توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفي ديتا سنترها براي خريد
alino8
February 28th, 2012, 14:56
سلام دوستان من ديتا سنتر خوب، براي خريد سرور ميخواهم كه از همه لحاظ خوب باشه، فقط هتزنر نباشه، هركي جايي داره بگه تا ببينم چي ميشه ؟؟؟ :57:
راستي كسي درون امارات دارم اگر مشكلي واسه تحريم بود اينجوري مشكل ساز ميشه يا نه؟؟؟؟؟
توضيح بدهيد:109:
DeltaGostar
February 28th, 2012, 15:06
برای چی کاری نیاز دارید
هاستینگ
مجازی سازی
؟ مشتری هاتون چه پورت و پهنای باندی نیاز دارد؟
رنج قیمت شما چیست؟
alino8
February 28th, 2012, 15:21
براي مجازي سازي ميخواهم، بيشتر ديتا سنترهارو تحقيق كردم ولي دنبال يه چيز جديد و خوب ميگردم، كه تك باشه :d
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
آخه الان همه هتزنر دارن، وقتي آقاي وي گيگ و وي پي اس فارس هتزنر رو سرور مجازي با قيمت ا گيگ 5000 تومان و 12 هزار تومان ميدهند يعني هتزنر ديگه فايده نداره، >:p
smartieuser
February 28th, 2012, 15:45
آخه الان همه هتزنر دارن، وقتي آقاي وي گيگ و وي پي اس فارس هتزنر رو سرور مجازي با قيمت ا گيگ 5000 تومان و 12 هزار تومان ميدهند يعني هتزنر ديگه فايده نداره، >:p
دلیل درستی نیست. اگر اینجوری باشه که این چند نفر از هر جایی سرویس بگیرن شما به مشکل میخورین !
P30Tools
February 28th, 2012, 15:48
چه دلیل قانع کننده ای:|
B.Z
February 28th, 2012, 15:58
من مصرف کننده هستم و نه فروشنده از این دید هم خیلی دلیل موجهی نیست !!
m_dg_farari
February 28th, 2012, 16:00
چه استدلال شیوا و صحیحی میفرمایید. البته تقصیر از شما نیست... :) خلایق هرچه لایق :)
AlmaHost
February 28th, 2012, 16:16
قصد تایید یا رد مطلب دوستمان را ندارم. هتزنر شاید از لحاظ قیمت مناسب باشد
اما خیلی ها تجربه خوبی با آن نداشتند یکی از مشکلات هتزنر لیمیت بودن پورت های این دیتا سنتر به سمت امریکاست
بعضی از مشکلات فنی هم بماند
در کل دیتاسنتری است برای کسانی که بیشتر کمیت مهم برایشان تا کیفیت....البته این نظر شخصی من است و شاید غلط باشد.
alino8
February 28th, 2012, 16:18
حالا افر بديد من خريدارم جدي ميگم
allbert
February 28th, 2012, 16:34
hertzner German
Singlehope USA
alireza9549
February 28th, 2012, 17:24
قصد تایید یا رد مطلب دوستمان را ندارم. هتزنر شاید از لحاظ قیمت مناسب باشد
اما خیلی ها تجربه خوبی با آن نداشتند یکی از مشکلات هتزنر لیمیت بودن پورت های این دیتا سنتر به سمت امریکاست
بعضی از مشکلات فنی هم بماند
در کل دیتاسنتری است برای کسانی که بیشتر کمیت مهم برایشان تا کیفیت....البته این نظر شخصی من است و شاید غلط باشد.
وقتی مشتری به دنبال 1تومن کمتر هست پس باید به در خواست مشتری احترام گذاشت .
در کل برای ایران من هیچ دیتاسنتری را مثل هتزنر پیدا نکردم .
نظر سنجی هم کردم در همین سایت باز هم هتزنر بیشترین امار را دارد .
شما اگر دیتاسنتری را با این قیمت ها دارید به ما هم معرفی کنید .
AlmaHost
February 28th, 2012, 17:59
وقتی مشتری به دنبال 1تومن کمتر هست پس باید به در خواست مشتری احترام گذاشت .
دیتاسنتر های انگلیس با این قیمت های که دارن .اگر فروشی داشتن 1 ماه 1ماه رایگان حساب نمیکردن .
در کل برای ایران من هیچ دیتاسنتری را مثل هتزنر پیدا نکردم .
