ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بن شدن مکرر آی پی مدیر در whmcs

persiantools
February 19th, 2012, 16:37
آیپی من ( مدیر ) مکررا در whmcs بن میشه . یوزر و پس رو هم اشتباه نمی زنم . کسی می دونه دلیلش چیه و چطوری می تونم از بن شدن جلوگیری کنم ؟

H.G.N
February 19th, 2012, 16:44
دوست من

ماشاالله در مورد whmcs کنجکاو هستیدا و سوالات زیادی می پرسید : دی
----
اما پاسخ سوالتون :

تا حالا ندیدم سیستم بصورت عادی مدیر رو بن کنه و اجازه ورود نده ! شما میتونید مدت زمان بن سیستم رو 0 بذارید که بن هم کرد همون لحظه آزاد بکنه شما رو .

persiantools
February 19th, 2012, 17:53
دوست من

ماشاالله در مورد whmcs کنجکاو هستیدا و سوالات زیادی می پرسید : دی
----
اما پاسخ سوالتون :

تا حالا ندیدم سیستم بصورت عادی مدیر رو بن کنه و اجازه ورود نده ! شما میتونید مدت زمان بن سیستم رو 0 بذارید که بن هم کرد همون لحظه آزاد بکنه شما رو .

ممنون از کمکتون
از کجا مدت بن رو صفر بکنم

---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------

کسی نیست جواب بده ؟

H.G.N
February 19th, 2012, 18:01
دوست عزیز در سیستم برید به :

Setup =>Genereal Settings => Security => Failed Admin Login Ban Time

در اون فیلد هر مقدار رو خواستید وارد کنید.

sarvar
February 19th, 2012, 18:19
فکر کنم کسی از جای دیگری میخواهد وارد کنترل پنل شما بشه باید از سی پنل رو پوشه admin رمز بزارید مشکل تان برطرف میشه

---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------

دوست عزیز در سیستم برید به :

Setup =>Genereal Settings => Security => Failed Admin Login Ban Time

در اون فیلد هر مقدار رو خواستید وارد کنید.

این کار درستی نیست امنیت میاد پایین

persiantools
February 19th, 2012, 18:32
فکر کنم کسی از جای دیگری میخواهد وارد کنترل پنل شما بشه باید از سی پنل رو پوشه admin رمز بزارید مشکل تان برطرف میشه

---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------

این کار درستی نیست امنیت میاد پایین

من آدرس پوشه ادمین رو عوض کردم . پسورد گذاشتن مشکلی برای بازدید از سایت بوجود نمیاره ؟
در ضمن معنی این چیه ؟
API IP Access Restriction

sarvar
February 19th, 2012, 18:38
من آدرس پوشه ادمین رو عوض کردم . پسورد گذاشتن مشکلی برای بازدید از سایت بوجود نمیاره ؟
در ضمن معنی این چیه ؟

خیر مشکلی نداره باید پسورد بزارید وگرنه زود هک می شوید
اینم خیلی در ایران کاربرد نداره پس کاری باهاش نداشته باشید