توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بزرگ برای هاست
ir2seda
March 5th, 2012, 16:18
با سلام
من یک سایت دارم که امار روزانه حدود 50000 بازدید داره و افراد انلاین هم حدود 100 نفر میان گین هست
اول از نت افزار گرفتم که گفتن بمصرف زیاد داری تا جایی که شد بهینه کردم باز گفتن مصرف بالاست
بعد رفتم هاست دی ال و پلن اول انتخاب کردم
بعد چند روز سایت بسته شد و باز اونا هم گفتم مصرف بالاست و باید سرویس ماهی 100 تومن انتخاب کنی اونم شاید جوابگو باشه
من باز انتقال دادم یک هاست دیگه بعد 1 روز این تیکت به من دادن
vaght bekheyr
tebghe barresie anjam shode masrafe site shoma dar hade servere ekhtesasi hast va shoma bayad jahate jelogiri az suspend shodan service khod ra be servere ekhtesasi ertegha dahid. lotfan natije ra elam namayid.
حالا من نمیدونم چیکار کنم در آمد این سایت خیلی کم شده به علت این که هی بسته میشه
و نمیتونم ماهی بیشتر از 30 40 تومن هزینه کنم
به نظر شما من چیکار کنم
سایتم داره نابود میشه
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
هیچ کس راه حلی نداره
shivahost
March 5th, 2012, 16:21
حتما همکارانی که تجربه کردند درست می گویند. وب سایت ها پس از افزایش بازدید نیاز به سرور مستقل پیدا می کنند.
ir2seda
March 5th, 2012, 16:22
خب با این قیمت !!!!!!!!!!! خیلی بالاست
راه حلی بهتر نیست
sajiran
March 5th, 2012, 16:25
مصرف cpu بالا میره یا رم؟
ir2seda
March 5th, 2012, 16:57
Cpu
yekmobile.com
March 5th, 2012, 16:58
سلام
فکر میکنم بهترین کار اینه که شما سی ام اس تون و بهینه کنید چون فکر نمیکنم با 50 هزار بازدید روزانه اینقدر مصرف چیزه عادی باشه
H.G.N
March 5th, 2012, 17:00
عزیز
من بودم این سایت رو ول می کردم - سایتی 50 هزار تا بازدید داره نمیتونه پول یک سرور مجازی خوب رو دربیاره ( سرور اختصاصی نخواستیم ) پس به چه دردی میخوره .
البته خدایی نکرده قصدم توهین نبودا ! اما با دوستان با تجربه در این زمینه یک گفت و گویی بکنید که انشا الله مشکلتون حل بشه .
موفق باشید
ir2seda
March 5th, 2012, 17:08
بهینه شده هست
کلی وقت برای بهینه کردن صرف شده
البته باز باید بررسی بشه که فعلا فقط ساسپند میشه و نمیشه بررسی کرد
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
hpnn.wm
March 5th, 2012, 17:09
می تونید از سرور مجازی که منابعش اختصاصی هست استفاده کنید
چن دیگه روی اون چیزی یا کسی به نام مدیریت وجود نداره
yekmobile.com
March 5th, 2012, 17:12
اگر هاست دی ال بودید بهتون میگن چه قسمتی فشار میاره به سرور و منابع مصرفیتون و بالا میبره ازشون بخواین که بگم مشکل مصرف بالا مربوط به کدوم قسمت میشه
ir2seda
March 5th, 2012, 17:12
من الان ماهی 40 تومن هزینه هر یک vps میدم برای دانلود و هاست که فعلا دوتا داشتم 20 و 30 که میشه 130 تومن که این هزینه کمی برای یک ماه نیست
بله در آمد خوبی داره ولی وقتی از سه هفته پیش سایت اپ تایم بسیار پایین داشته و ساسپند میشه خوب به شدت در آمد هم کم میشه
allbert
March 5th, 2012, 17:28
شما اگر 50 کیلو بازدید دارید براحتی میتونید ماهی 70-80 تومن در بیارید از تبلیغ
تنها راه خلاص شدن از مشکل هم تهیه سرور مجازی هست
hpnn.wm
March 5th, 2012, 17:39
شما اگر 50 کیلو بازدید دارید براحتی میتونید ماهی 70-80 تومن در بیارید از تبلیغ
تنها راه خلاص شدن از مشکل هم تهیه سرور مجازی هست
صد در صد با ایشون موافقم همه اون سرور مجازی ها رو رها کنید و اطلاعاتتون رو به یه سرور جدید و بسیار بالا انتقال بدید
hadi_am
March 5th, 2012, 17:55
ست عزیز آی دی زیر رو ادد کنین تا مشکلتون رو برطرف کنیم
hadi_am_2010
hpnn.wm
March 5th, 2012, 18:03
ست عزیز آی دی زیر رو ادد کنین تا مشکلتون رو برطرف کنیم
hadi_am_2010
عذر می خوام این تاپیک برای این ایجاد شده که بفهمیم باید چی کار کنیم
اصلا اینجا انجمنه نه اینکه یکی بیاد بگه این ای دی رو اد کن بهت می گم
خیلی از افراد اینجا شاید همین مشکل رو دارند
ir2seda
March 5th, 2012, 22:46
دوستمون درست میگه
ایشون پیشنهاد هاست دادن
فکر نکنم هیچ کدوم از هاست به اندازه هاست دی ال جوابگو باشه از پلن های بالا تر فعلا سرویس گرفتم فکر میکنم مشکل حل بشه
camelian77
March 5th, 2012, 23:42
سرور مجازی با تعداد هستههای بالاتر بگیرید. اگر لازم هست ما میتونیم کمکتون کنیم...
OnlineServer
March 5th, 2012, 23:58
سلام.
cms وب سایتتون چی هست ؟
اگر مایل بودید تماس بگیرید ، احتمالا بتونم مشکلتون را با nginx حل کنم :)