش بوده یا حساب شخص دیگه.
با تشکر
bepad
March 8th, 2012, 16:48
ممنون
توی حکم نوشته که حتما باید خودم برم ...
مدارک به نظرتون چی لازمه ؟؟
ممکنه دسترسی به مدیریت سایت بخوان؟
یعنی می تونن مجبورم کنن که وارد مدیریت بشن ؟
سلام
مدارک منظورم مثلا لوگ ورود و خروج اون کاربر
ای پی اخرین ورودش
اسناد خریدش مخصوصا فاکتور های سیستمی اینارو مطابقت بدید با تراکنش حسابتون
اگر چت کردید هیستوری چتتون
بله
حالا شما هاستینگ هستید من دوستی دارم مدیر یکی از معروفترین جامعه های مجازی هست دو تا کاربر دختر و پسر توی سایتش با هم اشنا شده بودند برای دختر خانم مشکلی پیش اومده بود شکایت و... اخرش گفته بود که کجا اشنا شده اومدن این دوست مارو گرفتن و هیستوری یکسال پیش سایتشو تحویل داد و بعد از هزار تا مشکل رفع اتهام شد
برای اینه که هاستینگ باید از اطلاعات کاربرانش هر 1 هفته ارشیو بک اپ بگیره
موفق باشید
ParsWebIT
March 8th, 2012, 17:09
مدارکی از سایتتون میتونید در بیارید رو مستند کنید با تاریخ میلادی و شمسی دقیق و پرینت شده و مرتب
تمامی تراکنش های مالی با سیستم آنلاین شما و آی پی ها. تمامی ایمیلهای و تیکتها
حواستون رو جمع کنید که مستند کنید حتما
DVBBaz
March 9th, 2012, 00:19
با درود
شاید با ایپی vps وصل شده باشه بعضی مواقع و یا شاید ایپی static نباشه. ایپی share باشه که 1 کم کار شما واسه پیدا کردن این شخص سخت میشه.
اگه کلاه بردار وام بوده پول ها به حساب چه شخصی واریز میشده !! یا حساب خودش بوده یا حساب شخص دیگه.
با تشکر
این بابا پولی رو که از کارت دیگران از طریق رمز دوم بر می داشته به حساب یه بنده خدائی می ریخته و بعد می رفته و عنوتن می کرده که انتقال اشتباه انجام داده و شماره طرف رو از بانک می گرفته و باهاش تماس می گرفته و عنوان می کرده که پول رو اشتباهی به حسابت ریختم و در صورتی که بیای برام برداشت کنی شیرینی خوبی پیشم داری و از همین قبیل کارها ، مثل خرید کارت شارژ و فروش نصف قیمت اون و ......
_omid_
March 9th, 2012, 00:48
با درود.
وقتی از بانک شماره طرف می گرفته بلاخره از 1 راهی باید پول به دستش میرسیده یا حضوری یا جور دیگه. و با 1 خطی باید هماهنگ میکرده با طرف.
طرفی که پول برداشت میکرده از حسابش نمیدونین چجوری به این مجرم میرسونده !
و شارژ های خریده شده.
مثلا از حساب من کلی شارژ خریداری کردن و من پرینت شارژ هایی که خریداری شده رو میگیرم و میشه از خدمات ایرانسل فهمید که مثلا شارژ ...... چه خطی کارت شارژ استفاده کرده البته با هماهنگی دادگستری. ( با 700 تماس بگیرین در این موضوع میتونن راهنمایی کنن )
شاید راهی واسه پیدا کردن طرف وجو داشته باشه.
با تشکر.
DVBBaz
March 9th, 2012, 01:05
با درود.
وقتی از بانک شماره طرف می گرفته بلاخره از 1 راهی باید پول به دستش میرسیده یا حضوری یا جور دیگه. و با 1 خطی باید هماهنگ میکرده با طرف.
طرفی که پول برداشت میکرده از حسابش نمیدونین چجوری به این مجرم میرسونده !
و شارژ های خریده شده.
مثلا از حساب من کلی شارژ خریداری کردن و من پرینت شارژ هایی که خریداری شده رو میگیرم و میشه از خدمات ایرانسل فهمید که مثلا شارژ ...... چه خطی کارت شارژ استفاده کرده البته با هماهنگی دادگستری. ( با 700 تماس بگیرین در این موضوع میتونن راهنمایی کنن )
شاید راهی واسه پیدا کردن طرف وجو داشته باشه.
با تشکر.
ممنون از راهنمائیت امید جان ....
فعلا که گیر دادن به ما ...
خدا رحم کنه ....
softsky
March 9th, 2012, 18:49
سلام
عزیز لطفا نتایج را حتما اینجا بگذار ما هم می خواهیم از کسی شکایت کنیم در جریان باشیم از قضایا
DVBBaz
March 9th, 2012, 21:18
سلام
عزیز لطفا نتایج را حتما اینجا بگذار ما هم می خواهیم از کسی شکایت کنیم در جریان باشیم از قضایا
یکشنبه باید برم ....
یه سری مدارک رو حاضر کردم ...
تا ببینیم خدا چی می خواد ...
داودی
March 9th, 2012, 21:20
با همان آیپی می شه خیلی کارها کرد ، چون isp ها لاگ کانکشن ها رو دارن ، الان هم در بدترین حالت هر 5 نفر یه آیپی هستند