توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با livezilla
ZagrosRayan
March 6th, 2012, 00:11
سلام دوستان اگر کسی هست که لایو زیلا
کار کرده میتونه جواب منو بده
من نصب کردم روی هاست ولی این خطا را میده البته از روی لوکال بردم تو هاست
کسی میدونه مشکل چیه
چطور فایل کانفیگ را ادیت کنم؟؟؟؟؟؟؟
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@zagrosrayan.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
sebastian
March 6th, 2012, 00:25
livezilla یه نرم افزاری هست که تحت ویندوز هستش
نصب میکنید و متناسب با option های مد نظرتون اون رو پیکربندی میکنید بعد در مرحله ی آخر یه اسکریپت بهتون میده که با آپلود اون در محل مورد نظر میتونید از این سیستم پشتیبانی آنلاین مشتریان استفاده کنید
ZagrosRayan
March 6th, 2012, 09:53
livezilla یه نرم افزاری هست که تحت ویندوز هستش
نصب میکنید و متناسب با option های مد نظرتون اون رو پیکربندی میکنید بعد در مرحله ی آخر یه اسکریپت بهتون میده که با آپلود اون در محل مورد نظر میتونید از این سیستم پشتیبانی آنلاین مشتریان استفاده کنید
سلام ممنون از راهنمایی تون من طرز کار را باهاش بلدم ولی وقتی آپلود می کنم این پیام را میده
که نمی دونم مشکلش از کجاست؟
فکر کنم با دیتابیس ارتباط نداره ... چطوری دستی تنظیم کنم
Mehdi92
March 6th, 2012, 10:00
سلام،
http://www.webhostingtalk.ir/f10/5977/
ZagrosRayan
March 6th, 2012, 16:40
مشکلم اینا نیست وفتی آپلود میکنم فایل را با livezilla فایل ها روی هاست آپلود نمی شن در صورتی که برنامه نشون میده فایل ها را
بعد از اون هم ارتباط بر قرار نمی کنه با دیتابیس دوستانی که لایو زیلا کار کردن میدوننن چی میگم .
Mohammad_reza
March 6th, 2012, 17:00
لایوزیلا آخرین نسخه رو نصب کنید. نصبش هم مستقیماً از طریق ویندوز بوسیله ftp انجام میشه.
parscom
January 15th, 2013, 22:44
یک سوال داشتم livezilla فایل کانفینگش کجاست؟ منظورم اسم فایل مشخصات دیتابیس هست؟ چون سرور قبلیم انتقال داده به سرور جدید گفته باید ای پی جدید جایگزین localhost کنم?
parsa7
January 16th, 2013, 00:56
یک سوال داشتم livezilla فایل کانفینگش کجاست؟ منظورم اسم فایل مشخصات دیتابیس هست؟ چون سرور قبلیم انتقال داده به سرور جدید گفته باید ای پی جدید جایگزین localhost کنم? فرقی نمی کنه توی سرور جدید هم همون لوکال هست.دیتابیس و پوشه محتویات فایل ها هر دو به سرور جدید منتقل شده ؟
parscom
January 16th, 2013, 01:39
فرقی نمی کنه توی سرور جدید هم همون لوکال هست.دیتابیس و پوشه محتویات فایل ها هر دو به سرور جدید منتقل شده ؟
خود سرور گفته باید ای پی جدید معرفی کنید به دیتابیس. من می خوام وصل هم بشم همین اخطار میده...
login faild. can not connect to database. please check your database settings.