PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد directi

r3z4
February 16th, 2012, 18:40
با سلام
یه سوال اینکه ریسلر کلاب بعد از خرید پنل و پرداخت چه قدر طول می کشه که پنل رو اکتیو کنه؟

domainer
February 16th, 2012, 18:47
با سلام
یه سوال اینکه ریسلر کلاب بعد از خرید پنل و پرداخت چه قدر طول می کشه که پنل رو اکتیو کنه؟

سلام فکر میکنم حداکثر 48 ساعت البته بستگی به روز کاری شرکت داره

ضمنا اگر برای اولین بار پرداخت کردید و از پیپال یا کردیت کارت استفاده کردید باید مدارک صاحب حساب هم براشون بفرستید تا فعال کنند

NovinServer
February 16th, 2012, 18:48
از دوشنبه تا جمعه فعالسازی انجام میشود و بین 12 تا 24 ساعت این پروسه به طول می انجامد !
بعد از فعال شدن بلافاصه از شما مدارک پرداخت خواهد خواست که در صورتی که تایید شود نمایندگی شما OK هست و در صورت عدم ارسال مدارک و عدم تایید اونها نمایندگی شما Suspend میگردد.

r3z4
February 16th, 2012, 19:14
سلام فکر میکنم حداکثر 48 ساعت البته بستگی به روز کاری شرکت داره

ضمنا اگر برای اولین بار پرداخت کردید و از پیپال یا کردیت کارت استفاده کردید باید مدارک صاحب حساب هم براشون بفرستید تا فعال کنند
با وب مانی پرداخت شده

---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------

از دوشنبه تا جمعه فعالسازی انجام میشود و بین 12 تا 24 ساعت این پروسه به طول می انجامد !
بعد از فعال شدن بلافاصه از شما مدارک پرداخت خواهد خواست که در صورتی که تایید شود نمایندگی شما OK هست و در صورت عدم ارسال مدارک و عدم تایید اونها نمایندگی شما Suspend میگردد.

پرداخت با وب مانی بوده و هیچ ایمیلی مبنی بر اینکه باید مدارک بدم نیومده برام

NovinServer
February 16th, 2012, 19:24
هنگامی که فعال شد به شما ایمیل می زنند و درخواست مدارک می کنند.
شما باید مدارک صاحب حساب پرداخت کننده را ارسال کنید.

r3z4
February 16th, 2012, 19:32
بعضی جاها گفتن که در صورتی که پرداخت با وب مانی باشه مدراک نمی خواد...
این درسته؟

NovinServer
February 16th, 2012, 19:36
بعضی جاها گفتن که در صورتی که پرداخت با وب مانی باشه مدراک نمی خواد...
این درسته؟

با هر چی که باشد در ابتدای کار مدارک می خواهد ( البته سیاست کاریشون به این شکل هست ) .
PayPal و Credit Card ها حتما می خواهد بقیه درگاه ها را تست نکردم !

DeltaGostar
February 16th, 2012, 19:46
بعد از خرید

به صورت آنلاین فعال خواهد شد

سپس تا زمانی که مشخصات پرداخت کننده رو از شما درخواست کرد - میتوانید ارسال کنید

وگرنه بعد از پرداخت فعال و میتوانید دامنه ثبت کنید یا خرید های دیگر انجام دهید
مشکلی نیست

r3z4
February 16th, 2012, 20:11
فعلا 24 ساعت از پزداخت می گذره و فعال نشده هیچ ایمیلی هم نفرستادن

DeltaGostar
February 16th, 2012, 20:26
فعلا 24 ساعت از پزداخت می گذره و فعال نشده هیچ ایمیلی هم نفرستادن

live Chat
EMail :
Tiket

با ایمیل شخص ساپورتتون هم یه تماس داشته باشید
اگر میتونید زنگ بزنید به نمایندگی هندوستان -
صدرصد سرشون شلوغ بوده -

r3z4
February 17th, 2012, 16:39
ممنونم از کمک و راهنمایی دوستان
پنل رو دادن حالا سوال اینجاست که میخوام کل دومن هایی رو که تو پنل یه شرکت دیگه ثبت کردم بیارم تو این پنل خودم
دومینهام که تو شرکت دیگه ثبت شدند پنلشون directi هست چطوری میشه انتقال داد؟ هزینه میخواد انتقال ؟

NovinServer
February 17th, 2012, 16:43
ممنونم از کمک و راهنمایی دوستان
پنل رو دادن حالا سوال اینجاست که میخوام کل دومن هایی رو که تو پنل یه شرکت دیگه ثبت کردم بیارم تو این پنل خودم
دومینهام که تو شرکت دیگه ثبت شدند پنلشون directi هست چطوری میشه انتقال داد؟ هزینه میخواد انتقال ؟

دونه دونه Customer Panel جدید ایجاد کرده و دامنه ها را به صورت دستی Move Service دهید.
Move Service شامل هزینه نمی شود.
* قبل از انتقال منتظر باشید، 48 تا 72 ساعت دیگر تیم Risk اگر بهتون ایمیل نزد بعد انتقال دهید.

DeltaGostar
February 17th, 2012, 16:47
یه کاستومر جدید توی ریسلر جدیدتون بسازید

سپس تمام دامنه ها رو به سمت ان move کنید بعد از آن برای کاسنومر های جدید بسازید و انتقال دهید هر دامنه را به صاحب اصلیش

r3z4
February 17th, 2012, 17:14
ممنونم