ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال نو و نوروز باستانی سری جدید سرور های مجازی حامی هاست از کشورهای انگلستان و آمریکا آماده تحویل است!
هدایای ویژه ای برای کاربرانی که در این جشنواره خریداری میکنند در نظر گرفته شده است که به صورت قرعه کشی تقدیم کاربران خواهد شد
اولین هدیه یک عدد تبلت میباشد که در تاریخ 20 فرودین تقدیم کاربر برنده خواهد شد
در سرور ها از Raid-10 استفاده شده که باعث بازدهی بهتر هارد درایو ها میشود و نکته مهمتر اینکه در صورت به مشکل خوردن یک هارد اطلاعات شما به هیچ وجه از بین نخواهد رفت !
همچنین سرویس ها دارای کیفیت استثنایی و پهنای باند بسیار وسیع هستند ! پایداری شبکه 100% گارانتی میشود !
اگر هر گونه سوالی دارید میتوانید از طریق همین تاپیک, پشتیبانی آنلاین حامی هاست و یا تیکت با ما در ارتباط باشید !
ایمیل: hamihost [at] gmail [dot] com
قیمت ها با استفاده از کد تخفیف norooz91 شامل 50% تخفیف ماه اول خواهند شد !
سلام
پرداخت سه ماهه و شش ماهه به چه صورت تخفیف دارد ؟ دیتاسنتر و آیپی تست ، لینک دانلود از سرور بدید ممنون
info_dlsong
February 25th, 2012, 00:40
سلام
پرداخت سه ماهه و شش ماهه به چه صورت تخفیف دارد ؟ دیتاسنتر و آیپی تست ، لینک دانلود از سرور بدید ممنون
با سلام
اگر تا زمان معتبر بودن کد تخفیف پرداخت کنید
پرداخت 3 ماهه شامل 17 درصد تخفیف و پرداخت 6 ماهه شامل 20 درصد تخفیف خواهد شد (تعداد ماه ها * مبلغ اصلی سرور ها - % تخفیف)
پس از پایان دوره تخفیف ها, درصد های فوق نیز تغییر خواهد کرد
دیتاسنتر UK2
83.170.64.15
وبسایت ما هم از اول این ماه میلادی به انگلستان منتقل شده و برای تست میتوانید از وبسایت ما هم پینگ بگیرید... HamiHost - Professional Web Hosting (http://www.hamihost.com)
لینک دانلود با چه حجمی نیاز دارید؟
info_dlsong
February 25th, 2012, 09:32
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/4873-[حامی-هاست]-فروش-استثنایی-سرور-مجازی-انگلستان-85983549465258434024-png
با سلام,
امروز صبح یک سرور دیگر نیز افزوده شد
منابع سرور جدید از تصویر بالا قابل مشاهده است
با تشکر از توجه شما
lvlehrdad
February 25th, 2012, 10:54
فکر نکنم نیازی به تعریف از سروریس های جناب آبیلی نژاد باشه ! من الان 1 سال و 4 ماه هست که از ایشون انواع و اقسام سرویس ها رو دارم و واقعا راضی هستم :)
info_dlsong
February 26th, 2012, 16:47
فکر نکنم نیازی به تعریف از سروریس های جناب آبیلی نژاد باشه ! من الان 1 سال و 4 ماه هست که از ایشون انواع و اقسام سرویس ها رو دارم و واقعا راضی هستم :)
شما لطف دارید
دوستان آفر ها فقط تا پایان هفته با 50% تخفیف ارائه خواهند شد
با تشکر
_soda_
February 26th, 2012, 17:27
سلام
از نظر اسپم و تورنت چگونه هست؟
اگه تضمین کنید که ابیوز از این دو مورد نیاد من میخوام.
مخصوصا تورنت
info_dlsong
February 26th, 2012, 18:34
سلام
از نظر اسپم و تورنت چگونه هست؟
اگه تضمین کنید که ابیوز از این دو مورد نیاد من میخوام.
مخصوصا تورنت
سلام
در جلوگیری از ارسال اسپم و یا بستن پروتکل تورنت کمکتون میکنیم ولی اینکه تضمین کنیم به نظرم کار عاقلانه ای نیست !
البته این دیتاسنتر زیاد به موارد غیر از Attack و Spamming حساسیت نشون نمیده.
موفق باشید
reza115
February 26th, 2012, 22:37
سلام
حداکثر زمان تحویل بعد از پرداخت ؟
masoudflasher
February 26th, 2012, 23:24
با سلام
میتونم از این سرویس برای http و s o c k s استفاده کنم؟
_soda_
February 27th, 2012, 01:03
سلام
در جلوگیری از ارسال اسپم و یا بستن پروتکل تورنت کمکتون میکنیم ولی اینکه تضمین کنیم به نظرم کار عاقلانه ای نیست !
البته این دیتاسنتر زیاد به موارد غیر از Attack و Spamming حساسیت نشون نمیده.
موفق باشید
چطوری کمک میکنید؟
من تقریبا هر ماه دو سه تا ابیوز برای این قضیه دارم
و نمیخوام دیگه ابیوزی بیاد برام
اگه میتونید کاری بکنید که ابیوز نیاد یا اگه بیاد تو ماه حداقل 2 مرتبه سرور رو بعد از گذشت چند ساعت روشن میکنید من یدونه میخوام
MagicVps.Com
February 27th, 2012, 03:23
شما مایل اگر هستید که مشکلتون حل بشه یه میکروتیک با مشخصات ارزون مثلا رم 128 بگرید و سرور ویندزوتون وصل کنید به میکروتیک دیتا بیس میشه ویندوز و نتورک ***** شده (توی میکروتیک میشه 100% بست تورنت را )از میکروتیک
اینطوری از شر تورنت راحت میشید
info_dlsong
February 27th, 2012, 03:44
شما مایل اگر هستید که مشکلتون حل بشه یه میکروتیک با مشخصات ارزون مثلا رم 128 بگرید و سرور ویندزوتون وصل کنید به میکروتیک دیتا بیس میشه ویندوز و نتورک ***** شده (توی میکروتیک میشه 100% بست تورنت را )از میکروتیک
اینطوری از شر تورنت راحت میشید
از شما بعید هست اینگونه عامیانه فکر کنید ...
