ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند تا سوال دارم

tizparvaz
February 20th, 2012, 23:49
سلام من میخوام یه سرور اختصاص بگیرم روش وی پی اس ایجاد کنم وی پی اس بفروشم
1 - آیا برای هر وی پی اسی که ایجاد میکنم باید آی پی از دیتا سنتر بگیرم ؟
2- واسه شروع بجز خرید یه سرور اختصاصی و داشتن یه سایت فروش و یک نفر آدم وارد برای پشتیبانی کاربرا و سرور چه چیزایی لازمه (این و پرسیدم شاید چیزی باشه که من ندونم )
3- برای شروع که هنوز به جز 4 یا 5 تا وی پی اس معمولی مشتری دیگه ای ندارم شما چه سروری پیشنهاد میکنین که از نظر مالی هم به صرفه باشه ؟
4- یک نفر هم از دوستانی که تجربه بالایی دارن برای پاسخگویی به سوالات و رفع مشکلات احتمالی لطفا اعلام آمادگی کنه میخوام حداقل بتونم تلفنی بعضی ایراداتی که ممکنه پیش بیاد برام بر طرف کنه بابت هزینه هم مذاکره میکنیم با هم
5- آیا با داشتن یه سرور اختصاصی میتونم یه وی پی اس هم برای خودم ایجاد کنم و با سی پنل هاست بفروشم ؟
6- شما کدوم سرویس دهندرو پیشنهاد میدین واسه خرید نمیگم قیمتش کم باشه قیمتش مناسبه سرویس دهیش باشه
7- اگه چیز خاصی هست که باید بدونم لطف کنین بگین احتملا به نتیجه برسم طی این هفته این کار انجام میشه
یه چیز دیگه وی ام وری که واسه مجازی ساز ازش استفاده میکنم باید اورجینال باشه ؟

ممنون میشم دوستان با تجربه کمک کنن

allbert
February 21st, 2012, 00:23
1. شما همون اول بعد از خرید سرور چند ای پی رو بصورت رایگان دریافت میکنید و واگر باز هم نیاز داشتید از طریق دیتاسنتر تهیه میکنید
2.اشنایی با بازار و کیفیت مورد نیاز کابرا ، قرار داد بستن و پیداکردن افرادی که بتونن انواع لایسنس های مورد نیاز رو در اختیارتون بزارند.ثبت شرکت.خط ثابت و . . .
3.صرفه مالی در این کار معنی نداره و شما باید از یک دیتا سنتر معتبر سرور تهیه کنید تا مشتری هاتون ازتو رازی باشند میتونید پلن های پاین رو تهیه کنید
که البته این کار به دلیل نداشتن توجیح مالی و بصرفه نبودن پیشنهاد نمیشه برای این کار عموما از سرور های با کانفیگ بالا استفاده میشه مثلا رم 12 یا 34 . . .
4.--
5.بله این کار هم ممکن هست ولی در استانداد توصیه نمیشه چون اگر یک سرور شما تخطی کنه سرویس هاستینگ شما مختل میشه
6.hertzner equnix
7.طرف شما دیگه یک ویندوز xp خانگی نیست وشما با دیتاسنتر طرف هستید سعی کنید همیشه موارد کپی رایت رو رعایت کنید

.
سعی کنید همیشه مشتری رو راضی نگه دارید رمز بقا در هاستینگ همیه کیفیت و رضایت مشتری

انشالا موفق باشید

taghi.karimi
February 21st, 2012, 00:28
1-بله ( میتوانید ایپی ها را به صورت پک هم بگیرید مثلا 8 ,13,29,62,و....
2-برای شروع خیر
3-بستگی به قیمتی که شما میخواهید بدهید دارد-اما توصیه میشود حداقل تا 15 20 سرور را به صورت نمایندگی کارکنید!
4-برای مدیریت سرور در خدمتیم!
5-بله-اما توصیه که میشود سرور هاست با سرورهای مجازی جدا باشد تا کیفیت و موارد دیگر حقظ شود!
6-از آلمان توصیه میشود و یا هلند..آلمان mylocو یاhetzner هلند swiftway یا altusthost.
7-موفق باشید!

