توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد فیلد در دیتابیس برای ذخیره عکس
aria-adword
February 19th, 2012, 14:28
من میخوام برای هر خبر اگر کاربر دلش خواست یک عکس هم ذخیره کنه و یا اصلا داخل خبرش عکس وجود داشته باشه تعدادش هم مهم نیست
و بعد در یک اسلاید شو مثلا 5 خبر آخر سایت همراه با عکسشون نمایش داده بشه
فعلا اسلاید شو برام مهم نیست ولی اینکه نوع فیلدی که تو دیتابیس باید تعریف کنم تا عکسها رو توش ذخیره کنم چیه؟
Rezash
February 19th, 2012, 23:50
سلام
بهتر تصاویر ور مستقیما در دیتابیس نریزید.اما نوع داده مربوطه : blob
aria-adword
February 19th, 2012, 23:54
خوب باید تو دیتابیس ذخیره بشه که بعدا بهشون دسترسی داشته باشم دیگه
مگه میتونم جای دیگه ای هم بریزمشون و اگر میشه چطوری و با چه دستوری
Rezash
February 20th, 2012, 00:06
بهتره به صورت معمولی در یک فولدر آپلود کنید و اسم فایل رو در دیتابیس ذخیره کنید.
aria-adword
February 20th, 2012, 00:35
یه سوال دیگه اینکه اگر اسلاید شو با جاوا اسکریپت بنویسم توانایی این رو داره که اخبار رو از دیتابس بخونه و عکسش رو هم پیدا کنه و در اسلایدر نشون بده؟
Rezash
February 20th, 2012, 20:28
یه سوال دیگه اینکه اگر اسلاید شو با جاوا اسکریپت بنویسم توانایی این رو داره که اخبار رو از دیتابس بخونه و عکسش رو هم پیدا کنه و در اسلایدر نشون بده؟
جاوااسکریپت سمت کلاینت اجرا میشه و توانایی ارتباط مستقیم با دیتابیس رو نداره ، اما میتونید اطلاعات رو از دیتابیس به خونید و به یک فرمت استاندارد با اسلایدر خودتون بدید.
camelian77
February 21st, 2012, 00:09
اگر میخواید عکس رو بگذارید توی دیتابیس (که معمولا توصیه نمیشه) باید از BLOB استفاده کنید که مخفف Binary Large OBject هست.
بهتر هست که عکس ها رو در یک فولدر آپ کنید و آدرس عکس رو (ترجیحا با اسم یونیک) توی دیتابیس با TEXT یا VARCHAR ذخیره کنید. در مورد سوال دوم شما هم با یک حلقه میشه این کارو ساده کرد (اگر اشتباه نکنم زبون شما php هست دیگه؟ )
aria-adword
February 22nd, 2012, 16:30
اگر میخواید عکس رو بگذارید توی دیتابیس (که معمولا توصیه نمیشه) باید از BLOB استفاده کنید که مخفف Binary Large OBject هست.
بهتر هست که عکس ها رو در یک فولدر آپ کنید و آدرس عکس رو (ترجیحا با اسم یونیک) توی دیتابیس با TEXT یا VARCHAR ذخیره کنید. در مورد سوال دوم شما هم با یک حلقه میشه این کارو ساده کرد (اگر اشتباه نکنم زبون شما php هست دیگه؟ )
توضیحاتتون عالی بود
بله من php کار میکنم البته تازه کار هستم
hiwa
February 25th, 2012, 11:49
بهترین کار اپلود فایل عکس در یک پوشه و قراردادن لینک در دیتابیسه ، البته یادتون نره از ریسایز هم استفاده کنید ، که سایتتون سریعتر لود بشه