ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش و کار با توابع وردپرس

GraphX
February 18th, 2012, 20:30
سلام
این تاپیکو ایجاد کردم تا دوستانی که می خوان از پایه قالب وردپرس طراحی کنن و یا قالب هاشون رو ادیت کنن بتونن به راحتی این کارو انجام بدن و مرجعی باشه تا کمکشون کنه

از امروز به مرور توابعی که تو قالب ها قابل استفاده هست با توضیحات واستون قرار میدم
فقط از دوستان خواهش می کنم سوالات و مشکلاتشون رو تو تاپیک مربوطه مطرح کنن تا این تاپیک به صورت مرجع باقی بمونه

اسپم ممنوع

با تشکر

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

برای شروع از توابع تاریخ و زمان شروع می کنم

get_calendar()

این تگ تقویم را نمایش می دهد (به صورت پیش فرض ماه/سال جاری را نمایش می دهد)
روز های دارای نوشته به صورت مشخص نمایش داده میشود
این تگ در هر قسمتی از قالب قابل استفاده است

طریقه استفاده:

<?php get_calendar( $initial, $echo ); ?>
پارامتر ها:

$initial
مقدار بولین می پذیرد و استفاده از آن دلخواه است
اگر مقدار وارد شده true باشد ، روز به صورت تک حرفی نمایش داده میشود و در صورتی که مقدار وارد شده False باشد یک کلمه مخفف براساس فایل های زبان شما نمایش داده خواهد شد.
پیش فرض : true

مثال :
False : برای Sunday کلمه Sun نمایش داده میشود
True : برای Sunday حرف S نمایش داده میشود

$echo

مقدار بولین می پذیرد و استفاده از آن دلخواه است. این پارامتر تعیین می کند که تقویم نمایش داده شود یا خیر !
اگر مقدار وارد شده true باشد ، تقویم نمایش داده میشود اما مقدار آن را به یک متغیر بر نمی گرداند و در صورتی که مقدار وارد شده False باشد تقویم نمایش داده نمی شود.
پیش فرض : true