PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش پیرامون پورت 27635

Mohammad_reza
March 4th, 2012, 20:44
درود بر شما ،

همونطور که مطلع هستید ، اخیراً درگاه پارسیان از پورت 27635 استفاده می کنه. می خواستم بدونم این پورت مشکل امنیتی ایجاد نمی کنه؟ دوستان دیگه ای که از این پورت استفاده می کنند تا حالا مشکل نداشتند؟

باسپاس

ali2k
March 4th, 2012, 21:49
نه مشکلی ایجاد نمیکنه :) کلا ربطی نداره از هر پورتی استفاده کنه ! علت اینکه این پورت نامتعارف رو انتخاب کردن صرفا دستکاری مخابرات روی پورت 443 هست که پورت پیش فرض اس اس ال هست ولی پروتکل هنوز اس اس ال هست و پورت هم عوض کردن که از دست مسدود کردن مخابرات خلاص بشن و بشیم !

Ahmad110
March 4th, 2012, 21:59
كلا نيازي هم نيست كه رو tcp in پورت رو باز كنيد فقط كافيه رو tcp out باز باشه كه درخواستها از سرور به سرور بانك انجام بشه .

taghikhani
March 4th, 2012, 22:48
من توی ماژولم آدرسهارو تغییر دادم، پورت رو هم باز کردم. ولی هنوز نمیتونه وصل شه. مشکل چیه به نظرتون؟

MOHAMMAD MOHSEN
March 4th, 2012, 22:58
من توی ماژولم آدرسهارو تغییر دادم، پورت رو هم باز کردم. ولی هنوز نمیتونه وصل شه. مشکل چیه به نظرتون؟

باید با بانک هماهنگ کنید که سایت شما رو بیارن رو وبسرویس جدید

taghikhani
March 4th, 2012, 23:03
خود بانک بهم گفت آدرس رو تغییر بدم. یه سری مکالمه هم داشتیم که وسطش وقت اداریشون تموم شد دیگه جواب ایمیل ندادن.
میخواد بره بانک میزنه امکان اتصال وجود ندارد. بعدا دوباره تلاش کنید.

MOHAMMAD MOHSEN
March 4th, 2012, 23:07
خود بانک بهم گفت آدرس رو تغییر بدم. یه سری مکالمه هم داشتیم که وسطش وقت اداریشون تموم شد دیگه جواب ایمیل ندادن.
میخواد بره بانک میزنه امکان اتصال وجود ندارد. بعدا دوباره تلاش کنید.

اگر امروز ست کرده باشند فردا اکی میشه! تمام آدرس ها رو هم باید تغییر بدین هم آدرس وبسرویس و هم آدرسی که مشتری رو ریدایرکت می کنید بهش