نظر سنجی هم کردم در همین سایت باز هم هتزنر بیشترین امار را دارد .
شما اگر دیتاسنتری را با این قیمت ها دارید به ما هم معرفی کنید .
باسلام
اولا ما از دیتاسنترهای انگلیسی صبحتی نکردیم!
دوما مشتری ممکنه بخواد خودش رو بندازه تو چاه شما باید حُلش بدید؟! با یک راهنمایی دُرست و مَنطقی میتوانید به مشتری کمک کنید!
هیچ وقت کیفیت رو فدای کمیت نکنید! حتی یک ریال! ;)
سوما هزینه ها در انگلیس رو حساب کردید؟! میدونید هزینه برق و ... چقدر میباشد؟!
با این هزینه قیمتهای عالی میدن! از کجا میدونید فروشی ندارند؟! به این نوع حرکت میگونید روانشناسی ... :)
چهارما تجربه ایی بود که ما از کار با هتزنر حدود دوسال پیش داشتیم و هیچ وقت (تاکید میکنم هیچ وقت) دیگر سراغ این دیتاسنتر نخواهیم رفت!
و ...
در آخر هم
موفق باشید!
AlmaHost
February 28th, 2012, 20:48
سوال من از شما این بود که اگز میتوانید . دیتاسنتری را معرفی کنید . که هم قیمت دیتاسنتر المان باشد .
دوست عزیز قیمت برای ما درجه دوم هستش! کیفیت درجه اول!
برای چه سروری به شما دیتاسنتری معرفی کنم! حدود سرور رو ذکر کنید :)
دوستان 100 تا 100 تا سرور از این دیتاسنتر دارن این دلیل نشد که کسی بخاطر تجربه شما بگه بد هست .
ماهم نگفتیم که از روی تجربه ما! دقت کنید استارتر تایپیک نظر خواستند ماهم نظرمون رو اعلام کردیم! پس فکر نمیکنم نظر ما اینقدر برای شما سخت باشه که به این صورت خود را به دَر و دیوار میزنید! :)
اگر درست از سرور استفاده بشه کیفیت سرور هیچ مشکلی ندارد .
شما از کجا میدونید درست از سرور استفاده نشده؟! فکر میکنم عادت شما هَستش که جلو جلو تصمیم میگیرید :)
در کل باز هم میگم امار بگیرید . ببینید کدام دیتاسنتر بیشتر مورد نظر همکاران میباشید .
ایشون هم دارن همین کار رو انجام میدن اگر شما بزارید ;)
موفق باشید
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
دوست عزیز علیرضا جان لازم نبود این را ذکر کنم خود شما از ما سرویس داشتید از انگلستان از همانجایی که میفرمایید آفر میدهند و مشتری ندارند که خلاف آن با سفارشاتی که از ایران در انجا دیده ایم و مشتریانی که داریم براحتی قابل اثبات است البته افشین جان همکاره خود شما کامل در جریان هستند....علت ترک شما آیا سرویس بد بود یا اینکه انتخاب غلط سرور.............
پرسش : به چه دلیل هر روز که وارد همین فروم میشویم تعدادی از همکاران را میبینیم که در حال واگذاری سرور های خود در هتزنر هستند!!!!؟؟؟؟ علت واگذاری قیمت نیست
تجربه : پردازنده های هتزنر شاید برای کامپیوتر های خانگی رویا باشد اما در دنیای سرور ها حرفی برای گفتن ندارند ...بااینکه معلوم نیست اصلا هتزنر از سرور استفاده میکند چون شایعاتی مبنی بر پی سی بودن آنها شنیده میشود
در آخر باز اعلام میکنم این فقط تجربه شخصی است و صرفا جهت اطلاع....همکاران عزیز من طلب بخشش را دارم اما این بازار هم آنقدر مشتری دارد که جا برای همه نوع سرویسی میباشد
camelian77
February 29th, 2012, 19:34
...بااینکه معلوم نیست اصلا هتزنر از سرور استفاده میکند چون شایعاتی مبنی بر پی سی بودن آنها شنیده میشود
درسته. هتزنر از پی سی استفاده میکند و مادربورد ها +پاور ها از نوع کامپیوتر شخصی هستند.
در واقع اون هزینهی setup مربوط به خرید همین قطعات هست. تنها قسمتی که امیدوار کننده هست اینه که معمولا از قطعات دست دوم استفاده نمیکنند.