ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رفع اشکال و مدیریت و پرداخت هزینه سرور لطفا فقط حرفه ای ها

iranwebshop
March 4th, 2012, 01:12
با سلام

ما با شرکتی که پرداخت سرورهامون رو انجام میده به خاطر پشتیبانی بسیار ضعیف مشکل پیدا کردیم و قصد داریم سرورها رو که در شرکت hetzner.de هست به تدریج و یکی یکی به پنل یک شرکت معتبر ایرانی که پشتیبانی بسیار خوبی تلفنی و تیکت آنلاین داشته باشن و البته کار مدیریت سرور رو هم حرفه ای بلد باشن انتقال بدیم

فعلا مشکل اساسی ما این هست که یکی از سرورهای ما که ex4 هست مشکل پیدا کرده و باید خیلی سریع مشکلش حل بشه

مشکل از اونجا شروع شد که

سرور لودش بالا رفته بود که از طریق ریبوت معمولی جواب نداد و ما ریست سخت افزاری کردیم و بعد از بالا اومدن در بالای برخی سایتها ارور

Can't create/write to file '/tmp/#sql_3405_0.MYI'

مشاهده شد که ما پوشه tmp رو به پارتیشن دیگه منتقل کردیم

ما یک بلوک دیواس در /etc/tmpDSK بجای فایل قبلی ایجاد کردیم و سیستم ریبوت شد که پارتیشن ها دوباره ماونت بشن؛ پس از این دیگه سرور بالا نیومد الانم دیگه اصلا با ریبوت معمولی و سخت افزاری سرور بالا نمیاد و دسترسی SSH هم قطع شده .

حالا همکارن حرفه ای که پنل کنسول هتزنر دارن و میتونن سرور رو به پنل خودشون منتقل کنند و پرداخت یورو رو هم میتونند با قیمت مناسب انجام بدن

و البته مدیریت و رفع اشکال فعلی ما رو هم بتونند حرفه ای انجام بدن پیشنهاد بدن

لطفا تلفن و پیشنهاد رو پیغام خصوصی بزارید

ما خیلی عجله داریم هزینه هم مشکلی نیست

---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------

اگر از همکارن الان ساعت 1 میتونن تلفن بدن برای صحبت ممنون میشم

razavihost
March 4th, 2012, 01:54
برای پرداخت سرور من میتونم کمک کنم.اما سرور های سری ex و eq فقط پشتیبانی سخت افزاری دیتا سنترو داره و از لحاظ نرم افرای برای این سرور ها باید مستقل عمل کنید که این مورد دست کم ماه 40 هزارتومن برای هر سرور در ماه رو در بر داره.

iranwebshop
March 4th, 2012, 02:02
برای پرداخت سرور من میتونم کمک کنم.اما سرور های سری ex و eq فقط پشتیبانی سخت افزاری دیتا سنترو داره و از لحاظ نرم افرای برای این سرور ها باید مستقل عمل کنید که این مورد دست کم ماه 40 هزارتومن برای هر سرور در ماه رو در بر داره.

با تشکر دوست عزیز ما به مدیریت سرور مسلط هستیم اما مشکل فعلی ظاهرا سخت افزاری هست و وقتی ایمیل ارسال میکنیم میگن باید صاحب پنل اون درخواست بده اون شرکتم اصلا چند روزه جواب ما رو نمیده پشتیبانی خوبی نداره ما فقط بری قیمت مناسب یورو ازشون این سرور گرفتیم

شما ایا میتونید مشکل فعلی رو برطرف کنید به نظر شما مشکل از چی هست الان

porya_spy
March 4th, 2012, 02:08
اقای محمد خسروی ادم قابل اطمینانی هستن وبا هتزنر همکاری دارن

یوزر hetnzer در اتجمن

razavihost
March 4th, 2012, 02:10
با تشکر دوست عزیز ما به مدیریت سرور مسلط هستیم اما مشکل فعلی ظاهرا سخت افزاری هست و وقتی ایمیل ارسال میکنیم میگن باید صاحب پنل اون درخواست بده اون شرکتم اصلا چند روزه جواب ما رو نمیده پشتیبانی خوبی نداره ما فقط بری قیمت مناسب یورو ازشون این سرور گرفتیم

شما ایا میتونید مشکل فعلی رو برطرف کنید به نظر شما مشکل از چی هست الان
من در حد پرداخت میتونم کمک کنم.پیشه اسم ائن شرکت رو در پیام خصوصی بگین.از شرکت نخواستین که براتو kvm بگیره؟

iranwebshop
March 4th, 2012, 02:21

یوزر hetnzer در اتجمن

مرسی پیگیری میکنم اگر از دوستان حرفه ای های کار با hetzner را میشناسن پیغام بدن

---------- Post added at 02:17 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------

من در حد پرداخت میتونم کمک کنم.پیشه اسم ائن شرکت رو در پیام خصوصی بگین.از شرکت نخواستین که براتو kvm بگیره؟

نه روی این سرور kvm سفارش ندادیم

به نظر شما مشکل چیه

---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------

لطفا بگین

ex4
ex6
ex8
eq10

اینها رو ماهیانه چه قدر پرداخت میکند میتونید پیغام خصوصی بزارید و cpanel و litespeed رو

---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------

یوزر hetnzer در اتجمن

هیچ کدام از این کاربران در جستجوی پیشرفته فیلد کاربر پیدا نشد
hetnzer
hetzner

razavihost
March 4th, 2012, 02:33
من مشکل رو نرم افزاری میدونم.چون لود بالا به سخت افزار ربطی نداره.

iranwebshop
March 4th, 2012, 02:40
من مشکل رو نرم افزاری میدونم.چون لود بالا به سخت افزار ربطی نداره.

الان که کلا دسترسی نیست ssh هم قطع هست با ریست هم بالا نماید الان چه مشکلی داره و چه طور جل میشه ؟

razavihost
March 4th, 2012, 02:42
باید درخواست kvmکنید و ببینید که سرور چشه

_omid_
March 4th, 2012, 09:29
هیچ کدام از این کاربران در جستجوی پیشرفته فیلد کاربر پیدا نشد
hetnzer
hetzner[/QUOTE]
سلام
یوزر اقای خسروی در انجمن
smartieuser (http://www.webhostingtalk.ir/member/3332/)

taghi.karimi
March 4th, 2012, 10:02
در صورتی که kvm هزینه بالا بود و یا ارائه نمیشد! میتوانید ipmi اجاره کنید که همان امکانات kvm را دارد ولی ارزانتر!

iranwebshop
March 4th, 2012, 10:04
باید درخواست kvmکنید و ببینید که سرور چشه

جواب شرکت میزبان

این سرور امکان ورود از طریق kvm را هم ندارد سیستم فایل لود نمیشود
دیتاسنتر نیز در این خصوص هیچ اقدامی نمیکند
رفع این مشکل روز ها زمان میبرد و از دانش ما نیز خارج است

اما هارد مشکلی ندارد

از همکاران حرفه ای کسی میتونه این مشکل رو حل کنه ؟

iranwebshop
March 4th, 2012, 12:41
مشکل را برطرف کردیم

مشکل با کپی یک فایل از تنظیمات سرور به سرور فعلی برطرف شد