ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت مستقيم دامين در نيك

shazo
February 20th, 2012, 11:10
سلام

دوستان من مي خوام يه دامين توي نيوك ثبت كنم

خودم همن جا پنل دارم ؟ يعني قبلا دامين گرفته بودم ؟ ميشه از همون جا براي خريدش اقدام كنم ؟

مرسي ممنون

bepad
February 20th, 2012, 11:14
سلام

در نیک میتونید مستقیم ثبت کنید با هزینه حدود 15 هزار تومان یکساله
از طریق نمایندگان نیز با قیمتهای 3550 الی 10 هزار تومان میتونید ثبت کنید
موفق باشید

shivahost
February 20th, 2012, 11:16
اگر منظورتون nic.ir هست، بله می تونید اما براتون قیمت یک دامین 14400 تومان حساب میشه. پس بهتره از امثال ما بگیرید که با همان پول می توانید 3 عدد دامین ثبت کنید. مطمئن باشید هیچ فرقی هم نداره چون باز هم در پنل nic.ir شما ثبت میشه و پس از ثیت دامین می تونید مشخصه نماینده را از پنل nic.ir خودتون هم حذف کنید.

راهنمای ثبت دامنه های ir (http://www.shivahost.ir/domain-register/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87-ir)

shazo
February 20th, 2012, 11:19
خوب چرا اين همه اختلاف قيمت هست ؟

H.G.N
February 20th, 2012, 11:21
دوست عزیز

بازم مونده به انتخاب خودتون - بنده در تاپیکی هم اعلام کردم که این طور خرید هارو برای کسانی گذاشتند که میخوان مستقیم خرید کنند و یا خدایی نکرده به نماینده و یا فرد ثبت کننده اعتماد ندارند .

shivahost
February 20th, 2012, 11:23
خوب چرا اين همه اختلاف قيمت هست ؟

برای اینکه nic داره به نماینده پیش فروش می کنه و چند میلیون پول نقد ازش میگیره! دیگه اینکه ایرنیک با این کار خودش رو از خرده فروشی راحت کرده!

bepad
February 20th, 2012, 11:26
اعتماد به نماینده حرف درستی نیست چرا که نماینده هیچ حق مالکیتی در دامنه ندارد و فقط رابطیت مالی پرداخت رو بر عهده دارد در نتیجه نماینده با ایرانیک تفاوتی ندارد
همچنین مدارک و اسناد و تعهداتی که از نماینده گرفته شده دلیل بر معتبر بودن اونه

shivahost
February 20th, 2012, 11:28
بله! کافیه یک شکایت از نماینده بشه تا نیک روی نماینده زوم کنه و جریمه های مختلفی هم براشون در نظر گرفته.

shazo
February 20th, 2012, 11:30
من الان از خود نيك ثبت دامين كردم

چه طوري بايد پرداخت كنم هزينه رو ؟

shivahost
February 20th, 2012, 11:31
من الان از خود نيك ثبت دامين كردم

چه طوري بايد پرداخت كنم هزينه رو ؟

قسمت پرداخت داره و درگاه های بانکی داره. سبد خرید رو ببینید!

H.G.N
February 20th, 2012, 11:39
اعتماد به نماینده حرف درستی نیست چرا که نماینده هیچ حق مالکیتی در دامنه ندارد و فقط رابطیت مالی پرداخت رو بر عهده دارد در نتیجه نماینده با ایرانیک تفاوتی ندارد
همچنین مدارک و اسناد و تعهداتی که از نماینده گرفته شده دلیل بر معتبر بودن اونه

مهندس جان خدایی نکرده قصدم توهین یا خرابکردن وجهه کاری نمایندگان محترم نبود .

آرزوی موفقیت برای شما و سایر نمایندگان رو دارم .

shazo
February 20th, 2012, 11:39
ممنون از دوستان..

انجام شد..

يه سوال ديگه هم داشتم ؛ اگه تو دامنه اي ار مثلا موردي باشه از نظر سازمان فيل تر ينگ ميل مي زنن ديگه درسته ؟

من از كجا بدونم ؟ من الان 2 تا دامنه ثبت كردم به كدوم ميل الان ميل مي زنن اگه يكي مشكل داشته باشه ؟