توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکن کارت ملی برای ثبت دامین in
0060
February 22nd, 2012, 20:10
امروز از یکی از شرکتهای معتبر یه دامین in ثبت کردم
واسم ایمیل اومده مشخصات کامل و صحیح وارد کن اسکن کارت ملی هم بفرست تا دامین فعال بشه !!!!!
این دیگه یعنی چی؟ این موضوع از جایی ابلاغ شده ؟
bepad
February 22nd, 2012, 20:11
سلام
نه همچنین چیزی در ریجستر in نیست مگر اینکه اون شرکت بخواد اطلاعاتو برای خودش بگیره!
NovinServer
February 22nd, 2012, 20:12
سیاست کاری اون شرکت هست !
ما هم نیز از این پس همین روند را داریم !
زیرا هم به نفع مشتری است و جلوگیری می کند از سوء استفاده کنندگان !
0060
February 22nd, 2012, 20:16
سیاست کاری اون شرکت هست !
ما هم نیز از این پس همین روند را داریم !
زیرا هم به نفع مشتری است و جلوگیری می کند از سوء استفاده کنندگان !
10 تایی دامین قبلا توی همین شرکت ثبت کردم ولی اینو که خواستن بیخیال شدم فکر نکنم کار درستی باشه اونم واسه دامین in
NovinServer
February 22nd, 2012, 20:27
10 تایی دامین قبلا توی همین شرکت ثبت کردم ولی اینو که خواستن بیخیال شدم فکر نکنم کار درستی باشه اونم واسه دامین in
اصلا موضوع پسوند یا قیمتش نیست !
بحث سر سوء استفاده کنندگان است و همچنین دامنه .in سال اولش ارزان است برای تمدیدش همانند .com است.
نکته : دامنه هایی که با نام های مالک جعلی ثبت می شوند، در صورت مشکل ریجستر ان را Suspend و در خواست مدارک می کند.
شما دامنه IR مثلا حساب کن، از .in هم ارزان تر است اما اگر مشخصات را اشتباه بدهید بعدا دچار مشکل بشوید قادر نیستید دامنه خود را بگیرید. :x
دامنه خریدن، همانند خانه خریدن است، این موضوع را جدی بگیرید!
MOHAMMAD MOHSEN
February 22nd, 2012, 20:28
این سیاست برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی مناسب هست این به نظر من باید اختیاری باشه و هر کاربر که مایل بود مدارک رو بده
iranian-portal
February 22nd, 2012, 20:35
بحث سر سوء استفاده کنندگان است و همچنین دامنه .in سال اولش ارزان است برای تمدیدش همانند .com است.
نکته : دامنه هایی که با نام های مالک جعلی ثبت می شوند، در صورت مشکل ریجستر ان را Suspend و در خواست مدارک می کند.
شما دامنه IR مثلا حساب کن، از .in هم ارزان تر است اما اگر مشخصات را اشتباه بدهید بعدا دچار مشکل بشوید قادر نیستید دامنه خود را بگیرید. :x
دوست عزیز شما جوری حرف میزنید انگار تازه امروز پا به نت گذاشتید یا به تازگی وبمستر شدید
کسی که در کار وبمستری و فعالیت در اینترنت هست اگر حرفه ای باشه همیشه و همیشه به دنبال مخفی بودن هست
فرض کنیم امروز یکی مسئول سایت تفریحی باشه بعد فردا رئیس جمهوری چیزی بشه
بعد هم شما به راحتی با این اطلاعاتی که فقط برای خرید یک دامین دریافت کردید میتونید دست به خیلی کارها بزنید
پس یادتون باشه هیچ وقت کاربرانی مثل من اقدام به خرید دامین از دوستانی که چنین سیاستی دارند نمی کنند
مثل این که بنده پس از 10سال وبمستری تا به حال دامین آی آر نداشتم فقط هم به خاطر اطلاعات اضافی بیش از حدی که لازم داره
bepad
February 22nd, 2012, 20:38
سلام
اقای نوین سرور از وقتی یادمه هاستینگ بوده.و کارشون درسته.
