ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : براي سايت هاي پر بازديد هاست خوبه يا vps

taranoome
February 28th, 2012, 16:31
با سلام و خسته نباشي خدمت دوستان
براي سايت هاي پر بازديد نميدونم هاست بگيرم بهتره يا برم رو vps
تو رو خدا كمك كنيد يكي ميگه هاست بگير يكي ميگه vps
اخرش كدومش بهتره
كمك كنيد

30tGame
February 28th, 2012, 16:46
اگر مشکل هزینه ندارید 100 درصد سرور مجازی بهتره

Warez-Host.IR
February 28th, 2012, 16:47
با سلام و خسته نباشي خدمت دوستان
براي سايت هاي پر بازديد نميدونم هاست بگيرم بهتره يا برم رو vps
تو رو خدا كمك كنيد يكي ميگه هاست بگير يكي ميگه vps
اخرش كدومش بهتره
كمك كنيد

سلام
چقدر پر بازدید ؟؟
اگر با هاست اشتراکی مشکل شما رفع شود , به نظر من هاست اشتراکی گزینه مناسب تری است
اما اگر با این مورد قابل رفع نیست و توان هزینه های بالا برای خرید سرورمجازی مناسب و هزینه کانفیگ و لایسنس کنترل پنل را دارید این مورد هم گزینه خوبی است
در گزینه دوم مهم تر از هزینه اولیه دانش فنی شما نسبت به رفع مشکلات احتمالی است که هر روز یا یک رویداد جدید روبرو نشوید و بتوانید موارد پایه را خود رفع کنید

موفق باشید

taranoome
February 28th, 2012, 17:00
والا ما هر هاست اشتراكي ميگيرم سرعت سي پنل انقدر كند هست كه انگار بيش از حد طرف سرويس داده البته اكثر هاستينگ ها اينجوري هستند
من حتي تا 40 هزار تومن براي هاست هزينه كردم ولي مشكلم برطرف نشده
من تمام هاستينگ ها رو پيمودم
هاست سرويس،مايا هاست ، ابيت هاست ، ام بي جي هاستينگ ،انقدر زياد هست كه يادم نمياد ولي اينم با يد بگم تا ماه اول هميشه خوبه ولي هميني كه بازديد بالا ميره ديگه ديتابيس خراب ميشه نميدونم سرور رو ابديت ميكنند سرويس من رو قطع ميكنند و خيلي چيزاي ديگه

allbert
February 28th, 2012, 17:19
سرور مجازی تهیه کنید

AriyaDownload
February 28th, 2012, 18:24
والا ما هر هاست اشتراكي ميگيرم سرعت سي پنل انقدر كند هست كه انگار بيش از حد طرف سرويس داده البته اكثر هاستينگ ها اينجوري هستند
هاست سرويس،مايا هاست ، ابيت هاست ، ام بي جي هاستينگ ،انقدر زياد هست كه يادم نمياد ولي اينم با يد بگم تا ماه اول هميشه خوبه ولي هميني كه بازديد بالا ميره ديگه ديتابيس خراب ميشه نميدونم سرور رو ابديت ميكنند سرويس من رو قطع ميكنند و خيلي چيزاي ديگه

هاست دی ال رو تست کردید؟ :d

m2n
February 28th, 2012, 19:41

جسارتا عرض می کنم شما که می گید سرعت سی پنل کمه از یه طرف مربوط به سرعت سرور هست از یه طرف دیگه سرعت اتصال شما با اینترنت همه شرکت های هاستینگ خوب هستن مونده چجوری باهاشون تا کنی.مثلا شما که بهتون فضا رو نا محدود میدن میای تا خرخره فایل آپلود می کنی از اون طرف مدیر اون کاری رو که باید نکنه رو انجام میده

taranoome
February 28th, 2012, 19:48
جسارتا عرض می کنم شما که می گید سرعت سی پنل کمه از یه طرف مربوط به سرعت سرور هست از یه طرف دیگه سرعت اتصال شما با اینترنت همه شرکت های هاستینگ خوب هستن مونده چجوری باهاشون تا کنی.مثلا شما که بهتون فضا رو نا محدود میدن میای تا خرخره فایل آپلود می کنی از اون طرف مدیر اون کاری رو که باید نکنه رو انجام میده
در جواب شما بايد بگم كه من هميشه چيزي بيش از حد نيازم ميگيرم يعني اگر 500 مگ اطلاعات داشته باشم يه هاست 1 گيگ ميگيرم
و طي چند سال تو نت و به خاطر راحتي كاربرانم هميشه بهترين سرويس رو ميگيرم ولي شانس من ميشه بدترين سرويس

HamedPC
February 28th, 2012, 20:52
اگه آمار سایتت بالاست از hostdl استفاده کن . با هیچ بازدید بالایی مشکل ندارند

taranoome
February 28th, 2012, 20:56
ليست قيمت نداره
بعد فضاشون از 3 گيگ شروع ميشه اخه من 3 گيگ ميخام چكار كنم

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

تعرفه هاشم ساليانه نيست ماهانه هست كه من ميخام ساليانه باشه

HamedPC
February 28th, 2012, 20:58
شما تو سایت بازدید . مقدار فضا .نوع سیستم مدیریت محتوا رو میدید . اونا هزینه رو محاسبه می کنند
قیمتش بالا هست . اما بهترین انتخاب می تونه باشه. حتی با سایتی نظیر میهن دانلود با اون همه بازدید مشکل ندارند. بسته به بازدید و فشار شما هزینه رو دریافت می کنند