اساس کار آنتی تورنت رایج میکروتیک Kill کردن یوزر هست, اگر میکروتیک به عنوان گیت وی قرار بگیره در نتیجه فقط ترافیک ازش عبور میکنه و یوزری بهش کانکت نیست که اسکریپت سیژنش رو از رو آی پی Kill کنه !
*****ینگ های Layer7 هم خوب کار نمیکنند...
---------- Post added at 03:41 AM ---------- Previous post was at 03:36 AM ----------
چطوری کمک میکنید؟
من تقریبا هر ماه دو سه تا ابیوز برای این قضیه دارم
و نمیخوام دیگه ابیوزی بیاد برام
اگه میتونید کاری بکنید که ابیوز نیاد یا اگه بیاد تو ماه حداقل 2 مرتبه سرور رو بعد از گذشت چند ساعت روشن میکنید من یدونه میخوام
اسپم به صورت Default روی سرور ها کنترل شده هست
در مورد تورنت هم کمکتون میکنم که تا حدی جلوش رو بگیرید
تنها موردی که میمونه Attack یا اسپمینگ روی پورت های رایج مثل 80 هست (بطور مثال کاربر با آی پی سرور در انجمن های تخصصی خارج ایران تبلیغات دارو های جنسی رو بکنه ...)
بنده تضمین میکنم که در صورت دریافت Abuse و برخورد به موقع از جانب شما داون تایمی نداشته باشید
با تشکر
---------- Post added at 03:43 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------
با سلام
میتونم از این سرویس برای http و s o c k s استفاده کنم؟
در این خصوص محدودیتی نداریم...
غیر از چند موردی که در قوانین ذکر شده محدودیت دیگری برای استفاده از سرور ها وجود ندارد
---------- Post added at 03:44 AM ---------- Previous post was at 03:43 AM ----------
سلام
حداکثر زمان تحویل بعد از پرداخت ؟
30 دقیقه الی 24 ساعت
TARIMEHR
February 27th, 2012, 03:53
سلام من یه وی پی اس امشب با کانفیگ سریع لازم دارم
خیلی ضروری
کسی داشت به ایدی یاهوی من پیام بده
tarimehr@yahoo.com
هر کس آماده داره بیاد
هر قیمتی
info_dlsong
February 27th, 2012, 03:59
سلام من یه وی پی اس امشب با کانفیگ سریع لازم دارم
خیلی ضروری
کسی داشت به ایدی یاهوی من پیام بده
tarimehr@yahoo.com
هر کس آماده داره بیاد
هر قیمتی
اگر مایل بودید در وبسایت ما مشخصات سرور درخواستیتان را تیکت کنید...
ارادتمند
MagicVps.Com
February 27th, 2012, 04:31
از شما بعید هست اینگونه عامیانه فکر کنید ...
اساس کار آنتی تورنت رایج میکروتیک Kill کردن یوزر هست, اگر میکروتیک به عنوان گیت وی قرار بگیره در نتیجه فقط ترافیک ازش عبور میکنه و یوزری بهش کانکت نیست که اسکریپت سیژنش رو از رو آی پی Kill کنه !
*****ینگ های Layer7 هم خوب کار نمیکنند...
---------- Post added at 03:41 AM ---------- Previous post was at 03:36 AM ----------
اسپم به صورت Default روی سرور ها کنترل شده هست
در مورد تورنت هم کمکتون میکنم که تا حدی جلوش رو بگیرید
تنها موردی که میمونه Attack یا اسپمینگ روی پورت های رایج مثل 80 هست (بطور مثال کاربر با آی پی سرور در انجمن های تخصصی خارج ایران تبلیغات دارو های جنسی رو بکنه ...)
بنده تضمین میکنم که در صورت دریافت Abuse و برخورد به موقع از جانب شما داون تایمی نداشته باشید
با تشکر
---------- Post added at 03:43 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------
در این خصوص محدودیتی نداریم...
غیر از چند موردی که در قوانین ذکر شده محدودیت دیگری برای استفاده از سرور ها وجود ندارد
---------- Post added at 03:44 AM ---------- Previous post was at 03:43 AM ----------
30 دقیقه الی 24 ساعت
دکتر جون بنده گفتم دیتا بیس منطورم دیتا بیس نت تک پلاس بود روی سرور ویندوز گفتم نتورک منظورم نتورک میکروتیک بود یعنی بجای اینکه ایپی سرور ویندوز بدین بهیوزر ایپی میکرو تیک میدن برای کسانی که دوست دارند از دیتا بیس نت تک پلاسشون به هر دلیلی استفاده کنند(بعضیها هستند کلی یزور دارن توی نت تک و بارشون مقدور نیتس که منتقل کنند به میکرتیک یا ای بی اس ) تست شده 100% اگر بلد نیست یا بیخبر هستید لطفا نظر ندین شما ظاهرا عامیانه فکرمکنید
دوست داشتد سر یک سرور اختصاصی توی این جمع شرط میبندم اگر کار نداد من تا 2 ماه سرور اختصاصی 500 دلاری میدم به شما اگر جواب نداد وتورنت بسته نشد(کاربر ی که توی دیتا بیس نت تک روی ویندوز هست از طریق میکرتیک وصل شد با ایپی میکرتیک و با استفاده از تورنت شروع کرد به دانلود تورنت و بعداز چند ثانیه دیس شدا ) شما این کار انجام میدن و تا 2 ماه سرور میدن دکتر جون حله فکرکنم قضیه
( توی خود میکروتیک که کلا میشه تورنت بست این یوزر هم مشکلشون توی ویندوز بوده که توضیحش دادم
info_dlsong
February 27th, 2012, 12:58