tizparvaz
February 21st, 2012, 00:43
1. شما همون اول بعد از خرید سرور چند ای پی رو بصورت رایگان دریافت میکنید و واگر باز هم نیاز داشتید از طریق دیتاسنتر تهیه میکنید
2.اشنایی با بازار و کیفیت مورد نیاز کابرا ، قرار داد بستن و پیداکردن افرادی که بتونن انواع لایسنس های مورد نیاز رو در اختیارتون بزارند.ثبت شرکت.خط ثابت و . . .
3.صرفه مالی در این کار معنی نداره و شما باید از یک دیتا سنتر معتبر سرور تهیه کنید تا مشتری هاتون ازتو رازی باشند میتونید پلن های پاین رو تهیه کنید
که البته این کار به دلیل نداشتن توجیح مالی و بصرفه نبودن پیشنهاد نمیشه برای این کار عموما از سرور های با کانفیگ بالا استفاده میشه مثلا رم 12 یا 34 . . .
4.--
5.بله این کار هم ممکن هست ولی در استانداد توصیه نمیشه چون اگر یک سرور شما تخطی کنه سرویس هاستینگ شما مختل میشه
6.hertzner equnix
7.طرف شما دیگه یک ویندوز xp خانگی نیست وشما با دیتاسنتر طرف هستید سعی کنید همیشه موارد کپی رایت رو رعایت کنید

.
سعی کنید همیشه مشتری رو راضی نگه دارید رمز بقا در هاستینگ همیه کیفیت و رضایت مشتری

انشالا موفق باشید

دوست عزیز ممنون از پاسخگویتون شرکت و خط ثابت هست میخوام در کنار کار الانمون ان کارو انجام بدم برای شروع کار نظر خودم اینه که با یه شرکت معتبر داخلی طرف حساب باشم تا مستقیم با خود دیتا سنتر پیشنهاد شما کدوم شرکتهاست ؟

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------

1-بله ( میتوانید ایپی ها را به صورت پک هم بگیرید مثلا 8 ,13,29,62,و....
2-برای شروع خیر
3-بستگی به قیمتی که شما میخواهید بدهید دارد-اما توصیه میشود حداقل تا 15 20 سرور را به صورت نمایندگی کارکنید!
4-برای مدیریت سرور در خدمتیم!
5-بله-اما توصیه که میشود سرور هاست با سرورهای مجازی جدا باشد تا کیفیت و موارد دیگر حقظ شود!
6-از آلمان توصیه میشود و یا هلند..آلمان mylocو یاhetzner هلند swiftway یا altusthost.
7-موفق باشید!

یعنی پیشنهاد شما اینه که یه سرور جدا برای هاستینگ و یه سرور جدا برای وی پی اس ؟
نمایتدگی جای ندارم ولی واسه اطرافیان و خودمون تا الان یه چند تا ویندوز داریم که هزینه ماهیانشون طوری شده که حس میکنم اگه یه سرور داشته باشم و بازاریابی هم بکنم بتونم سود داشته باشم الان یه وی پی اس خودم دارم که ماهی 50 تومن از هلند گرفتم یعنی یه جورایی هزینه این سرورا شده که انگار میصرفه یه سرور اختصاصی بگیرم واسه خودم
پیشنهاد شما کدوم شرکتاست ؟
در مورد نحوه همکاری مدیریت سرور میشه رزومه و نوع حساب کتاب و برام پ خ کنین ؟

allbert
February 21st, 2012, 00:44
اگر از شرکت استفاده کنید و کار رو با واسته انجام بدید این کار برای شما در اینده بصرفه نیست

شما باید خودتون خرید هارو انجام بدید تا بعد از مدتی خرید های شما شامل تخفیف های خود دیتاسنتر بشه

مثلا دیتاسنتر sinlgehop بعد از خرید 20 سرور شما میتونید سرور که قیمت 260$ داره رو 170 $ تهیه کنید و احتمالا این مورد در دیتاسنتر های دیگه هم اعمال میشه

اما اینکه شرکتی رو توصیه کنم شما باید برای این کار یک درخواست در انجمن انجام بدید
یک تاپیک بزنید.

