توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در انتخاب سرور مجازی مناسب
mehdi.gpr
February 16th, 2012, 15:31
سلام به دوستان عزیز
مشکلی دارم در انتخاب یک سرور مجازی مناسب که ممنون میشم اساتید و دوستان راهنمایی بفرمایند.
من طراح وب هستم . در حال حاضر مدتی هست روی یکی از وب سایتهای خودم کار میکنم و از اونجایی که روند کاری این وب سایت رو میدونم این موضوع مشخصه که این وب سایت بیشتر cpu رو درگیر میکنه و بار پردازشی میشه گفت بالایی داره .
میخواستم یک مدت از هاست اشتراکی استفاده کنم ولی گفتم از همین اول یک vps بگیرم و خیال خودم رو راحت کنم تا یک موقعی سایت دچار مشکل نشه !!
دوستان مواردی که برای من در انتخال یک vps میتونه مهم باشه این موارد هست :
- بار پردازشی سایت بالا هست و در صورت بالا رفتن ترافیک سایت این موضوع خیلی ملموس تر میشه . و بیشتر این موضوع هم مربوط به query های دیتابیس هست .
- امنیت در اون VPS برام مهم هست . یعنی نمی خوام خود نرم افزار VPS از لحاظ امنیتی شرایط خوبی نداشته باشه .
- من یک سرویس گیرنده هستم و نمی خوام از VPS برای فروش هاست و غیره استفاده کنم و تنها قرار هست یک سایت روی این VPS اجرا بشه .
- پیگیر xen و open vz شدم ولی نمیدونم کدوم رو باید انتخاب کنم چون هیچ تجربه ای با VPS ندارم .
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید و در صورت امکان تجربیات و پیشنهاد هاتون رو بفرمایید.
با تشکر
mehdi.gpr
February 18th, 2012, 23:40
دوباره سلام
دوستان هیچ راهنمایی نبود ؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائید.
P30Tools
February 18th, 2012, 23:56
سلام
شما باید نیازهاتون رو اول مشخص کنید.
برای یک سایت معمولی با بازدید کم, یک سرور مجازی با 256 مگابایت رم کافی هست.
xen منابع کاملا اختصاصی میده بر خلاف OpenVZ
امنیت وی پی اس هم ربطی به سرویس دهنده و مجازی ساز نداره!شما ازشون بخواید آخرین نسخه سیستم عامل موردنظرتون رو نصب کنند.
باقی موارد امنیتی با خودتون یعنی مدیر سرور هست!فعال سازی وتنظیم فایروال,آپدیت و ....
در هر صورت پیشنهاد میکنم اگر توانایی مدیریتش رو ندارید و برای یک سایت معمولی هست از هاست اشتراکی استفاده کنید.
موفق باشید
mehdi.gpr
February 19th, 2012, 20:04
ممنونم دوست عزیز
من نیاز هام رو در پست اول تقریبا بیان کردم . نمی دونم مطلب بیشتری باید گفته بشه ؟
من نیاز به یک ابزار قدرتمندتر از یک هاست اشتراکی دارم . درسته مدیریت و امنیت هاستهای اشتراکی توسط افراد باتجربه انجام میشه
ولی آیا نمیشه مدیریت و امنیت یک vps یا سرور رو به خود شرکت هاستینگی که داریم ازش سرویس میگیریم سپرد ؟
آیا دوستان راه حل بهتری دارند ؟؟ یا اینکه توضیحات بیشتر ؟؟ ممنونم
mehdifx
February 19th, 2012, 21:32
معمولا امنیت را خود شرکت هاستنیگ انجام نمیده. (البته با دریافت مبلغی انجام میدن ) ولی نه همیشگی.
در مورد وی پی اس بهتره که از منابع اختصاصی استفاده کنید. کار کردن و کانفیگ خیلی مشکل نداره و خودتون هم میتونید انجام بدید.(ولی زمان میبره تا یاد بگیرید) پس بهتره یکی دیگه براتون انجام بده.