دکتر جون بنده گفتم دیتا بیس منطورم دیتا بیس نت تک پلاس بود روی سرور ویندوز گفتم نتورک منظورم نتورک میکروتیک بود یعنی بجای اینکه ایپی سرور ویندوز بدین بهیوزر ایپی میکرو تیک میدن برای کسانی که دوست دارند از دیتا بیس نت تک پلاسشون به هر دلیلی استفاده کنند(بعضیها هستند کلی یزور دارن توی نت تک و بارشون مقدور نیتس که منتقل کنند به میکرتیک یا ای بی اس ) تست شده 100% اگر بلد نیست یا بیخبر هستید لطفا نظر ندین شما ظاهرا عامیانه فکرمکنید
دوست داشتد سر یک سرور اختصاصی توی این جمع شرط میبندم اگر کار نداد من تا 2 ماه سرور اختصاصی 500 دلاری میدم به شما اگر جواب نداد وتورنت بسته نشد(کاربر ی که توی دیتا بیس نت تک روی ویندوز هست از طریق میکرتیک وصل شد با ایپی میکرتیک و با استفاده از تورنت شروع کرد به دانلود تورنت و بعداز چند ثانیه دیس شدا ) شما این کار انجام میدن و تا 2 ماه سرور میدن دکتر جون حله فکرکنم قضیه
( توی خود میکروتیک که کلا میشه تورنت بست این یوزر هم مشکلشون توی ویندوز بوده که توضیحش دادم
در این مورد حق با شماست
میکروتک جزء Router هایی هست که امکان تعریف Radius رو داره
از Radius های قدیمی مثل NTTac هم ساپورت میکنه و کاربر میتونه برای Accounting و Authentication کاربر هاش از Radius های جانبی استفاده کنه
با توجه به اینکه فایروال میکروتیک امکان شناسایی نوع کانکشن ها رو تا حدی داره (deep packet inspection) و کانکشن های Peer2Peer را هم شناسایی میکنه میشه با اسکریپت ساده ای مشکل تورنت را برطرف کرد
در این حالت کاربرانی که در Radius ساخته میشوند با یکی از پروتکل های استاندارد به سرور میکروتیک متصل میشند و اگر بخوان تورنت دانلود کنند در فایر وال نوع کانکشن Peer2peer شناسایی میشه و توسط اسکریپتی که Schedule روی هر چند ثانیه شده یوزر خاطی Kill میشه
بنده منظور شما رو بد متوجه شدم فکر کردم مثل خیلی از دوستان دیگه که به جای Gateway استاندارد شبکه اصلی شون میکروتیک رو با خیال اینکه جلوی پروتکل Torrent رو میگیره به عنوان Gateway قرار میدن دارید نظر میدید.
سرور های 500 دلاریتون هم برای خودتون استفاده کنید تا ضریب Sharing تون رو پایین بیارید
info_dlsong
February 28th, 2012, 01:05
با تشکر از استقبال کم نظیر دوستان
لازم به ذکر است فقط 4 روز دیگر تا پایان فروش ویژه باقی مانده است
با تشکر
shap2001
February 29th, 2012, 19:10
فقط این ها رو مینویسم که از سرویس واقعا عالی و رفتار همیشه مودبانه شما تشکر کنم. همیشه پایدار و موفق باشید
info_dlsong
February 29th, 2012, 23:23
فقط این ها رو مینویسم که از سرویس واقعا عالی و رفتار همیشه مودبانه شما تشکر کنم. همیشه پایدار و موفق باشید
شما لطف دارید
mun
March 1st, 2012, 23:29
واقعا جا داره از سرویس های اقای ابیلی نژاد واقعا تشکر کرد من حدود 19 ماهی هست که مشتری ایشون هستم همه نوع سرویس هم داشتم
پایداری سرورها سرعت پشتبانی و .... واقعا عالی هست:x
alfavps
March 1st, 2012, 23:36
پرداخت 6 ماهه رو با همین تخفیف اعمال میکنید ؟
info_dlsong
March 1st, 2012, 23:55
پرداخت 6 ماهه رو با همین تخفیف اعمال میکنید ؟
خیر !
50% تخفیف در دوره اول فقط برای سیکل ماهانه هست
اگر قصد خرید شش ماهه را دارید 1 ماه را برای شما رایگان محاسبه خواهم کرد و شما هزینه 5 ماه را خواهید پرداخت
ارادتمند
alfavps
March 2nd, 2012, 02:11
سه ماهه رو چی؟
من چندتا سرور میخوام با کانفیگ های مختلف اما فعلا شما از انگلیس میدی
info_dlsong
March 2nd, 2012, 02:27
سه ماهه رو چی؟
من چندتا سرور میخوام با کانفیگ های مختلف اما فعلا شما از انگلیس میدی
در حال حاضر از انگلستان , امریکا و آلمان ارائه سرویس با 50% تخفیف ماه اول رو داریم
متاسفانه سه ماه تخفیف خاصی نداره اگر در دوره ی تخفیف ها دریافت کنید نصف هزینه ماه اول رو نیازی نیست بپردازید
موفق باشید
boukan
March 2nd, 2012, 02:43
میشه لطفا یاهو انلاین بشید
server8
March 2nd, 2012, 04:14
سرور اختصاصي هم داريد؟
info_dlsong
March 2nd, 2012, 19:21
سرور اختصاصي هم داريد؟
سرور رو برای چه کاری میخواید؟
برای مجازی سازی نمیتونم سرور اختصاصی بهتون ارائه بدم ولی برای سایر مسائل اگر نیاز داشتید با بنده تماس بگیرید
05126231833
موفق باشید
joorabeban
March 2nd, 2012, 23:59
به نظر بنده تمامی کسانی که اینجا با سرویس های شما آشنا میشن کاربران حرفه ای هستند و بهتره که خدمات به این کاربران خوب باشه در صورت سفارش:63:.
info_dlsong
March 3rd, 2012, 00:24
به نظر بنده تمامی کسانی که اینجا با سرویس های شما آشنا میشن کاربران حرفه ای هستند و بهتره که خدمات به این کاربران خوب باشه در صورت سفارش:63:.
