PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آفر ویژه سرور مجازی به مناسبت 1000 کاربره شدن آذرآنلاین

azaronline
March 2nd, 2012, 16:45
با سلام
به مناسبت رسیدن تعداد کاربران آذرآنلاین به بیش از 1000 نفر فروش ویژه سرور های مجازی آمریکا را تا تاریخ 29 اسفند ماه اعلام می نماییم

مشخصات سرور اصلی از دیتا سنتر اوستا
Cpu : dual Intel® Xeon® Processor L5420 12M Cache --- 2*4*2.5 GHz
ram : 16 GB
HDD : SATA 3
Port 1 GB

ip range :8.22.207.1---8.22.207.30

پلان 1
Ram : 512 MB
Hdd :35 GB SATA-3
BW : unlimited
FREE backup space : 10 GB
هزینه ماه اول : 20000 تومان
هزینه تمدید 25000 تومان
پرداخت 3 ماهه : 60000 تومان
Azaronline.com |سرور مجازی آمریکا | سرور مجازی ویندوز آمریکا | سرور مجازی لینوکس آمریکا | وی پی اس آمریکا | vps آمریکا | (http://azaronline.com/vps/usa/)

پلان 2
Ram : 1024 MB
Hdd :50 GB SATA-3
BW : unlimited
Free backup space : 20 GB
هزینه ماه اول : 30000 تومان
هزینه تمدید : 40000 تومان
پرداخت 3 ماهه : 100000 تومان
Azaronline.com |سرور مجازی آمریکا | سرور مجازی ویندوز آمریکا | سرور مجازی لینوکس آمریکا | وی پی اس آمریکا | vps آمریکا | (http://azaronline.com/vps/usa/)

همچنین به خریداران محترم، پنل ارسال اس ام اس رایگان ارئه خواهد شد
مجازی سازی توسط VmWare ESXi نسخه 4.1 میباشد
پشتیبانی از طریق : لایو چت و تیکت و تلفن می باشد
نصب و کانفیگ نرم افزار های مورد نیاز هنگام تحویل رایگان خواهد بود
پنل ریوبت قابل ارائه می باشد
عدم اورسل توسط آذرآنلاین تضمین می گردد
تمامی پورت های مشکل ساز بر روی سرور محدود شده اند
مدت زمان تحویل سرور های مجازی 2 ساعت کاری خواهد بود
لیست سیستم عامل های قابل ارائه در لینک زیر موجود میباشد
azaronline.com لیست سیستم عامل های قابل استفاده در سرور های مجازی (http://azaronline.com/vps/OS/)
تلفن مشاوره و راهنمایی : 09372091083

با تشکر

p0lice
March 2nd, 2012, 16:51
الان من اگه سفارش بدم تا 2 ساعت دیگه میدین
پنل ریبوت میدین ؟

azaronline
March 2nd, 2012, 16:53
الان من اگه سفارش بدم تا 2 ساعت دیگه میدین
پنل ریبوت میدین ؟

با سلام
تا 2 ساعت بعد از پرداخت قابل استفاده خواهد بود
و پنل ریبوت هم تقدیم خواهد شد
با تشکر

p0lice
March 2nd, 2012, 17:58
من در عرض 25 دقیقه هم سفارش دادم هم تحویل گرفتم کارتون عالی بود

MiladPei
March 2nd, 2012, 18:21
من نزدیک 7 ماه هست که از آذر آنلاین 2 تا سرور دارم
تا بحال مشکلی نبوده که نیاز به پشتیبانیشون باشه اما تیمشون همیشه چه داخل سایت چه یاهو حضور دارند و جوابگو هستند
آپ تایم 100% و مهم تر از همه اخلاق خیلی خوب از خصوصیاتشون هست.

h4m3d
March 3rd, 2012, 17:21
سلام :xتایید میشن من ازشون سرویس دارم پشتیبانیشون خیلی عالیه

nicotim
November 7th, 2013, 21:08
پست شکایت از اذر انلاین به دلیل ارزش نداشت 30 هزار تومان پاک شد
امیدوارم ایشونم به اشتباهشون پی ببرن و دومین ها رو تایید کنند
ماه محرم هست و امیدوارم هممون عاقبت به خیر شیم

