توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل کردن دامنه ir به VPS ویندوز
alimooghashang
February 28th, 2012, 18:22
سلام
من یه VPS ویندوز دارم که میخوام دامنه IR ام رو بهش وصل کنم
دوتا ns1 و ns2 ساختم داخلش و IP هاشم درسته!
ولی داخل nic.ir که ست کردم 4 5 روزه منتظرم ست شه!
میشه بگید چکار باید کنم که درست بشه؟
ممنون
allbert
February 28th, 2012, 19:16
احتمالا شما اطلاعات رو در پنل دامین اشتباه ست کردید
alimooghashang
February 28th, 2012, 19:22
احتمالا شما اطلاعات رو در پنل دامین اشتباه ست کردید
در پنل NIC.ir درست ست کردم!
overv
February 28th, 2012, 23:42
slm aslan shoma niaz be avaz kardane DNS nadarid bayad ye Record tarif konid komaki khastid dar khedmatidm
yahoo ID : joojoo_khalaf
alimooghashang
February 29th, 2012, 08:11
slm aslan shoma niaz be avaz kardane DNS nadarid bayad ye Record tarif konid komaki khastid dar khedmatidm
yahoo ID : joojoo_khalaf
ممنون
خوشحال میشم اگه بگید چطوری این کار رو باید انجام بدم!
ممنون
alone
February 29th, 2012, 09:26
یه ساب دامین بسازید.مثلاdl.NIC.ir بعد توی کنترل پنل هاستتون در قسمت Simple DNS Zone Editor
بعد در قسمت
Add an A Record در کادر Name: اسم ساب دامین. و در کادر address هم ای پی سرور رو وارد کنید.چون .ir هست ممکنه 24 ساعت طول بکشه.
alimooghashang
February 29th, 2012, 09:34
یه ساب دامین بسازید.مثلاdl.nic.ir بعد توی کنترل پنل هاستتون در قسمت simple dns zone editor
بعد در قسمت
add an a record در کادر name: اسم ساب دامین. و در کادر address هم ای پی سرور رو وارد کنید.چون .ir هست ممکنه 24 ساعت طول بکشه.
دوست عزیز من vps ویندوز دارم!
alone
February 29th, 2012, 09:38
یعنی دامینتون روی هاست نیست؟روی سرور هست؟؟
alimooghashang
February 29th, 2012, 09:42
یعنی الان دامینم روی هواست و به هیچ جا وصل نیست!
و فقط یک ip از سرور vps ه ویندوزیم دارم!
overv
February 29th, 2012, 10:57
hamontori ke goftam be host niazi nist va set shodane Subdomain rabti be noee domain nadare
faghat bastegi be Data centere ISP haye mokhtalef dare ke har chand daghighee data baseshon ro Refresh mikonan
kheili sade hast dalile inke migam ba idim tamas begirid in hast ke agar niaz be soal va javab shod dar khedmateton basham va kar sari tar anjam beshe
movafagh bashid :-b
AvalinHost
February 29th, 2012, 11:17
روی سرور ویندوز DNS رو نصب کنید > از طریق administrative tools و قسمت server manager و قسمت roles و add roles
سپس در تنظیمات مربوطه a record و نیم سرورهای دامنه و c name ها رو ادد کنید و تنظیمات رو بر اساس دامنه و ip سرورتون انجام بدین.
یکبار DNS سرور رو رستارت کنید.
در iis یک سایت بسازید برای همون دامنه ir و تنظیمات رو انجام بدین براش. و یکبار iis رو رستارت کنید.
سپس منتظر بمونید که ست بشه.
alimooghashang
February 29th, 2012, 11:51
من الان دوتا nameserver ساختم ns1 و ns2
و دوتا رکورد a هم ساختم براشون و IP سرورم رو داخلشون ست کردم!
یک cname هم ساختم dns1 و داخلش دامینم رو بدونه www وارد کردم!
دیگه چیکار کنم؟
اصلا درست انجام دادم؟
alimooghashang
March 1st, 2012, 02:32
اقا خواهشا یکی کمک کنه!!! :((
mhasani95
March 1st, 2012, 22:38
خب ! شما وقتی میخوای دامنه آی آرتو به وی پی اس وصل کنی اولا باید به چند تا مورد توجه کنی ! اول اینکه ، توی نیک ، وقتی داری دی ان اس میدی . حتما و حتما باید اینطوری دی ان اس بدی مثلا اگر دامنه تو اینه : domain.ir باید دی ان اس هاشو اینا بدی ns1.domain.ir ns2.domain.ir بعد روبروشون میتونی آی پی بدی . اگر وی پی است یک آی پی داره ؛ توی هر دو تا کادر همون یک آی پی رو بنویس. بعد از گذشت 3 ساعت آی پی ست میشه و حالا ! باید توی وی پی است بیای و این دومین رو براش ریکورد تعریف کنید اول اینکه نیاز به 2 تا ریکورد ns داری به ns1.domain.ir و ns2.domain.ir بعدشم . نیاز داری که www.domain.ir. رو ریکورد A بدی به آی پی سرور . بعد یبار بدون www . البته اگر از کنترل پنل هایی مثل دایرکت ادمین و سی پنل استفاده کنی اینارو اتومات میزنه خودش بعد در آخر برای اینکه ملت بتونن از ns1.domain.ir va ns2.domain.ir استفاده کنن باید 2 تا ریکورد A بزنی . اولیش : ns1 به آی پی سرورت ns2 به آی پی سرورت و تمومه ! اگرم حس میکنی دی ان اس ها کش میشه و ست نمیشه توی command بنویس ipconfig /flushdns و اینکه توی تنظیمات کارت شبکت dns سرور هاتو بذار 4.2.2.4 8.8.8.8 اگر باز هم حل نشد همینجا بگو تا راهنمایی کنم بیشتر