توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه های جلوگیری از ریپ شدن
iraniandata
March 2nd, 2012, 15:02
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان امروزه با پدیده ریپ کردن آشنا شدیم
معمولا ریپ از دوصورت:
***ی کدها و فایل استایل
طراحی عین قالب دیگری
درمورد نوع اول میخواستم یه تاپیک جامع در مورد راه های جلوگیری از ریپ شدن بزنم
دوستان لطفا تو این تاپیک هرکسی راهی برای جلوگیری از ریپ کردن قالب دارند ارائه
فقط افرادی پست بزنن که میخواهند راهی برای جلوگیری از ریپ کردن قالب آموزش بدن و غیر از این کسی پست نزند که اسپم است
با تشکر
منتظریم
liandata
March 2nd, 2012, 15:14
من چند وقت پیش توی یکی از سایت ها دیدم یک راه برای اینکار نوشته بود
به اینصورت بود که یک فایل php را به جای فایل style فراخوانی میکنه و کد ها به صورت مخفی میمونه . اگر پیداش کردم حتما قرار میدم
vahab00
March 2nd, 2012, 16:42
ي راه جالب اينكه استايل رو بگيري كد كني
من تاحالا انجام ندادم
اما نمونه سايت ماي تم هست (نميدونم عوض شده قالبش يا خير) اما استايلش كد شده و جلوگيري ميكنه
و اما روشي كه خودم استفاده ميكنم
به صورت كلي فوتر رو با كپي رايت خودم كد ميكنم و كسي هم بخواد ريپ كنه لاقل كپي رايتم موجوده
البته بايد جايي رو كد كنيد كه طرف اگه برش داره كل قالب خراب شه :دي
يا حق
MihanTech
March 2nd, 2012, 16:47
جلوگیری اشتباه هست . چون امکان جلوگیری نیست .
فقط میتونید برای کاربران معمولی سختش کنید . بعضی اوقات هم غیر ممکن
iraniandata
March 2nd, 2012, 18:55
سلام
سخت کردنش هم باز خوبه
liandata
March 2nd, 2012, 19:33
آموزش مخفی کردن فایل های css !
برای اینکار از PHP و htaccess استفاده میکنیم.
فرض میکنیم یک صفحهای داریم بهنام index.php کدهای اچتیامال زیر را هم در آن داریم:
کد:
<html> <head> <link rel=”stylesheet” type=”text/css” href=”style.css” /> </head> <body> hello world </body> </html> حالا کد پیاچپی زیر را به بالای index.php اضافه میکنیم، یعنی قبل از شروع شدن باید قرار بگیرد:
کد:
<?php session_start(); $_SESSION["csskey"] = “user”; ?> با اینکار برای کاربر در هنگام ورود یک سشن با نام csskey که برابر با user است، ست کردیم.
سپس یک فایل با نام style.php می سازیم و تکهکد پیاچپی زیر را در ابتدای آن قرار میدهیم و بعد از آن، دستورات سیاساسمان را اضافه میکنیم:
کد:
<?php session_start(); header(“Content-type: text/css”); if ($_SESSION["csskey"] != “user”) {die(“:-)”);} $_SESSION["csskey"] = “somethingelse”; ?> body {background-color: #000; color: #fff; direction: rtl;} فکر کنم متوجه شده باشید که چه اتفاقی قرار است بیاُفتد. Content-type را از نوع text/css میگذاریم تا مرورگر آن را بهعنوان یک فایل سیاساس تفسیر کند.
سپس میگوییم اگر csskey برابر با user نبود، دستورات سیاساس را بارگذاری نکن و در خروجی «:-)» را چاپ کن.
اما اگر csskey برابر با user بود، آنوقت دوباره csskey را برابر با somethingelse میکنیم و در خروجی دستورات سیاساس را برمیگردانیم.
و در آخر فقط کافی است دو خط زیر را به فایل .htaccess اضافه کنیم:
کد:
RewriteEngine on RewriteRule style.css style.php درواقع ما عملاً هیچ فایلی بهنام style.css نداریم و با کمک اچتیاکسس style.php را تبدیل به style.css میکنیم.
شاید تنها ایرادی که این روش داشته باشد این است که برای هربار بارگذاری شدن سایت، باید تعدادی دستور پیاچپی اجرا و کامپایل شود و این برای سایتهایی که بازدید بالا دارند اصلاً خوب نیست چرا که فشار زیادی به سرور وارد میشود و مورد دیگر اینکه حتی با استفاده از این روش نیز دستورات سیاساسمان همچنان با فایرباگ قابل روئیت میباشند!
به نقل از انجمن وردپرس
این کار یکم کار کسانی که میخوان قالب رو ریپ کنند سخت تر میکنه
امیدوارم به دردتون بخوره
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
آموزش مخفی کردن فایل های css !
برای اینکار از PHP و htaccess استفاده میکنیم.
فرض میکنیم یک صفحهای داریم بهنام index.php کدهای اچتیامال زیر را هم در آن داریم:
با اینکار برای کاربر در هنگام ورود یک سشن با نام csskey که برابر با user است، ست کردیم.
سپس یک فایل با نام style.php می سازیم و تکهکد پیاچپی زیر را در ابتدای آن قرار میدهیم و بعد از آن، دستورات سیاساسمان را اضافه میکنیم:
کد:
<?php
session_start();
header(“Content-type: text/css”);
if ($_SESSION["csskey"] != “user”) {die(“:-)”);}
$_SESSION["csskey"] = “somethingelse”;
?>
body {background-color: #000; color: #fff; direction: rtl;}
فکر کنم متوجه شده باشید که چه اتفاقی قرار است بیاُفتد. Content-type را از نوع text/css میگذاریم تا مرورگر آن را بهعنوان یک فایل سیاساس تفسیر کند.
سپس میگوییم اگر csskey برابر با user نبود، دستورات سیاساس را بارگذاری نکن و در خروجی «:-)» را چاپ کن.
اما اگر csskey برابر با user بود، آنوقت دوباره csskey را برابر با somethingelse میکنیم و در خروجی دستورات سیاساس را برمیگردانیم.
و در آخر فقط کافی است دو خط زیر را به فایل .htaccess اضافه کنیم:
کد:
RewriteEngine on
RewriteRule style.css style.php
درواقع ما عملاً هیچ فایلی بهنام style.css نداریم و با کمک اچتیاکسس style.php را تبدیل به style.css میکنیم.
شاید تنها ایرادی که این روش داشته باشد این است که برای هربار بارگذاری شدن سایت، باید تعدادی دستور پیاچپی اجرا و کامپایل شود و این برای سایتهایی که بازدید بالا دارند اصلاً خوب نیست چرا که فشار زیادی به سرور وارد میشود و مورد دیگر اینکه حتی با استفاده از این روش نیز دستورات سیاساسمان همچنان با فایرباگ قابل روئیت میباشند!
به نقل از انجمن وردپرس
این کار یکم کار کسانی که میخوان قالب رو ریپ کنند سخت تر میکنه
امیدوارم به دردتون بخوره