یا علی

ali0000
November 7th, 2013, 21:24
سلام و درود
بر اساس تجربیات باید اعلام کنم ، در چنین مواقعی پلیس فتا ، پلیس 110 ، پلیس غیر فتا ، ستاد مشترک ارتش و ... نمیتونن کاری برای شما دوست گرامی انجام بدن همونطور که بنده ماهها درگیر دامنه 5 ساله ام بودم و شرکت هاستینگ پرشین وب درخواست رقم نجومی نسبت به تمدید دامنه داشت و بدتر از همه این موارد دوندگی ها و وقتی که برای شکایت در اداره پلیس فتا گذاشتم و حتی ایمیل هایی با وزارت صنعت و معدن تجارت ( enamad ) مبادله کردم دریغ از 1 تماس یا پیگیری ، تا دلت بخواد مدارک داشتم از فاکتورهای تمدید گرفته تا تک تک قبوض و فیش مبالغی که بحساب شرکت واریز کرده بودم و قرارداد شرکت ، اینارو نگفتم که مأیوست کنم ، منم مثل خودت متضرر شدم و مثل خودت ناراحت از بی پاسخی و بی مسئولیتی ... اما دوست خوبم بهترین گزینه ، مکاتبه و مذاکره با فروشندس ما همه آدمیم ! و عموماً نام آدمی با انسانیت درآمیخته و انسانیت جلا دهنده نام آدمی ، 10 تومن و 100 تومن کسی رو فقیر نکرده و کسی رو پولدار نخواهد کرد باید به انسانیت و حفظ اون بیشتر فکر کرد.
یه موضوع رو هم عنوان کنم که بر اساس اطلاعیه بیشتر شرکتها و فروشندگان محترم این روزها درگیر جابجایی رجیسترار هستن ( دامنه های بین المللی ) و احتمال داره این شرکت نیز دچار این مشکل جایجایی باشه اما دلیل نمیشه تلفن و تیکت شما رو پاسخ ندن ، ( امیدوارم مشکلت حل بشه )

nicotim
November 7th, 2013, 21:32
بله حق با شماست ما همه ادمیم و درستم نبود من اینجوری پیغام میذاشتم ولی با اندکی سرچ کردن در همین انجمن میبیند بچه های دیگری بودن که متاسفانه همچین مشکلی با این سایت داشتن،منم فقط قصدم بیشتر هشدار به دوستان دیگر بود،و سعی میکنم پیگیریم داشته باشم ولی میدونم اخرش هیچی به هیچی ولی شکایت حضوری کار ساز میشه مطمئنن.. متاسفانه بنده بخاطر اختلاف 5 هزار تومان در دامین دات کام از اذرانلاین خرید کردم،ولی همزمان دامینی دیگری از سایت میهن وب هاست تهیه کردم که کمتر از 50 ثانبه ثبت شد و فعال
با تشکر .

ali0000
November 7th, 2013, 21:40
دوست خوبم منظور بنده شما و خریداران نبود امیدوارم بخودتون نگرفته باشید
دامین بین الملل قانوناً باید آنی بهمراه پنل تحویل بشه اما کمی جستجو بفرمایید بعلت اینکه ثبت کننده دامنه های بین المللی ResellerClub - Directi به شرکت آمریکایی واگذار شده و با توجه به قوانین عمومی کشور امریکا و اعمال تحریمها و محدودیت برای ایران بیشتر خدمات دهنده ها دچار حجم عظیم کاری جهت انتقال به رجیسترار جدید هستن و طبق اطلاعات اکثراً در حال مذاکره با رجیسترار های اروپایی و آسیایی هستن این یک احتماله که ثبت کننده دامین شما هم دچار این پیک کاری و جابجایی باشه
موفق و پیروز باشید

reza*
November 7th, 2013, 22:56
تاپیک زیر خاکی میباشد.