ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویروس تروجان - آنتی ویروس مناسب

ali.n
March 1st, 2012, 14:56
سلام

سروری که در بارش صحبت می کنم شخصی هست و برای هاستینگ نیست...

یکی از کاربرا گزارش کرده بود که به محض وارد شدن به سایت ما پیغام وجود ویروس تروجان از طرف
آنتی ویروس AVG دریافت می کنه.با ادمین سرور که یه تیم خارجی هست مطرح شد اونا ویروس را پاک کردن و دیگه AVG چیزی پیدا نکرده. من از اونا خواستم که انتی ویروس نصب کنند اونا می گن
می تونن KasperSky Antivirus رو نصب کنن ولی مطمئن نیستند کاملا بتونه جلوی رخنه های بعدی رو بگیره.. نظر شما چیه ؟ من عین جواب اونا رو می نویسم

that .js files have java scripts which might be the a style sheet coding. Sometimes the coding style/method might be vulnerable for the server. Antivirus on the server won't be able to detect it. We can enable KasperSky Antivirus to check it but not sure about it.

allbert
March 1st, 2012, 18:31
در سرور شما اسیب پذیری xss وجود داره که هکر میتونه با inject کردن کد های جاوا سایت رو الوده کنه

شما بهتر هست این اسیب پذیری رو برطرف کنی

تو این متن هم امده که در بعضی از موارد هکر از کد هایی استفاده میکنه که برای کسپر اسکای قابل شناسایی نیست

من شخصا nod 32 رو ترجیح میدم

sajadzero
March 1st, 2012, 19:10
سلام
نود ۳۲ واقعا معرکه هستش .

pardishosting
March 1st, 2012, 19:30
اگر خواستید براتون یه آنتی ویروس نصب می کنم با اسکن هفتگی و یا روزانه ، آپدیت خودکار و ... مشکلتون تا 80 - 90 درصد حل می شه.

ali.n
March 1st, 2012, 20:46
در سرور شما اسیب پذیری xss وجود داره که هکر میتونه با inject کردن کد های جاوا سایت رو الوده کنه

شما بهتر هست این اسیب پذیری رو برطرف کنی

تو این متن هم امده که در بعضی از موارد هکر از کد هایی استفاده میکنه که برای کسپر اسکای قابل شناسایی نیست

من شخصا nod 32 رو ترجیح میدم

ممنون برای اظهار نظر دوستان

برطرف کردن این عیب کار کی هست ؟ کار ادمین سروره ؟

و اینکه نصب آنتی ویروس هزینه بر هست؟ چون من ماهانه به اونها پرداخت می کنم.

ali.n
March 2nd, 2012, 20:57
از طرف ادمین سرور avg طوری تنیظم شده که هر روز بطور اتوماتیک اسکن بگیره و نتیجشو بفرسته به ایمیلم.
اولین اسکنو دریافت کردم.با برنامه نویس صحبت کردم جواب سر بالا میداد...

disna
August 24th, 2012, 02:05
اگر خواستید براتون یه آنتی ویروس نصب می کنم با اسکن هفتگی و یا روزانه ، آپدیت خودکار و ... مشکلتون تا 80 - 90 درصد حل می شه.

آنتی ویروس نصب میکنی ؟

خوب این بنده خدا هم میخواد نصب کنه . ولی خوب باید هزینه کنه . آنتی ویروس سرور که خوب باشه برند هم باشه مورد اعتماد هم باشه ف مفتی هم باشه ؟؟؟؟؟

نگرد نیست عزیزم .
تو حاضری 5 دقیقه برای کسب مجانی و مفتی بیل بزنی ؟؟؟ بیل که هیچی . حاضری اگه گفت 5 دقیقه ی جار رو ببین این کار و کنی ؟!!!