توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدی
ir2seda
February 19th, 2012, 20:17
با سلام
بنده از هاست نت افزار استفاده میکردم که گفتن مصرف سایتت بالاست بعد انتقال دادم به هاست دی ال باز هم همون مشکل هست و سایت را میبندن
حالا نمیدونم چیکار کنم نمیدونم از کجا مصرف داره
فقط به من میگن index.php
افزونه ها رو هم غیر فعال کردم باز میگن مصرف داره
Warez-Host.IR
February 19th, 2012, 20:23
سلام
سیستم مدیریت محتوا سایت شما چیست ؟؟
hostdl اصولاً اگر پلن های بالاتر و مطابق با نیاز سایت خود خرید کنید به شما اخطار نمی دهد یا سرویس شما را ساسپند نمی کند
موفق باشید
sarvar
February 19th, 2012, 20:29
شما باید مشکل سایتت رو برطرف کنی نه اینکه هر روز هاست عوض کنید
allbert
February 19th, 2012, 20:43
چه منابعی رو زیاد مصرف میکنید ؟
shivahost
February 19th, 2012, 20:59
ممکنه سایتتون را ببینیم؟
AvalinHost
February 19th, 2012, 21:21
فکر کنم وردپرس هست سایت ایشون.
فقط cpu مصرف داره سایتهای با وردپرس و معمولا هم همون فایل index.php در top یوزیجش رو نشون میده.
shivahost
February 19th, 2012, 21:25
اگر وردپرس باشه میشه قالبش رو بهینه سازی کرد تا خیلی از مصرفش کم بشه. بستگی به قالبشون هم داره.
sazsaz
February 20th, 2012, 00:16
همین الان چند سایت وردپرس بر روی نت افزار وجود دارد
این مقداری که مصرف داره بیش حد مصرف طبیعی هست چون بر روی دو سرور این اشکال بوجود آمده بدون شک این سایت از کد مخربی استفاده کرده که فشار بیش از حد به سرور وارد می کند
Rezash
February 20th, 2012, 00:21
چون همه ی درخواست ها در وردپرس از index.php مبادله میشند.
پلاگین ها رو غیر فعال کنید.
قالب رو بهینه کنید
از تکنیک های کش به صورت اصولی استفاده کنید
باید یک فرد با تجربه و آشنا به وردپرس براتون بهینه سازی رو انجام بده
اما مطمئنا تا حدی موثر هست و در صورتی که جواب نده باید سخت افزار قوی تری تهیه کنید.
ir2seda
February 20th, 2012, 01:29
سایت بنده : ir2seda.ir
و سیستمش وردپرسه دیگه تو بخش وردپرس مشکلمو گفتم و میشه یکم بیشتر توضیح بدید دقیقا من چیکار کنم ؟ چه کار هایی روی این فایل انجام بدم تا این مشکل رفع بشه ؟
ir2seda
February 20th, 2012, 11:14
بله به من گفتن index.php هست فکر کنم به خاطر افزونه ها باشه
توی قالب هم زیاد از کوئری استفاده شده و این که کش هم نصب نیست اینها فکر کنم باعث این شده
shivahost
February 20th, 2012, 11:21
شما قبل از هر کار فقط قالب رو به یک قالب ساده تغییر بده و اجازه بده همه پلاگین هاتون هم نصب و فعال باشه. ببین فرقی در بار سایت روی سرور میکنه!؟ اگر مشکل از قالب بود که فکری به حال قاب بکنید. اگر نه تک تک پلاگین ها را غیر فعال کنید و امتحان کنید. برای این کار بایستی مدیر سرور با شما همراهی کنه و به شما بگه که بار کم یا زیاد میشه!
ir2seda
February 20th, 2012, 12:39
من خودم احتمال میدم از قالب باشه
parsvia
February 20th, 2012, 12:54
سایت شما روی cpu سرور فشار میاره واسه این اکانت شمارو می بندن
باید بهینه سازی کنید سیستم رو
iranian-portal
February 22nd, 2012, 03:46
یکی از غول هایی که ابر سرورها رو به زیر خودش میکشه پیوند یکتای عددی به خصوص در مورد نوشته های فارسی هست
تو سایت شما هم پیوند یکتا به صورت عدد (تاریخ پست به صورت سال و ماه) + اسم پست هست
یعنی علاوه بر شکل پیوند یکتاهای عددی که در حالت عادی به سرور فشار میاده کاراکتر فارسی هم در لینک های شما وجود داره
اما تغییر ناگهانی پیوندهای یکتا ممکنه ضربه سنگینی به رتبه شما در گوگل بزنه
در ضمن دوستانی که نظر بر مشکل قالب دادند
قالب وردپرس به تنهایی به هیچ عنوان نمیتونه چنین فشاری روی سرور وارد کنه
اما این دوست عزیز ابزارک هایی که استفاده کرده نیاز به فراخوانی اطلاعات زیاد/حجیم و همزمان رو از بانک اطلاعاتی داره که این خودش برای آنلاین بودن حتی 10 کاربر فشار بسیار زیادی رو وارد می کنه
اولین و بی هزینه ترین راه اینه که بانک اطلاعاتی رو از خود PHPMyadmin بهینه سازی کنید (با استفاده از بهینه ساز خود PHPMYadmin)
بعد از بهینه سازی اطلاعاتی ابزارک هایی که نیازمند ارتباط با بانک اطلاعاتی هستند رو موقتا غیر فعال کنید
بعد هم تعداد مطالب صفحه اصلی رو از عدد فعلی به عدد 5 کاهش بدید
روی وب سایت شما افزونه All in One SEO Pack هم فعاله که در صورتی که تنظیماتش رو درست انجام نداده باشید فشار وحشتناکی روی سرور میاره
ParsWebIT
February 22nd, 2012, 05:30
از قالبهایی که فارسی شده و بعضا در سایتهای اشتراک اسکریپت گیر میاد استفاده نکنید چون ممکنه غیر حرفه ای فارسی شده باشه
و چرا یه وی پی اس قوی نمیگیرین تست کنید؟ چون اینطوری منابع اختصاصی میشه و آنالیز بار ترافیکی وب سایت در ساعتهای مختلف و اپتیمایز وب سرورتون خیلی راحتتر هست
peymankazemi
February 24th, 2012, 21:23
با سلام آمار واقعی سایت شما ؟
مشکل شما یکی از این دو هست
1- یا افزونه ی cay stat داری که وقتی آمار میره بالا (تعداد آنلاین ) شروع میکنه به پر کردن wp_TABLE_STATISTICS و wp_TABLE_STATISTICS_RAW
راه حل با غیر فعال کردن این افزونه مشکل حل میشه .
2- به احتمال زیاد چون قالبتون فری هست غیر استاندارد هست و داره تو public_html فایلی به عنوان error_log کریت میزنه (مشکلات قالب رو مینویسه!) به ازای هر بازدید چند سطر بنویسه برا خوردن سی پی یو کافیه
راه حل باید فایل eror_log رو دانلود کنید اگه حجم زیاد بود پاک کنید دوباره ایجاد میشه! با یه ادیتور باز کنید ببینید کجا ها ارور میده اصلاح کنید.
mehrshad.ho
February 24th, 2012, 21:26
ورد پرس کلا همیشه مشکل داره و ازش ناراضی هستند عده ای