ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در رابطه با خرید سرور از hetzner

takmaisam
February 29th, 2012, 23:41
با سلام
من چند سوال دارم در رابطه با خريد سرور از hetzner دارم که دوستان با اين ديتا سنتر کار کردن لطفا جواب بدن
در قسمت اتخاب نوع os مجازي ساز vmware esxi با انها نيست بايد چکار کرد؟
نوع سيستم را 64 بيتي يا 32 بيتي انتخاب بکنم؟
جهت در خواست ip چکار باید کرد و تقریبا چقدر طول میکشه تا تحویل بدن؟
و در آخر هم با ایرانی جماعت رفتارشون چه جوریاست ؟

با تشکر

allbert
March 1st, 2012, 00:10
کلا نباید زیاد تابلوشه ایرانی بودن

سیستم هم 64 بیتی قدرت پردازش بیشتری داره اما مراقب نصب برنامه ها و ویندوز 2003 باش که یوزرت اگر بخواد برنامه های خاص نصب کنه نمیتونه

takmaisam
March 1st, 2012, 08:17
دوستان لطفا کمک بکنید

takmaisam
March 2nd, 2012, 15:29
کسی هست جواب بده

m_hdi
March 7th, 2012, 17:16
دوست عزیز کلا جواب دادن به تیکتها خیلی خوب هست
در مورد ایرانی بودن به هیچ عنوان نفهمند بهتره چون همه میدونند ما ایرانی ها دستمون از زمینو اسمون کوتاه هست
ولی شبکشون یک مشکل اصاصی و بزرگ داره که از طریق ساب نت تنها نمیتونی به دیگر ایپی ها روت کنی و باید مک ادرس رو هم روت کنی

AvalinHost
March 7th, 2012, 19:48
شبکشون هیچ مشکلی نداره فقط کار باهاش مقداری سخت هست وقتی که یاد بگیرید اونوقت میفهمید چه شبکه جالبی دارن.

b_pcmaster
March 7th, 2012, 19:53
دوست عزیز کلا جواب دادن به تیکتها خیلی خوب هست
در مورد ایرانی بودن به هیچ عنوان نفهمند بهتره چون همه میدونند ما ایرانی ها دستمون از زمینو اسمون کوتاه هست
ولی شبکشون یک مشکل اصاصی و بزرگ داره که از طریق ساب نت تنها نمیتونی به دیگر ایپی ها روت کنی و باید مک ادرس رو هم روت کنی

که البته این به نظر من واقعا یه مزیت بزرگه و کارارو چند برابر راحت میکنه فقط ساختن یه روتر و وارد کردن mac به همین راحتی

ParsWebIT
March 8th, 2012, 20:22
به یوز smartieuser پی ام بدین
ایشون کاملا به این دیتاسنتر وارد هستند