توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف خدمات و دامین در whmcs
1id
February 18th, 2012, 19:04
چطوری میتونم یه محصول مثل کارت شارژ یا ویزا کارت تو whmcs بزارم
که متعلقاتی چون دامین و غیره از کاربر نخواد خدمات محصول نداشته باشه
لطفا کمک کنید یه جایی تو این وبسایت خونده بودم ولی الان هرچی دنبالش میگردم پیدا نمی کنم
shivahost
February 18th, 2012, 20:19
نمونه اینکار رو ما انجام دادیم در : http//www.90sms.ir
اگر می خواهی اصلا دامین در سایت نفروشی در whmcs نسخه 4 از منوی setup به General settings برید . تب Domains را انتخاب کنید و هر چه تیک زده شده را بردار.
اگر هم فقط میخواهی یک محصول خاص دامین نخواهد در هنگام ایجاد Proudut در قسمت Product type گزینه other را انتخاب کنید و در تنظیمات محصول Require Domain را تیک نزنید.
H.G.N
February 18th, 2012, 20:21
با سلام
دوست عزیز برای فروش کارت شارژ از طریق سیستم باید ماژول تهیه کنید که شما در اون کدهای کارت شارژ رو قرار میدید و بعد از اینکه مشتری پرداخت رو انجام داد کارت شارژ رو نشون مشتری میده + در صورت تنظیم ایمیل میزنه و اس ام اس میده به گوشی مشتری.
1id
February 18th, 2012, 21:12
اونی که این ماژول رو میفروخت که کلاهبردار در اومد که
از شیوا هاست نیز بابت راهنمایش تشکر میکنم
ولی یکی قبلا گفته بود چطوری میتونیم موارد اضافی دیگه مانند هزینه تنظیمات و غیره را برداریم
هرچی سرچ میکنم پیدا نمیشه که نمیشه
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
منظورم اینه که میخوام اینا رو ور دارم
$2500.00 usd ماهانه + $-1.00 usd هزينه تنظيم
shivahost
February 18th, 2012, 21:55
خب جایی که قیمت می دهید هزینه تنظیم را صفر بزنید!
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
Setup Fee = 0
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
Payment Type هم one time را انتخاب کنید
1id
February 18th, 2012, 22:17
دستتون درد نکنه خیلی مفید بود اینو نمیدونستم یکی گفته بود باید منفی یک بدم
-------------------------
مشکلم حل شد
-----------------------------------
یه نکته برای یاد آوری دوستانی که مشکل مشابه من دارند
برای اینکه ثبت دامنه و ... نشون نده باید تو همون صفحه ای که محصول رو تعریف میکنید
گزینه Require Domain بردارید که نیازی به تنظیمات دامنه هم نباشه.
-----------------------------------------------
USD ها رو نیز تبدیل به تومان کردم دیگه از این بهتره نمیشه
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
بدتر شد که
محصول 2 رو زده صفر تومان
محصول 3 رو زده صفر تومان
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------