توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا هاست گیتور با ایران مشکل دارد ؟!
aminreza
February 28th, 2012, 13:58
سلام دوستان
وقتتون بخیر
امروز به یک مورد برخورد کردم که واسم جالب شد بیشتر درموردش بدونم.
مگه hostgator با ایران مشکل نداره ؟ چون یک شرکت امریکایی هست و به علت تحریم ایران قاعدتا نباید به ایرانی ها سرویس بده.
ولی امروز با whois گرفتن از یه انجمن فارسی زبان و پربازدید ایرانی متوجه شدم از هاست گیتور هاست میگیره !
چطوری اینکارو انجام دادن ؟ اگر تو امریکا هم آشنا دارن که به اسم اون ثبت کردن مگه از طریق محتوای فارسی سایت متوجه نمیشن ؟
vahab00
February 28th, 2012, 14:05
سلام
بله ايران رو به شدت تحريم كردند
اما گرفتن با اي پي و مشخصات غير ايراني كه كاري نداره دوست من
يا حق
aminreza
February 28th, 2012, 14:19
بله شما صحیح میفرمائید ؛ اما در همین انجمن بارها و بارها دیدم که دوستان به این نکته هم اشاره کردن که اگر اینگونه شرکت های پی به محتوای فارسی سایت هم ببرن دسترسی هارو قطع میکنند.
serverpars
February 28th, 2012, 15:13
شک نداشته باشید که تمام شرکت های آمریکایی مجبور هستند که با ایران مشکل داشته باشند.
با محتوای فارسی مشکلی ندارند ولی با دامین های .ir احتمالا مشکل پیدا میکنید .
aminreza
February 28th, 2012, 16:29
پس یعنی اگر دامنه .ir نباشه و مشخصات فرد خریدار هم کلا ایرانی نباشه اما محتوای سایت فارسی باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟ و آیا سایت های خارجی هستن که بهتر از هاست گیتور هم باشن ؟ ( از لحاظ سرعت و امنیت )
vahab00
February 28th, 2012, 18:29
پس یعنی اگر دامنه .ir نباشه و مشخصات فرد خریدار هم کلا ایرانی نباشه اما محتوای سایت فارسی باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟ و آیا سایت های خارجی هستن که بهتر از هاست گیتور هم باشن ؟ ( از لحاظ سرعت و امنیت )
تقريبا يه همچين قانوني موجوده
اصولا با محتوي فارسي به هيچ وجه مشكل ندارند
به نظر من بله . جاهاي ديگه اي هم هستند كه بهتر از هاست گيتور باشند
كمي جستوجو كنيد
البته از نظر هر كس بهتر يك چيزي معني ميده
من تو نظرم امنيت ، اپتايم ، سرعت و چند فاكتور ديگه هست
كسي مياد تو نظرش ابتدا قيمت هست پس مسلما گزينه بهتر براي اون چيز ديگه اي هست
از اين نظر ميگم از هاست گيتور بهتر هست چون اگه فاش شه ايراني هستيد ديگه دستتون به جايي بند نيست
نه بك اپ نه اجازه انتقال و...
يعني تو يه آن همه چيز پر
يا حق
serverpars
February 28th, 2012, 19:19
هاست گیتور قوانین سختی داره و درگیر کردن خودتو با قوانینش احتمال داره یک Down time بزرگ براتون به وجود بیاره (مثلا اکانت شما مسدود بشه به هیچ وجه بهتون دسترسی ندن دیگه!)
شرکت های آمریکایی دیگه هم هستند که کمتر گیر میدن :
Webhost4life (http://www.webhost4life.com/)
Hostfeat Fully Featured Web hosting | Windows Unlimited host| Linux Webhosting | VPS Hosting | Domain Registration (http://hostfeat.com)
m2n
February 28th, 2012, 19:34
اینجا هم باید بشه مثل انجمن وردپرس به سئوال جواب داده نشه و فقط بنویسن جستجو کن
ولی واقعا راست می گن جستجو کن در باره همین مطلب از سال 2008 تا الان هزار تا تاپیک با ایران مشکل نداره بالا اومده.
vahab00
February 28th, 2012, 19:38
اینجا هم باید بشه مثل انجمن وردپرس به سئوال جواب داده نشه و فقط بنویسن جستجو کن
ولی واقعا راست می گن جستجو کن در باره همین مطلب از سال 2008 تا الان هزار تا تاپیک با ایران مشکل نداره بالا اومده.
داداشم حالا انقدر حرس نخور
هزارتا تاپك زده شده اينم هزار و يكميش
لاقل بهتر از كلمه جستوجو كن هست
تو انجمن وردپرس تا ميري پي يه موضوع بگردي 100 تا جستوجون كن پيدا ميكني تا يه جواب پيدا كني
يا حق
CityKala.net
February 28th, 2012, 19:47
اگر ir نباشه کاری نداره
دومین ایران = پریدن سایت
sebastian
February 29th, 2012, 00:37
اگر ir نباشه کاری نداره
دومین ایران = پریدن سایت
حتی اگه دامنه ی جهانی باشید با فهمیدن ایرانی بودن دیگه به هاست access نمیشه داشت
aminreza
February 29th, 2012, 06:50
شرکت های آمریکایی دیگه هم هستند که کمتر گیر میدن :
Hostfeat Fully Featured Web hosting | Windows Unlimited host| Linux Webhosting | VPS Hosting | Domain Registration (http://hostfeat.com)
دیشب با ساپورت این سایت حرف زدم. تاکید کردم که ایرانیم و از نظر کشور شما ما تحریم هستیم ( البته دست و پا شکسته حرف میزدم چون انگلیسیم اونقدا هم خوب نیست ) ولی با این حال کلی تحویلمون گرفت و گفت اصلا مشکلی نیست ! ولی یکسری از دوستان میگن اینا بازارگرمیه وگرنه بعد از یکی دو ماه دسترسیتو به سایت قطع میکنن !
vahab00
February 29th, 2012, 11:19
دیشب با ساپورت این سایت حرف زدم. تاکید کردم که ایرانیم و از نظر کشور شما ما تحریم هستیم ( البته دست و پا شکسته حرف میزدم چون انگلیسیم اونقدا هم خوب نیست ) ولی با این حال کلی تحویلمون گرفت و گفت اصلا مشکلی نیست ! ولی یکسری از دوستان میگن اینا بازارگرمیه وگرنه بعد از یکی دو ماه دسترسیتو به سایت قطع میکنن !
والله من حدود شش ماه پيش بود كه باهاشون صحبت كردم
البته نه تنها اونا اي وب و بايت هاست هم بودند
همشون به شدت تاكيد داشتن كه به ايراني ها سرويس نميدند
ميگردم تو ايميل هام اگه بود ميزارم اينجا
شايد از اون موقع تا الان همه چيز عوض شده باشه
taft
February 29th, 2012, 11:27
دریا سافت هم از همین هاست میگیره
چون چند روز قبل سایت بالا نمیومد و صفحه پیش فرض هاست گیتور روی دامنه دریا سافت قرار داشت