به نظر من داشتن یه وی پی اس از هاستهای اشتراکی خیلی بهتره. متاسفانه در خیلی جاها بخاطر امنیت بعضی از فانکشنها و .. را میبندن تا یه موقع هک نشه (حق هم دارن) اما اگه وی پی اس داشته باشید دست خودتونه که باز باشه و یا بسته.
اگه وقت کافی دارید پیشنهاد میکنم یه وی پی اس ارزان قیمت بگیرید و با کارکرد آن و کانفیگ و .. آشنا بشید. و بعد از آشنایی اگه دیدید که میتونید مدیریت کنید یه وی پی اس با منبع اختصای و هسته دلخواه خودتون سفارش بدید.
موفق باشید.
ParsWebIT
February 22nd, 2012, 06:25
با خرید یک وی پی اس رم حداقل 512 شروع کنید که کشش query های دیتابیس رو داشته باشه
مشخص نکردید وب سایتتون به چه زبانی برنامه نویسی شده؟ که وی پی اس لینوکس باشه یا ویندوز؟ و نمیشه نظر کاملی داد
امنیت وی پی اس 100% به خودتون بر میگرده و منیج وی پی اس پس ترجیا از شرکتی با سابقه وی پی اس بگیرین و بدین براتون خودشون منیج کنند.
چون وقتی که وی پی اس میگیرین سیستم عامل خام هست و باگ های زیادی داره
همیشه سیستم عامل رو باید اپدیت کنید. با استفاده از فایروال امنیت رو بالا ببرید پورتهای اضافی رو بسته یا کنترل کنید
سایت خودتون باید امنیت رو در کد نویسی رعایت کرده باشه
اگر از کنترل پنلی مثل cpanel یا plesk استفاده کردید تنظیمات امنیتی رو انجام بدین برای این کار سرچ در گوگل راه مناسبی هست و کمک گرفتن از افراد متخصص
afsharsystem
February 24th, 2012, 22:17
از من میشنوی مهم و مهمترین مورد فقط شخصی هست که ازش میخری و پشتیبانی اون شخص وگرنه بقیه رو میشه یه جوری حل کرد
allbert
February 24th, 2012, 22:48
بهتر هست یک شرکت معتبر و با پشتیبانی خوب رو انتخاب کنید و در مورد نیازتون باهاشون صحبت کنید
taksami4
April 8th, 2012, 11:16
سلام دوستان.
ببخشید من هم یه سایت آپلود سنتر دارم که ابتدا روی هاست اشتراکی بود.با پیشرفت سایت دیگه مجبور شدیم به سرور مجازی انتقالش بدیم ( لینوکس )
اما متأسفانه من هیچی از سرور مجازی نمیدونم و کلا مدیریتش رو بلد نیستم.حتی نمیدونم چه مشخصاتی رو برای سرور درنظر بگیرم.
شما چی پیشنهاد می کنید؟ مقدار رم و هارد و پهنای باند چه مقدار باید باشه؟
یه سوال دیگه هم هست...آپلود سنتر ها از سایتشون بک آپ تهیه میکنن؟یا فقط از دیتابیسشون؟چون نمیشه که بک آپ رو در کنار فایل های ملت نگه داشت که!
ضمنا بیش از یک سال فعالیت داره و بازدیدش حدود 400-500 در روز هست.
ممنون
taksami4
April 8th, 2012, 17:10
سلام دوستان.
ببخشید من هم یه سایت آپلود سنتر دارم که ابتدا روی هاست اشتراکی بود.با پیشرفت سایت دیگه مجبور شدیم به سرور مجازی انتقالش بدیم ( لینوکس )
اما متأسفانه من هیچی از سرور مجازی نمیدونم و کلا مدیریتش رو بلد نیستم.حتی نمیدونم چه مشخصاتی رو برای سرور درنظر بگیرم.
