توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با LiveZilla
adamak
February 18th, 2012, 00:07
دوستان من هر کدوم از نسخه های لایو زیلا رو نصب میکنم قسمت پاسخگویی به یوز غیر فعال هست یعنی در واقع محل تایپ وجود نداره غیر فعال هست مشکل از کجاست ؟
dertgtr
February 18th, 2012, 01:19
دوستان من هر کدوم از نسخه های لایو زیلا رو نصب میکنم قسمت پاسخگویی به یوز غیر فعال هست یعنی در واقع محل تایپ وجود نداره غیر فعال هست مشکل از کجاست ؟
از نسخه 3.3.2.2 استفاده کنید قبل این نسخه همه نسخه ها با ie9l مشکل دارن ( صد صد صد ie شما نسخه 9 هست )
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
خدا خیرتون بده نجاتم دادین بله از ورژن 9 استفاده میکردم این نسخه رو نصب کردم درست شد. ممنون
dertgtr
February 18th, 2012, 13:21
خدا خیرتون بده نجاتم دادین بله از ورژن 9 استفاده میکردم این نسخه رو نصب کردم درست شد. ممنون
قابلی نداشت وظیفه بود خودم هم مدتی همین مشکل رو داشتم با کمک و راهنمایی دوستمون shivahost خود من به این موضوع پی بردم
mmkii
February 21st, 2014, 12:55
قابلی نداشت وظیفه بود خودم هم مدتی همین مشکل رو داشتم با کمک و راهنمایی دوستمون shivahost خود من به این موضوع پی بردم
با سلام و عرض ادب خدمت شما, دوستان تور خدا کمک کنید
من کارمند شرکت هستم و از منزل کار پشتیبانی رو انجام میدم و همین مشکلی که شما دارید رو بنده هم دارم, و نمیتونم تایپ کنم, و آخرین ورژن رو
رو هم دانلود کردم از سایت خود لایو زیلا, اما موقعی که با یوزر و پس خودم که شرکت داده وارد میشم ارور میده من تصویر این ارور رو برای شما میزارم شاید شما تونستید به من کمک کنید, شدیداً به کمک شما نیاز دارم خواهش میکنم
18771
دوستان منتظر کمک شما هستم, هر سوالی هم بود میتونید با من تماس بگیرید ممنونتون میشم واقعاً