PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اینرتنت اکپلوره در ویندوز 2003 وارنینگ!!

rezachess
March 1st, 2012, 21:12
سلام دوستان !
من تو یک وی پی اس تو ویندوز 2003 گرفتم موقعی که با اینترنت اکسپلوره می خوام یک سایت را باز کنم مدام یک وارنینگ می یاد کسی می دونه چه طور می شه از شر این وارنینگ ها راحت شد !!
موقعی هم که می خوام سطح امنیتی این را کاهش بدم نمی زاره میگه سطح امنیتی باید در حالت های باشه!!
اگه می شه کمک کنید ! خیلی لازم دارم!!

---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------

آقا موضوع را اصلاح میکنم " مشکل اینترنت اکسپلوره در ویندوز 2003 وارنینگ های پیاپی !! (http://www.webhostingtalk.ir/f56/42639/) "

---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------

کسی نمی دونه؟؟؟

taghi.karimi
March 1st, 2012, 22:21
درود
در ویندوز سرور به نظر بنده بهترین گزینه گوگل کروم است!
چرا از این مرورگر استفاده نمیکنید ؟

rezachess
March 1st, 2012, 22:25
نه من از نرم افزاری استفاده می کنم که از مرورگر اینترنت اکسپلوره استفاده می کنه به خاطر همین مشکل ایجاد می کنه

mhasani95
March 1st, 2012, 22:28
سلام . برای حل مشکل . وقتی ارور به نمایش در میاد ، یه دکمه add پایینش داره
اونو بزن
بعد توی صفحه بعد require ssl رو تیکشو بردار و ادد بزن . آخرشم اوکی کن . سایت مورد نظرت باز میشه
اما منم در تایید حرف دوستمون taghi karami . پیشنهاد میکنم کروم بریز روی سرورت . چرا که این گیر هارو نداره و در ضمن ! مصرف رم پایینی داره

rezachess
March 1st, 2012, 22:30
سلام . برای حل مشکل . وقتی ارور به نمایش در میاد ، یه دکمه add پایینش داره
اونو بزن
بعد توی صفحه بعد require ssl رو تیکشو بردار و ادد بزن . آخرشم اوکی کن . سایت مورد نظرت باز میشه
اما منم در تایید حرف دوستمون taghi karami . پیشنهاد میکنم کروم بریز روی سرورت . چرا که این گیر هارو نداره و در ضمن ! مصرف رم پایینی داره
بابا خوب این خیلی حال گیری هست که برای هر سایت اون را بزنی !! بعدش هم من توضیح دادم که از یک نرم افزار استفاده می کنم که اون از اینترنت اکسپلوره استفاده می کنه!!

mhasani95
March 1st, 2012, 22:43
منظورت اسپمر هست ؟

rezachess
March 1st, 2012, 22:46
درست شد اینترنت اکسپلور 8 ریختم درست شد

mhasani95
March 1st, 2012, 22:56
کلا سعی کن ملت رو با اسپم اذیت نکنی
اما در کل
موفق باشی

sajadzero
March 1st, 2012, 23:03
سلام
تو قسمت امنیتی میتونستید رو low قرار بدید مشکلتون حل میشود

HADNEZ-ICT
March 2nd, 2012, 00:28
بابا خوب این خیلی حال گیری هست که برای هر سایت اون را بزنی !! بعدش هم من توضیح دادم که از یک نرم افزار استفاده می کنم که اون از اینترنت اکسپلوره استفاده می کنه!!
از قسمت کامپونت های ویندوز می تونید این مشکل را حل کنید
add or remove programs > add or remove windows componets > security configuration wizard
البته نمی شه اسمش را مشکل گذاشت اما تو دست و پاست