سلام
بهتره این نگرشتون رو عوض کنید
سرویس دهنده موظف هست که بهترین خدماتش رو به تمامی کاربرانش ارائه کنه. و فرقی از نظر کیفیت سرویس دهی بین کاربر حرفه ای و مبتدی نباید قائل شد
موفق باشید
joorabeban
March 3rd, 2012, 00:34
به نظر بنده مشت نمونه خروار است رو شما باید رعایت کنید.
بر فرض که سرویس خوب/بد به کاربران اینجا بدید تعریف و تمجید/تحقیر و تصغیر رو همین کاربران از شما/دیگر سرویس دهنده ، خواهند داشت.
mun
March 3rd, 2012, 12:52
به نظر بنده مشت نمونه خروار است رو شما باید رعایت کنید.
بر فرض که سرویس خوب/بد به کاربران اینجا بدید تعریف و تمجید/تحقیر و تصغیر رو همین کاربران از شما/دیگر سرویس دهنده ، خواهند داشت.
واقعا اینم از اون حرف ها هست
من خودم موقعی که اولین سرور خریدم 0 بودم شاید پایین تر 0 هست
ولی با راهنمایی ها و مودبانه بودند و پشتیبانی و کیفیت که سرورها داشتند الان بیش ار یک سال که سرورهای زیادی از این گروه داریم .. فکر کنم تمام کسانی که از این گروه خرید کردند تماما راضی هستند
متاسفانه بعضی از دوستان مثل بیشتر ایرانی ها فقط تخریب میکنند
و من حق خودم میدونم که از این گروه دفاع کنم چون کار را به بهترین صورت انجام میدهند
یا حق
iranian-portal
March 3rd, 2012, 13:22
آقا این فروش تموم شده؟
نه کد تخفیفی هست نه ....
liandata
March 3rd, 2012, 13:43
آقا این فروش تموم شده؟
نه کد تخفیفی هست نه ....
با سلام
بله دوست من فروش ویژه به پایان رسیده است
به زودی سرویس های جدید از لوکیشن های مختلف با تخفیف ویژه ارائه خواهد شد
با تشکر
_soda_
March 3rd, 2012, 19:03
با سلام
بله دوست من فروش ویژه به پایان رسیده است
به زودی سرویس های جدید از لوکیشن های مختلف با تخفیف ویژه ارائه خواهد شد
با تشکر
شما جز این گروه هستید؟
اگه بله قربون دستت این وی پی اس ما دو روزه داره میگذره و هنوز تحویل نشده.
تیکت هم زدم چند بار هم گفتم عجله دارم. گوشی خود اقا حسین هم خاموشه.
من الان تا کی باید صبر کنم؟
liandata
March 3rd, 2012, 19:20
حق با شماست
این چند روز حجم سفارشات خیلی بالا بوده
همکاران در حال آماده سازی سفارش ها هستند
به زودی همه ی سفارشات آماده خواهند شد.
برای تماس میتوانید از شماره ای که توی سایت هست استفاده کنید
با تشکر
__coma__
March 6th, 2012, 14:42
حسین آبیلی نژاد واقعا تایید شده هست . 1 سال بیشتره که باهاشم . سرویس ها و اخلاق حسین واقعا حرف نداره
Web-Lovers
March 6th, 2012, 15:41
سایتتون باز نمی شود!
ویندوز xp هم نصب می کنید؟
alibati
March 7th, 2012, 17:15
اقا سرور مجازی انگلیس می خوام داری ؟
info_dlsong
March 23rd, 2012, 15:36
آفر ها بروز شد
qwerty2004
March 23rd, 2012, 18:45
دقت، کیفیت، مشتری مداری،ادب و در عین حال قیمت عالی نسبت به سرویس دریافتی
کاری که حسین داره ارائه میده و من تو این 1.5 سال ازش دیدم
یکبار خرید کن دیگه نمیتونی ازش دل بکنی از بس عالیه
info_dlsong
March 24th, 2012, 03:02
دقت، کیفیت، مشتری مداری،ادب و در عین حال قیمت عالی نسبت به سرویس دریافتی
کاری که حسین داره ارائه میده و من تو این 1.5 سال ازش دیدم
یکبار خرید کن دیگه نمیتونی ازش دل بکنی از بس عالیه
سپاسگذارم
هدایای ویژه ای برای کاربرانی که در این جشنواره خریداری میکنند در نظر گرفته شده است که به صورت قرعه کشی تقدیم کاربران خواهد شد
با تشکر
info_dlsong
March 25th, 2012, 04:37
تعداد کمی از سرور های آلمان باقی مانده است
asgarali
March 26th, 2012, 21:41
سلام
رم 512 هم دارین . من از یه جای دیگه سرور داشتم قطع شده نیاز شدید دارم نیم ساعته حاضر میشه ؟
من براتون مبلغ رو بریزم ؟
رم 512 هارد مهم نیست آلمان ویندوز 2003
info_dlsong
March 27th, 2012, 07:12
سلام
رم 512 هم دارین . من از یه جای دیگه سرور داشتم قطع شده نیاز شدید دارم نیم ساعته حاضر میشه ؟
من براتون مبلغ رو بریزم ؟
رم 512 هارد مهم نیست آلمان ویندوز 2003
متاسفانه به دلیل حجم بالای سفارشات امکان تحویل نیم ساعته فعلا وجود ندارد
ارادتمند
info_dlsong
April 3rd, 2012, 02:38
آفر ها همچنان پایدار هستند
تحویل سرور ها در کمتر از 6 ساعت انجام خواهد شد
ارادتمند
info_dlsong
April 4th, 2012, 05:15
HamiHost - Professional Web Hosting (http://hamihost.com/members/cart.php?gid=28)
DE1 (دو عدد موجود)
Ram: 1024MB
HDD: 20GB
Bandwidth: 500GB Out - Unlimited In
Port: 1000Mbps
ماه اول با استفاده از کد تخفیف 8950 تومان
17,900تومان ماهانه هزینه تمدید
DE2 (یک عدد موجود)
Ram: 2048MB
HDD: 50GB
Bandwidth: 700GB Out - Unlimited In
Port: 1000Mbps
ماه اول با استفاده از کد تخفیف 13950 تومان
27,900تومان ماهانه هزینه تمدید
maskofgod
April 4th, 2012, 13:07
بنده 1 گیگ آلمان رو سفارش دادم واقعاً دس مریزاد دارن ایشون . خیلی راضی هستم از کیفیت سرویسشون و پاسخگویی سریع ایشون .
