PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست حرفه ای، هاست معمولی، هاست وردپرس، هاست ارزان؟!!!؟

m2n
February 24th, 2012, 01:29
سلام

من یه مشکلی دارم که واقعا دو ماه هست منو گیج کرده،به سایت شرکت ها ی هاستینگ که مراجعه می کنم با 4 پنل مواجه میشم که این در بعضی از شرکت ها به بیش از 4 پنل رسیده.

توجه کنید:

میزبانی لینوکس اررزان
میزبانی لینوکس معمولی
میزبانی لینوکس حرفه ای
میزبانی لینوکس وردپرس

خوب الان از کجا میشه فهمید من که پنل لینوکس حرفه ای رو خریدم مدیر سرور از سرور لینوکس ارزان نداه باشه؟(البته جسارت نباشه)و فقط یه سرور وجود داشته باشه؟:109:

amin7x
February 24th, 2012, 04:08
سلام دوست عزیز.

من همه این پلان هارو برات توضیح میدم.

میزبانی لینوکس اررزان => معمولا این پلان ها از فضا و پهنای باند کمی برخوردار هستند که برای استارت پلان های مناسبی هستند.
میزبانی لینوکس معمولی => لینوکس ارزان با معمولی یکی هستند. البته نمیدونم شما از چه سایتی خرید میکنید که این پلان رو چه طوری تعریف کرده باشه.
میزبانی لینوکس حرفه ای => این پلان ها از فضای بالا و پهنای باند حجمی بالا یا نامحدود برخوردار هستند که برای سایت هایی مناسب است که بازدید بالا دارند.
میزبانی لینوکس وردپرس => چون سیستم مدیریت محتوای وردپرس از سی پی یو بالایی استفاده میکنند معمولا سرور های قدرتمندی که سی پی یو قوی دارند برای این CMS استفاده میشود و این نوع هاست همان اول روش وردپرس نصب شده است و شما نمیتونید CMS رو تعویض کنید.

در مورد سوال آخرتون شما وقتی پلان رو تحویل میگیرید توی Cpanel یا DirectAdmin مقدار فضا و پهنای باند مشخص است.

امیدوارم توضیحاتم بتونه کمکتون کنه.
سوالی داشتید بپرسید.

درکل بسته به سایتی داره که توش خرید میکنید ، پلان ها رو چه طوری توش تعریف کرده.

DeltaGostar
February 24th, 2012, 07:47
portal.iwh.ir (http://portal.iwh.ir)

m2n
February 24th, 2012, 12:14
سلام دوست عزیز.

من همه این پلان هارو برات توضیح میدم.

میزبانی لینوکس اررزان => معمولا این پلان ها از فضا و پهنای باند کمی برخوردار هستند که برای استارت پلان های مناسبی هستند.
میزبانی لینوکس معمولی => لینوکس ارزان با معمولی یکی هستند. البته نمیدونم شما از چه سایتی خرید میکنید که این پلان رو چه طوری تعریف کرده باشه.
میزبانی لینوکس حرفه ای => این پلان ها از فضای بالا و پهنای باند حجمی بالا یا نامحدود برخوردار هستند که برای سایت هایی مناسب است که بازدید بالا دارند.
میزبانی لینوکس وردپرس => چون سیستم مدیریت محتوای وردپرس از سی پی یو بالایی استفاده میکنند معمولا سرور های قدرتمندی که سی پی یو قوی دارند برای این CMS استفاده میشود و این نوع هاست همان اول روش وردپرس نصب شده است و شما نمیتونید CMS رو تعویض کنید.

در مورد سوال آخرتون شما وقتی پلان رو تحویل میگیرید توی Cpanel یا DirectAdmin مقدار فضا و پهنای باند مشخص است.

امیدوارم توضیحاتم بتونه کمکتون کنه.
سوالی داشتید بپرسید.

درکل بسته به سایتی داره که توش خرید میکنید ، پلان ها رو چه طوری توش تعریف کرده.

ممنون از توضیحات کامل شما ولی بحث بنده اینکه آیا واقعا از همون سرویسی که سفارش داده میشه سرویس رو تحویل میدن یا نه هاست به قول خودشون ارزان را به جای هاست حرفه ای میدن(البته جسارت نباشه)چون قیمت ها تقریبا در هر پنل 50 درصد بالا میره.

portal.iwh.ir (http://portal.iwh.ir)

اونوقت این چی هست؟ :39: