ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال قبل از خريد هاست از دوشركت شاتل هاست وميهن وب هاست

bahman22
February 24th, 2012, 22:07
باسلام واحترام
من ميخوام هاست بگيرم وبين دوشركت ميهن وب هاست وشاتل هاست گير كردم كه كدومو بخرم من جستجو كردم ديدم اينا هر دوتا مشكلات دارن وپاسخگو نيستن در صورت بروز مشكل حالا قبل از خريد ميخواستم بدونم از كدوم بگيرم بهتره اگه كسي از اين دوشركت گرفته راهنمايي كنه كه مشكلاتشون چطوره پاسخگويي و.... راهنمايي كنيد ممنون

shivahost
February 24th, 2012, 22:10
اينا هر دوتا مشكلات دارن وپاسخگو نيستن در صورت بروز مشكل حالا قبل از خريد ميخواستم بدونم از كدوم بگيرم بهتره

جالبه! وقتی به همچین نتیجه ای رسیده اید چطور باز هم از یکی از این دو؟ اینجا خیلی ها هستند که کار خوب می تونن تحویلتون بدهند

bahman22
February 24th, 2012, 22:18
جالبه! وقتی به همچین نتیجه ای رسیده اید چطور باز هم از یکی از این دو؟ اینجا خیلی ها هستند که کار خوب می تونن تحویلتون بدهند

دوست گرامي
اولا ممكنه خيلي ها بيخودي از اين شركتها بدگفته باشن منم واسه اطمينان اينجا سوال كردم
دوماشما يه شركت كه ثبت شده وشماره ثبت داره مثل اين دوتايي كه من گفتم بده كه از نظر قيمت وكيفيت برابر با اينا باشه درضمين همين شركت ثبت شده خودش يه سنده تا در صورت بروز مشكل بشه ازش شكايت كرد

salar74_a
February 24th, 2012, 22:43
من به شما توصیه میکنم
سراغ هیچ کودوم از این دو هاستینگ نرید
فعلا اصلا توصیه نمیشند

گزینه های دیگر رو بررسی کنید
موفق باشید

allbert
February 24th, 2012, 22:52
بهتر هست با پشتیبانی هر دوس هاست تماس بگیرید

shivahost
February 24th, 2012, 22:55
فقط این رو بهتون بگم که ما مشتری داریم که از شاتل هاست هم سرویس داره و راهنمایی ها و پشتیبانی هاش رو ما براش انجام میدیم.

mehrshad.ho
February 24th, 2012, 22:57
شاتل هاست اصلا تایید نمیشه

Ashkankamangar.ir
February 24th, 2012, 23:07
از میهن وبهاست بگیرید عالیه
آقای سعید رحمت انسان بسیار شریفیه

bah69man
September 25th, 2012, 17:34
شاتل هاست اصلا تایید نمیشه

TARIMEHR
September 25th, 2012, 17:48
شاتل هاست به هیچ وجه

m2n
September 25th, 2012, 19:03
میهن وب هاست مشکل دیتابیس+سرعت داره که اصلا انتخاب خوبی نیست (یک سایتی داریم رو اون چون سالانه هست نمی تونیم انتقال بدیم >:p

شاتلم استفاده نکردم و نمی تونم نظری بدم

shahabhost
September 25th, 2012, 19:43
سلام

اگر فقط قصد خرید از این دو شرکت رو دارید میهن وب هاست پیشنهاد میکنم

ولی کلا دنبال گزینه های دیگه ای باشید بهتره

ma3oud91
September 25th, 2012, 19:45
سلام .دوستان اول از همه عذر خواهی میکنم.2.لطفا دلایل رو هم بگید تا بقیه هم اطلاع داشته باشند.ممنون

TARIMEHR
September 26th, 2012, 02:19
مشکلات و تیکت های ما بیشتر از چندتا کتاب شد

تعداد تیکت ها سر به فلک کشید

این یه نمونه عکس رو ببینین نیازی نمیبینم که دیگه دلیلی بخوایین

من مدت 60 روز روی سرور ایشون بودم که 18 روز روی سرور پربازدیدشون ساسپندم کرده بودن و 4 روز روی سرور معمولی

ariacloud
September 26th, 2012, 03:11
شاتل هاست به هیچ وجه تأیید نمی شه
میهن وب هاست سرویس دهنده بدی نیست ، ولی اخیراً یه مقدار شکایت ازش زیاد شده
تا حدود 1 یا 2 ماه پیش بنده کامل تأیید می کردم این شرکت رو ولی الان به دوستانی چون شما توصیه می کنم گزینه های دیگری رو بررسی کنید نهایت در آخرین مورد برید سراغ این شرکت
اگر سایتتون مجاز و ثبت شده قرار هست باشه و کیفیت براتون مهم هست من آنلاین هاست رو هم بهتون پیشنهاد می کنم

با تشکر
mr2od

ima
December 23rd, 2012, 14:34
تحت هیچ
شرایطی از شاتل هاست نخرید
پشتیبانی افتضاخه
آدرسشون مجازیه رسما رفتم به محل آدرس گفتن 2 ساله از اینجا رفتن
تلفن ها رو جواب نمی دن و ....
پشتیبانی مزخرف و هاست های مزخرف تر
آی پی عوض میشه
هاست ها 24 ساعت به بالا داون میشه
من همه سرویسامو دارم از روی شاتل خالی می کنم . هر کی خالی نکنه ضرر کرده . دومینامم دارم میبرم جای دیگه

من 4 سال بیشتره دارم باهشون کار می کنم توی سال دوم و سوم بد نبود اما الان تحت هیچ شرایطی از شاتل هاست نخرید . یعنی پولو بریزید تو مستراخ بهتر از اینه که از شاتل هاست بخرید .

از شاتل هاست نخرید
از شاتل هاست نخرید
از شاتل هاست نخرید
از شاتل هاست نخرید
از شاتل هاست نخریداز شاتل هاست نخریداز شاتل هاست نخریداز شاتل هاست نخریداز شاتل هاست نخرید#-o

n_dambelog
December 23rd, 2012, 17:24
من خیلی ها کار کردم چه خارجی چه ایرانی همه اوایل خوبن اما بعد ضد حال میشن اما از وقتی که رفتم الفا هاست ماه به ماه به پنلم سر نمیزنم اونم وقت برای واریز وجه عالــــــــــــــــــــــ ــــــــــــیه این الفا هاست من تا به حال به کسی توصیه نکردم که از جایی هایت بگیره ولی خدایی هاست خوبیه سرعتشم خیلی خوبه پشتیبانی شم عالیه