ممنونم.
info_dlsong
April 5th, 2012, 01:39
بنده 1 گیگ آلمان رو سفارش دادم واقعاً دس مریزاد دارن ایشون . خیلی راضی هستم از کیفیت سرویسشون و پاسخگویی سریع ایشون .
ممنونم.
شما لطف دارید
دوستان هدایای اعتباری نیز افزوده شده
بعد از قرعه کشی نام برندگان اعلام خواهد شد
info_dlsong
April 5th, 2012, 17:01
hamihost - professional web hosting (http://hamihost.com/members/cart.php?gid=28)
de1 (دو عدد موجود)
ram: 1024mb
hdd: 20gb
bandwidth: 500gb out - unlimited in
port: 1000mbps
ماه اول با استفاده از کد تخفیف 8950 تومان
17,900تومان ماهانه هزینه تمدید
de2 (یک عدد موجود)
ram: 2048mb
hdd: 50gb
bandwidth: 700gb out - unlimited in
port: 1000mbps
ماه اول با استفاده از کد تخفیف 13950 تومان
27,900تومان ماهانه هزینه تمدید
تنها یک عدد از de1 باقی مانده است
shopy
April 5th, 2012, 22:57
بنده 1 گیگ آلمان رو سفارش دادم
مرسی از افرتون
shmvps
April 5th, 2012, 23:03
سلام عزیزان هاست با فضای ۱۰ گیگ می خواستم اگه ممکنه قیمت رو پیشنهاد بدید تشکر جهت استفاده دانلود و اپلود
info_dlsong
April 5th, 2012, 23:05
سلام عزیزان هاست با فضای ۱۰ گیگ می خواستم اگه ممکنه قیمت رو پیشنهاد بدید تشکر
سلام
هاست لینوکس Cpanel میتونم تقدیمتون کنم !
برای چه کاری و با چه پهنای باندی نیاز دارید؟
shmvps
April 5th, 2012, 23:09
جهت دانلود و اپلود میخواستم ftp!
info_dlsong
April 6th, 2012, 00:26
جهت دانلود و اپلود میخواستم ftp!
لطفا حداکثر هزینه ای که ماهیانه میتونید بپردازید رو برای بنده پیام خصوصی کنید
با تشکر
ارادتمند
حسین آبیلی نژاد
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
تمامی سرور های آلمان فروخته شد
در حال حاضر فقط از انگلستان و آمریکا امکان ارائه سرویس وجود دارد
sajjad50
April 6th, 2012, 02:06
لطفا حداکثر هزینه ای که ماهیانه میتونید بپردازید رو برای بنده پیام خصوصی کنید
با تشکر
ارادتمند
حسین آبیلی نژاد
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
تمامی سرور های آلمان فروخته شد
در حال حاضر فقط از انگلستان و آمریکا امکان ارائه سرویس وجود دارد
سلام.
آقا من 100 گیگ هارد و 1 گیگ رم و پورت 1Gbit میخوام و پهنای باندم نا محدود باشه لطفا و سی پی یو هم 6GH باشه و خلاصه وارز هم باشه و برای سایت دانلود رایگان نرم افزار ، بازی ، فیلم و عکس و ... مناسب باشه !
اگه با قیمت 10 تا 15 تومان میتونید بهم بدید حتما خبرم کنید.
ممنون.
info_dlsong
April 6th, 2012, 02:10
سلام.
آقا من 100 گیگ هارد و 1 گیگ رم و پورت 1Gbit میخوام و پهنای باندم نا محدود باشه لطفا و سی پی یو هم 6GH باشه و خلاصه وارز هم باشه و برای سایت دانلود رایگان نرم افزار ، بازی ، فیلم و عکس و ... مناسب باشه !
اگه با قیمت 10 تا 15 تومان میتونید بهم بدید حتما خبرم کنید.
ممنون.
با 5 برابر قیمت پیشنهادی شما میتونم این سرور رو در اختیار شما قرار بدم
info_dlsong
April 6th, 2012, 23:31
پیشنهاد ویژه امروز
Ram: 1GB
HDD: 20GB Raid-10
Port: 1Gbps
BW: 1000GB
از پیشنهاد ویژه امروز فقط 3 عدد باقی مانده است
ارادتمند
sepiddownload.com
April 7th, 2012, 20:03
سلام.
دوست عزیز سروری با جنین مشخصاتی میخوام / هزینه ؟
100 گیگ هارد
1 گیگ پورت پرسرعت
512 مگ رم
؟
(به منظور لیچ ، تورنت ، دانلود و آپلود و ... میخواهم ! )
joorabeban
April 8th, 2012, 03:22
سایتتون داونه برادر ابیلی نژاد؟
robi021
April 10th, 2012, 15:57
آقا چرا کسی داخل سایت جواب گو نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-ss
multiman
April 10th, 2012, 17:02
آقا چرا کسی داخل سایت جواب گو نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-ss
سلام بنده خدا دارند جواب میدند من خودم سوالی داشتم به خوبی جواب دادند:x ممنونم ازشون (+20)
robi021
April 10th, 2012, 17:03
man server mikham dakhel site ham darkhast dadam :D vali hanooz javab nadadan :(
multiman
April 10th, 2012, 17:07
man server mikham dakhel site ham darkhast dadam :D vali hanooz javab nadadan :(
مطمین باشید به شما جواب میدهند ما خودم 2 سال هست مشتری ثباتشون هستم خیالتون راحت:67:
robi021
April 10th, 2012, 17:14
خوب چرا دیر به دیر به سایت سر میزنن :(
یاهو هم نیومدن :(
من میخوام سریع سرورم رو انتقال بدم به یه جایه خوب :دی ولی ایشون پیداشوون نیس :دی
robi021
April 10th, 2012, 21:47
دوستان یکی آقای آبیلی نژاد رو صدا کنه :((
qwerty2004
April 11th, 2012, 00:11
سلام به همه عزیزان
بهتره تاپیک رو شلوغ نکنیم از حرف هایی که بخواد کار کیفیت کار حسین ابیلی نژاد رو پائین بیاره یا شبهه ایجاد کنه. بنده با اینکه خودم منتظر جواب تیکتم هستم اما میدونم اگه غیبتی بوده بدلیل تراکم بالای کار حسین هستش که داره روش کار میکنه
وب سایت جدید با سیستم جدید کار
سرورهای جدید
تنظیم و تدارک تیم پشتیبانی
.........
