ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه تقسیم بندی آی پی در ovh

linkhochoo
February 18th, 2012, 21:56
سلام دوستان،
من به تازگی از سرورهای ovh خریداری کردم و کمی در زمینه تقسیم بندی آی پی در پنل کاربری مشکل داشتم. امیدواریم کسی باشه که بتونه در این زمینه کمک کنه.
من 8 تا آی پی سفارش دادم Ripe Ip Failover. ندونسته و یه دفعه توی تقسیم بندی 4 تا از آی پی ها رو از یک بلوک زدم و حالا 2 تا آی پی رو زده واسه gateway و broadcast و انگار فقط 2 تا آی پی فعال دارم ظاهراً. و اگه اون 4 تا آی پی دیگه رو هم بخوام یه بلوک کنم یعنی جمعاً 4 تا آی پی من از بین رفته. درسته؟
هیچ راهی نیست این رو برگردونم و یک بلوک 8 تایی کنمش تا بتونم حداقل از 6 تا آی پی استفاده کنم؟ یا یه جوری از 8 تا آی پی استفاده بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟#-o

faranetwork
February 18th, 2012, 22:14
با سلام...خیر..اگه بلوک رو پا کنید کلا از بین میره..برای مجازی سازی هم از 4 تا فقط 1 عدد قابل استفاده هست...طبق ایمیلی که میفرسته gateway X.X.X.X unseble هست ...بلوک 8 تا آی هم 5 تا قابل استفاده هست!!

linkhochoo
February 18th, 2012, 22:29
سلام. شما مطمئن هستید؟
این اصلاً پاک نمیشه آخه.

faranetwork
February 18th, 2012, 22:47
سلام. شما مطمئن هستید؟
این اصلاً پاک نمیشه آخه.

والا ما بیشتر از 95 تا سرور داریم از این دیتاسنتر!!‌البته سرورهای ما colo هست و دسترسی بیشتری داریم و آی پی هامون رو میتونیم پاک کنیم دوباره بسازیم ولی شما نمیتونیم پاک میشه ولی دیگه 4 تا از بین میره!!

linkhochoo
February 18th, 2012, 23:31
95 تا! WOW!
سرورهای colo دقیقاًً یعنی چی ؟ D:
میگم اگه یه کار دیگه کنم چی. یه گزینه داره که block رو split میکنه. اونوقت آی پی ها از حالت Ripe IP Failover, به حالت IP Failover تبدیل میشند. به نظرت این میتونه مشکل رو حل کنه؟
توی این حالت باید آی پی ها تقسیم بشن. اما سوال اینجاست که توی این حالت 4 تا آی پی میده یا 2 تا؟