یه سوال دیگه هم هست...آپلود سنتر ها از سایتشون بک آپ تهیه میکنن؟یا فقط از دیتابیسشون؟چون نمیشه که بک آپ رو در کنار فایل های ملت نگه داشت که!
ممنون
این رو هم یادم رفت اضافه کنم که قابلیت پخش ویدئو و صوت رو هم داره! به هر حال پخش این ها خودش کمی فشار میاره به منابع.
taksami4
April 9th, 2012, 12:44
سلام دوستان.
ممنون
این رو هم یادم رفت اضافه کنم که قابلیت پخش ویدئو و صوت رو هم داره! به هر حال پخش این ها خودش کمی فشار میاره به منابع.
احساس میکنم پست هام نامرئی هستن! این جا که کلی هاستینگ و کاربرای با تجربه هست.و سوال من هم در این انجمن جنبه عمومی داره واسه مخاطب هاش! پس چرا هیشکی جواب نمیده!؟
taksami4
April 10th, 2012, 19:35
اصلا نظرتون چیه که روی هاست اشتراکی ادامه بدیم فعالیت رو؟
اصلا میشه همچین کاری کرد؟ با همون محدودیت 8 مگ که داره.البته امنیتش کم میشه
ولی خب کلا نظر بدید...ممنون
AmirHosein
April 10th, 2012, 22:38
سلام،
الان چه مقدار فایل رو میزبانی میکنه آپلود سنترتون؟ مصرف ماهانه پهنای باند؟مشخصات vps که الان تهیه کردید چیه؟ هزینه ای که میکنید چه مقداره؟ اینا همه برای تهیه سرویس مُهم هستش
kitiran
April 10th, 2012, 22:53
اصلا نظرتون چیه که روی هاست اشتراکی ادامه بدیم فعالیت رو؟
اصلا میشه همچین کاری کرد؟ با همون محدودیت 8 مگ که داره.البته امنیتش کم میشه
ولی خب کلا نظر بدید...ممنون
سلام اگر مصرف منابع شما زیاده و مدیر سرور به شما اعتراض زیاد میکنه خوب وقتش رسیده که از هاست اشتراکی خارج شوید.
حالا اینکه شما اطلاعات فنی زیادی ندارید مشکلی نیست، می توانید با مدیر سرور اصلی برای مدیریت وی پی اس و نظارت بر آن به توافق برسید و زیاد نباید نگران این مسئله بود.
اما برای مشخصات سرور مجازی مورد نیاز شما، همان طور که دوستمون گفت باید اطلاعات کاملی از سایت خودتون از جمله میزان بازیدید، میزان متوسط آنلاین، مصرف پهنای باند امکانات سایت ، نمودار رشد سایت و ... ارائه بدین تا بشه گفت چه سروری مناسب شما خواهد بود
RoobinaServer
April 10th, 2012, 23:14
عزیز دقیقا مشخص کنید پهنای باند و چند گیگ فایل الان دارید ؟
سرور کنونیتون که الان هستید مشخصات و قیمتش رو بگید که دوستان هم بتونن بهتر کمک کنن هم آفر خودشون رو بهتر بگن به شما
و مشکلاتی که با سرور کنونی هم دارید بگید بهتره
m_hdi
April 11th, 2012, 05:41
از من میشنوی مهم و مهمترین مورد فقط شخصی هست که ازش میخری و پشتیبانی اون شخص وگرنه بقیه رو میشه یه جوری حل کرد
همین گفته های دوست عزیز چون وقتی یک وبسایت روی vps راه اندازی میکنی باید تیکت که زدی بلافاصله به جواب برسی وگر نه کاربران شما پشت در میمونند تو سرما:65:
taksami4
April 11th, 2012, 10:48
سلام،
الان چه مقدار فایل رو میزبانی میکنه آپلود سنترتون؟ مصرف ماهانه پهنای باند؟مشخصات vps که الان تهیه کردید چیه؟ هزینه ای که میکنید چه مقداره؟ اینا همه برای تهیه سرویس مُهم هستش
سلام. در حال حاضر چیزی حدود 8.5 گیگ فایل ( 37% حجم هارد وی پی اس فعلی ) رو میزبانی می کنیم. مصرف پهنای باند رو نمی دونم چطور بدست بیارم.یه نمودار در قسمت کاربری هاستینگ وجود داره که در سی روز گذشته پهنای باند رو تقریبا 70 گیگ یا کمتر نمایش میده ولی دقیقا نمیدونم چطور باید بدستش بیارم ( کنترل پنل سایت دایرکت ادمین هست)
الان وی پی اس ما در امریکا با رم 256 و هارد 25 گیگ و پهنای باند 500 گیگ با پرداخت ماهانه 18 تومن هست.(البته هزینه لایسنسس هم اضافه کنیم میشه 28 تومن)
سلام اگر مصرف منابع شما زیاده و مدیر سرور به شما اعتراض زیاد میکنه خوب وقتش رسیده که از هاست اشتراکی خارج شوید.