بابا مگه چند تا دست داره. صبوری کنین مطمئن باشید ضرر نمکنید . حسین همه جوره کمکتون میکنه اصلا نگران نباشید
ارادت به همه عزیزان
_soda_
April 11th, 2012, 00:33
سلام به همه عزیزان
بهتره تاپیک رو شلوغ نکنیم از حرف هایی که بخواد کار کیفیت کار حسین ابیلی نژاد رو پائین بیاره یا شبهه ایجاد کنه. بنده با اینکه خودم منتظر جواب تیکتم هستم اما میدونم اگه غیبتی بوده بدلیل تراکم بالای کار حسین هستش که داره روش کار میکنه
وب سایت جدید با سیستم جدید کار
سرورهای جدید
تنظیم و تدارک تیم پشتیبانی
.........
بابا مگه چند تا دست داره. صبوری کنین مطمئن باشید ضرر نمکنید . حسین همه جوره کمکتون میکنه اصلا نگران نباشید
ارادت به همه عزیزان
منم از مشتری های ایشون هستم
تو اینکه کارشون بیست هست شکی نیست.
بیش از 10 ماه مشترک ایشون بودم.
ولی یکی دو ماه اخیر نمیدونم سرشون شلوغ شده یا کارمنداشون کم شده.....
خیلی دیر جواب میدن.
امیدوارم یه فکر اساسی برای این قضیه بکنن.
یه زمانی سایت 3 نصفه شب هم میرفتی ... پشتیبانی انلاین سایت برقرار بود و واقعا هم جواب گو بود.
info_dlsong
April 11th, 2012, 16:14
سلام
متاسفانه باید تغییرات اساسی در تیم پشتیبانی بدیم تا این مشکلات برطرف بشه
انشاا... تا هفته آینده با کادر پشتیبانی بهتری در خدمت کاربران باشیم
از همه دوستانی که نسبت به بنده لطف داشتند هم تشکر میکنم
در ضمن دوستان میتونند از طریق شماره تلفن 05126231833 با من در تماس باشند
ارادتمند
حسین آبیلی نژاد
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
سلام.
دوست عزیز سروری با جنین مشخصاتی میخوام / هزینه ؟
100 گیگ هارد
1 گیگ پورت پرسرعت
512 مگ رم
؟
(به منظور لیچ ، تورنت ، دانلود و آپلود و ... میخواهم ! )
تورنت کلا روی این سرور ها دردسر ساز خواهد شد
robi021
April 11th, 2012, 16:21
(:|(:| آقا سه روز گذشت کسی جواب مارو نداد
ourweb
April 11th, 2012, 16:21
با سلام,
ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال نو و نوروز باستانی سری جدید سرور های مجازی حامی هاست از کشورهای انگلستان و آمریکا آماده تحویل است!
در سرور ها از Raid-10 استفاده شده که باعث بازدهی بهتر هارد درایو ها میشود و نکته مهمتر اینکه در صورت به مشکل خوردن یک هارد اطلاعات شما به هیچ وجه از بین نخواهد رفت !
همچنین سرویس ها دارای کیفیت استثنایی و پهنای باند بسیار وسیع هستند ! پایداری شبکه 100% گارانتی میشود !
اگر هر گونه سوالی دارید میتوانید از طریق همین تاپیک, پشتیبانی آنلاین حامی هاست و یا تیکت با ما در ارتباط باشید !
ایمیل: hamihost [at] gmail [dot] com
قیمت ها با استفاده از کد تخفیف norooz91 شامل 50% تخفیف ماه اول خواهند شد !
سلام موافق باشید دوست عزیز ولی اولین کسی رو میبینم که داره هدیه میزاره کار خیلی خوبی بود افرین حتما از این ابتکار جالب استفاده میکنم ببخشید که موضوع انجمن رو بهم زدم !!!.
info_dlsong
April 11th, 2012, 16:24
وقتی پشتیبانی این گروه این شکلیه انتظاری از باقیش نیست
من سه روز پیش یه سرور درخواست دادم پولش رو هم پرداخت کردم هنوز کسی نیومده جواب مارو بده (:|(:|
ما دوست نداریم کاربر ناراضی داشته باشیم
تیکت بزنید و درخواست استرداد وجه کنید
ارادتمند
qwerty2004
April 11th, 2012, 16:24
وقتی پشتیبانی این گروه این شکلیه انتظاری از باقیش نیست
من سه روز پیش یه سرور درخواست دادم پولش رو هم پرداخت کردم هنوز کسی نیومده جواب مارو بده (:|(:|
رابی جان در حال جواب دادن به تیکت ها هستند
الان برا منم دارند رسیدگی میکنند.
robi021
April 11th, 2012, 16:30
آقای آبیلی میشه کاره من رو سریع راه بندازید خیلی لنگم
واللا تیکت زدم :(
info_dlsong
April 11th, 2012, 20:23
آقای آبیلی میشه کاره من رو سریع راه بندازید خیلی لنگم
واللا تیکت زدم :(
پیام خصوصیتون رو چک کنید
rezayamini
April 18th, 2012, 14:46
سلام
حسین جان کارش درسته ... سروهایی با قیمت کم و کیفیت بالایی هم داره .. ولی فقط حسین جان اینطوری هست ...
