توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بسیار بد در سی پنل عدم ارسال ایمیل!!
rezachess
March 3rd, 2012, 17:38
سلام دوستان
روی سی پنل من یک پلاگینی نصبه فکر کنم مانع ارسال ایمیل می شه اسمش ConfigServer Mail Queues
یکی می تونه من را راه نمایی کنه چه طور می شه این را غیر فعال کرد؟؟؟
از صبح یک دونه ایمیل هم سایتم نفرستاده هر کی ثبت نام کرده بهش ایمیل نرفته!
CANOR
March 3rd, 2012, 21:41
این نرم افزار، ارتباطی با ارسال ایمیل نداره. بلکه ایمیلهایی که در صف انتظار هستند رو میتونید از طریق اون مدیریت کنید
از طریق این نرم افزار و یا از طریق Mail Queue Manager در WHM، چک کنید که آیا ایمیلهای شما در صف هستند یا خیر
اگر در صف بودند، میتونید به راحتی اونها رو دستی ارسال کنید
برای رفع مشکل در این حالت، به Tweak Settings برید و Max hourly emails رو به دلخواه افزایش بدید و سپس Save کنید
allbert
March 3rd, 2012, 22:04
اگر ماژول در whm شما در دسترس باشه شما میتونید از قسمت plugin manager این پلاگین رو غیر فعال کنید
rezachess
March 4th, 2012, 20:04
ممنون ولی من نمی تونم از طریق Mail Queue Manager ایمیل های در صف انتظار را انتظار را ارسال کنم ارور می ده There are currently 159 messages in the mail queue.
موقعی که می زنم می گه!
LOG: retry_defer MAIN == root@****.*** R=localuser T=local_delivery defer (-52): Retry time not yet reached
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
Max hourly emails هم مقدارش 1000 بود کردم 1 !
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
هرکی می تونه کمک کنه لطفا
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------