ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش ست دامين

maham-server
March 4th, 2012, 01:06
سلام كي ميتونه دامين رو روي سرور اختصاصي ست كنه؟؟

b_pcmaster
March 4th, 2012, 01:10
سرور اختصاصی شما چی هست یه کم مشخصات بدین؟لینوکس ویندوز؟؟در ضمن کار ساده ای هستش.خواستید بگید براتون انجام میدم.

maham-server
March 4th, 2012, 01:14
سرور اختصاصی شما چی هست یه کم مشخصات بدین؟لینوکس ویندوز؟؟در ضمن کار ساده ای هستش.خواستید بگید براتون انجام میدم.

سرور من مجازي ساز روش نصبه

b_pcmaster
March 4th, 2012, 01:25
خوب با مجازی ساز که حدس میزنم esxi باشه میتونید vps بسازید و دامین ست کنید یا میخواین روی خود سرور اختصاصی دامنه ست کنید..من نمیدونم این کار شدنیه یا نه اما مجازی ساز که نصب میشه شما برای ورود باید حتما آی پی بدید نه نام دامنه.از طریق ssh میخواین روی مجازی ساز دامنه ست کنید؟؟یه کمی توضیحات کامل تر راجع به سرور و شرایط خودتون بدین تا اساتید بتونن راهنمایی کنن.بلا نسبت بنده:D

maham-server
March 4th, 2012, 01:37
آها، فكر كنم روي همون سرور ها اختصاصي اي پي ست كنم بهتره، يه ادرس از پنل دامين بديد متوجه ميشم

b_pcmaster
March 4th, 2012, 01:44
آها، فكر كنم روي همون سرور ها اختصاصي اي پي ست كنم بهتره، يه ادرس از پنل دامين بديد متوجه ميشم

دوست من متوجه منظور شما نشدم؟؟پنل دامین؟؟
شما برای اینکه روی سرور اختصاصیتون دامینتون رو ست کنید باید آی پی سرورتون رو توی پنل دامینتون وارد کنید توی ns1 و توی ns2 وارد کنید آی پی دامنرو.
اگر میخواید پارک دامین ست کنید و cpanel دارید کار خیلی راحته
توی parked domain در cpanele خودتون مثلا تعریف کنید
name.sitename.com
و بعدش در قسمت advanced dns server
برید و اونجا نام پارک دامین رو انتخاب و آی پی سرور رو براش تعریف کنید جای آی پی پیشفرض به همین راحتی.