اگر ایشون نباشن خبری از پشتیبانی نیست.. در تیم پشتیبانی خود حتما تجدید نظر کنید... ممنون
multiman
April 18th, 2012, 15:06
سلام
حسین جان کارش درسته ... سروهایی با قیمت کم و کیفیت بالایی هم داره .. ولی فقط حسین جان اینطوری هست ...
اگر ایشون نباشن خبری از پشتیبانی نیست.. در تیم پشتیبانی خود حتما تجدید نظر کنید... ممنون
سلام منم نظر شما قبول دارم البته این انتقاد فقط برای بالا بردند راندمان کار وکمک به اقای ابیلی نژاد هست..بنده خدا این یک هفته واقعا سرشون شلوغ هست
انشالله مثل قبل درست میشه---
جا داره مجدد از سرورها با کیفیت وعالی و اخلاق خوب اقای ابیلی نژاد تشکر کنیم:53:
rezayamini
April 18th, 2012, 15:09
حتما همین طوره ...
robi021
April 18th, 2012, 16:30
آقا منم این مشکل رو داشتم ولی سرور ها خیلی خیلی عالی هستن:x
من که بیش از حد راضی ام:->
این طوری هم که خودشون گفتن مشکل پشتیبانی رو دارن حل میکنن
joorabeban
July 2nd, 2012, 02:38
جواب دادن به تیکت ها واقعا روی اعصابه کاربر میره
بنده پیشنهاد میکنم هیچکی از هامی هاست سرور نگیره
اگه جنبه انتقاد رو داشته باشید برادران صاحب تاپیک
تیکت بدید میره علی ماشا ا... تا 1 ماه بعد اگه حوصله کنند جواب خواهند داد....
nanotech
July 2nd, 2012, 02:40
من میخواستم ازشون بگریم پشیمون شدم
joorabeban
July 2nd, 2012, 02:45
سرعت ، کیفیت سرویس دهی ها خوبه ، اما خودتی و خودت حد اقل توی این مدت فعلی مشکلی پیش بیاد کارت با کرام الکاتبین خواهد بود ... با این شرایط اگه مهم نیست برات سرویس ها کیفیتی خوبی دارند و از انصاف نگزریم بهتر از جاهای دیگه لاقل برای بنده بوده اما گلی بیخار نیست:62:
multiman
July 2nd, 2012, 09:39
من دارم مشکلی هم نداره چند سال هم هست ار طریق تلفن و تیکت هم جواب میدند فکر نکنم مشکلی باشه!
robi021
July 2nd, 2012, 11:19
مشکلی پیش بیاد خیلی طول میدن تا حلش کنن منم قبول دارم که پشتیبانی این گروه صفره
joorabeban
July 2nd, 2012, 19:00
من دارم مشکلی هم نداره چند سال هم هست ار طریق تلفن و تیکت هم جواب میدند فکر نکنم مشکلی باشه!
بنده در جاهایی دیم طرف تاپیک فروش زده بعد خودش و دوستاش با نام های کار بری متعدد شروع به به به و چه چه کردند.شما احتمالا جزء اون دسته نیستید؟ عزیز من برات عکس بگیرم که 15 روز یک تیکت رو جواب ندادن آخر سر خودم خجالت کشیدم و بستم درخواست رو؟
multiman
July 2nd, 2012, 19:29
بنده در جاهایی دیم طرف تاپیک فروش زده بعد خودش و دوستاش با نام های کار بری متعدد شروع به به به و چه چه کردند.شما احتمالا جزء اون دسته نیستید؟ عزیز من برات عکس بگیرم که 15 روز یک تیکت رو جواب ندادن آخر سر خودم خجالت کشیدم و بستم درخواست رو؟
نه خیر دوست عزیز من خودشون نیستم اگر خواستید عکس از سرورها خودم میزارم که بارو کنید بنده 2 سال شاید بیشتر مشتری اقای ابیلی نژاد هستم و 7سرور +....
من جاهای دیگه هم دارم شاید همین های که در این سایت میگند 24 ساعت یا فلان فلان ولی 10 ساعت هستند 24 ساعت سرور مشکل داره+افت سرعتی که خودشونم نمیدونند چی هست((خواستید عکس از صحبت کردند این افزاد+پول های که از ما خوردند به صورت عکس هم پیدا میکنم و نشون هم میدیم))
بنده هم الان تیکت زدم شاید چند هفته منتظر هستم تا سرشون خلوت بشه و برای من انجام بدند ولی در این چند سال انقدر راضی بودم که 2 ماه باشه میمونم چون یک سرور میگیرم دیگه خیالم راحت راحت هست نه قطع میشه نه افت سرعت داره و نه ...
این مشکل پشتیبانی هم اگر خدا بخواد درست میشه چون یکی دو ماه هست (( ولی باز تماس بگیرید مشکل حل میکنند))
در کل من خودشون نیستم دوست نزدیک نزدیک هم نیستم مشتری چند ساله هستم :)
info_dlsong
July 2nd, 2012, 20:51
مشکلاتی در بخش پشتیبانی وجود دارد که در حال برطرف کردن آنها هستیم
متاسفانه همکاران به بعضی مسائل آشنایی و یا دسترسی نداشتن و عدم حضور بنده کمی شرایط رو سخت کرده بود
انشاا... بزودی مشکل برطرف خواهد شد
از شما هم بابت مشکلی که براتون پیش آمده عذر خواهی میکنم و خواهش میکنم اگر براتون مقدور هست شماره تماستون رو برام پیام خصوصی کنید تا در این زمینه با هم گفتگویی داشته باشیم
info_dlsong
July 2nd, 2012, 20:52
من میخواستم ازشون بگریم پشیمون شدم
انشاا... که از سرویس دهنده بهتر از ما سرویس بگیرید
info_dlsong
July 2nd, 2012, 20:54
سرعت ، کیفیت سرویس دهی ها خوبه ، اما خودتی و خودت حد اقل توی این مدت فعلی مشکلی پیش بیاد کارت با کرام الکاتبین خواهد بود ... با این شرایط اگه مهم نیست برات سرویس ها کیفیتی خوبی دارند و از انصاف نگزریم بهتر از جاهای دیگه لاقل برای بنده بوده اما گلی بیخار نیست:62:
فعالیت ما به بیش از دو سال بر میگرده
قطعا مشتری های قدیمی ما بهتر در جریان هستند که این مشکلات در پشتیبانی کمتر از سه ماه هست که ایجاد شده
تمامی تلاش بنده این هست که هر چه سریع تر این مشکل برطرف بشه
info_dlsong
July 2nd, 2012, 20:57
مشکلی پیش بیاد خیلی طول میدن تا حلش کنن منم قبول دارم که پشتیبانی این گروه صفره
حقیقتا سرور ها سلف منیج هستن :دی مسائلی که برای اکثر کاربران پیش میاد به هیچ وجه حل کردنشون وظیفه ما نیست !
