ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل آمار سایت وردپرس

Faramarzhidden
March 3rd, 2012, 22:00
سلام دوستان
من 2روزه یه سایت زدم
افزونه cystat نصب کردم اما آمار حقیقی رو نشون نمیده...مثلا آمار سایت 10 است....رفرش که میکنی آمار بین 6تا12 تا بالاتر میره مثلا میشه 22...
از افزونه WP-Statistics هم استفاده کردم و همین مشکلو داشتم...من فایلی هم دست نزدم
افزونه هارو هم 100باز عوض کردم
داخل دیتابیس هرچی مربوط به cystat بود رو هم حذف کردم اما نشد....
کدهای متفاوتی هم گذاشتم بازم نشد
اگه میشه راهنمایی کنید
آدرس سایت : سایت تفریحــی پــاتــوقــســـتــان (http://www.patoghestan.ir)

Fracture
March 4th, 2012, 00:37
از new statpress استفاده کنید.

Faramarzhidden
March 5th, 2012, 21:44
ممنون از راهنماییتون
اما این برای کاربران هم نمایش داده میشه؟
کدش چیه که بذارم توی قالب؟
ممنون;;)

peymankazemi
March 8th, 2012, 21:38
کامل ترینش همون cay stat هست که آمارش با وبگذر تقریبا 33 % بیشتر نشون میده و اینم مونده به قوانین آمار گرفتنشون فکر کنم سی استات داخل داشبورد ورد پرس رو هم محاسبه میکنه !
همون سی استات و وبگذر باشه کافیه واسه سایت
دقت کنید وبگذر و کد های مشابه رو همیشه پایین سایت بگذارید چون بعضی اوقات لود نمی شن (سرورشون به مشکل میخوره !) و این باعث میشه سایت هم لود نشه ولی پایین باشه مشکلی پیش نمی یاد.

Faramarzhidden
March 8th, 2012, 21:41
کامل ترینش همون cay stat هست که آمارش با وبگذر تقریبا 33 % بیشتر نشون میده و اینم مونده به قوانین آمار گرفتنشون فکر کنم سی استات داخل داشبورد ورد پرس رو هم محاسبه میکنه !
دقت کنید وبگذر و کد های مشابه رو همیشه پایین سایت بگذارید چون بعضی اوقات لود نمی شن (سرورشون به مشکل میخوره !) و این باعث میشه سایت هم لود نشه ولی پایین باشه مشکلی پیش نمی یاد.

ممنون از راهنماییتون
اما من یدونه پایین گذاشتم
درضمن این cystat که اشتباه نشون میده از قالبه
کسی میدونه باید کجارو دست بزنم که درست شه؟
چون قالب دیگه که گذاشتم درست شمارش میکرد
اما این قالب خیر....

Faramarzhidden
March 9th, 2012, 14:03
دقت کنید وبگذر و کد های مشابه رو همیشه پایین سایت بگذارید چون بعضی اوقات لود نمی شن (سرورشون به مشکل میخوره !) و این باعث میشه سایت هم لود نشه ولی پایین باشه مشکلی پیش نمی یاد. ممنون از راهنماییتون
اما من یدونه پایین گذاشتم
درضمن این cystat که اشتباه نشون میده از قالبه
کسی میدونه باید کجارو دست بزنم که درست شه؟
چون قالب دیگه که گذاشتم درست شمارش میکرد
اما این قالب خیر....

Up....:57:

HADNEZ-ICT
March 9th, 2012, 15:35
دوست عزیز هیچ کدوم از این افزونه ها آمار دقیق را نشون نمی دهند
همه مشکل session دارند (http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&hs=vLK&rls=org.mozilla:en-US:official&sa=X&ei=4PFZT-q4O4PA0QXh9sSNDw&ved=0CBkQBSgA&q=session&spell=1)

iranian-portal
March 9th, 2012, 16:31
Up....:57:

cystate برای وردپرس دقیق عمل می کنه اما باید قالب و سایتتون بهینه باشه
تنظیمات پیش فرض افزونه هم بهترین بازدهی رو داره
در ضمن یک نکته ای که ممکنه گاهی باعث تفاوت در وبگذر و cystate بشه اینه که
cystate به دلیل این که روی بانک اطلاعاتی سایت خودتون سوار شده اگر فشار یا حمله ای روی سایتتون باشه به عنوان آمار ثبت میشه اما وبگذر این چنین نیست

Faramarzhidden
March 9th, 2012, 20:07
cystate برای وردپرس دقیق عمل می کنه اما باید قالب و سایتتون بهینه باشه
تنظیمات پیش فرض افزونه هم بهترین بازدهی رو داره
در ضمن یک نکته ای که ممکنه گاهی باعث تفاوت در وبگذر و cystate بشه اینه که
cystate به دلیل این که روی بانک اطلاعاتی سایت خودتون سوار شده اگر فشار یا حمله ای روی سایتتون باشه به عنوان آمار ثبت میشه اما وبگذر این چنین نیست

سلام
دوست گلم
من که توضیحات در مورد افزونه نخواستم...
گفتم مشکلم از قالبه...کسی میدونه باید چیکار کنم که مشکلم حل بشه؟!کجاهای قالب رو باید دست بزنم؟
قالبم قالبه شادزیست است...
اگه کسی میدونه خواهش میکنم کمک کنه!!!مممنون خیلی مهمه

iranian-portal
March 10th, 2012, 15:29
سلام
مشکلم از قالبه...کسی میدونه باید چیکار کنم که مشکلم حل بشه؟!کجاهای قالب رو باید دست بزنم؟
قالبم قالبه شادزیست است...
اگه کسی میدونه خواهش میکنم کمک کنه!!!مممنون خیلی مهمه

اگر می فرمایید مشکل از قالب هست
قالب هم مربوط به سایت شادزیست هست یک نکته رو توجه داشته باشید
قالب هایی که به صورت چند ستونه طراحی شدند مثل سایت های خبری
که محدودیت خروجی برای مطالب دارند در واقع برای افزونه معرفی شده به تعداد ستون های صفحه اول بازدید شمارش می کنند
بر فرض مثال شما قالب سایت خبری مانند شادزیست رو نصب کردید و این قالب دارای 8ستون هست
مثلا یک ستون مربوط به سلامتی یک ستون اخبار یک ستون فال یک ستون بازیگران یا......
هر ستون شما که از محدودیت موضوعی خاصی تبعیت می کنه در واقع اگر قالب معمولی باشه یک صفحه به شمار میره
پس وقتی همه این صفحات در صفحه اصلی شما باشند با یک رفرش 8عدد به آمار شما افزوده میشه
چون در آن واحد 8صفحه موضوعی سایت شما در صفحه اصلی لود شده
امیدوارم متوجه منظور بنده شده باشید

sazsaz
March 10th, 2012, 16:33
ممکنه این افزونه به دردت بخوره
افزونه آمار و کنتور سایت (http://wp-help.ir/Thread-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA--26)