حالا اینکه شما اطلاعات فنی زیادی ندارید مشکلی نیست، می توانید با مدیر سرور اصلی برای مدیریت وی پی اس و نظارت بر آن به توافق برسید و زیاد نباید نگران این مسئله بود.
اما برای مشخصات سرور مجازی مورد نیاز شما، همان طور که دوستمون گفت باید اطلاعات کاملی از سایت خودتون از جمله میزان بازیدید، میزان متوسط آنلاین، مصرف پهنای باند امکانات سایت ، نمودار رشد سایت و ... ارائه بدین تا بشه گفت چه سروری مناسب شما خواهد بود
جسارتا ما روی هاست اشتراکی بودیم و مدیر سرور هیچ اعتراضی نمی کرد.به خاطر این که دسترسی بیشتری به منابع داشته باشیم ( مقدار آپلود در اکثر سرور های اشتراکی 8 مگ هست که ما اون رو میخواستیم افزایش بدیم) بعد از مدتی به سرور مجازی روی آوردیم. در مورد مدیریت سرور هم هزینه های زیادی میگیرن معمولا.رشد سایت هم در اواخر سال 90 خوب بود.رتبه الکسا به 700.000 رسید اما الان افزایش رتبه داشتیم ولی نسبت به هفته گزشته مجددا داریم رتبه کم می کنیم.
میزان بازدید بعضا خیلی متفاوت هست.یه روز لینکی از سایت در سایت معروفی قرار داده میشه ( مثلا بالا ترین ) خب در نهایت بازدید از 2000 تا هم رد میشه. اما به صورت میانگین بازدید 400 هست در روز.قرار هست به زودی تبلیغات ارائه بدیم که مسلما در بازدید تغییر ایجاد خواهد شد.
عزیز دقیقا مشخص کنید پهنای باند و چند گیگ فایل الان دارید ؟
سرور کنونیتون که الان هستید مشخصات و قیمتش رو بگید که دوستان هم بتونن بهتر کمک کنن هم آفر خودشون رو بهتر بگن به شما
و مشکلاتی که با سرور کنونی هم دارید بگید بهتره
در بالا ذکر شد...
با سرور مشکل آنچنانی نداریم. من تنها نگران Down شدن سایت به خاطر منابع کم و دوم امنیتش هستم. در مورد امنیت با گروه آشیانه یه مذاکره کوچیکی داشتیم که با توجه به قیمت ارائه سرویسشون میشد هدر یه سایت معروف ایرانی رو برای یک ماه تبلیغ اجاره کرد! برای همین به کانفیگ سرور با مبلغ 55 تومن بسنده کردیم.( که البته خودم احساس میکنم زیاده )
همین گفته های دوست عزیز چون وقتی یک وبسایت روی vps راه اندازی میکنی باید تیکت که زدی بلافاصله به جواب برسی وگر نه کاربران شما پشت در میمونند تو سرما:65:
خوشبختانه در زمینه پاسخ گوی بسیار عالی هستن. یه مقدار نا مفهوم و تو دار صحبت میکنن ( به قولی خیلی خیلی رسمی ) اما کلا تیکتینگشون خوبه!