اما ببینید همیشه فعالیت مجاز کنید که مشکلی نداشته باشید و رعایت قانون همیشه پیشگیری میکنه از مشکلات شما اگر همون سایت تفریحی الکساش برسه 10 ایران دامنت رو ببند چیکار میکنی؟وقتی دامنه سندو مدرک نداره!منطقی فکر کنیم
NovinServer
February 22nd, 2012, 20:39
دوست عزیز شما جوری حرف میزنید انگار تازه امروز پا به نت گذاشتید یا به تازگی وبمستر شدید
کسی که در کار وبمستری و فعالیت در اینترنت هست اگر حرفه ای باشه همیشه و همیشه به دنبال مخفی بودن هست
فرض کنیم امروز یکی مسئول سایت تفریحی باشه بعد فردا رئیس جمهوری چیزی بشه
بعد هم شما به راحتی با این اطلاعاتی که فقط برای خرید یک دامین دریافت کردید میتونید دست به خیلی کارها بزنید
پس یادتون باشه هیچ وقت کاربرانی مثل من اقدام به خرید دامین از دوستانی که چنین سیاستی دارند نمی کنند
مثل این که بنده پس از 10سال وبمستری تا به حال دامین آی آر نداشتم فقط هم به خاطر اطلاعات اضافی بیش از حدی که لازم داره
نظر شما محترم، اما بنده جدا باهاش مخالفم :x
یک روزی اگر دامنتون را بالا کشیدن، یا به هر دلیلی دامنه شما بسته شد یا مشکلی پیش امد اگر شما توانستی دامنه ای که به قول خودتان 10 سال روش کار کردید را پس بگیرید اون موقع بیاید به من بگویید تازه وارد !
در ضمن ریجسترها Privacy Protection را برای همین گذاشتن ! که مشتری اطلاعاتش را صحیح وارد کند و همچنین از دید دیگران مخفی نگه دارد.
DeltaGostar
February 22nd, 2012, 20:41
به این علت که مخفی سازی مشخصات در دامنه .in نیست
واگر خلافی از صاحب دامنه سر بزند مسئولیت به عهده ریسلر ثبت کننده میباشد برای همین مشخصات دقیق شما روی دامنه ست میشود
allbert
February 22nd, 2012, 20:44
چه جالب هست !!!
اما بنظر نمیاد کسی که قصد فعالیت جدی رو داره با .in بخواد کار کنه
البته ایده جالبی هست
اما اگر کارت ملی بگیرند یعنی مالکیت 100% رو به مشتری میدند ؟؟
این بیشتر جنبه قانونی داره که بشه به سرعت مالک اصلی سایت رو پیدا کرد دوست عزیز
NovinServer
February 22nd, 2012, 20:47
چه جالب هست !!!
اما بنظر نمیاد کسی که قصد فعالیت جدی رو داره با .in بخواد کار کنه
البته ایده جالبی هست
اما اگر کارت ملی بگیرند یعنی مالکیت 100% رو به مشتری میدند ؟؟
این بیشتر جنبه قانونی داره که بشه به سرعت مالک اصلی سایت رو پیدا کرد دوست عزیز
خیلی خیلی ببخشید، قصد جسارت به کسی را ندارم فقط جهت اطلاع !
اما کسی که از دادن اطلاعات می ترسد، قطعا نمی خواهد فعالیت قانونی داشته باشد و بعدا دردسر ساز خواهد شد.
0060
February 22nd, 2012, 20:47
بحث اطلاعات صحیح و مالیکت دامین100% قبول دارم خودم هم واسه دامنه هایی که واسم مهم اطلاعات دقیق و صحیح میزارم ولی !
بالای 90% کسایی که از دامین in استفاده میکنن یا سایت موزیک هستن یا فروش ....
