PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : احتیاج به هاست دانلود 4 گیگ که بتونم سایتم رو هم توش اجرا کنم

alvan
March 3rd, 2012, 04:03
سلام دوستان عزیز راستش میخوام و دارم یک سایت دانلود کتاب راه اندازی میکنم و میخوام حدود 3 الی 4 گیگ کتاب برای دانلود مستقیم بزارم احتیاج به هاست دانلود دارم با حداقل هزینه و این که بتونم کنار همون هاست سایتم رو هم اجرا کنم یا هاست اشانتیون در کنار هاست دانلود
سایتم فکر کنم دارای نهایتا 1000 پست بشه که هر کدوم نهایتا یک عکس و چند خط معرفی کتاب است
مبلغ پیشتهادی سالیانه 50 هزار تومان
دانشجوییه دیگه:63:
به کمک دوستان نیاز دارم
به صراحت بگم بنده تجربه اولمه و آماتور هستم وبه راهنمایی های صمیمانه دوستان نیاز دارم
قبلا از همکاری دوستان و ادمین عزیز سپاسگزارم

1oveless
March 3rd, 2012, 04:15
فضای میزبانی: 3000 مگابایت
پهنای باند ماهیانه: 80 گیگابایت
کنترل پنل: سی پنل
بقیه امکانات: نامحدود
رو می‌تونم بهتون سالیانه 50 تومان بدم و یک ماه تست رایگان سرویس. در صورتی‌ که خواستید کافیست که تیکت بزنید.

www.irit.asia

alvan
March 3rd, 2012, 04:44
عزیزم این که شما فرمودید میزبانی وب هست یا اینکه هاست دانلود؟
به گمانم این که شما فرمودید هاست باشد نه هاست دانلود!
بنده هاست دانلود میخوام با تعاریف بالا
از عنایت شما و حسن توجهتون ممنونم

1oveless
March 3rd, 2012, 04:47
بله هاست میزبانی هست، شما گفتید سایت کتاب، به این دلیل که حجم کتاب از ۱۰۰ mb به بالا نمیره من این پیشنهاد رو دادم به هر حال موفق باشید.

alvan
March 3rd, 2012, 05:11
یعنی میشه با همین پلن پیشنهادی شما و بدون هاست دانلود در سایت کتاب برای دانلود گذاشت با حجم های مثلا هرکدام 10 یا 6 مگابایت و جمعا 4 گیگ مطلب؟

1oveless
March 3rd, 2012, 05:16
همون طوری که گفتم کمتر از ۱۰۰ mb باشه هیچ مشکلی‌ تو سرعت بارگزاری سایت به وجود نمیاد، اما اگه قسط دارید فایل‌های حجیم قرار بدید که بهتر هست هاست دانلود تهیه کنید و هم یک میزبانی، اما با این حجمی که شما گفتید خیر به نظرم نیازی نیست برای خرید هاست دانلود.

شما هم تا صبح صبر کنید اگر خواستید تا بقیه فروشندگان هم آفر بدن.

alvan
March 3rd, 2012, 05:20
ممنون دوست عزیز در ساتتون هم دیدم همین طور نوشتید خواهشا همین الان درستش کنید خیلی تو بازدیداتون تاثیر منفی مزاره البته جسارت نشه ولی قسط درست نیست قصد درست است
باز هم جسارت منو ببخشید

Ashkankamangar.ir
March 3rd, 2012, 08:33
پلن 7 میزبانی لینوکس حرفه ای cPanel
فضای اختصاصی هارد دیسک : 5000 مگابایت
پهنای باند ماهیانه : نامحدود
پارک دامنه : نامحدود
تعداد دیتابیس : 35 عدد
ادان دامنه : 2عدد
سایر امکانات نامحدود
80,000تومان سالانه
البته با اجرای کد تخفیف saale90 میتونید 35 درصد تخفیف بگیرید
یعنی درمیاد براتون 52 تومان در سال
مجهز به لایت اسپید و سیپنل و پشتیبانی 24 ساعته
آپتایم 100 درصد و 99.999 درصد تضمینی با بکاپ روزانه و هفتگی و ماهیانه در دو سرور جداگانه

https://clients.mizbansite.com/cart.php?a=add&pid=27