امکانات سایت در حال حاضر چیز خاصی نیست. امکان آپلود - و همینطور امکان ریموت آپلود ( دانلود از سرور ). اما قرار هست که امکانات دیگری اضافه کنیم. قسمت تبادل لینک ( که به نظرم خیلی ها آشنایی دارن.یه اسکریپت ساده هست) - یه بخش کوچیک نمودار پیشرفت عملیات آپلود هست که به صورت گرافیکی میزان پیشرفت آپلود رو نشون میده. و مهم ترینشون پخش ویدئو و صوت برای فایل های ویدئویی و صوتی هست که قراره اضافه بشه.
حالا در آینده هم قرار هست امکانات بیشتری اضافه بشه که فاصله زیادی داریم تا اون موقع.
خلاصه الان دارم تحقیق میکنم که چه میزان منابع سرور مناسب هست. و آیا امکان این وجود داره که روی هاست اشتراکی کار کنیم ( به دلیل کم بودن هزینه و دردسرش عرض می کنم)
و سوال دیگه این که آپلود سنتر ها بک آپ از فایل ها تهیه میکنن یا نه؟و کجا نگه داری میکنن.آخه به نظرم خیلی حجم زیادی میشه.ترابایتی باید بک آپ بگیرن.
ممنون
AmirHosein
April 11th, 2012, 11:24
سلام. در حال حاضر چیزی حدود 8.5 گیگ فایل ( 37% حجم هارد وی پی اس فعلی ) رو میزبانی می کنیم. مصرف پهنای باند رو نمی دونم چطور بدست بیارم.یه نمودار در قسمت کاربری هاستینگ وجود داره که در سی روز گذشته پهنای باند رو تقریبا 70 گیگ یا کمتر نمایش میده ولی دقیقا نمیدونم چطور باید بدستش بیارم ( کنترل پنل سایت دایرکت ادمین هست)
الان وی پی اس ما در امریکا با رم 256 و هارد 20 گیگ و پهنای باند 500 گیگ با پرداخت ماهانه 18 تومن هست.(البته هزینه لایسنسس هم اضافه کنیم میشه 28 تومن)
الان مُشکلت چیه؟ با مدیریت و منیج وی پی اس مشکل داری؟
taksami4
April 11th, 2012, 11:32
مشکلی ندارم. میخواستم نظر دوستان رو راجع به چند چیز بدونم.
اول مشخصات سرور هست. که آیا به نظرتون خوبه؟ کمه یا زیاده؟ چه قدر باشه خوبه؟
دوم اینکه امکانش هست که سایت رو به هاست اشتراکی انتقال بدیم؟و کلا نظرشون راجع به این کار چی هست.مزایا و معایب این کار.
سوم این که آپلود سنتر ها پشتیبانی از سرورشون میگیرن؟ اگه میگیرن کجا نگه داری میکنن.چون آپلود سنتر های معروف حجم های خیلی بالایی رو میزبانی میکنن.که تهیه پشتیبان ازشون خیلی وقت گیر و پر حجم هست.
ourweb
April 11th, 2012, 11:50
سلام به دوستان عزیز
مشکلی دارم در انتخاب یک سرور مجازی مناسب که ممنون میشم اساتید و دوستان راهنمایی بفرمایند.
من طراح وب هستم . در حال حاضر مدتی هست روی یکی از وب سایتهای خودم کار میکنم و از اونجایی که روند کاری این وب سایت رو میدونم این موضوع مشخصه که این وب سایت بیشتر cpu رو درگیر میکنه و بار پردازشی میشه گفت بالایی داره .
میخواستم یک مدت از هاست اشتراکی استفاده کنم ولی گفتم از همین اول یک vps بگیرم و خیال خودم رو راحت کنم تا یک موقعی سایت دچار مشکل نشه !!
