توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال ساب دامین به سروری دیگر
iranvisual
February 23rd, 2012, 13:39
خسته نباشید
تو بعضی سایتها مثل rapidbaz كه دارای چندید سرور هستند - با ساب دامین به سرورهاش اشاره می کنه مثلا
s1.rapidbaz.com/file.zip
چطوری می تونم یه ساب دامین بسازم که به یک سرور دیگه وصل بشه . مثلا سایت من yourdomain.com هست و فایلهای دانلودی من جای دیگه ای قرار داره ولی میخوام به صورت dl.yourdomain.com نشون ىاىه بشه ز
آیا تو کنترل پنل websitepanel چنین امکانی وجود داره ؟
ممنون
shivahost
February 23rd, 2012, 13:44
اول اینکه در سرور دوم بهتر است سرویس را با نام ساب دامین بخرید مثلا dl.yourdomain.com
دوم هم در سرور اول که دامین اصلی روی آن است یک a record برای dl.yourdomain.com و به ip سرور دوم بسازید
iranvisual
February 23rd, 2012, 14:05
تو کنترل پنل websitepanel و تو قسمت domains ها رو نام دامین خودم مثلا yourdomain.com کلیک کردم و روی Edit dns zone recored کلیک کردم و یه رکور a كه به IP سرور دیگه اشاره داره درست کردم ولی کار نمی کنه .
رکوردی که تو dns اضافه کردم باید تو سرور دومی هم وجود داشته باشه مثلا سرور دومی یه ساب دامین با نام dl داشته باشه ؟ یا همون IP خالي نيازه ؟
آیا زمان می بره تا ثبت بشه .
ممنون
shivahost
February 23rd, 2012, 14:15
تو کنترل پنل websitepanel و تو قسمت domains ها رو نام دامین خودم مثلا yourdomain.com کلیک کردم و روی Edit dns zone recored کلیک کردم و یه رکور a كه به IP سرور دیگه اشاره داره درست کردم ولی کار نمی کنه .
رکوردی که تو dns اضافه کردم باید تو سرور دومی هم وجود داشته باشه مثلا سرور دومی یه ساب دامین با نام dl داشته باشه ؟ یا همون IP خالي نيازه ؟
آیا زمان می بره تا ثبت بشه .
ممنون
باید ساب دامین در دومی دقیقا dl.yourdomain.com باشه
بعضی وقت ها تا 15 دقیقه....