ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالبم ريپ شده!

AHF-victory
March 2nd, 2012, 11:38
دوستان قالبم ريپ شده!!!

هزينه و وقت زيادي هم گزاشته بوديم براش،اما يكي ريپ كرد

چه كار ميشه كرد؟؟

از چه راهي پيگيري كنيم؟

اين وب سايت قالب خيلي ها را ريپ كرده بدون اجازه.

sajad2745
March 2nd, 2012, 11:39
به پلیس مجازی شکایت کنید

m_dg_farari
March 2nd, 2012, 11:39
هیچ راهی برای پیگیری نیست دوست من :) اینجا ایران است.
فروش قالب فوق العاده زیبا و حرفه ای whmcs (http://www.webhostingtalk.ir/f176/42609)
این یک نمونه بسیار بسیار نادرش!

HADNEZ-ICT
March 2nd, 2012, 11:42
ولشون کن فدای سرت
هیچ کاریش نمی شه کرد

salar74_a
March 2nd, 2012, 12:19
صلوات بفرست:دی

safirhost
March 2nd, 2012, 12:22
ولشون کن فدای سرت
هیچ کاریش نمی شه کرد

موافقم مال من رو نزاشتن 1 روز از روش بگذره و ریپ شد و کاریم نمیشه کرد..
بخوایی بری شکایت مجازی کنی 1 سال الاف میشی و بی جواب !!

دوستان وب
March 2nd, 2012, 12:24
تو ایران هیچ کاری نمیشه کرد !
ما قالب طراحی میکنیم . 1 ماه روش کار میکنیم ، وقتی میاد رو سایت 5 دقیقه بعد ریپش میکنن !!
باز هم بعضی ها میزارن برای دانلود ، مشکلی نیست !!!
ولی یه عدشون میان میفروشنش !!!!

faratools
March 2nd, 2012, 12:27
من فتا شکایت کردم اصلا خبری نیس

liandata
March 2nd, 2012, 13:01
الان قالب سایت های بزرگ رو ریپ میکنن. کاریش هم نمیشه کرد. سایت هایی که قالب سایت های دیگه رو روی سایتشون میزارن اعتباری ندارن . مثلا سایت هایی که قالب دانلود ها رو روی سایتشون قرار میدن . آیا اعتبارشون با این کار بالا میره ؟ یا از اعتبار و محبوبیت سایت اصلی کم میشه ؟ نه .

اسم سایت که اوردم فقط برای مثال بود و اصلا ارزش تبلیغی نداشت. دوستان فکر بد نکنن . :دی

bepad
March 2nd, 2012, 13:09
مدیر هاستینگی که روی اون هست سایت تماس بگیرید بدید ببندن هاستو اگر قبول نکرد از اون هاستینگ شکایت کنید
چندتا قالب منو اینطوری ریپ کردن 24 ساعته جمعش کردم

amirlord
March 2nd, 2012, 13:59
بعضی از دوستانی که اینجا دم از طراحی اختصاصی میزدند و میگویند که طرح میزنیم و فرداش ریپ میکنن و فلان یک نگاه به سایت های خودشون بندازن !!! ایده برداری بکنید اما کپی نکنید !
من جای شما خجالت کشیدم !
موفق باشید !

mehrshad.ho
March 2nd, 2012, 14:11
بهتره به دیتاسنترش اطلاع بدی 3 سوت ساسپند می کنند و اخطار میدن اگه دوباره تکرار کنه هم سایتش رو حذف می کنند

alfavps
March 2nd, 2012, 14:38
بهتره به دیتاسنترش اطلاع بدی 3 سوت ساسپند می کنند و اخطار میدن اگه دوباره تکرار کنه هم سایتش رو حذف می کنند
دیتاسنتر هیچوقت اینکارو نمیکنه .
شما فرض کنم یه فایل تورنت در وسعت زیاد پخش میکنه فقط ابیوزش رو دریافت میکنی در صورتی که شاید چندین هزار دلار ضرر زده باشی فقط مواردی رو بررسی میکنه که واقعا برای مسائل حقوقی یا منابع سخت افزاری دیتاسنتر خطر خاصی ایجاد کنه همین !

kamran_b
July 30th, 2012, 00:32
سلام

دوستان راه های زیادی برای جلوگیری از رپ شده قالب هست دوستان من طراحی قالب میکنم کسی بخواد قالب درست حساب باشه و رپنشده ببنده در خدوتم

alef1
July 30th, 2012, 00:39
باریکلا به شما!
میگم این راه هایی که بلدید شامل دیدن تاریخ تاپیک هم میشه؟!

hasun
July 30th, 2012, 00:41
قالب وب سایت من 2 بار ریپ شد .
2 بارش رو با اشخاصی که ریپ و منتشر کرده بودم تماس گرفتم و مسالمت آمیز صحبت کردم و برداشتن .
البته یه کوچولو هم تهدیدشون کردم که به پلیس فتا شکایت میکنم ! (بعید میدونم پلیس فتا کاری کنه)

پی نوشت : تاریخ رو الان دیدم . امیدوارم به درد آیندگان بخوره 8-|

Sajad
July 30th, 2012, 09:09
Closed