افر ها رو ببینید میتونید اعتبار شرکت ها رو متوجه بشید

tizparvaz
February 21st, 2012, 01:07
اگر از شرکت استفاده کنید و کار رو با واسته انجام بدید این کار برای شما در اینده بصرفه نیست

شما باید خودتون خرید هارو انجام بدید تا بعد از مدتی خرید های شما شامل تخفیف های خود دیتاسنتر بشه

مثلا دیتاسنتر sinlgehop بعد از خرید 20 سرور شما میتونید سرور که قیمت 260$ داره رو 170 $ تهیه کنید و احتمالا این مورد در دیتاسنتر های دیگه هم اعمال میشه

اما اینکه شرکتی رو توصیه کنم شما باید برای این کار یک درخواست در انجمن انجام بدید
یک تاپیک بزنید.

افر ها رو ببینید میتونید اعتبار شرکت ها رو متوجه بشید

ممنون از اینکه پاسخ دادین به نظرم واسه شروع یه واسطه با تجربه ضرر نداره درسته با واسطه هزینه بیشتر میشه این 100%اما بد نیست و اینکه بعضی جاها این چند ساعت که دارم سرچ مبکنم هزینه ستاپ دارن بعضی جاها ندارن با اینکه مثلا دیتا سنتر هر دو یکیه علت این چیه ؟

ParsWebIT
February 22nd, 2012, 06:42
تجربه مدیریت سرور رو دارین؟ اگه نه با تست و آزمایش نمیشه از اول سرویس خوبی داد
به شبکه - کنترل پنلها - مسایل مربوط به دامین و اسکریپتهای مثل whmcs و دیگر موارد آشنایی دارین؟
مونیتورینگ؟ بازاریابی؟
و یکی از نهمترین نکات: پشتیبانی مشتری
برای اینکار وقت تعیین کردین؟ بعضا مشتریها میان یه وی پی اس خرید می کنند و باید اجبارا یه سری موراد رو خودتون کانفیگ شده تحویل بدین برای رضایت بیشتر و احتمالا بدون هزینه مانند نصب کنترل پنلها یا وب سرور یا انتقال فایل یا وب سایت مشتری یا نصب نرم افزار و ...
هزینه ها رو حساب کردینو با منابع مالیتون مطابقت دادین؟
باید با دیتاسنتر ها تا حدودی برای اول کار اشنایی داشت تا بدونید که مثلا اگر دیتاسنتر شدیدا به وارز حساسه حواستون باشه یا اگه به تورنت حساسه حواستون باشه که چطور وی پی اس ی بدین دست مشتری
برای کانفیگ های اولیه سرور باید هزینه های استارتی زیادی در نطر بگیرید که شامل لایسنس ها میشه مثل لایسنس whmcs برای بخش فروش، هزینه ماهانه لایسنس کنترل پنلها مثل Cpanel و ...
بعد از سالها بودن و تجربه در وب هاستینگ خصوصا هاست اشتراکی و وی پی اس باید بهتون بگم که پر اهمیت ترین فاکتور شما برای فروش پشتیبانی تخصصی مشتری هست و جوابگویی به موقع. حداقل قطعی سرور و فروش آنلاین سرویس که شما به درگاه پرداخت از یه بانک مثل ملت یا سامان نیاز دارید.
به نکات زیادی باید توجه کنید که شما هم شرکت وب هاستینگ فصلی نشید و سرچ در همین انجمن کمک شایانی برای شما هست.
با آرزوی موفقیت برای شما.