برای اینکه دامین بعد یک یا دو هفته میخواید ف یلتر بشه از دامنه اروزنی مثل in استفاده میکنن پس بحث مالکیت اصلا واسه این دامین اهمیت نداره
پس درخواست اسکن کارت ملی واسه همچین دامینی اصلا کار درستی نیست بعید میدونم یه ادمین سایت فروش .... بیاد واسه ثبت دامینش اسکن بده
NovinServer
February 22nd, 2012, 20:49
بحث اطلاعات صحیح و مالیکت دامین100% قبول دارم خودم هم واسه دامنه هایی که واسم مهم اطلاعات دقیق و صحیح میزارم ولی !
بالای 90% کسایی که از دامین in استفاده میکنن یا سایت موزیک هستن یا فروش ....
برای اینکه دامین بعد یک یا دو هفته میخواید ف یلتر بشه از دامنه اروزنی مثل in استفاده میکنن پس بحث مالکیت اصلا واسه این دامین اهمیت نداره
پس درخواست اسکن کارت ملی واسه همچین دامینی اصلا کار درستی نیست بعید میدونم یه ادمین سایت فروش .... بیاد واسه ثبت دامینش اسکن بده
صحبت شما حرفی که بالا زدم را کاملا تایید می کند!
allbert
February 22nd, 2012, 20:55
اما کسی که از دادن اطلاعات می ترسد، قطعا نمی خواهد فعالیت قانونی داشته باشد و بعدا دردسر ساز خواهد شد.
بله در این موضوع من هم با شما موافقم شاید براتون جالب باشه . . .
به دلیل استفاده اکثر سایت های وی پی موزیک و . . . از دامین .in مثل این که این قانون در نظر گرفته شده
****** هم مدارک میخواد برای .in ??
Kian
February 22nd, 2012, 22:23
و اما پلیس فتا خلق گردید تا چه با کپی و چه بدون کپی کارت ملی ، کلاهبردارها را .... کند :)
parsvia
February 22nd, 2012, 22:45
هیچ نیازی که اسکن کارت ملی نیست!!
شاید اون شرکت می خواد اطلاعات مشتریاشو داشته باشه داره ثبت دامین رو بهانه می کنه!
iranian-portal
February 23rd, 2012, 00:15
دوست خوبم اول از همه خوبه که شما آدم منطقی هستید و صبورانه پاسخ میدید
اما این حرف شما اصلا منطقی نیست
فکر کنم شما از بعضی چیزها بی اطلاع هستید اما بعید به نظر میرسه
ما تو چه کشوری زندگی می کنیم؟؟؟ ایران
قوانین اینترنتی ما هیچ ثبات و سیستم آشکاری نداره
خیلی از دوستان یک سایت عکس معمولی داشتند و به قول شما به رتبه های عالی الکسا دسترسی پیدا کردند
اما به بهانه های مختلف مثل ثبت نشدن در ساماندهی یا... چیتلر شدن برای خیلی ها هم مسائل قانونی الکی پیش اومده
کسی دوست نداره غیر قانونی فعالیت داشته باشه
اما در کشور ما که حریم شخصی کاربری در اینترنت هیچ معنایی نداره هنوز معلوم نیست واقعا به چه فعالیتی غیر قانونی اطلاق میشه و به چه فعالیتی قانونی پس به هیچ عنوان منطقی نیست که با دست های خودت کلیه اطلاعات زندگیت رو برای سرگرمی و یک سایت در اختیار بزاری تا خدایی نکرده فردا روزی دچار سابقه یا.. بشی
در ضمن اگر قرار به بالا کشیدن دامین باشه اون کارت ملی و کپی هیچ کاری نمیکنه
مثلا شما میخوای کپی کارت ملی بنده رو به دامین منگنه کنی بعد هم از روی هردوش کپی بگیری؟؟؟؟؟
عزیز این چیزها در دنیای مجازی با منطق جور در نمیاد جز این که هدف استخراج اطلاعاتی هست