PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درگاه پرداخت

kamal3401
February 23rd, 2012, 16:47
سلام دوستان

من میخواستم بدونم اطلاعاتی که تو کانفیگ درگاه پرداخت وارد میکنیم از کجا بیاریم

باید حضورا بریم از بانک بگیریم؟؟؟؟؟؟

در ضمن میشه درگاه پرداخت رایگان گیر آورد یا باید خریدش

php.source
February 23rd, 2012, 17:01
شما باید به بانکی که می خواهید درگاهش رو در سایتتون قرار بدید مراجعه کنید و مدارک لازم(شامل فرم درخواست ،کپی اساسنامه یا پروانه کسب ، کپی کارت ملی و شناسنامه ، شماره حساب بانکی خود و ...) را ارائه دهید تا درگاه در اختیار شما قرار گیرد و بانکها هیچ هزینه ای برای ارائه این خدمات از شما نخواهند گرفت. فقط اگر خودتون برای قرار دادن درگاه در سایت و اتصال اون تخصص نداشته باشید با پرداخت هزینه به برنامه نویس این کار رو براتون انجان میده

extern
February 23rd, 2012, 17:05
سلام.اگه درگاه بانک ها رو مستقیم نیاز ندارید میتونید از سیستم هایی مانند زرین پال استفاده کنید که به صورت رایگان درگاه پرداخت آنلاین بهتون میدن.

kamal3401
February 23rd, 2012, 17:12
من پروانه کسب ندارم فعلا
یعنی نمیتونم درگاه داشته باشم؟؟؟؟؟

extern
February 23rd, 2012, 17:21
من پروانه کسب ندارم فعلا
سلام.می تونید داشته باشید عرز کردم شما میتونید بدون هیچ هزینه و مدرکی درگاه آنلاین بگیرید از زرین پال مدارکش هم فقط شناسمه کارت ملی هست که باید اسکن کنید ارسال کنید براشون این سایت زرین پال
زرين پال | ياور زرين (http://zarinpal.com/)
یه روش دیگه هم وجود داره که شما میتونی مستقیم از خود بانک دریافت کنی درگاه رو که دیکم دریافتش طولانی تر هست مثل بانک ملت.

kamal3401
February 23rd, 2012, 17:37
من تو زرین پال عضو هستم و درگاهش رو هم گرفتم ولی میخوام مستقیم از بانک بگیرم میشه لطف کنید بگید چطوری میتونم از بانک بدون پروانه کسب درگاه بگیرم؟
باید حتما تو اون بانکی که درگاه میگیرم حساب داشته باشم؟

TukaNet
February 23rd, 2012, 17:51
بدون پروانه یا شرکت ثبتی نمی تونید با بانک ها مستقیم کار کنید

در ضمن برای این مورد خود بانک هم کاره ای نیست ، "شرکت های پرداخت الکترونیک بانک ها" این موارد رو انجام میدهند

m.e
February 23rd, 2012, 18:26
من تو زرین پال عضو هستم و درگاهش رو هم گرفتم ولی میخوام مستقیم از بانک بگیرم میشه لطف کنید بگید چطوری میتونم از بانک بدون پروانه کسب درگاه بگیرم؟
باید حتما تو اون بانکی که درگاه میگیرم حساب داشته باشم؟

طبق قوانین کلیه بانک ها چه خصوصی و چه دولتی پروانه کسب و مجوز های مرتبط با نوع فعالیت شما نیازه ولی بعضی بانک ها مثل ملت زیاد به این مورد گیر نمیده ، اگه باقی موارد شما درست باشه میتونید بگیرید ، و باید حتما یک حساب توی اون بانک داشته باشید ، نوع حساب مهم نیست ، درحال حاضر بانک ملت بصورت آنی تسویه حساب میکنه بعد از پرداخت کاربر ، کارمزد هم نداره ، (اما تو تراکنش های بالا مثلا 100 تا در روز ممکنه خطای تسویه داشته باشه)بانک پارسیان و پاسارگاد هم 24 ساعت بعد ، که روز های تعطیل رو حساب نمیکنه ، بانک سامان هم که بهترین درگاه رو داره ولی گویا 2 درصد کارمزد کم میکنه ، بانک پارسیان و پاسارگاد هم یک چک و یا سفته 2 میلیونی بدون قید شرط ضمانت میگیره ، زمان فعال سازی همه درگاه ها 2 تا 7 روز طول میکشه

keywan
March 12th, 2012, 23:30
به سایت به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک (http://www.behpardakht.com) برید و با ارائه کپی سند ملکی درگاه بگیرید

sebastian
March 12th, 2012, 23:45
من پروانه کسب ندارم فعلا
بعضی از بانک ها با افراد حقوقی فقط کار می کنند شما میتونید با 2 میلیون چک ضمانت درگاه دریافت کنید

keywan
March 13th, 2012, 01:25
دوست عزیز همونطور که در پست بالا گفتم به سایت به پرداخت برید و فرم رو پر کنید .
چون شخص حقیقی هستید در صورتیکه در منزل مسکونیتون مالک هستید کپی سند و اگر مستاجر هستید کپی اجاره نامه که تاریخ امسال رو داشته باشه رو همراه بقیه مدارک لازم بعد از اینکه به پرداخت تاییدتون کرد برای اونها ایمیل می کنید و صبر می کنید تا سیکل اداریش طی بشه .

توضیحات لازم رو تو خود سایت به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک (http://www.behpardakht.com) بطور کامل می تونید مطالعه کنید