tizparvaz
February 25th, 2012, 04:50
تجربه مدیریت سرور رو دارین؟ اگه نه با تست و آزمایش نمیشه از اول سرویس خوبی داد
به شبکه - کنترل پنلها - مسایل مربوط به دامین و اسکریپتهای مثل whmcs و دیگر موارد آشنایی دارین؟
مونیتورینگ؟ بازاریابی؟
و یکی از نهمترین نکات: پشتیبانی مشتری
برای اینکار وقت تعیین کردین؟ بعضا مشتریها میان یه وی پی اس خرید می کنند و باید اجبارا یه سری موراد رو خودتون کانفیگ شده تحویل بدین برای رضایت بیشتر و احتمالا بدون هزینه مانند نصب کنترل پنلها یا وب سرور یا انتقال فایل یا وب سایت مشتری یا نصب نرم افزار و ...
هزینه ها رو حساب کردینو با منابع مالیتون مطابقت دادین؟
باید با دیتاسنتر ها تا حدودی برای اول کار اشنایی داشت تا بدونید که مثلا اگر دیتاسنتر شدیدا به وارز حساسه حواستون باشه یا اگه به تورنت حساسه حواستون باشه که چطور وی پی اس ی بدین دست مشتری
برای کانفیگ های اولیه سرور باید هزینه های استارتی زیادی در نطر بگیرید که شامل لایسنس ها میشه مثل لایسنس whmcs برای بخش فروش، هزینه ماهانه لایسنس کنترل پنلها مثل Cpanel و ...
بعد از سالها بودن و تجربه در وب هاستینگ خصوصا هاست اشتراکی و وی پی اس باید بهتون بگم که پر اهمیت ترین فاکتور شما برای فروش پشتیبانی تخصصی مشتری هست و جوابگویی به موقع. حداقل قطعی سرور و فروش آنلاین سرویس که شما به درگاه پرداخت از یه بانک مثل ملت یا سامان نیاز دارید.
به نکات زیادی باید توجه کنید که شما هم شرکت وب هاستینگ فصلی نشید و سرچ در همین انجمن کمک شایانی برای شما هست.
با آرزوی موفقیت برای شما.

به موارد خوبی اشاره کردین ممنون از توجه شما نه ما عادت به فصلی بودن نداریم فعلا هم عجله ای نیست خودمم به همین نتیجه ها رسیدم که تصمیم گرفتم فعلا ریسلری باشم البته یه مقداری به اینا فک کرده بودم اما نه به شدت الان که تصمیم گرفتم فعلا تجربه و آموزش کسب کنم پیش خودم گفتم سرور میگیریم بعد هر مشکلی خوردیم همون موقع دنبال راه حلش میگردیم اما الان که یکم بیشتر تحقیق کردم دیدم نه به این سادگیم نیست در مورد هزینه هایی که گفتین هم واسه اول کار قصد ارائه هاستینگ نداشتم پس هزینه cpanel ندارم فعلا فقط وی پی اس و اینکه whmcs رو خیلی ها دارن نال شده استفاده میکنن مشکلی هم ندارن دروازه پرداخت جزو مسائل اصل کار نیست اما واجبه که اونم از پارسیان داریم و اینکه دقیقا مهمترین مسئله که باعث شده فعلا دست نگه دارم همین پشتیبانی تخصصی هستش که بابت این یا باید یه شخص که علاوه بر تخصص امین هم باشه پیدا کنم یا خودم به اون سطح برسم اما منبع خوب واسه آموزش هنوزم پیدا نکردم اگر شما منبع خوبی دارین کتاب ، کتاب الکترونیک ، مقاله سایت یا هر چیز دیگه معرفی کنید ممنون میشم واسه آموزشهای فنی چه پشتیانی مشتری و چه پشتیبانی سرور از راه اندازی خود سرور گرفته تا راه اندازی وی پی اس روی سرور و خلاصه همه چی
بازم ممنون از توجهتون

alireza9549
February 25th, 2012, 15:44
با سلام .
به نظر من اول از همه به دنبال تجربه این کار باشید .
با این ارزی و قیمت سرور ها . سرور برای چنتا مشتری میشه هزینه زیادی .
به دنبال کسی باشید که تجربه کافی داشته باشه . و شما را در این کار وارد کنه .
از بیرون خیلی کار راحتی هست . ولی در کار که وارد میشید باید . خیلی خیلی کار کرده باشید تا بتوانید از قبال مشکل های سرور و هزینه سرور بر بیاید .

موفق و پیروز باشید