مشکلاتی وجود داشته که به زودی برطرف خواهد شد
سال 2010 و 2011 میانگین پاسخ ما به تیکت ها کمتر از 20 دقیقه بوده
info_dlsong
July 2nd, 2012, 21:06
دوست عزیز بنده سه ماه هست که از درامد های جانبی که دارم برای تمدید سرور های حامی هاست استفاده میکنم
کاربر هایی داریم که با وجود اینکه 4 ماه هست که پرداخت نکردن همکاران من وقت نکردن که حتی سرویس هاشون رو معلق کنن !
مشکلات ارزی هم به این مسئله دامن زده و باعث شده که من در سه ماه اخیر بیش از 7 میلیون تومن ضرر کنم !
بنده به هیچ وجه نیاز به پول این کار ندارم و تنها دلیلی که تمام وقتم رو برای این کار گذاشتم تعهدی هست که نسبت به مشتری دارم
پس نگید که با اکانت دیگه اومدم از خودم تعریف کنم !
تمام تلاش بنده این هست که مشکلات فعلی حامی هاست برطرف بشه !
باور کنید بیشترین فشار و بیشترین ناراحتی از وضعیت فعلی رو بنده دارم متحمل میشم چون هم تعدادی از کاربران رو از دست میدیم و بنده هم سرمایم رو دارم از دست میدم
طبق برنامه هایی که داریم انشاا... ظرف 48 ساعت آینده مشکلات برطرف خواهد شد
موفق و پیروز باشید
ostadomid
July 2nd, 2012, 21:18
اون موقعی که من از ایشون سرویس امریکا گرفتم، حدودا دی ماه سال 90، واقعا هم پشتیبانی خوب بود و هم سرویس اما از ماه دوم به بعد کم کم جواب دادن به تیکت ها طولانی و طولانی تر شد.
در مورد اینکه حتی فرصت نمیکنند سرویس ها رو معلق کنند هم درست میگند. برای خود من پیش اومده بود اگرچه که من بعد از اتمام مدت یکماه دیگه سرور استفاده نکردم اما هر از گاهی که وبسایت روی سرویس رو چک میکردم بالا میومد. اگه پشتیبانی مثل اول باقی میموند مطمئنا سراغ سایر سرویس دهنده ها نمیرفتم. امیدوارم دوباره مثل قبل بشوند.
multiman
July 3rd, 2012, 10:37
دوست عزیز بنده سه ماه هست که از درامد های جانبی که دارم برای تمدید سرور های حامی هاست استفاده میکنم
کاربر هایی داریم که با وجود اینکه 4 ماه هست که پرداخت نکردن همکاران من وقت نکردن که حتی سرویس هاشون رو معلق کنن !
مشکلات ارزی هم به این مسئله دامن زده و باعث شده که من در سه ماه اخیر بیش از 7 میلیون تومن ضرر کنم !
بنده به هیچ وجه نیاز به پول این کار ندارم و تنها دلیلی که تمام وقتم رو برای این کار گذاشتم تعهدی هست که نسبت به مشتری دارم
پس نگید که با اکانت دیگه اومدم از خودم تعریف کنم !
تمام تلاش بنده این هست که مشکلات فعلی حامی هاست برطرف بشه !
باور کنید بیشترین فشار و بیشترین ناراحتی از وضعیت فعلی رو بنده دارم متحمل میشم چون هم تعدادی از کاربران رو از دست میدیم و بنده هم سرمایم رو دارم از دست میدم
طبق برنامه هایی که داریم انشاا... ظرف 48 ساعت آینده مشکلات برطرف خواهد شد
موفق و پیروز باشید
انشالله مشکل برطرف میشه :) ممنون:)
rezayamini
July 3rd, 2012, 12:17
سلام ..
اقای ابیلی نژاد انسان پاک و راستگویی هستند !!! دوستان شما که فقط کاستومر هستید! مشکلات ایشون و واقعا که با دلار و بازار ایران! سرو کار دارند درک نمیکنید
سرویس های ایشون اینقدر خوب هستند که نیازی به پشتیبانی ایشون نیست .. و واقعا کاربران از جمله خودم از ایشون درخواست هایی میکنیم که مربوط به حامی هاست نیستولی جواب میدادند ..
قبول دارم پشتیبانی فعلا داغونه : دی ولی واقعا یه سرویس من درخواست لغو دادم تاریخ 25/05/2012 و همون موقع هم سرویس رو Suspend کردم ..!! ولی هنوز تو پنل من فعال هست
این نشون دهنده ی مشکلات بزرگی هست توی این مجموعه که انشالله حل میشه .. بیش از یک سال هست مشتری هستم و راضی ..
mahyar2pac
July 10th, 2012, 21:11
سلام هنوز این آفرتون موجود هست ؟ قیمتش مثل قبل ؟
پیشنهاد ویژه امروز
Ram: 1GB
HDD: 20GB Raid-10
Port: 1Gbps
BW: 1000GB