توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : whmcs
tizparvaz
February 25th, 2012, 02:57
سلام به همه دوستان عزیز
الان یهو نگین یکم مگشتی پیدا میکردی که خیلی گشتم هرکدوم یه مشکلی داره تو همین انجمنم گشتم یا لینک دانلود از بین رفته بود یا سایتی که معرفی کرده بودن پریده بود و ...
چندتا هم دانلود کردم نصب کردم هر کدوم یه جوری ایراد داشت یکی فارسیش راست به چپ نبود یکی ماژول تماسش کار نمیکرد یکی هم مثه آخری که دیگه نوبره هر چی تو ساخت محصولات قیمت میذارم میزنه 0 حالا نمیدونم ایراده منه یا این یسری هم بعضی نوشته هارو ندارن خالی نشون میدن لاصه یه دونه سالمم پیدا نکردم
با واحد پولم مشکل دارم یه واحد usd گذاشته که عوضم نمیشه هر واحد پولیم اضافه کنی به نسبت اون میگیره خلاصه گیری کردم
لطف کنین تو این تاپیک واسه دانلود whmcs هر نسخه ای که بهتره بهتر جواب داده همون تو یه آپلود سنتر مطمئن آپلود کنین که نپره و لینک دانلودش رو بذارین ممنون میشم البته با فارسی سازش و اینکه واسه واحد پولش و چزایی که لازمه در مورد تنظیماتش بدونیم یکم توضیح بگین
فارسی نمیشه
الان فارسی سازشرو تو همین سایت پیدا کردم نصب کردم اما فارسی نمیکنه اصلا انگار نه انگار فارسی رو دیفالتشم کردم
m-mehdipoor
February 25th, 2012, 12:40
نصب میکنم خبرش رو میدم خیلی بد گیر افتادم حتی دیتا بیس رو هم رفتم ینوکد کردم اما باز با فارسی مشکل داشتن اینی که دادین نصب میکنم خبرش رو میدم ممنون
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------
فارسی نمیشه
الان فارسی سازشرو تو همین سایت پیدا کردم نصب کردم اما فارسی نمیکنه اصلا انگار نه انگار فارسی رو دیفالتشم کردم
فارسی ساز هایی که اینجاست عموما برای بخش کاربری هستند نه مدیریت ، بخش کاربری شما هم فارسی نشد دوست من؟
tizparvaz
February 25th, 2012, 12:52
فارسی ساز هایی که اینجاست عموما برای بخش کاربری هستند نه مدیریت ، بخش کاربری شما هم فارسی نشد دوست من؟
نه متاسفانه کاربریش فارسی نشده آدرس : user.tizparvaz.com
m-mehdipoor
February 25th, 2012, 12:58
فکر کنم فارسی سازی که نصب می کنید ، اگه به درستی نصب شده باشه با ورژن 5 همخونی نداره..
ضمنا برای این سیستم هم فارسی ساز است هم قالب فارسی...
شما می گید فارسی ساز نصب کردید ولی راست چین نیست، اگه این کار و کردید همون فارسی ساز رو نصب کنید چون اون داره کار خودش رو درست انجام می ده
از اینجا به بعد باید قالب شما میزون بشه !!!
بعد از اون دنبال قالب فارسی باشید
tizparvaz
February 25th, 2012, 13:04
فکر کنم فارسی سازی که نصب می کنید ، اگه به درستی نصب شده باشه با ورژن 5 همخونی نداره..
ضمنا برای این سیستم هم فارسی ساز است هم قالب فارسی...
شما می گید فارسی ساز نصب کردید ولی راست چین نیست، اگه این کار و کردید همون فارسی ساز رو نصب کنید چون اون داره کار خودش رو درست انجام می ده
از اینجا به بعد باید قالب شما میزون بشه !!!
بعد از اون دنبال قالب فارسی باشید
الان همون فارسی ساز رو نصب کردم اما اینطوریه که میبینید
بذارین یه بار دیگه پاک کنم مجدد نصب کنم ببینیم چی میشه