دوستان مواردی که برای من در انتخال یک vps میتونه مهم باشه این موارد هست :
- بار پردازشی سایت بالا هست و در صورت بالا رفتن ترافیک سایت این موضوع خیلی ملموس تر میشه . و بیشتر این موضوع هم مربوط به query های دیتابیس هست .
- امنیت در اون VPS برام مهم هست . یعنی نمی خوام خود نرم افزار VPS از لحاظ امنیتی شرایط خوبی نداشته باشه .
- من یک سرویس گیرنده هستم و نمی خوام از VPS برای فروش هاست و غیره استفاده کنم و تنها قرار هست یک سایت روی این VPS اجرا بشه .
- پیگیر xen و open vz شدم ولی نمیدونم کدوم رو باید انتخاب کنم چون هیچ تجربه ای با VPS ندارم .
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید و در صورت امکان تجربیات و پیشنهاد هاتون رو بفرمایید.
با تشکر
پیغام خصوصی شد.
RoobinaServer
April 11th, 2012, 12:59
مشکلی ندارم. میخواستم نظر دوستان رو راجع به چند چیز بدونم.
اول مشخصات سرور هست. که آیا به نظرتون خوبه؟ کمه یا زیاده؟ چه قدر باشه خوبه؟
دوم اینکه امکانش هست که سایت رو به هاست اشتراکی انتقال بدیم؟و کلا نظرشون راجع به این کار چی هست.مزایا و معایب این کار.
سوم این که آپلود سنتر ها پشتیبانی از سرورشون میگیرن؟ اگه میگیرن کجا نگه داری میکنن.چون آپلود سنتر های معروف حجم های خیلی بالایی رو میزبانی میکنن.که تهیه پشتیبان ازشون خیلی وقت گیر و پر حجم هست.
سلام
طبق پست های اولتون که گفتید دیتابیس مصرفش میره بالا و ... در مواقعی که بازدید زیاده بهترو روی همون وی پی اس بمونید
الان هم سرور خوبی دارید اگر میخواید خیالتون راحت بشه رم 512 رو 1 بگیرید که راحت تر باشید و این که مهمه که الان سرور 512 که دارید cpu آن چی هست و چند مگاهرتز
و این که از جایی که خرید کردید حتما بپرسید که امکان ارتقا وحود داره یا نه
اگر مثلا روی همین 512 سرورتون رو کانفیگ امنیتی بکنید و کلی خرج کنید اگر امکان ارتقا نباشه و سرور عوض کنید کلیه کارای امنیتی که کردید از بین خواهد رفت.
تمام اینا رو باید در نظر بگیرید
taksami4
April 11th, 2012, 13:34
سلام
طبق پست های اولتون که گفتید دیتابیس مصرفش میره بالا و ... در مواقعی که بازدید زیاده بهترو روی همون وی پی اس بمونید
الان هم سرور خوبی دارید اگر میخواید خیالتون راحت بشه رم 512 رو 1 بگیرید که راحت تر باشید و این که مهمه که الان سرور 512 که دارید cpu آن چی هست و چند مگاهرتز
و این که از جایی که خرید کردید حتما بپرسید که امکان ارتقا وحود داره یا نه
اگر مثلا روی همین 512 سرورتون رو کانفیگ امنیتی بکنید و کلی خرج کنید اگر امکان ارتقا نباشه و سرور عوض کنید کلیه کارای امنیتی که کردید از بین خواهد رفت.
تمام اینا رو باید در نظر بگیرید
سلام.ممنون از پاسختون
رم فعلی سرور ما 256 هست نه 512....که اگر به یک تغییر بدیم ماهیانه 50 تومن میشه. و یک سی پی یو داره که مشخصات دقیقش رو نمیدونم.اگر لازم میدونید بپرسم!؟
در مورد ارتقا هم میپرسم ...خیلی ممنون که گوشزد کردید.